Guest kirjutas: ↑19 Juul 2026 09:51
Mida perset!? Mingi tädi dikteerib, kes võib omale auto osta ja kes mitte. Nagu päriselt!?
Ega ta sellest ei rääkinud. Vaid sellest, et mees pidi maanaise pärast terve elu ümber korraldama, auto hankima, et nad saaks igal pool käia, et mees saaks külas käia. Aga naine ise ei tee midagi, ei osta ta autot ega korralda oma elu kuidagi teisti ja võtab seda iseenesestmõistetavana, et mees tuleb, tassib, veab, viib.
Ma olen teemaalgataja ja see on nüüd küll väga kummaline järeldus, et "naine ise ei tee midagi". Me ei ela mehega koos. Meil on erinevad käigud ja erinevad tegevused. Mul on oma maakodu, kus ma toimetan. Ja alati ei saa niimoodi, et me sõidame koos maale ja tuleme koos sealt ära, kuna tal on ka mingid sellised tööd ja tegemised, mis on sel ajal, kui mina olen juba oma maakoju läinud.
Minul on auto olemas. Mida tähendab, mina ei osta autot ega korralda oma elu kuidagi teisiti? Mida tähendab mees tuleb, tassib, veab ja viib? Kui sa viitsisid teemaalgatuse lõpuni lugeda ja natukene kaasa mõelda, siis seal ma ju kirjutasin, kuidas käisin lapsega spaas autoga. Oma kimpsud ja kompsud vean ja tassin ma ise.
Väga imelik ja õel postitus!