Oot aga miks sul siis kasutajanime pole?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:49Ta on argpüksist kiusaja, kes ei julge seda teha kasutajanime alt, sest muidu poleks tal siin edaspidi midagi teha.Juustup kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:46Hea on nokkida minu kõige ebameeldivamad osad välja ja kujutleda mind ainult üdini megatiivses valguses. Ma olen suhteliselt veendunud, et sa ise pole põrmugi parem inimene, sa oled lihtsalt liiga arg, et julgeksid peeglisse vaadata.
Teise silmas pindu näed, enda omas palki mitte.
/Juustup![]()
![]()
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Juustup
Oleks siis mingi diskussioon, aga sealt tuleb lihtsalt puhas sapp. Aga mulle hakkavad sellised postitused juba nalja pakkuma, issanda loomaaed on tõesti kirju.
/Läheb ja haarab viinamarjad ning veinipokaali, peab peenikest naeru ja loeb suu kõrvuni,
Teie vaimne emand,
/Juustup
-
Juustup
See oli Egiptuses, Hurghadas. Mine ja vaata, terve linn on nekd slaavatajaid seal täis. Üks sai veel baaris muide peksa selle eest, see oli väga jube vaatepiltKülaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 15:51 Mul on nii hästi meeles üks teema, kus juust rääkis, et seal kus tema elab on palju Ukraina põgenikke ja kuidas tema ühe Ukraina tüübiga baaris istus ja too muudkui tõstis pitsi ja “slava ukrainitas.” Ma ei viitsi seda teemat üles otsida, aga Jeemenisse ei läinud ühtegi ukraina põgenikku ja baarides juua seal ka ei saa, nii padumoslemitel polegi mingeid baare. Järjekordne näide tema umbluust.
/Juustup
-
Külaline
Mina pole ka kiusaja.SeaTongue kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:51Tore ju siis, et sina julged.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:49Ta on argpüksist kiusaja, kes ei julge seda teha kasutajanime alt, sest muidu poleks tal siin edaspidi midagi teha.Juustup kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:46
Hea on nokkida minu kõige ebameeldivamad osad välja ja kujutleda mind ainult üdini megatiivses valguses. Ma olen suhteliselt veendunud, et sa ise pole põrmugi parem inimene, sa oled lihtsalt liiga arg, et julgeksid peeglisse vaadata.
/Juustup![]()
![]()
-
Külaline
Sa oled ise need asjad enda kohta avaldanud, kusjuures keegi pole küsinudki. Sulle üritataksegi selgeks teha, et seda on liiga palju. Ja paraku ei näita need “paljastused” sind parimast küljest. No kellele saaks meeldida joodiknaine, kes oma puudega lapsed hülgab? See fakt iseenesest tekitab 99 % inimestest vastumeelsust.Juustup kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:46Hea on nokkida minu kõige ebameeldivamad osad välja ja kujutleda mind ainult üdini megatiivses valguses. Ma olen suhteliselt veendunud, et sa ise pole põrmugi parem inimene, sa oled lihtsalt liiga arg, et julgeksid peeglisse vaadata.
/Juustup
-
Juustup
Tõsi. Mul on tutvusringkonnas väga tore, üldse mitte inetu kõrgharidusega naine. Ta pole mingi modellivälimusega kaunitar kunagi olnud, aga kindlasti pole ta kole. Huumorimeel on, kohusetundlik on,töö on, haridus on jne. Aga võta näpust- ei leidnud omale mitte kedagi, küllap pole siis seda vajalikku karismaatikat. Lõpuks armus ise ära(ühepoolselt) ja läks täiesti hulluks. Muust ta enam aastaid ei räägi kui ainult oma ihaldusobjektist(kes on vahepeal abiellunud, lapsed saanud jne). Ta on vist läbi jooksnud kõik Eesti posijad ja kaardimoorid, elanud üle tohutuid solvangulaviine selle ihaldatava mehe poolt stiilis :"kas sa idioot ei saa aru, et jäta mind rahule" jne jne. Kõige kurvem on, et see naine andestab kõik ja mees teab seda. Tulemus- mees k*pib teda aegaajalt, muidu ei suhtle.
Ilmselt kui see mees tahaks et ta jalad laseks amputeerida, oleks ta sellega ka nõus.
Seda on kohutav kõrvalt vaadata.
Enamus kunagisi sõbrannasid selle naisega tänaseks ei suhtle
/Juustup
-
Juustup
Wow! Joodiknaine? Hülgab oma lapsed?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:59Sa oled ise need asjad enda kohta avaldanud, kusjuures keegi pole küsinudki. Sulle üritataksegi selgeks teha, et seda on liiga palju. Ja paraku ei näita need “paljastused” sind parimast küljest. No kellele saaks meeldida joodiknaine, kes oma puudega lapsed hülgab? See fakt iseenesest tekitab 99 % inimestest vastumeelsust.Juustup kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:46Hea on nokkida minu kõige ebameeldivamad osad välja ja kujutleda mind ainult üdini megatiivses valguses. Ma olen suhteliselt veendunud, et sa ise pole põrmugi parem inimene, sa oled lihtsalt liiga arg, et julgeksid peeglisse vaadata.
/Juustup
Ma pole mitte kedagi HÜLJANUD. Sinu loogika järgi on eranditult kõik välismaal elavad/töötavad inimesed oma lapsed hüljanud või? Kas sa aru ka saad kui jabur see on?
Joodik? Kust maalt on inimene joodik? Defineeri mulle seda.
/Juustup
-
Külaline
Siin teemas ise ütled, et oled alkohoolik viewtopic.php?t=114
Enamus inimesi, kes laste kõrvalt välismaal töötavad, teenivad pere jaoks korralikku raha. Sina läksid maailma kõige vaesemasse riiki sente veeretama ja “huvitavat” elu otsima. See kvalifitseerub hülgamiseks.
Enamus inimesi, kes laste kõrvalt välismaal töötavad, teenivad pere jaoks korralikku raha. Sina läksid maailma kõige vaesemasse riiki sente veeretama ja “huvitavat” elu otsima. See kvalifitseerub hülgamiseks.
-
Külaline
[/quote]
Oleks siis mingi diskussioon, aga sealt tuleb lihtsalt puhas sapp. Aga mulle hakkavad sellised postitused juba nalja pakkuma, issanda loomaaed on tõesti kirju.
/Läheb ja haarab viinamarjad ning veinipokaali, peab peenikest naeru ja loeb suu kõrvuni,
Teie vaimne emand,
/Juustup
[/quote]
Las ma arvan…. sind tunneb selle järgi ära, et sul on alati veiniklaas käes
Teie vaimne emand,
/Juustup
[/quote]
-
Juustup
Ma tarbin tõesti alkoholi liiga palju, aga ma ei usu, et mind peaks keskmisest eesti inimesest selle võrra rohkem risti lööma. Eestis ongi alkoholitarbimine päris kõrgel tasemel.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 18:16 Siin teemas ise ütled, et oled alkohoolik viewtopic.php?t=114
Kust sina tead mida mina siin otsin või veeretan?
Huvitav, et kui näiteks revolver mõnele siin "kana" ütles, sai ta kohe verbaalse kaikaga, aga mind materdama olete esimesed. Ise olete enda juttude järgi nii "sallivad maailmakodanikud". Noh, kus see sallivus nüüd jäi? Selle peale ei tule, et äkki on sellel mingid tagamaad miks meie pere siseasjad on just selliseks kujunenud?
Tüüpiline liberaal- katsu talle midagi öelda, saad sõimata, et oled lamemaalane ja mingi onu Heino, aga ise printsib mürki igas suunas ise üldse tagamaid teadmatagi.
/Juustup
-
Juustup
Oleks siis mingi diskussioon, aga sealt tuleb lihtsalt puhas sapp. Aga mulle hakkavad sellised postitused juba nalja pakkuma, issanda loomaaed on tõesti kirju.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 18:22
Teie vaimne emand,
/Juustup
[/quote]
[/quote]
Kui aus olla, siis ei tunne. Kuumaga ma ei suuda alkoholi üldse tarbida, samuti ei tee ma seda siis kui mul on midagi olulist vaja teha või kuskil ametiasutustes käia. Kanget ma ei joo üldse enam aastaid. Ma pole ka kõige suurem inimene nii et mingit vaaditäit ma ei saaks ka parima tahtmise juures endale sisse litsuda.
Joon ma muidugi küll ja ma ei eita seda- ma pole siin foorumis selleks et valetada, seda enam on nõme kui see minu vastu ümber keeratakse. Tõesti kohati tekibki tunne, et midagi ei või kirjutada või veel vähem enda kohta avaldada, aga mis mõte sellisel tsenseeritud foorumil üldse on?
/Juustup
-
Külaline
Najakas, et sa ei saanud aru, et mitte sind ei sõimatud, vaid sinu lemmik Revolver püüdis sind kaitsta.Juustup kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:54Oleks siis mingi diskussioon, aga sealt tuleb lihtsalt puhas sapp. Aga mulle hakkavad sellised postitused juba nalja pakkuma, issanda loomaaed on tõesti kirju.
Teie vaimne emand,
/Juustup
-
Juustup
See on väga tore kui see nii on, me peamegi kokku hoidma, sest me oleme ebapopulaarne vähemus.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 18:31Najakas, et sa ei saanud aru, et mitte sind ei sõimatud, vaid sinu lemmik Revolver püüdis sind kaitsta.Juustup kirjutas: ↑15 Juul 2024 17:54Oleks siis mingi diskussioon, aga sealt tuleb lihtsalt puhas sapp. Aga mulle hakkavad sellised postitused juba nalja pakkuma, issanda loomaaed on tõesti kirju.
Teie vaimne emand,
/Juustup
Anonüümide vahel ongi raske orienteeruda kui kõik on sama nimega. Aga minust te üle ei sõida,muidu tulen tagasi uue kasutajanimega TEERULL
/Juustup
-
Külaline
Huvitav, et siis see kirjutis sulle ei meeldinud, kui arvasid, et sinu pihta käib, aga vastaseid niimoodi sõimata võib küll. Vahepeal oli sinust natuke kahju ka, aga ausalt öeldes pole sa nendest kiusajatest sugugi parem, Revolvrist ma ei hakka rääkimagi. Tundub, et nüüd hakkasid päris nautima oma enda arust märtrioreooli ja keerasid päris ära oma kuu pealt alla langenud emandatega.See on väga tore kui see nii on, me peamegi kokku hoidma, sest me oleme ebapopulaarne vähemus.
-
Juustup
Protsentuaalselt oleme siiski meie revolveriga vähemuses. On veel teatud protsent neutraalset rahvast ja ülejäänud kes on meid ammu mingiteks friikideks tembeldanud. Suur osa on ka meestevihkajaid, ma usun et kliimaks on seal seltskonnas oma töö teinud.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 18:43Huvitav, et siis see kirjutis sulle ei meeldinud, kui arvasid, et sinu pihta käib, aga vastaseid niimoodi sõimata võib küll. Vahepeal oli sinust natuke kahju ka, aga ausalt öeldes pole sa nendest kiusajatest sugugi parem, Revolvrist ma ei hakka rääkimagi. Tundub, et nüüd hakkasid päris nautima oma enda arust märtrioreooli ja keerasid päris ära oma kuu pealt alla langenud emandatega.See on väga tore kui see nii on, me peamegi kokku hoidma, sest me oleme ebapopulaarne vähemus.
Ma oleksin siit ammu läinud kui ma aga siiralt ei usuks et siin on täisti arvestatav, tugev enamus väga toredaid ja vahvaid inimesi! Seetõttu ma ei lasegi end häirida nõmedatest kommentaaridest. Haiget on suutnud teha vaid lapsi puudutavad kommentaarid, aga ma ei arvanud et siinsed kasutajad nii vastikud võivad olla.
/Emand Juustup igastahes enam EI HALASTA. Viibutab oma kuldselt troonilt oma briljantidega sauaga kiuslike kommentaatorite suunas ning saadab nad põrguväravatesse.
/Juustup
-
Külaline
Kuidas meestevihkamine ja kliimaks sinusse puutuvad? Ma saan aru, et Revolver vihkab naisi ja siis laseb seda plaati, aga kust sa seda järeldad, mis suhtumine kellelgi meestesse on, kes sind "kiusavad"? Tahtsid ju lihtsalt midagi halvasti öelda ja mõtlesid, et see siis mõjub. Kuidas sa oled ise sõbralik ja tore? Absoluutselt ei ole. Ja see sinu enda armuliseks emandaks kutsumine on lihtsalt naeruväärne.Suur osa on ka meestevihkajaid, ma usun et kliimaks on seal seltskonnas oma töö teinud.
-
Külaline
Ma olen perekoolist seda täpselt sama lugu lugenudJuustup kirjutas: ↑15 Juul 2024 18:08
Tõsi. Mul on tutvusringkonnas väga tore, üldse mitte inetu kõrgharidusega naine. Ta pole mingi modellivälimusega kaunitar kunagi olnud, aga kindlasti pole ta kole. Huumorimeel on, kohusetundlik on,töö on, haridus on jne. Aga võta näpust- ei leidnud omale mitte kedagi, küllap pole siis seda vajalikku karismaatikat. Lõpuks armus ise ära(ühepoolselt) ja läks täiesti hulluks. Muust ta enam aastaid ei räägi kui ainult oma ihaldusobjektist(kes on vahepeal abiellunud, lapsed saanud jne). Ta on vist läbi jooksnud kõik Eesti posijad ja kaardimoorid, elanud üle tohutuid solvangulaviine selle ihaldatava mehe poolt stiilis :"kas sa idioot ei saa aru, et jäta mind rahule" jne jne. Kõige kurvem on, et see naine andestab kõik ja mees teab seda. Tulemus- mees k*pib teda aegaajalt, muidu ei suhtle.
Ilmselt kui see mees tahaks et ta jalad laseks amputeerida, oleks ta sellega ka nõus.
Seda on kohutav kõrvalt vaadata.
Enamus kunagisi sõbrannasid selle naisega tänaseks ei suhtle
/Juustup
-
Juustup
Mina ei vihka mehi, ma olen lapsest saadik poistega paremini läbi saanud. Kliimaks puutub minusse kunagi kindlasti kui ma nii kaua elan, õnneks on sinna veel aega.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:00Kuidas meestevihkamine ja kliimaks sinusse puutuvad? Ma saan aru, et Revolver vihkab naisi ja siis laseb seda plaati, aga kust sa seda järeldad, mis suhtumine kellelgi meestesse on, kes sind "kiusavad"? Tahtsid ju lihtsalt midagi halvasti öelda ja mõtlesid, et see siis mõjub. Kuidas sa oled ise sõbralik ja tore? Absoluutselt ei ole. Ja see sinu enda armuliseks emandaks kutsumine on lihtsalt naeruväärne.Suur osa on ka meestevihkajaid, ma usun et kliimaks on seal seltskonnas oma töö teinud.
Miks sa arvad, et revolver naisi vihkab? Mina olen ka naine ja käsi südamel ma võin vanduda, et tema postitused on olnud oluliselt aksepteeritavamad kui mõnegi teise kasutaja omad siin.
Ega ma ei teagi kuidas siinsed kasutajad REAALSUSES meestesse suhtuvad, küll aga ma olen saanud mingi väikese ettekujutluse sellest ja see pole just kõige meeldivam. PK suhteteemades oli läbiv noot "nõme mees, jäta maha".paraku see hoiak ei kajastu suhtlusportaalides kus valdavalt on kari meeleheitel keskealisi "teise ringi" mamsleid. Foorumis karjutakse "jöta maha", aga tund hiljem tehakse sõbrannaga võidu, pojengid käes, pilte. Kas pole natuke hale?
Tõsi on see, et foorumites on valdavalt naised, mehed ei oska siia tulla, nad võivad siia "ära eksida" vmi "sattuda" nii nagu ilmselt omalajal on nende mõne meesterahvaga juhtunud, kes siin on. Ja Jumal tänatud! See oleks väga jube kui kõik täiesti üheülbaline oleks.
Mina olen mina, kas ja milline, sõltub minu suhtumisest kõnealusesse teemasse/postitusse/ postitajasse/kommentaatorisse. Ma pole siin selleks et võita mingit odavat populaarsust.
Seekord tõstan kõrgilt nina, raputan hetkeks pead, löön käega ja lasen ülemteenril su oma trooni kõrvalt välja juhatada.
Järgmine kord palun sisenedes koputada.
Sinu vaimne emand ning teejuht,
/Juustup
-
Külaline
[/quote]
Seekord tõstan kõrgilt nina, raputan hetkeks pead, löön käega ja lasen ülemteenril su oma trooni kõrvalt välja juhatada.
/Juustup
[/quote]
Arvad, et oled jube vaimukas? Pigem tobe ja naeruväärne oma “emandaga”
/Juustup
[/quote]
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:29
/Juustup
[/quote]
[/quote]
Ilmselt on “emand” juba üksjagu veini timminud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist