Parandan. Põhilise kaameratöö teeb Esse. Vahel harva filmib ka keegi teine. Kui nad seal tooli peal istudes heietavad, siis võib vabalt kaamera statiivi peale panduna filmida ja operaatorit otseselt pole. Kui võrdled karavanisaate kaameratööd Teedu ja Kristjani saatega, siis on vahe sees. Seal filmivad kaks proffi.
Kolm naist karavanis
Minu meelest tegi Tuuli pidevalt mürgiseid märkusi siis, kui nad veel abielus olid (aga mees tegi ka samaväärseid kommentaare). Venemaa sari suisa algas sellega, et mees oli end korralikult täis joonud, nii et ei püsinud jalulgi (või oli see eriti ränk pohmakas) ning Tuuli filmis ja tänitas taustal. No mida??Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 22:46Ei mäleta mitte kordagi, et Tuuli oleks märkuseid teinud ja tüli kiskunud.
-
Külaline
No kes nii vana asja meelde tuletab, sellel silm....kolja kirjutas: ↑07 Apr 2026 14:22Minu meelest tegi Tuuli pidevalt mürgiseid märkusi siis, kui nad veel abielus olid (aga mees tegi ka samaväärseid kommentaare). Venemaa sari suisa algas sellega, et mees oli end korralikult täis joonud, nii et ei püsinud jalulgi (või oli see eriti ränk pohmakas) ning Tuuli filmis ja tänitas taustal. No mida??Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 22:46Ei mäleta mitte kordagi, et Tuuli oleks märkuseid teinud ja tüli kiskunud.
-
Külaline
mina mäletan tavalist aasimist, mitte "mürgiseid märkuseid". Arbo on paras juurikas ka, küll see Tuuli teadis et siidikinnastega pole mõtet kohelda.kolja kirjutas: ↑07 Apr 2026 14:22Minu meelest tegi Tuuli pidevalt mürgiseid märkusi siis, kui nad veel abielus olid (aga mees tegi ka samaväärseid kommentaare). Venemaa sari suisa algas sellega, et mees oli end korralikult täis joonud, nii et ei püsinud jalulgi (või oli see eriti ränk pohmakas) ning Tuuli filmis ja tänitas taustal. No mida??Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 22:46Ei mäleta mitte kordagi, et Tuuli oleks märkuseid teinud ja tüli kiskunud.
-
Külaline
Minu meelest oli see ka sõbralik lõõpimine, mitte mingit ära panemine ega mürgised kommentaarid.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 15:07mina mäletan tavalist aasimist, mitte "mürgiseid märkuseid". Arbo on paras juurikas ka, küll see Tuuli teadis et siidikinnastega pole mõtet kohelda.kolja kirjutas: ↑07 Apr 2026 14:22Minu meelest tegi Tuuli pidevalt mürgiseid märkusi siis, kui nad veel abielus olid (aga mees tegi ka samaväärseid kommentaare). Venemaa sari suisa algas sellega, et mees oli end korralikult täis joonud, nii et ei püsinud jalulgi (või oli see eriti ränk pohmakas) ning Tuuli filmis ja tänitas taustal. No mida??Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 22:46Ei mäleta mitte kordagi, et Tuuli oleks märkuseid teinud ja tüli kiskunud.
-
Külaline
Mina ka. See on selline sarkastiline must huumor. Mul üks kauaaegne tuttavatesr paar on samasigise aasiva huumoriga. No naera puruks ennast kui külas olla. Aga enamus vist ehmatavad esialgu ära sellise suhtlemisstiili pealeKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 15:07mina mäletan tavalist aasimist, mitte "mürgiseid märkuseid". Arbo on paras juurikas ka, küll see Tuuli teadis et siidikinnastega pole mõtet kohelda.kolja kirjutas: ↑07 Apr 2026 14:22Minu meelest tegi Tuuli pidevalt mürgiseid märkusi siis, kui nad veel abielus olid (aga mees tegi ka samaväärseid kommentaare). Venemaa sari suisa algas sellega, et mees oli end korralikult täis joonud, nii et ei püsinud jalulgi (või oli see eriti ränk pohmakas) ning Tuuli filmis ja tänitas taustal. No mida??Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 22:46Ei mäleta mitte kordagi, et Tuuli oleks märkuseid teinud ja tüli kiskunud.
-
Külaline
Minu arust nende stsenaarium nägigi seda ette - näidata neid endid nende ehedas olekus, koos nende pahedega. Samas osas mainiti ka seda, et Tuuli pea nüüd veinitamise maha jätma, sest seal Siberis ei olnud see lubatud. Mis sa nüüd tõsiselt arvad, et kuri Tuuli pani selle lõigu vastu mehe tahtmist saatesse?kolja kirjutas: ↑07 Apr 2026 14:22Minu meelest tegi Tuuli pidevalt mürgiseid märkusi siis, kui nad veel abielus olid (aga mees tegi ka samaväärseid kommentaare). Venemaa sari suisa algas sellega, et mees oli end korralikult täis joonud, nii et ei püsinud jalulgi (või oli see eriti ränk pohmakas) ning Tuuli filmis ja tänitas taustal. No mida??Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 22:46Ei mäleta mitte kordagi, et Tuuli oleks märkuseid teinud ja tüli kiskunud.
Minule nende omavaheline nöök meeldis väga. Ja ilmselgelt on nad mõlemad nii intelligentsed inimesed, et oskavad eristada aasimist solvangutest. Tean, et osad inimesed ei oska ja oma elus püüan sellistest inimestest suure kaarega mööda käia.
-
Külaline
Midagi mürgist pole Tuuli saadetes kunagi olnud. Jah, aasimist küll, ka poiste poolt. Head saated on olnud.
Aga! Kui nad olid Indias, siis sügise osad lõppesid lubadusega kevadel edasi minna. Ja neid järgmisi osasid ei tulnudki? Või tulid mingisse väiksemasse kanalisse?
Aga! Kui nad olid Indias, siis sügise osad lõppesid lubadusega kevadel edasi minna. Ja neid järgmisi osasid ei tulnudki? Või tulid mingisse väiksemasse kanalisse?
-
Külaline
Vaatasin Karavani kõik osad ära. Vangla osa oli tõesti huvitav, ülejäänu ikka täitsa lahja.
Saan aru, et haige lapsukese filmimine polnud vist tahetud, aga kui juba saate pealkiri on selline, oleks just rohkem tahtnud teada, kuidas selle tita ravimine autos läks. Eks kõigil võib ju autotrippidel ette tulla, et laps jääb haigeks.
"Kolm ja pool naist karavanis" justkui eeldaks ka karavani elu tutvustamist, eriti just selle "poole" osas.
Saan aru, et haige lapsukese filmimine polnud vist tahetud, aga kui juba saate pealkiri on selline, oleks just rohkem tahtnud teada, kuidas selle tita ravimine autos läks. Eks kõigil võib ju autotrippidel ette tulla, et laps jääb haigeks.
"Kolm ja pool naist karavanis" justkui eeldaks ka karavani elu tutvustamist, eriti just selle "poole" osas.
-
Külaline
Näidata seda, kuidas haige lapse ravimine käib? Milleks? Mis oleks selles põnevat. See ju reisisaade.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 00:52 kuidas selle tita ravimine autos läks. Eks kõigil võib ju autotrippidel ette tulla, et laps jääb haigeks.
-
Külaline
Ilmselt kõige populaarsem reisisaade on ikkagi Kaks kanget....sellele keegi vastu ei saa. Ise ma seda karavani vaadanud pole, aga reisisaadete fännist mees ütles, et igav, nii igav.... 
-
Külaline
Vaatasin selle "3 ja pool" 2 korda läbi (esimene kord niisama, teine kord panin kirja, kuhu ka ise kavatsen minna) ja ma üllatusin, et tõepoolest oli ikkagi kehvake, kuigi nagu oleks olnud eeldused parem olla- laps reisiseltskonnas on ikkagi selline lisanüanss, mida saaks osavalt ära kasutada ja laiendaks vaatajaskonda ning kuna juba nii mitmes reis, siis ootaks, et läheks ladusamaks ja paremaks, kuid pigem läks kehvemaks. Ühtegi väga suurt viga otseselt nagu polnud, kuid kindlasti oli halb idee kuskil igavas kohas toolil istudes rääkida, mida nad päeval tegid- selline pihitooli-mudel sobib võib-olla intriigitsevasse reality-showsse, kuid reisisaates oleks pidanud kõik see jutt nii ära räägitama, et pildis näitab samal ajal seda, millest räägitakse, mitte istuvat narratorit. Teiseks eriti lõpus läks liiga suur osa muuseumites jalutamisele, sellist staatilisevõitu kraami ei tohi liiga palju kasutada. Selle võrra oleks võinud vähe rohkem panna rõhku matkaauto-elule. Ja küllap mängis oma osa ka see, et riigid, kus nad seekord käisid, on enamustele inimestele hästi tuttavad, mingi eksootiline nüanss oleks abiks olnud. Ja tegelikult ka Carola kehastatud "mõistliku reisija" roll oli miski, mis sobis komplekti, kuigi ma ei ütleks, et Kethi halb oli, nt ta Poola rant oli küll päris lõbusGuest kirjutas: ↑30 Mai 2026 11:20 Carolaga igati nõus
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... esti-kehva
Mulle tundub, et see Carola "ära hüppamine" tuli ootamatult teiste jaoks. Kedagi väga võtta polnud, siis see Kethi oli nõus, aga tal laps. Last kuhugi panna ei saa, väike on. Siis tehtigi selline natukene hädavariant. Planeerimist oli vähe, meenutas pisut onuraiu saateid, et räägime sellest mida silm näeb ja kuhu autonina kogemata keerame. No ok nii hull ei olnud, aga Carola aeg tehti eeltööd ja kokkuleppeid ette oluliselt rohkem. Nüüd oli rohkem selline "vaatame mida päev toob" saateformaat.
-
Külaline
See on neil alati nii olnud, et kõigepealt istuvad ja räägivad, mis muljed neil jäid, seejärel näitavad, kuidas kulges.kolja kirjutas: ↑31 Mai 2026 10:04Ühtegi väga suurt viga otseselt nagu polnud, kuid kindlasti oli halb idee kuskil igavas kohas toolil istudes rääkida, mida nad päeval tegid- selline pihitooli-mudel sobib võib-olla intriigitsevasse reality-showsse, kuid reisisaates oleks pidanud kõik see jutt nii ära räägitama, et pildis näitab samal ajal seda, millest räägitakse, mitte istuvat narratorit.
-
Külaline
Kuhu see Carola ära hüppas, ta ju lükati üle parda, vist lausa üle oma paadi parda võiks öelda.taivopalm kirjutas: ↑31 Mai 2026 20:45 Mulle tundub, et see Carola "ära hüppamine" tuli ootamatult teiste jaoks. Kedagi väga võtta polnud, siis see Kethi oli nõus, aga tal laps. Last kuhugi panna ei saa, väike on. Siis tehtigi selline natukene hädavariant. Planeerimist oli vähe, meenutas pisut onuraiu saateid, et räägime sellest mida silm näeb ja kuhu autonina kogemata keerame. No ok nii hull ei olnud, aga Carola aeg tehti eeltööd ja kokkuleppeid ette oluliselt rohkem. Nüüd oli rohkem selline "vaatame mida päev toob" saateformaat.
-
Külaline
Jah, sellest on ju meedias juttu olnud, et ta söödi välja ja ta ise kahtlustas selles Esset. Ei tea, mis suhted neil olid, aga ilmselgelt seal kääris ja temast oli vaja lahti saada.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 00:03Kuhu see Carola ära hüppas, ta ju lükati üle parda, vist lausa üle oma paadi parda võiks öelda.taivopalm kirjutas: ↑31 Mai 2026 20:45 Mulle tundub, et see Carola "ära hüppamine" tuli ootamatult teiste jaoks. Kedagi väga võtta polnud, siis see Kethi oli nõus, aga tal laps. Last kuhugi panna ei saa, väike on. Siis tehtigi selline natukene hädavariant. Planeerimist oli vähe, meenutas pisut onuraiu saateid, et räägime sellest mida silm näeb ja kuhu autonina kogemata keerame. No ok nii hull ei olnud, aga Carola aeg tehti eeltööd ja kokkuleppeid ette oluliselt rohkem. Nüüd oli rohkem selline "vaatame mida päev toob" saateformaat.
Läks ise ära või söödi välja, mina neid üksikasju ei tea. Fakt on see, et teda viimases saates ei olnud ja see andis saate kvaliteedis tunda, nagu ma juba ka kirjutasin.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 00:03Kuhu see Carola ära hüppas, ta ju lükati üle parda, vist lausa üle oma paadi parda võiks öelda.
-
Külaline
Mis mõttes kahtlustas? Asi oli ju konkreetne. Nad läksid tülli ja Esse viskas ta saatest välja. Kuidas on võimalik aru saada, et Carola kahtlustab selles Esset?Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 09:02Jah, sellest on ju meedias juttu olnud, et ta söödi välja ja ta ise kahtlustas selles Esset. Ei tea, mis suhted neil olid, aga ilmselgelt seal kääris ja temast oli vaja lahti saada.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 00:03Kuhu see Carola ära hüppas, ta ju lükati üle parda, vist lausa üle oma paadi parda võiks öelda.taivopalm kirjutas: ↑31 Mai 2026 20:45 Mulle tundub, et see Carola "ära hüppamine" tuli ootamatult teiste jaoks. Kedagi väga võtta polnud, siis see Kethi oli nõus, aga tal laps. Last kuhugi panna ei saa, väike on. Siis tehtigi selline natukene hädavariant. Planeerimist oli vähe, meenutas pisut onuraiu saateid, et räägime sellest mida silm näeb ja kuhu autonina kogemata keerame. No ok nii hull ei olnud, aga Carola aeg tehti eeltööd ja kokkuleppeid ette oluliselt rohkem. Nüüd oli rohkem selline "vaatame mida päev toob" saateformaat.
Kahtlustab suisa nii palju, et lubas ta vastu kohtusse minna (kuigi pole veel kuulda olnud, et asi kohtusse ka päriselt oleks jõudnud).Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 17:30Mis mõttes kahtlustas? Asi oli ju konkreetne. Nad läksid tülli ja Esse viskas ta saatest välja. Kuidas on võimalik aru saada, et Carola kahtlustab selles Esset?Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 09:02Jah, sellest on ju meedias juttu olnud, et ta söödi välja ja ta ise kahtlustas selles Esset. Ei tea, mis suhted neil olid, aga ilmselgelt seal kääris ja temast oli vaja lahti saada.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 00:03
Kuhu see Carola ära hüppas, ta ju lükati üle parda, vist lausa üle oma paadi parda võiks öelda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist