Kõik seriaalidest - uued, vanad, head ja halvad
-
Külaline
Soomlaste sari Pulss hakkas jälle pihta. ETV näitab. uus hooaeg. Homomees Leevi on uue soengu saanud.
-
Külaline
Mida nii kallist, ohtlikku, olulist on Jupiteris, et ta mind sageli peab välja logima?
-
Külaline
Pöörased (Mad Men). Kogemata juhtusin vaatama TV3 Gold ja nüüd olen nii fänn. Ootan õhtuid, et jälle näha saaks ja hirmuga loen telekava, et ega see veel lõppema hakka .
-
Külaline
Mis päeval seda näidatakse, ma ei leia?Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 12:09Pöörased (Mad Men). Kogemata juhtusin vaatama TV3 Gold ja nüüd olen nii fänn. Ootan õhtuid, et jälle näha saaks ja hirmuga loen telekava, et ega see veel lõppema hakka .
-
Külaline
-
Külaline
E-R 20.00
Ivalo hakkas meeldima.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Krimisari, kus Kaja Kallase välimusega üksikemast naispolitseinik lahendab krimiasju Lapimaal, nagu kooriks sibulat, üks asi viib teiseni, teine kolmandani jne.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
Hahaa, KajakKallase välimusega
See on üks vanadest Pulssi näitlejatest. Alguses oli õde, siir kiirabis ja nüüd paar viimast hooaega vist enam üldse ei ole.
-
Külaline
Eks nii on paljude sarja näitlejatega, ikka ühest sarjast teise.
-
Külaline
Briti sarjadega eriti. Need on Eestis populaarsed ja neid on nii palju erinevaid, aga väga tihti on näitlejad samad. Vaatad Midsomerit, kus proua lahkab mingit tapetut ja poole tunni pärast on sama proua teises seriaalis ebameeldiva ämma rollis. Järgmise päeva Isa Browni episoodis on ta nunn kusagil kloostris. Otseselt ei häiri, aga paneb imestama, et ühed ja samad näitlejad niimoodi ringlevad, aga ju nad on siis nii tahetud.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 12:03 Eks nii on paljude sarja näitlejatega, ikka ühest sarjast teise.
Näiteks Vapratest ei meenu mitte ühtegi näitlejat, keda oleks ka mujal sarjades kohanud. Eric vist siiski figureeris kusagil.
-
Külaline
Eestis ju ka kogu aeg ühed samad näod filmides ja seriaalides.
-
Külaline
On jah, üsna nõme. Isegi taustanäitlejad on aina samad. Vahet pole mida vaatad, kõik üks ja sama...Guest kirjutas: ↑18 Juul 2026 19:56 Eestis ju ka kogu aeg ühed samad näod filmides ja seriaalides.
-
Külaline
Kes need kõige levinumad näod siis on? Ma pole ammu eesti seriaale vaadanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: roosaroos ja 7 külalist