Ära selliseid asju küll enda kohta avalda, muidu juust tuleb ja nahutab sind, et oled higine paks poisipea ja prillidega üksik kliimaksis mutike.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:23No ma ei tea, ma käisin Soomes 30 aastat tagasi ning Dubais 25 aastat tagasi.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:06Paar udust pilti? Ahah, okei. Mida provva siis tõestuseks veel soovib?Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 00:48 Alguses ma üritasin seda alka neelata,kui mind nokiti, et raudselt ma elan kuskil fantaasiamaailmas ja pole umbes Eestist väljaski käinud, siis tegin "tõestuseks" pilte.
------------
Miks sul "tõestuseks" on jutumärkides? Sa ikka lausa palusid foorumi omanikult eraldi rubriik teha reisikirjelduste jaoks ja lubasid ise esimene olla, kes pilte postitama hakkab, aga siis tulid mingid paar udust pilti. Jeemenist? Vaevalt.
Üldse hästi huvitav, et mina pean kõike tõestama, aga mingid sappi pritsivad anonüümid on looduskaitse all.
Reisikirjelduste rubriik pole minu personaalrubriik, vaid mõnus lugemine kõigile kasutajatele. Kindlasti ma postitan sinna ka ise veel. Loodan, et see rubriik saab hoo sisse! Sina võid ka oma panuse anda ja telefoniga albumist fotosid maha pildistada,sellest ajast kui sa 15 aastat noorem olid ja esimest korda Soomes käisid.
/Juustup
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Juustup
Ta kardab, et kui ta avaldab, siis võidakse ta kloostris häbiposti panna ja ta on sunnitud end taas piitsutam hakkama patu sooritamise eest.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:09 See Püha õde seevastu ei julge oma kloostri asukohta avaldada. Teisi on küllmaias nokkima.
/Juustup
-
Juustup
Sa unustasid meheotsingud internetis ja valli baari.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:26Ära selliseid asju küll enda kohta avalda, muidu juust tuleb ja nahutab sind, et oled higine paks poisipea ja prillidega üksik kliimaksis mutike.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:23No ma ei tea, ma käisin Soomes 30 aastat tagasi ning Dubais 25 aastat tagasi.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:06
Paar udust pilti? Ahah, okei. Mida provva siis tõestuseks veel soovib?
Üldse hästi huvitav, et mina pean kõike tõestama, aga mingid sappi pritsivad anonüümid on looduskaitse all.
Reisikirjelduste rubriik pole minu personaalrubriik, vaid mõnus lugemine kõigile kasutajatele. Kindlasti ma postitan sinna ka ise veel. Loodan, et see rubriik saab hoo sisse! Sina võid ka oma panuse anda ja telefoniga albumist fotosid maha pildistada,sellest ajast kui sa 15 aastat noorem olid ja esimest korda Soomes käisid.
/Juustup
Paks ei pea ilmtingimata olema, on erisuguseid, aga poisipea on üsna levinud ja kellel nägemisega probleeme on, neil on kindlasti tugevate raamidega prillid.
Hullemal juhul on see poisipea veel kuidagi turri aetud, et need kaks karva kolmes reas uhkemad välja näeksid. Ülitugev huulepliiats ja ülelõhnastamine on samuti meeleheite märgid.
Üldiselt on kohe aru saada, kes lihtsalt lõbutseb ja kes on jahile läinud
/Juustup
-
Külaline
Kui mina juustupi silme ette manan, siis kangastub mulle millegipärast Kaja Linkmann. Tõsiselt kohe. Sorry, kui see solvav kuidagi on.
-
Juustup
No arvestades seda et see K.L on ikka päris kole ja lisaks veel on ta suhteliselt rumal, siis komplimendina ma seda kindlasti ei võta. K.L-iga on mul ainult üks ühisnimetaja ja selleks on juuste värv.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:17 Kui mina juustupi silme ette manan, siis kangastub mulle millegipärast Kaja Linkmann. Tõsiselt kohe. Sorry, kui see solvav kuidagi on.
/Juustup
-
Külaline
Jah, vaata sa oled paraku jätnud sellise mulje, et jood ja räuskad, kraakled ja kakled. Ei kujuta ette, et selline naine mingi imeilus kaunitar saaks olla.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:22No arvestades seda et see K.L on ikka päris kole ja lisaks veel on ta suhteliselt rumal, siis komplimendina ma seda kindlasti ei võta. K.L-iga on mul ainult üks ühisnimetaja ja selleks on juuste värv.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:17 Kui mina juustupi silme ette manan, siis kangastub mulle millegipärast Kaja Linkmann. Tõsiselt kohe. Sorry, kui see solvav kuidagi on.
/Juustup
-
Külaline
Kui imelik, ma tunnen kolme lühikeste juustega naist, aga nemad on vanuses 72-86, ei ole poisipead. Kõigil ülejäänutel on pikad või poolpikad juuksed, k.a. mul endal. See siis vanuses 40-60Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:46Sa unustasid meheotsingud internetis ja valli baari.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:26Ära selliseid asju küll enda kohta avalda, muidu juust tuleb ja nahutab sind, et oled higine paks poisipea ja prillidega üksik kliimaksis mutike.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:23
No ma ei tea, ma käisin Soomes 30 aastat tagasi ning Dubais 25 aastat tagasi.
Paks ei pea ilmtingimata olema, on erisuguseid, aga poisipea on üsna levinud ja kellel nägemisega probleeme on, neil on kindlasti tugevate raamidega prillid.
Hullemal juhul on see poisipea veel kuidagi turri aetud, et need kaks karva kolmes reas uhkemad välja näeksid. Ülitugev huulepliiats ja ülelõhnastamine on samuti meeleheite märgid.
/Juustup
-
Külaline
Just. Poisipeal pole vanusega midagi pistmist, pigem soengutrendidega. 80ndatel oli paljudel noortel naistel poisipea, sest see oli moes. Praegu on enamikel vähemalt õlgadeni juuksed, isegi minu 67-aastasel emal on poolpikad juuksed, kusjuures tal on väga ilusad ja tugevad juuksed.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:42Kui imelik, ma tunnen kolme lühikeste juustega naist, aga nemad on vanuses 72-86, ei ole poisipead. Kõigil ülejäänutel on pikad või poolpikad juuksed, k.a. mul endal. See siis vanuses 40-60Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:46Sa unustasid meheotsingud internetis ja valli baari.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:26
Ära selliseid asju küll enda kohta avalda, muidu juust tuleb ja nahutab sind, et oled higine paks poisipea ja prillidega üksik kliimaksis mutike.
/Juustup
-
Juustup
Eks see võibki nii ja naa olla, minu õel on ka poolpikad juuksed ja tema sõbrannad samuti pikkade või poolpikkade juustega. Ma ei tea, võib olla need poisipeaga naised siis kujutavad ette, et lühem soeng on lihtsam kohevana hoida vms. Mõnele muidugi sobib ka. Mina oma juukseid ära lõigata küll ei raatsiks.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:42Kui imelik, ma tunnen kolme lühikeste juustega naist, aga nemad on vanuses 72-86, ei ole poisipead. Kõigil ülejäänutel on pikad või poolpikad juuksed, k.a. mul endal. See siis vanuses 40-60Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:46Sa unustasid meheotsingud internetis ja valli baari.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:26
Ära selliseid asju küll enda kohta avalda, muidu juust tuleb ja nahutab sind, et oled higine paks poisipea ja prillidega üksik kliimaksis mutike.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Iseennast kõrvalt hinnata on väga raske, seega ma saan lähtuda teiste inimeste hinnangutest ja nö "statistilisest keskmisest" ja ma olen täiesti kindel, et koledaks mind kvalifitseerida ei saa. Võimalik, et selle meeletu päikesega, suhteliselt tagasihoidlike toidukogustega ning üle keskmise alkoholi tarbimisega olen ma tõesti varsti vana korstus ja kole mutt. Hetkel pole. Ma pole mingi eriline kaunitar, aga kindlasti pole ma ka inetu. Pigem on minu miinuseks raske, isegi väga raske iseloom, aga mitte minu välimus.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:30Jah, vaata sa oled paraku jätnud sellise mulje, et jood ja räuskad, kraakled ja kakled. Ei kujuta ette, et selline naine mingi imeilus kaunitar saaks olla.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:22No arvestades seda et see K.L on ikka päris kole ja lisaks veel on ta suhteliselt rumal, siis komplimendina ma seda kindlasti ei võta. K.L-iga on mul ainult üks ühisnimetaja ja selleks on juuste värv.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:17 Kui mina juustupi silme ette manan, siis kangastub mulle millegipärast Kaja Linkmann. Tõsiselt kohe. Sorry, kui see solvav kuidagi on.
/Juustup
Muidugi ei oska ma ette prognoosida milline ma kliimaksiperioodil välja näen( jah, see oli meelega, jah, ma tean et mõni nüüd ärritub ja jah, see pakub mulle tsipa nalja.ärge nüüd liiga hinge võtke)
/Juustup
-
Külaline
Miks te Juustupile vastate
Miks seate üheainsa proua pjedestaalile? Kas tema on arutle foorumi autor, ma ei saa aru miks sellest foorumist on blogi saanud?
-
Juustup
Ma ei hakka nii haigele küsimusele isegi tõsiselt vastama. Sa vaata kuidas sa ise oma seksuaalsusega hakkama saad. Vist ei saagi.Püha õde kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:10 Pole ilus ega kole, aga kas oled ka seksimaias?
/Juustup
-
Juustup
Miks sa avad teema "hei, Juustup!" kui Juustupi teemad ja sõnavõtud sind ei kõneta. Sul on võimalus mind ignoreerida või blokeerida, palun kasuta seda funktsiooni.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:14 Miks te Juustupile vastateMiks seate üheainsa proua pjedestaalile? Kas tema on arutle foorumi autor, ma ei saa aru miks sellest foorumist on blogi saanud?
/Juustup
-
Külaline
võiksin sulle sama kirjutada-dialooge pea postkastis nendega, kes soovivad.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:22Miks sa avad teema "hei, Juustup!" kui Juustupi teemad ja sõnavõtud sind ei kõneta. Sul on võimalus mind ignoreerida või blokeerida, palun kasuta seda funktsiooni.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:14 Miks te Juustupile vastateMiks seate üheainsa proua pjedestaalile? Kas tema on arutle foorumi autor, ma ei saa aru miks sellest foorumist on blogi saanud?
/Juustup
Intelligentne inimene vast lõpetab pikkade tekstide kirjutamise. Kui vihjata ehk saad aru? Lihtsalt ei mõista, kuidas nii kujunes, et üks aktivaator võttis foorumi üle. Näpud on sul kõhna totsi näpud, pildid udused ja täiesti ebavajalikud. Usume, et elad Jeemenis nkn.
Minul on silme ees kogu aeg see naine, kes oma lapse surema jättis ja Marokos kinni peeti. Ilmselt sellepärast, et kuidagi tuli seos ajus asukohtade ja piltide pärast, mida too mõrvar postitas, kui Marokos oli ja Jeemen ka mingis mõttes sarnane (geograafiat tean, üks on siiski Aafrikas:D ). Juustup, sry, ei mõtle kuidagi sinule kui kurjategijaleKülaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:17 Kui mina juustupi silme ette manan, siis kangastub mulle millegipärast Kaja Linkmann. Tõsiselt kohe. Sorry, kui see solvav kuidagi on.
Viimati muutis Mauno, 19 Juul 2024 17:38, muudetud 1 kord kokku.
-
Juustup
Oled sa kursis, mis on foorumi mõte? Foorumi mõte on suhelda, vestelda, nõu anda/saada/küsida, kogemusi ja muljeid vahetada jne. Sellel põhjusel ju inimesed foorumites käivadki. Lisaks on foorum naguinii anonüümne, seda ka registreeritud kasutajate puhul. See anonüümsus annab aga julgust küsida/vastata asjade kohta nii nagu nad on, ilma et peas hakkaks vaserdama küsimus, et mida minust nüüd mõeldakse vms.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:30võiksin sulle sama kirjutada-dialooge pea postkastis nendega, kes soovivad.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:22Miks sa avad teema "hei, Juustup!" kui Juustupi teemad ja sõnavõtud sind ei kõneta. Sul on võimalus mind ignoreerida või blokeerida, palun kasuta seda funktsiooni.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:14 Miks te Juustupile vastateMiks seate üheainsa proua pjedestaalile? Kas tema on arutle foorumi autor, ma ei saa aru miks sellest foorumist on blogi saanud?
/Juustup
Intelligentne inimene vast lõpetab pikkade tekstide kirjutamise. Kui vihjata ehk saad aru? Lihtsalt ei mõista, kuidas nii kujunes, et üks aktivaator võttis foorumi üle. Näpud on sul kõhna totsi näpud, pildid udused ja täiesti ebavajalikud. Usume, et elad Jeemenis nkn.
Kui minu pikad tekstid sulle ei sobi, siis ära palun loe neid- sa pole selleks kuidagi kohustatud. Sa ei pea ka minu pilte vaatama. Mis isehakanud Jumal sa oled, et sa võtad õiguse kõigi eest rääkida? Mõni inimene ehk soovib neid pilte näha.
Palun blokeeri mind, kui ma olen sulle antipaatne kasutaja.
Ja minu näpud on täpselt sellised nagu nad olema peavad
/Juustup
-
Külaline
Väga õigeJuustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:42Oled sa kursis, mis on foorumi mõte? Foorumi mõte on suhelda, vestelda, nõu anda/saada/küsida, kogemusi ja muljeid vahetada jne. Sellel põhjusel ju inimesed foorumites käivadki. Lisaks on foorum naguinii anonüümne, seda ka registreeritud kasutajate puhul. See anonüümsus annab aga julgust küsida/vastata asjade kohta nii nagu nad on, ilma et peas hakkaks vaserdama küsimus, et mida minust nüüd mõeldakse vms.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:30võiksin sulle sama kirjutada-dialooge pea postkastis nendega, kes soovivad.
Kui minu pikad tekstid sulle ei sobi, siis ära palun loe neid- sa pole selleks kuidagi kohustatud. Sa ei pea ka minu pilte vaatama. Mis isehakanud Jumal sa oled, et sa võtad õiguse kõigi eest rääkida? Mõni inimene ehk soovib neid pilte näha.
Palun blokeeri mind, kui ma olen sulle antipaatne kasutaja.
Ja minu näpud on täpselt sellised nagu nad olema peavadkõik kümme tükki ilusti otsas ja funktsioneerivad, seega on kõik korras.
/Juustup
Üks pooletoobine ell kasutades ühe raadioajakirjaniku sõnu - lällab ja laamendab terves foorumis ja siis nõuab, et kui teistele ei meeldi, blokeerigu ta ära. Mis õigusega sa nõuad meilt teistelt liigset võimlemist, selmet ise viisakalt käituda ja foorumi heakorrareeglitega arvestada? Keegi pole sind siia kamandama tellinud. Ma leian, et siin on kas modede tegemata töö, või siis ongi nad omast arust kavalad ja jätavad teistele kasutajatele selle kohustuse asi ära lahendada, või mõlemat. Igal juhul on see sigadus, seda enam, et selle tüübi räuskamine on politsei keelt kasutades ületanud enesekaitse piiri. Tulistab valimatult puusalt ega loe isegi mitte laipu kokku.
Viimati muutis Hatik, 19 Juul 2024 18:04, muudetud 1 kord kokku.