See on nüüd tõesti tore, et elatub Eesti riigi makstavast abirahast, aga niimoodi mustab Eestit. Ka oma puudega lapsi ise ei kasvata, neid siis peab ka keegi teine üleval, oma osa ilmselt annab ka Eesti riik ehk maksumaksja. Kuidagi väga tüüpiline. Mul on ka üks selline tuttav. Tööl ei käi, rändab mööda maailma, müüb ka mingit träni, autosid ostab odavamalt ja müüb kallimalt edasi, elus pole ühtki maksu maksnud ja kõva riigivastane, samas ta kolme lapse toetus ongi ainuke raha, mis tal stabiilne sissetulek üldse on.Püha õde kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:03 Vahekokkuvõte. Juustup on 31 aastane Eesti riigi kulul elav töövõimetus pensionär, kes ei ole paraku Eesti riigiga rahul. Ilmselt tööturule ta ei naase ja Eesti maksumaksja peab veel teda aastaid üleval. Pakun et tegu on ülekaalus inimesega
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Külaline
Nüüd usume muidugi Leevikest. Sest ta plärtsub niimoodi.
-
Külaline
Lükkame põneva juustu- ja vaktsiiniteema uuele rajale. Minu meelest maski puhul oli nõme, et prillid läksid uduseks. Vb kandsin valesti. Lahendasin asja kiirelt silmaoperatsiooniga, mida oleksin muidu veel veidi edasi lükanud.
-
Külaline
Hahaa!!! Milline koomik ja fantatism!!! Et paremini maski kanda, käisin silmaoperatsioonil kuna muidu läksid prillid uduseksKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:33 Lükkame põneva juustu- ja vaktsiiniteema uuele rajale. Minu meelest maski puhul oli nõme, et prillid läksid uduseks. Vb kandsin valesti. Lahendasin asja kiirelt silmaoperatsiooniga, mida oleksin muidu veel veidi edasi lükanud.
*fanatismKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:38Hahaa!!! Milline koomik ja fantatism!!! Et paremini maski kanda, käisin silmaoperatsioonil kuna muidu läksid prillid uduseksKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:33 Lükkame põneva juustu- ja vaktsiiniteema uuele rajale. Minu meelest maski puhul oli nõme, et prillid läksid uduseks. Vb kandsin valesti. Lahendasin asja kiirelt silmaoperatsiooniga, mida oleksin muidu veel veidi edasi lükanud..
-
Külaline
Ma sain jälle ninaoperatsiooni teha, muidu oleks pidanud tükk aega sellega kodus passima, aga maski tõttu sain juba paar päeva hiljem välja minna. Väga hea aeg oli selles mõttes nii mõnegi asja jaoks. Lisaks sain õppida Tartus kaks aastat nii, et kohal praktiliselt ei käinud, jälle suur raha ja aja kokkuhoid.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:33 Lükkame põneva juustu- ja vaktsiiniteema uuele rajale. Minu meelest maski puhul oli nõme, et prillid läksid uduseks. Vb kandsin valesti. Lahendasin asja kiirelt silmaoperatsiooniga, mida oleksin muidu veel veidi edasi lükanud.
-
Külaline
[/quote]
Hall mass on rumal ja järgib pimesi, mis neile ette kirjutatakse. Nii on alati olnud. Ja kui proovida neile väike vaimne “challenge” esitada, et veidi oma peaga mõtlemist ja analüüsimist stimuleerida, siis tembeldatakse vastane lamemaalaseks. Selle asemel, et proovida sisulist diskusiooni pidada.
[/quote]
Tembeldad ju sina.
-
Külaline
Leevike, millistes teadusajakirjanduses sinu väsimatu viie aasta töö tulemused avaldatud on?
-
Külaline
Mul oli hiljuti huuleohatis ja mõtlesin, et küll oleks hea kui saaks maski ette panna.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:40Ma sain jälle ninaoperatsiooni teha, muidu oleks pidanud tükk aega sellega kodus passima, aga maski tõttu sain juba paar päeva hiljem välja minna. Väga hea aeg oli selles mõttes nii mõnegi asja jaoks. Lisaks sain õppida Tartus kaks aastat nii, et kohal praktiliselt ei käinud, jälle suur raha ja aja kokkuhoid.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:33 Lükkame põneva juustu- ja vaktsiiniteema uuele rajale. Minu meelest maski puhul oli nõme, et prillid läksid uduseks. Vb kandsin valesti. Lahendasin asja kiirelt silmaoperatsiooniga, mida oleksin muidu veel veidi edasi lükanud.
Oot, kuidas see nüüd siia puutub?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:46 Leevike, millistes teadusajakirjanduses sinu väsimatu viie aasta töö tulemused avaldatud on?
Hall mass on rumal ja järgib pimesi, mis neile ette kirjutatakse. Nii on alati olnud. Ja kui proovida neile väike vaimne “challenge” esitada, et veidi oma peaga mõtlemist ja analüüsimist stimuleerida, siis tembeldatakse vastane lamemaalaseks. Selle asemel, et proovida sisulist diskusiooni pidada.
[/quote]
Tembeldad ju sina.
[/quote]
Halli massi tembeldasin. Kui tunned end puudutatuna, siis ei saa ma sinna midagi teha. Võid templist proovida vabaneda kui suudad argumenteerida muude argumentidega kui et lamemaalane või vigane õigekiri.
Viimati muutis Leevike, 14 Juul 2024 18:02, muudetud 1 kord kokku.
-
Juustup
Vigane vahekokkuvõte teil, teie vaimne teejuht Emand Juustup teeb nüüd korrektuuri:Püha õde kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:03 Vahekokkuvõte. Juustup on 31 aastane Eesti riigi kulul elav töövõimetus pensionär, kes ei ole paraku Eesti riigiga rahul. Ilmselt tööturule ta ei naase ja Eesti maksumaksja peab veel teda aastaid üleval. Pakun et tegu on ülekaalus inimesega
Juustup on 31 aastane töövõimetuspensionär, kes elab töövõimetuspensionist, oma lisatööst ning püüab kasvatada oma säästusid(mida pole küll ülemäära palju).
Juustup ei ole kaugeltki mitte ülekaaluline, pigem ohustab Juustupit alakaal, kuna Juustup ei söö kuumaga palju ning kui Juustup sööb, siis kas puuvilju, Juustupeid või oma abikaasa närve. Hetkeseisuga kaalub Juustup oma 169 sm juures täpselt 60 kilo.
Juustup Eestis tööturule lähiajal ei naase kindlasti, kuid pole välistatud, et see ei võiks juhtuda mõne aasta pärast, kui Juustupil on plaan Eestisse püsivalt tagasi kolida.
Juustupil hakkab muidu kiiresti igav, igavust Juustup ei salli.
Juustupi lapsi ei pea kasvatama ega hooldama arutle.ee foorumi kasutajad. Juustup toetab oma lapsi ise ning kohtub nendega võimalikult sagedasti. Kahjuks mitte nii tihti kui tahaks. Juustupi lapsi ei pea üleval mitte kommentaatorid, vaid Juustup ning nende laste ülejäänud perekond.
Juustupi või tema laste tervislikud probleemid ei ole ühegi asjaosalise enese valitud või tahtlikult tekitatud nii et Emand Juustup käseb oma laste teemal vait jääda. Kiuske Juustupit kui soovite(kuigi see ei tule väga välja) aga jätke Emand Juustupi lapsed rahule.
Ma ei lehvita sulle oma kuldselt troonilt, vaid seekord viskan sind õunasüdamega.
/Juustup alias emand
-
Külaline
Loomulikult ei puutu. Kus sa hullu!
-
Juustup
Tembeldad ju sina.Leevike kirjutas: ↑14 Juul 2024 18:01Hall mass on rumal ja järgib pimesi, mis neile ette kirjutatakse. Nii on alati olnud. Ja kui proovida neile väike vaimne “challenge” esitada, et veidi oma peaga mõtlemist ja analüüsimist stimuleerida, siis tembeldatakse vastane lamemaalaseks. Selle asemel, et proovida sisulist diskusiooni pidada.
[/quote]
Halli massi tembeldasin. Kui tunned end puudutatuna, siis ei saa ma sinna midagi teha. Võid templist proovida vabaneda kui suudad argumenteerida muude argumentidega kui et lamemaalane või vigane õigekiri.
[/quote]
Ta ei saa seda teha, sest tal ei ole midagi muud öelda. Ta peab ilmselt oma palees oma miljonärist mehele ja ainult viitele õppivatele lastele lõhet serveerima. Seda võiks muidugi teha ka teenija, aga kuna ta on laitmatu pereema siis ta teeb seda ise ja just nüüd. Ja eranditult just nüüd, sest tal pole aega "halli massiga" diskussiooni laskuda.
/Juustup
See ei ole vastus. Ootan sisulist vastust.
-
Külaline
Oma lapsed ja isa oled sa ise korduvalt foorumisse toonud. Mul on sellest tõesti kahju, sa ei peaks neist niimoodi pläägutama.Juustup kirjutas: ↑14 Juul 2024 18:01Vigane vahekokkuvõte teil, teie vaimne teejuht Emand Juustup teeb nüüd korrektuuri:Püha õde kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:03 Vahekokkuvõte. Juustup on 31 aastane Eesti riigi kulul elav töövõimetus pensionär, kes ei ole paraku Eesti riigiga rahul. Ilmselt tööturule ta ei naase ja Eesti maksumaksja peab veel teda aastaid üleval. Pakun et tegu on ülekaalus inimesega
Juustup on 31 aastane töövõimetuspensionär, kes elab töövõimetuspensionist, oma lisatööst ning püüab kasvatada oma säästusid(mida pole küll ülemäära palju).
Juustup ei ole kaugeltki mitte ülekaaluline, pigem ohustab Juustupit alakaal, kuna Juustup ei söö kuumaga palju ning kui Juustup sööb, siis kas puuvilju, Juustupeid või oma abikaasa närve. Hetkeseisuga kaalub Juustup oma 169 sm juures täpselt 60 kilo.
Juustup Eestis tööturule lähiajal ei naase kindlasti, kuid pole välistatud, et see ei võiks juhtuda mõne aasta pärast, kui Juustupil on plaan Eestisse püsivalt tagasi kolida.
Juustupi lapsi ei pea kasvatama ega hooldama arutle.ee foorumi kasutajad. Juustup toetab oma lapsi ise ning kohtub nendega võimalikult sagedasti. Kahjuks mitte nii tihti kui tahaks. Juustupi lapsi ei pea üleval mitte kommentaatorid, vaid Juustup ning nende laste ülejäänud perekond.
Juustupi või tema laste tervislikud probleemid ei ole ühegi asjaosalise enese valitud või tahtlikult tekitatud nii et Emand Juustup käseb oma laste teemal vait jääda. Kiuske Juustupit kui soovite(kuigi see ei tule väga välja) aga jätke Emand Juustupi lapsed rahule.
Ma ei lehvita sulle oma kuldselt troonilt, vaid seekord viskan sind õunasüdamega.
/Juustup alias emand
Nibg ei, sinu laste arstid/ravimid, lasteaiad, koolid jne maksavad kinni eesti maksumsksjad. Ehk mina. Mitte sina.
-
Juustup
Tembeldad ju sina.Leevike kirjutas: ↑14 Juul 2024 18:01Hall mass on rumal ja järgib pimesi, mis neile ette kirjutatakse. Nii on alati olnud. Ja kui proovida neile väike vaimne “challenge” esitada, et veidi oma peaga mõtlemist ja analüüsimist stimuleerida, siis tembeldatakse vastane lamemaalaseks. Selle asemel, et proovida sisulist diskusiooni pidada.
[/quote]
[/quote]
Vaata, Leevike, siin on teatud punt rahvast(kindlasti mitte kõik ja ka mitte enamus!) kelle puhul võid sa olle kindel laias laastus mõnes faktis:
1) kui Sa kirjutad et Sul läheb hästi, Su lapsed on terved või et Sind tööl edutati, siis jääd sa kohe silma, seda enam, et sa oled registreeritud kasutaja. Kõige suurem kisa tõuseb, aga siis kui Sa ütled, et Sul pole etteheiteid oma mehele ja et Sa TÕESTI oled õnnelikus abielus või suhtes. See vallandab hüsteeria.
2)Kui Sa oled üksik ja julged seda öelda ning lisada, et Sa oled oma eluga rahul siis Sind ei usuta. Küllap "oled nii kole ja nõme et keegi Sind ei taha"
3)Järgmises teemas kus sa näiteks kirud kehva tööd teinud remondimeest, hüppab sulle selga paar-kolm(enamasti anonüümset) kasutajat, kes kukuvad ironiseerima, et kas edutatud naisel pole siis nüüd raha töömehele rohkem maksta vms.
Järgneb lõputu arutelu sinu isiku ja finantsvõimekuse üle ja sisulisi vastuseid tuleb heal juhul 1/3 kõigist vastustest.
Kui Sa siis üritad "ennast kaitsta" või olukorda selgitada(mis tegelikult on mõttetu, mina olen oma vitsad siin juba saanud) tembeldatakse sind mingiks vaimse nihkega illusioonides elavaks nn "kolmandaks Eestiks".
4) Kui Sa oled aktiivne kasutaja ja jääd kellelegi hambusse, siis rebib ta mõnest teemast välja mingi Sinu kirjutatud fraasi mis järgmise teemaga kus Sa oled sõna võtnud, ei haaku absoluutselt. See on justkui "alus" sinu "vahele võtmiseks" ja "tõestamiseks" et sa pole ikka see kellena sa siin esined ja "raudselt oled sa mingi kibestunud alamakstud igav memm"
5) See ei haaku küll Sinuga, aga kui postitab mõni meesterahvas, nokitakse teda kohe erilise rõõmuga.
6) kui keegi kirjeldab oma elu või kogemusi, mis massiga ei haaku, on ta raudselt patoloogiline valetaja.
7) KÕIGE PÕHILISEM PUNKT(!) Kõik anonüümid on Sinust igaveseks ajast igavesti ilusamad, targemad, nooremad, haritumad, rikkamad, rohkem reisinud, õnnelikumad jne.
Nutune lugu, aga ei tasu välja teha.
/Juustup
-
Juustup
Aga kust sa võtad, et ma makse ei maksa? Et laste isa makse ei maksa? Mis hiromant sa selline oled?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 18:12Oma lapsed ja isa oled sa ise korduvalt foorumisse toonud. Mul on sellest tõesti kahju, sa ei peaks neist niimoodi pläägutama.Juustup kirjutas: ↑14 Juul 2024 18:01Vigane vahekokkuvõte teil, teie vaimne teejuht Emand Juustup teeb nüüd korrektuuri:Püha õde kirjutas: ↑14 Juul 2024 17:03 Vahekokkuvõte. Juustup on 31 aastane Eesti riigi kulul elav töövõimetus pensionär, kes ei ole paraku Eesti riigiga rahul. Ilmselt tööturule ta ei naase ja Eesti maksumaksja peab veel teda aastaid üleval. Pakun et tegu on ülekaalus inimesega
/Juustup alias emand
Nibg ei, sinu laste arstid/ravimid, lasteaiad, koolid jne maksavad kinni eesti maksumsksjad. Ehk mina. Mitte sina.
Ja kui oledki, siis ongi tore kui sa kõik kinni maksad! Kui hästi käitud, siis ma võib olla kunagi luban Sul isegi endale otse raha saata, et minu kuldne troon oleks poleeritud ning säraks nagu päike taevas.
/Juustup
-
Külaline
Sa ei suuda oma ukseesistki puhtana hoida, mis kuldsest troonist sa sonid?Juustup kirjutas: ↑14 Juul 2024 18:39Aga kust sa võtad, et ma makse ei maksa? Et laste isa makse ei maksa? Mis hiromant sa selline oled?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 18:12Oma lapsed ja isa oled sa ise korduvalt foorumisse toonud. Mul on sellest tõesti kahju, sa ei peaks neist niimoodi pläägutama.Juustup kirjutas: ↑14 Juul 2024 18:01
Vigane vahekokkuvõte teil, teie vaimne teejuht Emand Juustup teeb nüüd korrektuuri:
/Juustup alias emand
Ja kui oledki, siis ongi tore kui sa kõik kinni maksad! Kui hästi käitud, siis ma võib olla kunagi luban Sul isegi endale otse raha saata, et minu kuldne troon oleks poleeritud ning säraks nagu päike taevas.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 6 külalist