Olen rannas ühe meeldiva naise ligidal.
Ega sellist ei taha, kes midagi loodab, tekib tunne, nagu tahaks mind ära kasutada. Kui loodab, aga ei paista välja, ja alguses suhtleb neutraalselt, siis muidugi võib ju tutvuda. Kui aga alguses kohe näha on, mille peal väljas on, siis sellisega küll ei taha - ega ma talle (tasuta) prostituut ei ole. Kui aga tasapisi suhtleb ja hiljem sobivusel lootused ka täituvad, miks mitte.
-
Külaline
Kas naised hakkate esimese asjana seda kahtlustama, et teid tahetakse ära kasutada? Et nagunii tahab ainult seksi?
Korralikud tüdrukud ju ei seksi.
-
Külaline
Naised on enamasti harjunud pidevate, sageli veidrate või isegi väga ebasoovitavate tähelepanuavaldustega. Seega esmane reaktsioon on umbes midagi sellist, et "Oi ei, jälle mingi tüüp!..." See reaktsioon on pigem selline üldine ning edasine sõltub ikka väga palju meesterahva käitumisest.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 11:01Kas naised hakkate esimese asjana seda kahtlustama, et teid tahetakse ära kasutada? Et nagunii tahab ainult seksi?
Korralikud tüdrukud ju ei seksi.
-
Külaline
Sõltub sellest, kas vaatleja on naine, mees, unisex olend, taburet või lemmikloom. Mis mõtet on teha teemat, kui ei ole öeldud, kes mind seal rannas vahib?Guest kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Kui see oleksite teie, siis kas tahaksite, et tullakse tutvust tegema?
-
Külaline
Ei, sest see tundub vähe creepy.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Kui see oleksite teie, siis kas tahaksite, et tullakse tutvust tegema?
-
Külaline
Jäid ilusa naisena mehele silma, kes tahaks väga sinuga tuttavaks saada. Mees nüüd unistab sinust.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 16:31Sõltub sellest, kas vaatleja on naine, mees, unisex olend, taburet või lemmikloom. Mis mõtet on teha teemat, kui ei ole öeldud, kes mind seal rannas vahib?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 06:53Naistele see ertii ei meeldi, kui vahid nende keha ja siis hakkad ligi ajama.Silm jäi peale küll, kuna meeldis. Kas just jõllitama jäin seda ma ei tea. Kehaliselt sobis ja tutvuse mõte tuli ka.
Esialgu ju ikka välimuse põhjal vaatab.
Taevas halasta, ega mingile suurele hülgele ei hakkagi keegi ligi ajama. Aga tuleb seda tutvumist hästi normaalselt teha, mitte et... vaatasin, et kena kehaga neiu ja tahaks tutvuda.
Kilav pilk neiu kehale ja ila suunurgas jäägu ära. Mõnus huumor on alati kasuks, aga ilma Heino naljadeta.
-
Külaline
Ise oled kiilakas? Suure karvase kõhuga? Jämeda kuldketiga, õllepurk pihku kleebitud?Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 21:51Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 06:53Naistele see ertii ei meeldi, kui vahid nende keha ja siis hakkad ligi ajama.Silm jäi peale küll, kuna meeldis. Kas just jõllitama jäin seda ma ei tea. Kehaliselt sobis ja tutvuse mõte tuli ka.
Esialgu ju ikka välimuse põhjal vaatab.
Taevas halasta, ega mingile suurele hülgele ei hakkagi keegi ligi ajama. Aga tuleb seda tutvumist hästi normaalselt teha, mitte et... vaatasin, et kena kehaga neiu ja tahaks tutvuda.
Kilav pilk neiu kehale ja ila suunurgas jäägu ära. Mõnus huumor on alati kasuks, aga ilma Heino naljadeta.
-
Külaline
Ei ole, naine olen. Ja ka nüüdseks hüljesKülaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 22:29Ise oled kiilakas? Suure karvase kõhuga? Jämeda kuldketiga, õllepurk pihku kleebitud?
-
Külaline
Siis on sul hea olla jah. Oleks siis, et kõhnadele ajaks ligi samuti ilusad saledad poisid. Aga ei, meeste enesehinnangut ei suuda miski kõigutada. Olgu kui paks ja haisev tahes, ikka on oma arust tegija.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 23:27Ei ole, naine olen. Ja ka nüüdseks hüljesKülaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 22:29Ise oled kiilakas? Suure karvase kõhuga? Jämeda kuldketiga, õllepurk pihku kleebitud?Sellepärast kirjutasingi, et ega paksudele ligi ei aeta, aetakse ikka ilusa kehaga naistele. Hüljes on hea olla, keegi ei tülita vähemalt. Lihtsalt teed mis tahad.
-
Külaline
See on tõsi. Sellepärast alguses küsisingi, et milline ise mees on. Mulle näiteks on palju rannas ligi aetud, aga kõik need mehed on olnud minust tunduvalt vanemad, suured õllekõhud, kiilakad, tiba alkoholi võtnud vms ja see ligiajamine on olnud ebameeldiv. Mehed arvavad küll, et naine peab olema imeilusa kehaga, et teda oma külgelöömisega austada, aga ennast nad sama pilguga ei vaata, et ise peaks siis ka olema sale ja musklis. Temale loomulikult sellist nõuet pole. Eriti hirmsad on need keskealised noortele naistele ligi ajajad.Siis on sul hea olla jah. Oleks siis, et kõhnadele ajaks ligi samuti ilusad saledad poisid. Aga ei, meeste enesehinnangut ei suuda miski kõigutada. Olgu kui paks ja haisev tahes, ikka on oma arust tegija.
-
Külaline
Aga mida need mehed neile naistele räägivad külge ajades?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 06:57Eriti hirmsad on need keskealised noortele naistele ligi ajajad.
Mul võõra naisega poleks midagi rääkida.
Kehaliselt me olime enamvähem ühesugused ei paksud aga peenikesed, vanuseliselt keskealised.
Ma ise rannas ei läheks tutvust tegema. Samuti ka kuskil tänaval või poes.
Ainuke koht kus teab, et kedagi otsitakse on tutvumisportaal.
-
Külaline
Hahaa, mulle tuli kohe meelde ütles "Julge hundi rind on rasvane". Siin peaks sõna rind kõhu vastu vahetama ja täitsa sõna otseses mõttes tõdeKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 06:57See on tõsi. Sellepärast alguses küsisingi, et milline ise mees on. Mulle näiteks on palju rannas ligi aetud, aga kõik need mehed on olnud minust tunduvalt vanemad, suured õllekõhud, kiilakad, tiba alkoholi võtnud vms ja see ligiajamine on olnud ebameeldiv. Mehed arvavad küll, et naine peab olema imeilusa kehaga, et teda oma külgelöömisega austada, aga ennast nad sama pilguga ei vaata, et ise peaks siis ka olema sale ja musklis. Temale loomulikult sellist nõuet pole. Eriti hirmsad on need keskealised noortele naistele ligi ajajad.Siis on sul hea olla jah. Oleks siis, et kõhnadele ajaks ligi samuti ilusad saledad poisid. Aga ei, meeste enesehinnangut ei suuda miski kõigutada. Olgu kui paks ja haisev tahes, ikka on oma arust tegija.
-
Külaline
Kui on nii palju enesekindlust, et rahva sekka avalikult poolalasti minna, siis ei tohiks olla probleemi. Ebakindlad inimesed peaksid päevitama oma aias või rõdul.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
Mina tutvuksin, sest rand ongi vabaaja veetmise koht, kus olen suhtlusele avatud, aga enamasti on ligitikkujad purjus joodikud, seega ei ole huvitatud.
-
Külaline
Enesekindlus ei puutu siin kuidagi asjasse, ega riietega rannas päikest ei võta ja ujumas ei käi. See ei tähenda, et peaks tahtma vestlust aretada kellegagi, kes on keha põhjal otsustanud tutvust teha. Minu maitse pole kiimased ilase näoga vahivad mehed rannas.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:40Kui on nii palju enesekindlust, et rahva sekka avalikult poolalasti minna, siis ei tohiks olla probleemi. Ebakindlad inimesed peaksid päevitama oma aias või rõdul.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
Mina tutvuksin, sest rand ongi vabaaja veetmise koht, kus olen suhtlusele avatud, aga enamasti on ligitikkujad purjus joodikud, seega ei ole huvitatud.
-
Külaline
Sellegi poolest vaadatakse keha põhjal ka riides olles kas naine meeldib mehele.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 14:38See ei tähenda, et peaks tahtma vestlust aretada kellegagi, kes on keha põhjal otsustanud tutvust teha. Minu maitse pole kiimased ilase näoga vahivad mehed rannas.
Aga kuidas sulle sobiks kuidas mees teeks sinuga tutvust?
-
Külaline
Ebakindel naine leiab alati, et kõik mehed, kes teda vaatavad, on kiimased ja ilased tüübid.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 14:38Enesekindlus ei puutu siin kuidagi asjasse, ega riietega rannas päikest ei võta ja ujumas ei käi. See ei tähenda, et peaks tahtma vestlust aretada kellegagi, kes on keha põhjal otsustanud tutvust teha. Minu maitse pole kiimased ilase näoga vahivad mehed rannas.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:40Kui on nii palju enesekindlust, et rahva sekka avalikult poolalasti minna, siis ei tohiks olla probleemi. Ebakindlad inimesed peaksid päevitama oma aias või rõdul.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
-
Külaline
Kõlab täpselt vastupidi - enesekindlana.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 16:11Ebakindel naine leiab alati, et kõik mehed, kes teda vaatavad, on kiimased ja ilased tüübid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 3 külalist