Armuvalu kasvatab?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 15:39Kas sa õngitsed lihtsalt tühja koha pealt siia teemasse vastuseid? Ümber validki niimoodi, et teed otsuse muuta oma mõttemustreid ja seeläbi eluga edasi minna. Kui omal jõul seda teha ei oska, siis lähed terapeudi juurde või ostad nimetatud raamatu ja teed sealsed 30 ülesannet läbi.
Ma ei tea kas õngitsen. Ei tea isegi mis teen. Pigem üritan stressi vähendada siin. Tundus kuidagi lihtne olema, et ütlen, et valin ümbe ja lähen edasi. Ma lugematu arv kordi vähemalt nii öelnud. Ma ühe raamatu varem ostsin. Aga see ei aidanud. Ostan selle soovitud raamatu ka. Proovin järgi.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui on tõesti kinnisidee, siis aitab ainult tablett. Raamatu lugemisest kasu pole, nii võiksime kõik ju mingi raamatu osta ja hädad kaovad. Ikka ravi on vaja, kui on olukord, mis ennast häirib. Normaalne ehk terve tervis on selline, et sa ei märkagi, et ta sul olemas on. Haigus ehk kõrvalekalle on see, mis tunda annab.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 22 Juun 2026 17:43Kui on tõesti kinnisidee, siis aitab ainult tablett.
Äkki tead tableti nime öelda?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juun 2026 18:19
Tolmukübe kirjutas: 22 Juun 2026 17:43Kui on tõesti kinnisidee, siis aitab ainult tablett.
Äkki tead tableti nime öelda?
Las ta ütleb jah.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline