Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 12:23
Ja kes sa ise oled, et sa võtad õiguse anonüümina ühte (või mitut) registreeritud kasutajat sildistama hakata? Kas mina olen KORDAGI ühelegi registreeritud kasutajale näpuga näidanud ja öelnud, et sina oled nüüd see või too?!
Ma ei taha teemat solkida, aga ole nüüd tubli anonüüm ja saada mulle postkasti konkreetsed viited millele tuginedes sa mind niimoodi sildistad. Kui neid linke ei tule, oled lihtsalt viha õhutaja, kes loobib mingid fraasid välja ja siis tõestada ei suuda.
Lisaks ma siiani ei mõista ja ilmselt ei hakkagi mõistma(ja Jumal tänatud, muidu ma oleks ise samasugune) MIKS te ei blokeeri endale ebameeldivaid kasutajaid?!? Jah, jutt võib ju pisut segaseks jääda, aga te ei pea endale antipaatsete kasutajate "joru" lugema. Selleks selline funktsioon ju loodud ongi. Juust ei esine anonüümine, võib olla vaid mõnes väga sügavalt isiklikus teemas ja siiani on seda juhtunud vaid ühe korra.
Mulle tundub, et mõni lihtsalt naudib siin teiste lamemaalasteks ja Jumal teab milleks tembeldamist, sest reaalses elus on ta poldilokkidega kliimaksis meestevihjaast alamakstud tädi, kelle mees 20 aastat noorema naise pärast maha jättis. Nüüd elab üürikorteris, kaugeim reisisihtkoht on bussireis Ungarisse ja laps(ed) ka külas käia ei viitsi.
Õhtud lõppevad foorumis kõiki neist erinevaid inimesi maha tehes. Eriti vihkavad nad mehi, sest "parim enne" on neil ammu läinud ja vallalised eakaaslased vaatavad nooremaid või vähemalt mitte nii kibestunud naisi.
PS. See polnud otseselt kellelegi konkreetselt suunatud kirjeldus, kes nüüd leili läheb, see siis tundis end ära
/Juustup
[/quote]
Ja kuidas see juustup siis teistest kiusajatest eristub? Täpselt samasugune kiusaja on ta ka ise.
[/quote]
Seleta mulle ära keda ja kuidas ma kiusan, palun.
/Juustup