Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Tere, kõigile!

Olen sellel teemal siin paar päeva silma peal hoidnud ja mõelnud, mida teha. Tänaseks näen, et pean sõna sekka ütlema, sest tegu on juba kiusuga.
Palun kõigil ,kellele Juustup ja tema postitused ei meeldi, neid ignoreerida. Kui ta häirib, on parem eemale hoida.
Kui mingi osa inimesi pidevalt süüdistavad teda asjades ilma omamata kindlaid asitõendeid, peab ta end muidugi kaitsma. Ja nii see lumepall veereb.

Aitäh :)
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 08:40
TurvaSiil kirjutas: 15 Juul 2024 08:19 Tere, kõigile!

Olen sellel teemal siin paar päeva silma peal hoidnud ja mõelnud, mida teha. Tänaseks näen, et pean sõna sekka ütlema, sest tegu on juba kiusuga.
Palun kõigil ,kellele Juustup ja tema postitused ei meeldi, neid ignoreerida. Kui ta häirib, on parem eemale hoida.
Kui mingi osa inimesi pidevalt süüdistavad teda asjades ilma omamata kindlaid asitõendeid, peab ta end muidugi kaitsma. Ja nii see lumepall veereb.

Postitus on kustutatud
Mina toetan Turvasiili otsust. Kuna Juustup ise on pea ainsana fooruminimega, seevastu tema ründajad on anonüümsed, ei saa ta ka kedagi kuidagi vastu rünnata, kuna ei tea, kellelt mingi süüdistusega postitus tuli, ta saab ainult püüda ennast rünnakute eest kaitsta. Pole ta mingi lamemaalane ega putinist, täiesti tavaline naine on! Lihtsalt ei oska teeselda ennast teistsuguseks nagu suur osa siinsetest teevad.

Näe, esinen minagi praegu anonüümsena, ehkki minu nime ei ole siinses kiusuga seotute loetelus välja toodud - lihtsalt ei julge oma fooruminime siia panna hirmus sattuda samuti nende kiusajate märklauaks, kes valimatult kedagi konkreetset mõnitavad, sõimavad ja talle olematuid imelikke asju külge poogivad. Pealt vaadata, kuidas mingi anonüümsete kamp ühele kallale lendab, hakates talle külge mõtlema täiesti olematuid negatiivseid asju, on vastik ja sellise halva kombe levikut tuleks tõesti pisutki piirata.
Külaline

Seepärast ongi halb olla oma nimega siin. Kõik me arvame millestki erinevalt. Aga see erinev arvamus jääb mõnele eriti meelde ja hinge ja nii ei saa oma nimega teha enam ühtegi postitust, kus sulle seda erinevust või kiiksu või suhtumist ette ei heideta. Kujuneb välja olukord nagu abielus vastiku näägutamisega, kus iga teema puhul tuletakse meelde mingit aastatetaguseid lahkhelisid. Ja öelge naised, et te päriselus pole ka sellised? Saab olla nii, et siin ühe kallal võtate, aga oma mehe ja lastega olete mõistvad, kui nad pole tega ühel arvamusel?
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Postitus on kustutatud
Ma varem pole siia teemasse postitanud aga 10lk ühe kasutaja personaalküsimuse arutamist tekitab huvi. Ja sellele kommentaarile ei saanud vastamata ka jätta. Vaata, inimesed ja nende vaated on erinevad, seda nii foorumis kui reaalses elus. Sul ei ole õigust nõuda, et sinust erineva maailmanägemusega inimesed kõrvaldataks aga justnimelt seda sa praegu teed. Ka mina ei jaga absoluutselt Juustupi vaateid ega õigusta ta kohati ärritavat suhtlusstiili ja suvalistes teemades isiklike vestluste arendamist aga sul on võimalik sellest mööda libiseda, edasi kerida või ta ära blokkida ja neid üldse mitte näha. Miks sa seda ei kasuta?

Ma ei tea miks, aga see kommentaar lõhnab väga ühe endise perekooli moderaatori suhtumise järele. Kui mitte, siis elufoorum tundub vähemalt kirjelduste järgi, täpselt sellise kohana, mis sulle peaks sobima.
Ps. see inglisekeelne sõna on borderline
Viimati muutis Lendorav, 15 Juul 2024 09:46, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Postitus on kustutatud
See on küll kindel, et sina oma paranoilise jälitamisega peletad inimesed siit minema. Ja ei sina iialgi lõpeta :(
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 09:28 Seepärast ongi halb olla oma nimega siin. Kõik me arvame millestki erinevalt. Aga see erinev arvamus jääb mõnele eriti meelde ja hinge ja nii ei saa oma nimega teha enam ühtegi postitust, kus sulle seda erinevust või kiiksu või suhtumist ette ei heideta. Kujuneb välja olukord nagu abielus vastiku näägutamisega, kus iga teema puhul tuletakse meelde mingit aastatetaguseid lahkhelisid. Ja öelge naised, et te päriselus pole ka sellised? Saab olla nii, et siin ühe kallal võtate, aga oma mehe ja lastega olete mõistvad, kui nad pole tega ühel arvamusel?
Kui mu mees oleks putinist ja antivakkser, siis ma ri näägutaks ta kallal, vaid jätaks maha
Külaline

Lendorav kirjutas: 15 Juul 2024 09:34

Postitus on kustutatud
Ma varem pole siia teemasse postitanud aga 10lk ühe kasutaja personaalküsimuse arutamist tekitab huvi. Ja sellele kommentaarile ei saanud vastamata ka jätta. Vaata, inimesed ja nende vaated on erinevad, seda nii foorumis kui reaalses elus. Sul ei ole õigust nõuda, et sinust erineva maailmanägemusega inimesed kõrvaldataks aga justnimelt seda sa praegu teed. Ka mina ei jaga absoluutselt Juustupi vaateid ega õigusta ta kohati ärritavat suhtlusstiili ja suvalistes teemades isiklike vestluste arendamist aga sul on võimalik sellest mööda libiseda, edasi kerida või ta ära blokkida ja neid üldse mitte näha. Miks sa seda ei kasuta?

Ma ei tea miks, aga see kommentaar lõhnab väga ühe endise perekooli moderaatori suhtumise järele. Kui mitte, siis elufoorum tundub vähemalt kirjelduste järgi, täpselt sellise kohana, mis sulle peaks sobima.
Lol. Kes see nüüd jälitusmaaniat põeb?
MOTT. Ühed võivad ja teised ei või.
Külaline

Perekoolis oli selle parematel aegadel, st siis kui see veel toimis, näha (vist ip põhiselt, kellaajaliselt) Kägude kommenteerimised, et kes kui palju. Kas siia saaks samalaadse teha, siis oleks näha palju neid jälitajaid tegelikult on. Ehk ta talutuks kui enam suurt avalikku arvamust ei saa etendada.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 09:28 Seepärast ongi halb olla oma nimega siin. Kõik me arvame millestki erinevalt. Aga see erinev arvamus jääb mõnele eriti meelde ja hinge ja nii ei saa oma nimega teha enam ühtegi postitust, kus sulle seda erinevust või kiiksu või suhtumist ette ei heideta. Kujuneb välja olukord nagu abielus vastiku näägutamisega, kus iga teema puhul tuletakse meelde mingit aastatetaguseid lahkhelisid. Ja öelge naised, et te päriselus pole ka sellised? Saab olla nii, et siin ühe kallal võtate, aga oma mehe ja lastega olete mõistvad, kui nad pole tega ühel arvamusel?
Seepärast ongi halb, et see topeltanonüümsus on siin lubatud. Selline masskiusamine kaoks hoobilt, sest kiusajad on enamasti oma loomult argpüksid. Kui mõni üksik üritabki sama joont jätkata, oleks lihtne ta blokeerida ja teised temaga nii lihtsalt kaasa nokkima ei kipu.

Aga noh, mul pole mõtet sel teemal sõna võtta, sest olen aru saanud, et ma olen selges vähemuses ja midagi nagunii ei muutu.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Lendorav kirjutas: 15 Juul 2024 09:34

Postitus on kustutatud

Kõige selle valguses ma ikka ei saa aru, miks see hulk kasutajaid, keda ma ärritan, mind ei blokeeri. Olgu, see segab pisut kommentaaride lugemist, aga laias laastus saaksite te rahulikumalt magada ja rõõmsal meelel foorumit kasutada,ilma et peaks kogu aeg Juustupi peale mõtlema kui foorumisse tulla.

PS. Ka mulle kõik siinsed kommentaatorid ei meeldi, mis ma siis nüüd tegema pean?! Ilm ongi erinevaid inimesi ja arvamusi täis ja Jumal tänatud, kui me kõik samal arvamusel oleksime igas küsimuses polekski midagi enam arutleda.

/Juustup
Juustup

Postitus on kustutatud
Ja kes sa ise oled, et sa võtad õiguse anonüümina ühte (või mitut) registreeritud kasutajat sildistama hakata? Kas mina olen KORDAGI ühelegi registreeritud kasutajale näpuga näidanud ja öelnud, et sina oled nüüd see või too?!
Ma ei taha teemat solkida, aga ole nüüd tubli anonüüm ja saada mulle postkasti konkreetsed viited millele tuginedes sa mind niimoodi sildistad. Kui neid linke ei tule, oled lihtsalt viha õhutaja, kes loobib mingid fraasid välja ja siis tõestada ei suuda.

Lisaks ma siiani ei mõista ja ilmselt ei hakkagi mõistma(ja Jumal tänatud, muidu ma oleks ise samasugune) MIKS te ei blokeeri endale ebameeldivaid kasutajaid?!? Jah, jutt võib ju pisut segaseks jääda, aga te ei pea endale antipaatsete kasutajate "joru" lugema. Selleks selline funktsioon ju loodud ongi. Juust ei esine anonüümine, võib olla vaid mõnes väga sügavalt isiklikus teemas ja siiani on seda juhtunud vaid ühe korra.
Mulle tundub, et mõni lihtsalt naudib siin teiste lamemaalasteks ja Jumal teab milleks tembeldamist, sest reaalses elus on ta poldilokkidega kliimaksis meestevihjaast alamakstud tädi, kelle mees 20 aastat noorema naise pärast maha jättis. Nüüd elab üürikorteris, kaugeim reisisihtkoht on bussireis Ungarisse ja laps(ed) ka külas käia ei viitsi.
Õhtud lõppevad foorumis kõiki neist erinevaid inimesi maha tehes. Eriti vihkavad nad mehi, sest "parim enne" on neil ammu läinud ja vallalised eakaaslased vaatavad nooremaid või vähemalt mitte nii kibestunud naisi.
PS. See polnud otseselt kellelegi konkreetselt suunatud kirjeldus, kes nüüd leili läheb, see siis tundis end ära :D :D :D

/Juustup
Viimati muutis Juustup, 15 Juul 2024 12:18, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 12:08

Postitus on kustutatud
Ja kes sa ise oled, et sa võtad õiguse anonüümina ühte registreeritud kasutajat sildistama? Kas mina olen KORDAGI ühelegi registreeritud kasutajale näpuga näidanud ja öelnud, et sina oled nüüd see või too?!
Ma ei taha teemat solkida, aga ole nüüd tubli anonüüm ja saada mulle postkasti konkreetsed viited millele tulenedes sa mind niimoodi sildistad. Kui neid linke ei tule, oled lihtsalt viha õhutaja, kes loobib mingid fraasid välja ja siis tõestada ei suuda.

/Juustup
Sa käskisid mul puutega isikute kotta minna. Sildistamine. Halvustamine. Puuetega inimeste mõnitamine.
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 12:18
Postitus on kustutatud
Ja kes sa ise oled, et sa võtad õiguse anonüümina ühte registreeritud kasutajat sildistama? Kas mina olen KORDAGI ühelegi registreeritud kasutajale näpuga näidanud ja öelnud, et sina oled nüüd see või too?!
Ma ei taha teemat solkida, aga ole nüüd tubli anonüüm ja saada mulle postkasti konkreetsed viited millele tulenedes sa mind niimoodi sildistad. Kui neid linke ei tule, oled lihtsalt viha õhutaja, kes loobib mingid fraasid välja ja siis tõestada ei suuda.

/Juustup
Sa käskisid mul puutega isikute kotta minna. Sildistamine. Halvustamine. Puuetega inimeste mõnitamine.
Soovitasin küll jah, loodan et lähed ka. Seal tehakse väga ilusaid käsitöövaipasid, tikitakse, heegeldatakse jne. Nii mõnigi vaimse puudega inimene on kunstis väga andekas ja väljendabki end läbi kunsti ja käsitöö.
Milles soovitus sinna minna võrdub sildistamise või halvustamisega? Seleta.

/Juustup
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Sellega seoses meenus mulle, et kunagi tegid Pimedate inimeste ühingusse kuuluvad inimesed harjasid. Teiste sõnadega nägemispuudega inimesed tegid harjasid. Äkki teevad praegugi veel.
Külaline

[/quote]

Ja kes sa ise oled, et sa võtad õiguse anonüümina ühte (või mitut) registreeritud kasutajat sildistama hakata? Kas mina olen KORDAGI ühelegi registreeritud kasutajale näpuga näidanud ja öelnud, et sina oled nüüd see või too?!
Ma ei taha teemat solkida, aga ole nüüd tubli anonüüm ja saada mulle postkasti konkreetsed viited millele tuginedes sa mind niimoodi sildistad. Kui neid linke ei tule, oled lihtsalt viha õhutaja, kes loobib mingid fraasid välja ja siis tõestada ei suuda.

Lisaks ma siiani ei mõista ja ilmselt ei hakkagi mõistma(ja Jumal tänatud, muidu ma oleks ise samasugune) MIKS te ei blokeeri endale ebameeldivaid kasutajaid?!? Jah, jutt võib ju pisut segaseks jääda, aga te ei pea endale antipaatsete kasutajate "joru" lugema. Selleks selline funktsioon ju loodud ongi. Juust ei esine anonüümine, võib olla vaid mõnes väga sügavalt isiklikus teemas ja siiani on seda juhtunud vaid ühe korra.
Mulle tundub, et mõni lihtsalt naudib siin teiste lamemaalasteks ja Jumal teab milleks tembeldamist, sest reaalses elus on ta poldilokkidega kliimaksis meestevihjaast alamakstud tädi, kelle mees 20 aastat noorema naise pärast maha jättis. Nüüd elab üürikorteris, kaugeim reisisihtkoht on bussireis Ungarisse ja laps(ed) ka külas käia ei viitsi.
Õhtud lõppevad foorumis kõiki neist erinevaid inimesi maha tehes. Eriti vihkavad nad mehi, sest "parim enne" on neil ammu läinud ja vallalised eakaaslased vaatavad nooremaid või vähemalt mitte nii kibestunud naisi.
PS. See polnud otseselt kellelegi konkreetselt suunatud kirjeldus, kes nüüd leili läheb, see siis tundis end ära :D :D :D

/Juustup
[/quote]

Ja kuidas see juustup siis teistest kiusajatest eristub? Täpselt samasugune kiusaja on ta ka ise.
Külaline

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 12:21

/Juustup
Soovitasin küll jah, loodan et lähed ka. Seal tehakse väga ilusaid käsitöövaipasid, tikitakse, heegeldatakse jne. Nii mõnigi vaimse puudega inimene on kunstis väga andekas ja väljendabki end läbi kunsti ja käsitöö.

/Juustup
Miks sa inimesi sinna saadad? SELETA!! Miks nemad sulle jalgu jäid? Miks sa neid siia tirid?
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 12:23

/Juustup
[/quote]

Ja kuidas see juustup siis teistest kiusajatest eristub? Täpselt samasugune kiusaja on ta ka ise.
[/quote]

Seleta mulle ära keda ja kuidas ma kiusan, palun.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 12:30

/Juustup
Miks sa inimesi sinna saadad? SELETA!! Miks nemad sulle jalgu jäid? Miks sa neid siia tirid?
Sa ju ise sildistad ja halvustad praegu ;) ma võin sul soovitada ka surnuseda või kirikusse minna- huvitav kuidas sa seda tõlgendaksid?
Ka mingi isikliku rünnakuna?
Mina olen puuetega inimeste töötoas käinud ja mul oli päris huvitav. Ainult üks inimene tekitas ebamugavust- üks naine kes lõpetas mind nähes hetke pealt oma heegeldamise, vahtis mind ainiti ja tuli mind heegelnõelaga suskama. Ma ei osanud midagi teha ka. Õnneks juhendaja rahustas ta ruttu maha, aga edasi vahtis ta mind ikka.
Omaette teema on see, et kui midagi on võetud, on midagi ka topelt antud- nende tööd on sageli imeilusad, iga niidiots ja värv on samm sammult paigas. Ma usun et paljud need perfektsed tööd on suuresti just autismidiagnoosiga inimestelt- nemad teadupoolest ajavad täpsust taga.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 08:52 Mina toetan Turvasiili otsust. Kuna Juustup ise on pea ainsana fooruminimega, seevastu tema ründajad on anonüümsed, ei saa ta ka kedagi kuidagi vastu rünnata, kuna ei tea, kellelt mingi süüdistusega postitus tuli, ta saab ainult püüda ennast rünnakute eest kaitsta. Pole ta mingi lamemaalane ega putinist, täiesti tavaline naine on! Lihtsalt ei oska teeselda ennast teistsuguseks nagu suur osa siinsetest teevad.

Näe, esinen minagi praegu anonüümsena, ehkki minu nime ei ole siinses kiusuga seotute loetelus välja toodud - lihtsalt ei julge oma fooruminime siia panna hirmus sattuda samuti nende kiusajate märklauaks, kes valimatult kedagi konkreetset mõnitavad, sõimavad ja talle olematuid imelikke asju külge poogivad. Pealt vaadata, kuidas mingi anonüümsete kamp ühele kallale lendab, hakates talle külge mõtlema täiesti olematuid negatiivseid asju, on vastik ja sellise halva kombe levikut tuleks tõesti pisutki piirata.
Ammu oli aeg reageerida ja hea, et seda nüüd tehti. Inimese sõnavõtud on tema arvamus ja sellel ju üks foorum baseerubki. Siin aga läks täielikuks jälitamiseks ja kiusamiseks, kuna paarile kasutajale Juustup ja tema seisukohad ei meeldi. Mind häiris see juba ammu, et üks kasutaja niimoodi hambusse võeti ja vigade otsimist hätkati ka siis, kui ta tõestas, et ei valeta.

Ma arvan, et siin on värvikaid kujusid veelgi, aga nagu mainiti, siis ei julge paljud oma arvamusega ja detailidega siin lagedale tulla, sest ALATI on keegi, kes ei suuda normaalselt arutleda vaid läheb isiklikuks ja kukub ründama. Intelligentsi küsimus.
Külaline

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 12:38
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 12:30

/Juustup
Sa ju ise sildistad ja halvustad praegu ;) ma võin sul soovitada ka surnuseda või kirikusse minna- huvitav kuidas sa seda tõlgendaksid?
Ka mingi isikliku rünnakuna?
Mina olen puuetega inimeste töötoas käinud ja mul oli päris huvitav. Ainult üks inimene tekitas ebamugavust- üks naine kes lõpetas mind nähes hetke pealt oma heegeldamise, vahtis mind ainiti ja tuli mind heegelnõelaga suskama. Ma ei osanud midagi teha ka. Õnneks juhendaja rahustas ta ruttu maha, aga edasi vahtis ta mind ikka.
Omaette teema on see, et kui midagi on võetud, on midagi ka topelt antud- nende tööd on sageli imeilusad, iga niidiots ja värv on samm sammult paigas. Ma usun et paljud need perfektsed tööd on suuresti just autismidiagnoosiga inimestelt- nemad teadupoolest ajavad täpsust taga.

/Juustup
Minu viga. Ma unustasin põhitõe-ära puutu sitta, läheb veel rohkem haisema.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist