Kõik seriaalidest - uued, vanad, head ja halvad

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Soomlaste sari Pulss hakkas jälle pihta. ETV näitab. uus hooaeg. Homomees Leevi on uue soengu saanud.
Külaline

Mida nii kallist, ohtlikku, olulist on Jupiteris, et ta mind sageli peab välja logima?
Külaline

Pöörased (Mad Men). Kogemata juhtusin vaatama TV3 Gold ja nüüd olen nii fänn. Ootan õhtuid, et jälle näha saaks ja hirmuga loen telekava, et ega see veel lõppema hakka .
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2026 12:09Pöörased (Mad Men). Kogemata juhtusin vaatama TV3 Gold ja nüüd olen nii fänn. Ootan õhtuid, et jälle näha saaks ja hirmuga loen telekava, et ega see veel lõppema hakka .
Mis päeval seda näidatakse, ma ei leia?
Külaline

seda nimetatakse matsidele PÖÖRASED
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2026 12:20
Külaline kirjutas: 01 Mai 2026 12:09Pöörased (Mad Men). Kogemata juhtusin vaatama TV3 Gold ja nüüd olen nii fänn. Ootan õhtuid, et jälle näha saaks ja hirmuga loen telekava, et ega see veel lõppema hakka .
Mis päeval seda näidatakse, ma ei leia?
E-R 20.00
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Ivalo hakkas meeldima.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 16 Juul 2026 18:38 Ivalo hakkas meeldima.
Millest see räägib?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Krimisari, kus Kaja Kallase välimusega üksikemast naispolitseinik lahendab krimiasju Lapimaal, nagu kooriks sibulat, üks asi viib teiseni, teine kolmandani jne.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 17 Juul 2026 07:06 Krimisari, kus Kaja Kallase välimusega üksikemast naispolitseinik lahendab krimiasju Lapimaal, nagu kooriks sibulat, üks asi viib teiseni, teine kolmandani jne.
Hahaa, KajakKallase välimusega 🤣😃.
See on üks vanadest Pulssi näitlejatest. Alguses oli õde, siir kiirabis ja nüüd paar viimast hooaega vist enam üldse ei ole.
Külaline

Eks nii on paljude sarja näitlejatega, ikka ühest sarjast teise.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2026 12:03 Eks nii on paljude sarja näitlejatega, ikka ühest sarjast teise.
Briti sarjadega eriti. Need on Eestis populaarsed ja neid on nii palju erinevaid, aga väga tihti on näitlejad samad. Vaatad Midsomerit, kus proua lahkab mingit tapetut ja poole tunni pärast on sama proua teises seriaalis ebameeldiva ämma rollis. Järgmise päeva Isa Browni episoodis on ta nunn kusagil kloostris. Otseselt ei häiri, aga paneb imestama, et ühed ja samad näitlejad niimoodi ringlevad, aga ju nad on siis nii tahetud.

Näiteks Vapratest ei meenu mitte ühtegi näitlejat, keda oleks ka mujal sarjades kohanud. Eric vist siiski figureeris kusagil.
Külaline

Eestis ju ka kogu aeg ühed samad näod filmides ja seriaalides.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juul 2026 19:56 Eestis ju ka kogu aeg ühed samad näod filmides ja seriaalides.
On jah, üsna nõme. Isegi taustanäitlejad on aina samad. Vahet pole mida vaatad, kõik üks ja sama...
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2026 11:18
Guest kirjutas: 18 Juul 2026 19:56 Eestis ju ka kogu aeg ühed samad näod filmides ja seriaalides.
On jah, üsna nõme. Isegi taustanäitlejad on aina samad. Vahet pole mida vaatad, kõik üks ja sama...
Kes need kõige levinumad näod siis on? Ma pole ammu eesti seriaale vaadanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist