Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 07:18
Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 23:12
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 22:58
Erinevalt sinust ei ole suur osa Eesti inimestest sandid.
Ennetavalt lisan, et sandiks oled end siin ise nimetanud.
Kroonilised haigused, jah. Ega ma ise neid endale valinud pole. Ma võin öelda, et need on väga pehmelt öeldes ebameeldivad. Paraku pole minu võimuses neid enda kehast välja saada, saan vaid oma võimaluste piires neid ohjeldada.

/Juustup
Ehk siis... Ei aita see vaktsiinidest hoidumine mitte midagi.
See on iga inimese isiklik asi kas ta vaktsineerib või mitte, oluline on mõista, et seda ei tohi muuta sunniviisiliseks. Mina olin krooniliselt haige juba enne, lapsest saadik on mul olnud mitte just parim tervis. Eks ma olen oma elu ja tervist ise ka korralikult põletanud.
Kui kellelgi on soov endale midagi sisse süstida- aga palun. See pole minu asi. Aga see kui see muutub SUNNIVIISILISEKS on juba ahistav. Ma põhimõtteliselt covidi vastu end ei vaktsineeri, mu lihane isa suri koroonavaktsiini järgsetesse tüsistustesse. Küllap oli ka mingi tugev eelsoodumus selleks, aga ikkagi. Mu tuttaval, noorel mehel, on kadunud kehast jõud. Ainult tahaks magada. Ühel teisel tuttaval, samuti noorel mehel, ei tõusnud vasak käsi pärast teist süsti pea kuu aega.

Ravimitööstus on kõva äri, seetõttu tembeldatakse vaktsiinivastased lamemaalasteks ja väheharitud idiootideks, kes meditsiini ei usalda.

/Juustup
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 14:07
Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 23:12

Kroonilised haigused, jah. Ega ma ise neid endale valinud pole. Ma võin öelda, et need on väga pehmelt öeldes ebameeldivad. Paraku pole minu võimuses neid enda kehast välja saada, saan vaid oma võimaluste piires neid ohjeldada.

/Juustup
See on iga inimese isiklik asi kas ta vaktsineerib või mitte, oluline on mõista, et seda ei tohi muuta sunniviisiliseks. Mina olin krooniliselt haige juba enne, lapsest saadik on mul olnud mitte just parim tervis. Eks ma olen oma elu ja tervist ise ka korralikult põletanud.
Kui kellelgi on soov endale midagi sisse süstida- aga palun. See pole minu asi. Aga see kui see muutub SUNNIVIISILISEKS on juba ahistav. Ma põhimõtteliselt covidi vastu end ei vaktsineeri, mu lihane isa suri koroonavaktsiini järgsetesse tüsistustesse. Küllap oli ka mingi tugev eelsoodumus selleks, aga ikkagi. Mu tuttaval, noorel mehel, on kadunud kehast jõud. Ainult tahaks magada. Ühel teisel tuttaval, samuti noorel mehel, ei tõusnud vasak käsi pärast teist süsti pea kuu aega.

Ravimitööstus on kõva äri, seetõttu tembeldatakse vaktsiinivastased lamemaalasteks ja väheharitud idiootideks, kes meditsiini ei usalda.

/Juustup
Aga koroona vaktsineerimine polnud ju sunniviisiline. Tõsi, oli ametikohti, kus see oli kohustuslik, kuid ka siis oli ju valik, kas lahkud töölt või vaktsineerid. Kohustuslik kõigile oli hingamiskaitsete kandmine avalikkes kohtades siseruumides.
Keegi ju ei teadnud, kui ohtlikuks see pandeemia kujuneb. Mingi hetk oli ju ka meditsiinisüsteem kokkuvarisemise äärel.
Ütleks nii, hea et nii läks, mitte hullemini,
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Juustup

Tõutäkk kirjutas: 14 Juul 2024 07:55 Mul on tekkinud mõned küsimused:
Millest elatab ennast Juustup?
Ja miks on vaja reisida kuumale maale, kus valitseb põrgukuumus just ajal kui Eestis on kõige ehedam ja parajalt soe suvi?
Juustup elatub internetis asjade müümisest ning töövõimetuspensionist, lisaks on Juustupil väike varu "mustadeks päevadeks", et päris nälga ei jääks, kui midagi juhtub. Juustupil on üks isiklik korter, küll mitte Eestis, aga vajadusel on Juustupil võimalus see maha müüa ning Eestis kuhugi väikelinna endale täitsa tore korter osta.

Riigist lahkumise põhjuseid oli Juustupil mitmeid, nii sügavalt isiklikke milliseid Juustup foorumis ei kirjuta kui ka täiesti tavalisi- esiteks elukallidus. Juustup ei taha maksta koos televisiooni ning internetiga talvel kütte, vee, gaasi ja elektriarveid kokku summas 300-500 eurot, olenevalt tarbimisest. Juurde telefonipakett+ toit+ ravimid, vahel oleks vast tore mõni uus riideese ka soetada+ lemmikloomad.
Jah, saab otsida lisatööd, saab osta-müüa erinevat kaupa, teha juhutöid jne, aga tegelikult on see ikka paras sendi saagimine.
Eestis on elu kallis ja seda valdavale osale rahvast.

Juustup pole teinud ka saladust oma tervisehädadest ning Juustup kinnitab, et lõunamaade soe kuiv õhk ja värsked puuviljad turgutavad teda oluliselt paremini keskküte ning keedumakaronkd hakklihaga. Puuviljad jäid nii mõnelgi korral mulle kättesaamatuks just hinna tõttu. Ostsin pigem hakkliha või midagi muud toitvamat.

Lõunamaade üks suur pluss on veel olematud arved. Minu eelmise kuu kommunaalid olid 11 eurot ja konditsioneer on mul öösiti sees, päeval on puhur. Kallis lõbu on internet, aga seda ma endale luban, sest mul on muidu igav, kuna kohalikust televisioonist ma ei saa midagi aru(ja kodus mul seda seetõttu polegi), telekat kasutan telekamängude mängimiseks vaid.

Juustup tahab tagasi Eestisse küll- Juust igatseb rohelust, sõpru, kukeseeni ja paduvihma. Eks neid asju ole muidugi veel ja mitte vähe! paraku on aga Eesti riik hetkel teinud kõik selleks, et Juustup väga tõsiselt kaalub kas sellel püsival tagasi pöördumisel enam üldse mõtet on.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

/Juustup
[/quote]

Oot, sa oled tõesti lamemaalane? Milline on sinu inimese immuunsüsteemi alane haridus, palun loe oma diplomid siin kokku, oled sa arst või bioloog? Või siis, kui sul seda haridust ei ole, siis pane kirja need viited, kust sa oma tõekspidamised võtnud oled ja millele oma väidetes toetud. Anna konkreetsed viited selle kohta, kuidas 'ravimitööstus' on sinuga manipuleerinud ja et mida see 'ravimitööstus' üldse tähendab.
Juustup

Tõutäkk kirjutas: 14 Juul 2024 14:26

/Juustup
Aga koroona vaktsineerimine polnud ju sunniviisiline. Tõsi, oli ametikohti, kus see oli kohustuslik, kuid ka siis oli ju valik, kas lahkud töölt või vaktsineerid. Kohustuslik kõigile oli hingamiskaitsete kandmine avalikkes kohtades siseruumides.
Keegi ju ei teadnud, kui ohtlikuks see pandeemia kujuneb. Mingi hetk oli ju ka meditsiinisüsteem kokkuvarisemise äärel.
Sunniviisiline mitte, aga survestamine oli päris kõva ja minul astmaatikuna oli külmal ajal, kui jopet pidi kandma, toidupoes ikka päris raske selle maskiga- pikad järjekorrad, higistad, mask on ees, õhku pole. Selline tunne et kukudki kohe kokku. Õnneks ei kukkunud, aga paaril korral jätsin mehe järjekorda ja läksin õue "hingama"

/Juustup
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 14:40

/Juustup
Sunniviisiline mitte, aga survestamine oli päris kõva ja minul astmaatikuna oli külmal ajal, kui jopet pidi kandma, toidupoes ikka päris raske selle maskiga- pikad järjekorrad, higistad, mask on ees, õhku pole. Selline tunne et kukudki kohe kokku. Õnneks ei kukkunud, aga paaril korral jätsin mehe järjekorda ja läksin õue "hingama"

/Juustup
Õnneks reageeris turg ka koheselt ja hakkas pakkuma toidukaupade kojuvedu, mida praegugi paljud kasutavad.
Lisaks olid ju aliexpressis saadavad ka ventilaatoriga näomaskid, mis tegid hingamise kergemaks.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Kui kellelgi on soov endale midagi sisse süstida- aga palun. See pole minu asi. Aga see kui see muutub SUNNIVIISILISEKS on juba ahistav. Ma põhimõtteliselt covidi vastu end ei vaktsineeri,
/Juustup
[/quote]

Äge värk. Ma mõtlesin, et need vaktsineerimisvastased hullud on jäänud minevikku, aga selgub, et need möllavad ikka internetis edasi, ka siinses foorumis kahjuks.
Juustup

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 14:38 See on iga inimese isiklik asi kas ta vaktsineerib või mitte, oluline on mõista, et seda ei tohi muuta sunniviisiliseks. Mina olin krooniliselt haige juba enne, lapsest saadik on mul olnud mitte just parim tervis. Eks ma olen oma elu ja tervist ise ka korralikult põletanud.

/Juustup
Oot, sa oled tõesti lamemaalane? Milline on sinu inimese immuunsüsteemi alane haridus, palun loe oma diplomid siin kokku, oled sa arst või bioloog? Või siis, kui sul seda haridust ei ole, siis pane kirja need viited, kust sa oma tõekspidamised võtnud oled ja millele oma väidetes toetud. Anna konkreetsed viited selle kohta, kuidas 'ravimitööstus' on sinuga manipuleerinud ja et mida see 'ravimitööstus' üldse tähendab.
[/quote]

Ei ole ma ei arst ega bioloog ja see minust ilmselgelt veel lamemaalast ei tee.
Mida sa ootad mida ma sulle nüüd "tõestama" pean?
Mul ei ole sulle mingisuguseid linke siin ette näidata, aga minu oma tutvusringkonnas on mitmeid inimesi kes on saanud koroonavaktsiinist tüsistused. Mida me siis vaidleme?! Kui sina oled vaktsiiniusku, siis vaktsineeri. Mina ei ole ja ma ei vaktsineeri. Lihtne.

/Juustup
Juustup

Tõutäkk kirjutas: 14 Juul 2024 14:43
Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 14:40

/Juustup
Õnneks reageeris turg ka koheselt ja hakkas pakkuma toidukaupade kojuvedu, mida praegugi paljud kasutavad.
Lisaks olid ju aliexpressis saadavad ka ventilaatoriga näomaskid, mis tegid hingamise kergemaks.
See kojuvedu on ilma koroonatagi jube mugav asi- ükskõik mis muu põhjus võib ju ka olla miks mitte välja minna. Ma tean ühte väga kaasaegset eesti pensionäri, kes kõik raskema kraami(pesuvahendid jne) tellib boltiga koju. Jumala äge minu arvates! Muidu käib ise poes ja on täitsa kobe veel, aga rasked asjad tellib koju. Väga äge memm.

Mina nende ventilaatoritega ringi ei käinud, maski kandsin ainult siis kui tõesti muud valikut ei olnud. Lihtsam oligi kuskil terviserajal sõpradega ristiinimese kombel ilma suukorvita jalutada kui kuskil avalikus kohas mask näo ees passida.

Ja huvitav on see, et kuigi ma olin riskigrupis ja vaktsineerimata, siis (vähemalt endale teadaolevalt) mina seda koroonat ei saanud. Maski kandsin ka nii palju kui vaja aga nii vähe kui võimalik.

/Juustup
Roosad tulbid
Teerajaja

Postitus Postitas Roosad tulbid »

/Juustup
[/quote]

Tavaline kirurgiline mask on mitte nahale liibuv, vaid kõrvalt õhku läbi laskev. Kõik selle maski kandmisega seotud probleemid on psühholoogilised. Selle maskiga ei ole võimalik see, et õhku ei ole, füüsiliselt on õhu juurdevool küllaldane, ka astmaatikul. Juustup on siis mingi psühhiaatriline nähtus või? Kokkukukkumise tunne on märk ärevushäirest.
Arstid ja õed kannavad neid maske tunde, ka 8 tundi järjest, ja kõik nad suudavad hingata. Ei tea, kuidas?
Külaline

[/quote]

Mul ei ole sulle mingisuguseid linke siin ette näidata, aga minu oma tutvusringkonnas on mitmeid inimesi kes on saanud koroonavaktsiinist tüsistused. Mida me siis vaidleme?! Kui sina oled vaktsiiniusku, siis vaktsineeri. Mina ei ole ja ma ei vaktsineeri. Lihtne.

/Juustup
[/quote]

See just teebki sinust lamemaalase. Sa ei oska tuua mitte ühtegi tõsiseltvõetavat põhjust mitte vaktsineerimiseks peale oma tutvusringkonna inimeste, sul pole vastavat haridustki, et üldse midagi väita, sa ei oska tuua linke, sa ilmselt ei teagi, kuidas meditsiinialat kirjandust lugeda või kuidas sellest aru saada. Need 'tüsistused' on haigused, mis tekkisid pärast vaktsineerimist, kuid ei ole absoluutselt tõestatav, et need asjad olid vaktsiiniga seotud. Sa muidu arvad, et kõik, mis inimeses toimub pärast vaktsineerimist, on otseselt seotud vaktsiiniga ja et muidu ei juhtu inimese elus enam üldse midagi, mingeid muid haigusi ei saa enam olemas olla? Inimesed peaksid nüüd elama 100-aastaseks ilma ühegi haiguseta ja kõik haigused, mis tekivad, on vaktsiiniga seonduvad? See on väga imelik loogika.
Külaline

Kõrgajal suri üle 1700 inimese aastas koroonasse, see on väga suur number. Nüüd sureb mingi 200 inimest aastas. Ja need pole koroonaga surnud inimesed, vaid otseselt koroona tõttu. Tüsistusi vaktsineerimise tõttu kindlasti on, aga rohkem on siiski neid, keda vaktsiin on päästnud. Ka praegu võiks vanad inimesed koroona vastu vaktsineerida, ka praegu sureb koroonasse vanemaid inimesi. Noortel ja tervetel pole see ehk hetkel vajalik, sest viirus on nõrgenenud. Samas jutt pole ju ainult koroonavaktsiinist, paljud teised haigused on hakanud selle tõttu tagasi tulema, et inimesed panevad kõik vaktsiinid koroonavaktsiiniga ühte patta. Ka need, mida on kasutatud 30-50 aastat ja mis on oma efektiivsust ja ohutust igati tõendanud. Kurb, et inimesed on nii rumalad. Alles mitte kaua aega tagasi surid lapsed mitmekaupa peres läkaköhasse, tänu vaktsiinidele see haigus peaaegu kadus, nüüd hakkab tagasi tulema. Lastehalvatus on teine näide. Kui palju lapsi enne vaktsiini tulekut sellesse suri või sandistati elu lõpuni. Aga praeguse aja inimesed ei mäleta seda aega enam ja siis käituvadki lollisti.
Juustup

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 15:08

/Juustup
[/quote]

See just teebki sinust lamemaalase. Sa ei oska tuua mitte ühtegi tõsiseltvõetavat põhjust mitte vaktsineerimiseks peale oma tutvusringkonna inimeste, sul pole vastavat haridustki, et üldse midagi väita, sa ei oska tuua linke, sa ilmselt ei teagi, kuidas meditsiinialat kirjandust lugeda või kuidas sellest aru saada. Need 'tüsistused' on haigused, mis tekkisid pärast vaktsineerimist, kuid ei ole absoluutselt tõestatav, et need asjad olid vaktsiiniga seotud. Sa muidu arvad, et kõik, mis inimeses toimub pärast vaktsineerimist, on otseselt seotud vaktsiiniga ja et muidu ei juhtu inimese elus enam üldse midagi, mingeid muid haigusi ei saa enam olemas olla? Inimesed peaksid nüüd elama 100-aastaseks ilma ühegi haiguseta ja kõik haigused, mis tekivad, on vaktsiiniga seonduvad? See on väga imelik loogika.
[/quote]

Sul puudub vist lugemisoskus. Ma pole kordagi väitnud, et ilma vaktsiinita inimese organismiga midagi ei või juhtuda. Muidugi võib ja juhtubki! See on aja küsimus, keegi pole igavene. Mida ma tahtsin öelda oli see, et see mis Eestis toimus oli SUNDVAKTSINEERIMINE.

Ma mõistan täielikult, et on vaktsiinipooldajad ning ka vaktsiinivastased, see on kirgiküttev teema ning ilmselt me ei leiagi ühist keelt selles osas. Mina ei ole vaktsiinide vastu, ma olen SUNDVAKTSINEERIMISE ja sellega kaasneva AHISTAMISE vastu.

Kust tekkisid need inimesed, kes said tüsistused ja need, kes vaktsiinide tagajärjel surid? Neid lugusid on palju, sh ka Eestis. Jah, võimalik et protsentuaalselt oli neist vaktsiinidest rohkem kasu kui kahju, aga see mida tehti töökohtades- sunniviisiline vaktsineerimine, vot see on üle piiride juba. Tööandja ei oma õigust vallandada oma alluvat kuna ta pole nõus end süstima.
See on haiglane. Vaata ja googelda natuke milliseid tüsistusi inimesed, sh lapsed, on saanud nendest vaktsiinidest ja lõpututest tõhustusdoosidest. Peale seda vaata enda sisse ja küsi enda käest, kas sina lubaksid oma lapsel või lapselapsel võtta sellise riski ja hakkaksid teda "tõhustama" süstide näol?
On ka selline hulk inimesi, kes peake seda vaktsineerimishjllust on sandistunud, kas sa neile räägiksid ka kui õige see kõik on?

/Juustup
Külaline

Juustu isa suitsetas terve elu, aga big tobaccot juust ei süüdista. Nii arusaaja. Sest ega suitsud ei tee midagi halba, see on vaid bigpharma vandenõu suitsutööstuse vastu.
Juustup

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 16:30 Juustu isa suitsetas terve elu, aga big tobaccot juust ei süüdista. Nii arusaaja. Sest ega suitsud ei tee midagi halba, see on vaid bigpharma vandenõu suitsutööstuse vastu.
Jäta mu Kadunud Isa rahule, anonüüm.
Vanasti suitsetasid kõik, eriti veel sel ajal kui sappi pritsiv foorumimutt väike oli.

/Juustup
Külaline

[

Kust tekkisid need inimesed, kes said tüsistused ja need, kes vaktsiinide tagajärjel surid? Neid lugusid on palju, sh ka Eestis. Jah, võimalik et protsentuaalselt oli neist vaktsiinidest rohkem kasu kui kahju, aga see mida tehti töökohtades- sunniviisiline vaktsineerimine, vot see on üle piiride juba. Tööandja ei oma õigust vallandada oma alluvat kuna ta pole nõus end süstima.
See on haiglane. Vaata ja googelda natuke milliseid tüsistusi inimesed, sh lapsed, on saanud nendest vaktsiinidest ja lõpututest tõhustusdoosidest. Peale seda vaata enda sisse ja küsi enda käest, kas sina lubaksid oma lapsel või lapselapsel võtta sellise riski ja hakkaksid teda "tõhustama" süstide näol?
On ka selline hulk inimesi, kes peake seda vaktsineerimishjllust on sandistunud, kas sa neile räägiksid ka kui õige see kõik on?

/Juustup
[/quote]
Lihtsalt paluksin sinult neid viiteid teaduskirjandusele, kus on tõestatud, et karoonavaktsiin põhjustas surma või muid raskeid tüsistusi. Ei, mitte guugeldusi, vaid just teadusartikleid pean silmas. Tänan.
Külaline

No koroonaaeg koos vaktsineerimisega on üks väheseid asju, millest juust on õigesti aru saanud. Enamus kahjuks ei taha tänaseni tunnistada, et neile kott pähe tõmmati.
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Vahekokkuvõte. Juustup on 31 aastane Eesti riigi kulul elav töövõimetus pensionär, kes ei ole paraku Eesti riigiga rahul. Ilmselt tööturule ta ei naase ja Eesti maksumaksja peab veel teda aastaid üleval. Pakun et tegu on ülekaalus inimesega
Külaline

Püha õde kirjutas: 14 Juul 2024 17:03 Vahekokkuvõte. Juustup on 31 aastane Eesti riigi kulul elav töövõimetus pensionär, kes ei ole paraku Eesti riigiga rahul. Ilmselt tööturule ta ei naase ja Eesti maksumaksja peab veel teda aastaid üleval. Pakun et tegu on ülekaalus inimesega
Ta on ka 2 raskel haiget last jätnud siia koledasse riiki. Meie kasvatada ja hooldada.
Leevike
Teerajaja

Postitus Postitas Leevike »

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 15:08

/Juustup
[/quote]

[/quote]

Mina võin tuua kümneid ja kümneid fakte vaktsineerimise
“VASTU”. Alates sellest, et alla 60aastastele ei kujuta koroona ohtu, lastel tõenäosus haiglassegi sattuda kordades vaiksem kui nt tuulerougete tõttu. Ma võin faktiliselt välja tuua, et Pfizer mitte kunagi ei testinud kliinilistes katsetes, kuivõrd vaktsiin kaitseb edasinakatamkse vastu (ei kaitsenud). Kõik need numbrid - 100% kaitse surma ja 95% kaitse hospitaliseerimise vastu - oli suur vale. Ma olen teadusartikleid lugenud ja analüüsinud viimase 5 aasta jooksul rohkem kui Joller terve oma elu jooksul. Mul ON vastav haridus, et midagi väita ja ON linke ja artikleid ja intervjuusid TÕELISTE teadlastega, mitte mingite jolleritega. Aga neid sa ei taha ei lugeda ega nendest kuulda. Ma saan aru ka ühelt poolt - kui sina ja kõik sinu tublid sõbrad ja pereliikmed end vaktsineerid ja ikka saite koroona, siis ainuke argument ongi ju, et aga näe, muidu oleksin surnud. Kuigi tõenäosus oleks .00000001 ehk kui sedagi.
Kui ma küsiksin sinu käest et saada mulle par doi’d, et mask töötas, et koroonapassid töötasid, et vaktsiin töötas, et pcr testid olid tõsiseltvõetavad ja usaldusväärsed jne jne, siis sul poleks neid.
Hall mass on rumal ja järgib pimesi, mis neile ette kirjutatakse. Nii on alati olnud. Ja kui proovida neile väike vaimne “challenge” esitada, et veidi oma peaga mõtlemist ja analüüsimist stimuleerida, siis tembeldatakse vastane lamemaalaseks. Selle asemel, et proovida sisulist diskusiooni pidada.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 4 külalist