Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Aga päriselt, teeme nii, nagu juust soovib-ignoreerime teda. Kõik meie.
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:43 Aga päriselt, teeme nii, nagu juust soovib-ignoreerime teda. Kõik meie.
Löön kampa.
Roosad tulbid
Teerajaja

Postitus Postitas Roosad tulbid »

Mina ei tea tõesti, mida Turvasiil nüüd ütleb, aga minu arvates on see asi siin foorumis käest ära läinud. Mulle hakkab tunduma (ja ma ei ole kiusaja, ma ei ole üldse Juustupi kohta sõna võtnudki, ainult loen ja imestan), et äkki tal siiski on ...ee.. mingid väikesed psüühilised probleemid. Vabandust ette- ja tahapoole. Palun seda nüüd mitte kiusamiseks nimetada, aga noh, vägisi jääb pikapeale selline mulje. See teema kuni siiamaani on ikka väga imelik ja praeguseks täiesti ära keeranud. Inimene kütab ennast üles või ma ei tea, järjest imelikumaks läheb see asi. See 'emand, troon ja briljandid' on juba nagu mingi kinnisidee või näitlejaroll või ei tea mis.
Ehk aitaks see, et mitte keegi enam ei vastaks talle, siis ehk saab rahu ja foorum oleks edasi meie kõigi oma, mitte ühe inimese pilootprojekt.
Külaline

Nõustun tulpidega. Tegelikult masendav neid tekste lugeda. Juustup - soe soovitus - ära postita ärapanemismeeleolus. Postita vähem, sa ei pea seda foorumit üleval hoidma oma jutukestega. Las see areneb omasoodu. Inimestel ei ole kasu ärplemisest ja ärapanemisest, neil on kasu infost ja nõuannetest, toetusest.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:55 Nõustun tulpidega. Tegelikult masendav neid tekste lugeda. Juustup - soe soovitus - ära postita ärapanemismeeleolus. Postita vähem, sa ei pea seda foorumit üleval hoidma oma jutukestega. Las see areneb omasoodu. Inimestel ei ole kasu ärplemisest ja ärapanemisest, neil on kasu infost ja nõuannetest, toetusest.
Aga näe, ometigi te kõik võtate minu teemalises postituses sõna.

/Juustup
Juustup

Roosad tulbid kirjutas: 15 Juul 2024 19:45 Mina ei tea tõesti, mida Turvasiil nüüd ütleb, aga minu arvates on see asi siin foorumis käest ära läinud. Mulle hakkab tunduma (ja ma ei ole kiusaja, ma ei ole üldse Juustupi kohta sõna võtnudki, ainult loen ja imestan), et äkki tal siiski on ...ee.. mingid väikesed psüühilised probleemid. Vabandust ette- ja tahapoole. Palun seda nüüd mitte kiusamiseks nimetada, aga noh, vägisi jääb pikapeale selline mulje. See teema kuni siiamaani on ikka väga imelik ja praeguseks täiesti ära keeranud. Inimene kütab ennast üles või ma ei tea, järjest imelikumaks läheb see asi. See 'emand, troon ja briljandid' on juba nagu mingi kinnisidee või näitlejaroll või ei tea mis.
Ehk aitaks see, et mitte keegi enam ei vastaks talle, siis ehk saab rahu ja foorum oleks edasi meie kõigi oma, mitte ühe inimese pilootprojekt.
Kui mind blokeeritakse, ma tagasi ei tule, aga seni kuni mind ei blokeerita, ma oma maneere ei muuda.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:31
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:29

Seekord tõstan kõrgilt nina, raputan hetkeks pead, löön käega ja lasen ülemteenril su oma trooni kõrvalt välja juhatada.

Järgmine kord palun sisenedes koputada.

Sinu vaimne emand ning teejuht,
/Juustup
Arvad, et oled jube vaimukas? Pigem tobe ja naeruväärne oma “emandaga”
[/quote]

Ilmselt on “emand” juba üksjagu veini timminud
[/quote]

Mademoiselle anonüüm,

Emand joob vaid armulaua veini.

Sinu vaimne teejuht,

/Juustup
Külaline

Jätke see inimene rahule ükskord! Las ta kommenteerib, las olla nagu on. Jätke ta rahule.
Ma mehena

Postitus Postitas Ma mehena »

Maasikas kirjutas: 15 Juul 2024 19:44
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:43 Aga päriselt, teeme nii, nagu juust soovib-ignoreerime teda. Kõik meie.
Löön kampa.
Ma sportlikust huvist ei löö kampa.
Te leiate nagunii uue kelle kallal olla.
Külaline

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 20:28

Kui mind blokeeritakse, ma tagasi ei tule, aga seni kuni mind ei blokeerita, ma oma maneere ei muuda.

/Juustup
Kohviveski: "Ega ma ei tule alla. ...Te võite matta mind koos majaga."
Külaline

Päris huvitav kuidas küll kõik imelised inimesed (mu 5-aastne tütar ennast peeglist vaadates ütles nii) just perekooli ja nüüd siia tee leiavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 18:22 Las ma arvan…. sind tunneb selle järgi ära, et sul on alati veiniklaas käes :lol:
Las ma arvan: sind tunneb ära su vilavast pilgust kohe, kui silmad objekti, keda kiusata. Rahune. Võta klaasike vett või veini ja lihtsalt tegele oma asjadega. 😉
Külaline

Sa ei suuda ju ilma olla. 😁 Veame kihla, et käid siin iga 5 minuti tagant scrollimas, et ega Juustup pole midagi jälle kirjutanud.
Külaline

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 19:23
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:00
Suur osa on ka meestevihkajaid, ma usun et kliimaks on seal seltskonnas oma töö teinud.

Seekord tõstan kõrgilt nina, raputan hetkeks pead, löön käega ja lasen ülemteenril su oma trooni kõrvalt välja juhatada.

/Juustup
Ma kunagi naisteka foorumi unetute nurgas lugesin miskit sarnast asja.
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 21:15
Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 19:23

/Juustup
Ma kunagi naisteka foorumi unetute nurgas lugesin miskit sarnast asja.
Ma ei käinud seal unetute nurgas. Üldse ma polnud seal aktiivne. Ninnuga(kes mäletab) vahepeal pidasime peenikest naeru, olime tol ajal klassikaaslased.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 23:19
Suur osa on ka meestevihkajaid, ma usun et kliimaks on seal seltskonnas oma töö teinud.
Kuidas meestevihkamine ja kliimaks sinusse puutuvad? Ma saan aru, et Revolver vihkab naisi ja siis laseb seda plaati, aga kust sa seda järeldad, mis suhtumine kellelgi meestesse on, kes sind "kiusavad"? Tahtsid ju lihtsalt midagi halvasti öelda ja mõtlesid, et see siis mõjub. Kuidas sa oled ise sõbralik ja tore? Absoluutselt ei ole. Ja see sinu enda armuliseks emandaks kutsumine on lihtsalt naeruväärne.
Tegelikult ei mõjutagi kliimaks. Selliseid kanasid mõjutab teadmine, et nad on teise-kolmanda sordi kaup kellel parim enne läbi. Mees pani noorema juurde võio siis mõni ullike läks ise õnne otsima. Vahet pole. Möödunud on aastad ja on mõistetud, et neid keegi endale päriseks ei taha. Keppida võib mõningad korrad ja aidaa. Muidugi see paneb kibestuma.
Oi kui intelligentsed ja toredad on juustupi pooldajad :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 00:59 Postitus on kustutatud
Korralikud naised ei seksi.
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 23:33
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 23:19
Kuidas meestevihkamine ja kliimaks sinusse puutuvad? Ma saan aru, et Revolver vihkab naisi ja siis laseb seda plaati, aga kust sa seda järeldad, mis suhtumine kellelgi meestesse on, kes sind "kiusavad"? Tahtsid ju lihtsalt midagi halvasti öelda ja mõtlesid, et see siis mõjub. Kuidas sa oled ise sõbralik ja tore? Absoluutselt ei ole. Ja see sinu enda armuliseks emandaks kutsumine on lihtsalt naeruväärne.
Postitus on kustutatud
Oi kui intelligentsed ja toredad on juustupi pooldajad :lol:
Aga mis ta valesti ütles?

/Juustup
Külaline

Ma küsiks just siin teemas ühe vaimse tervise alase küsimuse. Kas on õige see soovitus jääda iseendaks? Seda ju soovitavad ja õpetavad vaimse tervisega tegelejad,kogemusnõustajad. Nt tiktok, mis on mulle kättesaadav platvorm, on selliseid toetusi täis. Jää iseendaks, ei ole mõtet end teiste pärast muuta. Mind nii huvitab see iseendaks jäämise õpetamine. Kui 10 inimest ütlevad sulle, et su suhtumine on vale, mida edasi? Ok ma võin vaada üle oma suhtumise. Aga kui see on ikka minu arust õige ja aus minu enda seisukohalt? Aga teiste seisukohalt mitte. Kas on õige end hakata muutma? Kindlasti on minu suhtumine mõjutatud neist keda mina õigeks pean. Aga kas ma pean laskma hakkkama end mõjutada neist, kellega ma pole ühel meelel, sest need 10 arvavad kõik nii?
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Iseendaks jäämise soovitus on muidugi hea ja kena. Aga kui inimene ise endale halba teeb oma liigse avameelsusega vales kohas, ja kui tema tähelepanu sellele juhitakse, siis on see puhtalt tema oma viga ja õppimisvõimetus. Ega endaksjäämine ei tähenda elu eest ja iga hinnaga loll olemist. Siis ei ole ka mõtet viriseda, kui sa ise järeldusi teha ei suuda ega õppust võtta.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 5 külalist