Jutt pole naisest või mehest ega teejoomisest, inimesel on remondiga abi vaja.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 11:35Ma jäin mõtlema. Mehed peavad oskama, raha olema, et naisele sobida. Jah võib küll nii olla.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 12:17A sul üldse mingeid tehnilisi oskusi on, mida pakkuda? Ega mingi selliseda, kel käed taguotsast välja kasvanud, pole niikuinii midagi teha.
Aga kas naine peab lihtsalt olema. Mis oskusi tal peaks olema, ilma milleta pole niikuinii temaga midagi teha?
Abiväest
-
Külaline
-
Külaline
Aga inimene tahab teema hõivata ja rääkida oma naisteprobleemist: seksi tahaks, aga midagi selle heaks teha ei tahaks. Inimesel on mure kaelas. Küll aga soovitaks selleks teha oma teema.Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 12:07Jutt pole naisest või mehest ega teejoomisest, inimesel on remondiga abi vaja.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 11:35Ma jäin mõtlema. Mehed peavad oskama, raha olema, et naisele sobida. Jah võib küll nii olla.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 12:17A sul üldse mingeid tehnilisi oskusi on, mida pakkuda? Ega mingi selliseda, kel käed taguotsast välja kasvanud, pole niikuinii midagi teha.
Aga kas naine peab lihtsalt olema. Mis oskusi tal peaks olema, ilma milleta pole niikuinii temaga midagi teha?
-
Külaline
Ja kas on leitud? Siit ta abimeest ei saa ja ilmselt ei tahagi. Nõu on antud piisavalt.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 12:07Jutt pole naisest või mehest ega teejoomisest, inimesel on remondiga abi vaja.
-
Külaline
Loomulikult otsiks töömehe kuskilt firmast või Hange kaudu. Ma eriti normaalseks ei pea, et mees hakkaks peale oma tööd veel sõbrannal abiks käima. Reeglina on inimesed õhtuks väsinud, peale tavapärast tööd on ju veel ka pere, mõnel puhul aed jne koduseid töid. Seega mul ei tuleks selline variant pähegi. Mul mees ka väga aldis poleks, naabritega abistavad vahel vastastikku, aga seegi on selline lühiajaline. Kui ikka suuremat tööd vaja, siis tasulise variandina. Näiteks naabrimees vahetas terassi meil välja, nädalaga ja maksime selle eest.
-
Külaline
Ei antud siin mingit nõu. Mingi pervo kargas kohe sisse, et tema võiks küll minna mõnda naist panema töötegemise sildi alt.Nõu on antud piisavalt.
-
Külaline
Oli ju, et sõbranna mees,Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 14:31Ei antud siin mingit nõu. Mingi pervo kargas kohe sisse, et tema võiks küll minna mõnda naist panema töötegemise sildi alt.Nõu on antud piisavalt.
sõbranna,
remondi, elektri, torumees,
tuttav mees,
hange.ee
Mida pole pakutud on veel, et leia ise omale mees, kui sa et taha, et mees sulle läheneks. Need ju pervod nagu ütled.
Rohkem valikuid polegi.
No pervo või mitte, aga töömees tahab ka oma töö eest tasu saada. Kui rahas ei maksta, siis... pervode märg unelm... Või tahab see naisterahvas siis endale kuskilt tasuta tööjõudu sebida. Kui sul on vend või isa kes nõus on, seal siis vast maksma ei pea.
-
Külaline
Sa tahad, et mehed tuleksid niisama appi?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:24Olen ka saanud siiani ja pean saama ka seekord. Mehi, kes appi tuleks, pole. Need lihtsad tööd käivad meestele üle jõu.Nagu siit foorumist lugeda, saavad üksikud naised kõigega suurepäraselt ise hakkama.
-
Külaline
Pole küll see, kellelt küsid, aga mina näiteks ei eelda, et keegi tasuta peaks midagi tegema. Sellegipoolest on normaalse töömehe leidmine väga suur töö. Eks saabki ainult soovituse peale võtta. Sest raha tahavad kõik saada meeletus koguses, aga tööde kvaliteet on halb. Kella tunnevad vähesed, nende arust olen töötu, kes muud ei tee, kui istub kodus ja ootab, millal tema tulla saab. Nii käituvad muide ka igasugused firmad.Guest kirjutas: ↑19 Apr 2026 10:39Sa tahad, et mehed tuleksid niisama appi?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:24Olen ka saanud siiani ja pean saama ka seekord. Mehi, kes appi tuleks, pole. Need lihtsad tööd käivad meestele üle jõu.Nagu siit foorumist lugeda, saavad üksikud naised kõigega suurepäraselt ise hakkama.
-
Külaline
Kui ma läheks kellelegi võõrale tööd tegema, siis ma tahaks ise teha, mitte natuke abiks olla. Parem kui töö tellija ei passiks kõrval.
Võõras naine töötab ja mina vaatan pealt enamus aja seda ma ei taha.
Samas on mul muu põhitöö, siis otseselt mul pole vaja kuskil abiks käia.
Olen aidanud tuttavaid naisi vahetevahel. Ma üldiselt saan kõigega hakkama mis kodudes on vaja teha. Teistele aeganõudvaid töid ei viitsi teha. Pigem just abiks nende mõnede töödega.
Olen aidanud tuttavaid naisi vahetevahel. Ma üldiselt saan kõigega hakkama mis kodudes on vaja teha. Teistele aeganõudvaid töid ei viitsi teha. Pigem just abiks nende mõnede töödega.
-
Külaline
Jah niisama appi, kui ma maksta sooviks, siis telliks töömehe. Tegelikult päris niisama ka ei taha, pärast pakuks teed.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 10:39Sa tahad, et mehed tuleksid niisama appi?
-
Külaline
Ah mis sa valetad siin, omal pole raha et korralikku töömeest endale lubada ja käid siin niisama loba ajamas.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 10:45Sest raha tahavad kõik saada meeletus koguses, aga tööde kvaliteet on halb
-
Külaline
Kogemusest võin päris kindlalt väita, et suure raha maksmine ei taga sugugi alati korralikku töömeest.
-
Külaline
Kas tööd tehtud? Kedagi appi said?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 08:05 Olen üksik naisterahvas. Mul on vaja mööblit maha võtta ,ja vedada, mõni toru vaja läbi lõigata, uut mööblit kokku panna. Tahaksin, et keegi oleks abis.
Kas sina pusiksid ikka ise, laenutaks Vanbussi, teeksid kõik ise? Kutsuks kellegi appi? Kelle?
Oskaksite soovitada teenusena kuidagi?
-
Külaline
Küll on palju tingimusi. Keda huvitab, mida sina tahad või ei taha. Kirjutad nii, nagu keegi peaks sind tulema põlvili paluma, et tule tööd tegema.Guest kirjutas: ↑19 Apr 2026 11:04 Kui ma läheks kellelegi võõrale tööd tegema, siis ma tahaks ise teha, mitte natuke abiks olla. Parem kui töö tellija ei passiks kõrval.
-
Külaline
Ei pea midagi tulema paluma. See sulle tundub ja loed välja nii oma järgi.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 10:12Küll on palju tingimusi. Keda huvitab, mida sina tahad või ei taha. Kirjutad nii, nagu keegi peaks sind tulema põlvili paluma, et tule tööd tegema.
Aga üldiselt kui keegi mingit tööd soovib, siis ta läheb seda ju kellegit nagunii paluma.
-
Külaline
Aga kui soovitakse mind, siis tellija saaks hea oskustega töömehe. Selles ma ei kahtle.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 10:12Kirjutad nii, nagu keegi peaks sind tulema põlvili paluma, et tule tööd tegema.
-
Külaline
Aga miks peaks soovima, kui oled väga imeliku jutuga.
-
Külaline
Ei peagi soovima.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 11:43Aga miks peaks soovima, kui oled väga imeliku jutuga.
Ma võin imeliku jutuga olla, samas sa ei tea nagunii millise imeliku mõttega töömees tellides tuleb ja mida mõtleb.
-
Külaline
Eks head töömehed on hinnas ja neil on niigi palju tööd ja neid ei pea anonüümses foorumis soovitama. Pärast satub töömees mingi ebastabiilse naise otsa, kes tahab kõike tasuta saada ja hakkab veel töömeest süüdistama sajas surmapatus. Mina oma head tuttavat töömeest küll võõrastele ei julge soovitada, kui siis ainult tuttavatele keda tunnen.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist