Nah, milleks rahustid, pr Šašlik?
USA valimised 2024: kes võidab?
-
Külaline
Kui originaalneKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 00:18Saa kaineks.
-
Külaline
"The governor and I, we were all doing a tour of the library here and talking about the significance of the passage of time, right, the significance of the passage of time. So, when you think about it, there is great significance to the passage of time in terms of what we need to do to lay these wires. What we need to do to create these jobs. And there is such great significance to the passage of time when we think about a day in the life of our children."Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 21:17Harris. See nimi on Harris. Olete nii ajukad, et ei oska nimegi õigesti kirjutada ja ilmselgelt inglise keele tase on ka 0. Kõvad asjatundjad… hahaKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:02Harrys oskab tõesti ainult totakalt itsitada ja teda presidendina küll ette ei kujuta. Alustuseks peaks ta mõned retoorika-kiirkursused võtma, sest need korrad, kui olen teda kõnet pidamas kuulnud jätsid temast pehmelt öeldes totaka mulje.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:57 Kahjuks ei ole Harrysest Trumpile vastast. Nii et saame ikka uuesti president Trumpui.
"Today is today. And yesterday was for us today, but yesterday. And tomorrow will be for us today, but tomorrow. So live today so that what is coming today will be for you like yesterday today, only tomorrow."
'I am Kamala Harris; my pronouns are she and her, and I am a woman sitting at the table wearing a blue suit,'Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 00:49"The governor and I, we were all doing a tour of the library here and talking about the significance of the passage of time, right, the significance of the passage of time. So, when you think about it, there is great significance to the passage of time in terms of what we need to do to lay these wires. What we need to do to create these jobs. And there is such great significance to the passage of time when we think about a day in the life of our children."Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 21:17Harris. See nimi on Harris. Olete nii ajukad, et ei oska nimegi õigesti kirjutada ja ilmselgelt inglise keele tase on ka 0. Kõvad asjatundjad… hahaKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:02
Harrys oskab tõesti ainult totakalt itsitada ja teda presidendina küll ette ei kujuta. Alustuseks peaks ta mõned retoorika-kiirkursused võtma, sest need korrad, kui olen teda kõnet pidamas kuulnud jätsid temast pehmelt öeldes totaka mulje.
"Today is today. And yesterday was for us today, but yesterday. And tomorrow will be for us today, but tomorrow. So live today so that what is coming today will be for you like yesterday today, only tomorrow."
“What can be unburdened by what has been.”
https://m.youtube.com/watch?v=Ovi_raayD44
-
Juustup
Miks sa nii õel oled?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 01:25Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 00:49"The governor and I, we were all doing a tour of the library here and talking about the significance of the passage of time, right, the significance of the passage of time. So, when you think about it, there is great significance to the passage of time in terms of what we need to do to lay these wires. What we need to do to create these jobs. And there is such great significance to the passage of time when we think about a day in the life of our children."Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 21:17
Harris. See nimi on Harris. Olete nii ajukad, et ei oska nimegi õigesti kirjutada ja ilmselgelt inglise keele tase on ka 0. Kõvad asjatundjad… haha
/Juustup
Mina ise pakuks, et George Clooney võidaks, kui ta peaks kandideerima.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Miks peaks Clooney presidendiks kandideerima? Näitleja, kes minu teada pole eriti selleks huvi üles näidanud. Mõtlesid tema naist äkki, tal oleks küll šansid valituks saada, aga nagu viimase aja elu on näidanud, siis arukad inimesed seda farssi kaasa teha ei soovi.
-
Külaline
1) Clooney on vägagi selle vastu huvi näidanud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 18:28Miks peaks Clooney presidendiks kandideerima? Näitleja, kes minu teada pole eriti selleks huvi üles näidanud. Mõtlesid tema naist äkki, tal oleks küll šansid valituks saada, aga nagu viimase aja elu on näidanud, siis arukad inimesed seda farssi kaasa teha ei soovi.
2) Clooney praegune naine ei saa kuidagi USA presidendiks kandideerida, sest ta pole seal sündinud.
-
Külaline
No andke andeks, aga just sellised asjad näitavadki, kui puus see riik omadega on. Presidendiks soovijateks on inimesed, kes võiksid kas olla pensionil või jääda oma liistude juurde, aga ei, nad kandideerivad suure riigi esindusnäoks. Ok, nüüd on siis see Harris pildil, aga milline totakas näitemäng sellele eelnes. Täielik joke.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 18:331) Clooney on vägagi selle vastu huvi näidanud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 18:28Miks peaks Clooney presidendiks kandideerima? Näitleja, kes minu teada pole eriti selleks huvi üles näidanud. Mõtlesid tema naist äkki, tal oleks küll šansid valituks saada, aga nagu viimase aja elu on näidanud, siis arukad inimesed seda farssi kaasa teha ei soovi.
2) Clooney praegune naine ei saa kuidagi USA presidendiks kandideerida, sest ta pole seal sündinud.
Ilmselt Clooney ei kandideeri, aga näitlejatel on hea shanss saada presidendiks. Näiteks Ronald Reagan valiti omal ajal presidendiks ja ta sai täitsa hakkama.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 18:28Miks peaks Clooney presidendiks kandideerima? Näitleja, kes minu teada pole eriti selleks huvi üles näidanud. Mõtlesid tema naist äkki, tal oleks küll šansid valituks saada, aga nagu viimase aja elu on näidanud, siis arukad inimesed seda farssi kaasa teha ei soovi.
Arnold Schwarzenegger oli California kuberner. Eesti poliitikas võin ka näite tuua. Raivo E Tamm, Peeter Võsa said valitus Riigikokku.
Aga kes valimised võidab, selles on küsimus. Ma ise panustaks Harrisele.
-
Külaline
Loodan, et Harris. Mitte, et ta ideaalne oleks, aga Trump on ju nii ebastabiilne, et kunagi ei tea, mida ta homme teeb ja millised tema otsused on. Lisaks on ta inimesena kuidagi piiratud.
Viimane asi, mida maailm praegu vajab, on ebastabiilne ja kaoses USA. Putin ju ka loodab, et Trump saab taas presidendiks, teadagi, miks, et Venemaa kuritegude ja agressiooni ees silm pigistataks, ja saaks vanas vaimus teisi edasi terroriseerida.
Mina, pisike inimene, loodan, et seda ei juhtu.
Viimane asi, mida maailm praegu vajab, on ebastabiilne ja kaoses USA. Putin ju ka loodab, et Trump saab taas presidendiks, teadagi, miks, et Venemaa kuritegude ja agressiooni ees silm pigistataks, ja saaks vanas vaimus teisi edasi terroriseerida.
-
Külaline
Mitte kumbki pole ideaalne, aga mina loodan kõigest hoolimata, et võidab Trump, sest ta ei soovi teiste riikidega sõdida. Harris on vana prokurör, aga see ei tähenda, et ta arukas oleks.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:24 Loodan, et Harris. Mitte, et ta ideaalne oleks, aga Trump on ju nii ebastabiilne, et kunagi ei tea, mida ta homme teeb ja millised tema otsused on. Lisaks on ta inimesena kuidagi piiratud.
Ukraina jaoks on mõlemad kehvad variandid, sest Harris ilmselt jätkaks Bideni liini sinna näpuotsaga relvi saates, et sõda käigus hoida. Trump ilmselt prooviks sõda lõpetada, aga see tähendaks Ukraina jaoks tingimusi, mis neile kindlasti ei sobi.
Kurb on aga see, et kuniks häid variante pole, tuleb valida kahe halva vahel.
-
Külaline
Tegelikult ei ole Trump Orban ja mingit suurt sõprust Putini ja trumpi vahel tema presidendiks olemise ajal ei olnud. Korra vist isegi kohtusid, aga ei saaks väita, et Trump nüüd väga venelaste lembeline on. Äraarvamatu on ta küll, aga õnneks on Ameerikas kongress see, kes paljusid asju otsustab, ei ole seal presidendi ainuvõimu/diktatuuri.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:24 Loodan, et Harris. Mitte, et ta ideaalne oleks, aga Trump on ju nii ebastabiilne, et kunagi ei tea, mida ta homme teeb ja millised tema otsused on. Lisaks on ta inimesena kuidagi piiratud.
-
Külaline
Sellegipoolest ei taha Trumpi presidendiks. Et Harris on rumal, see on taas kord Trumpi pooldajate jutt - kui Harris on rumal, no kes on siis veel Trump?
Mulle meeldib, mida reedeses (vist oli reedene) Ringvaates ütles Liisa Past: "Bideni ja Trumpi valijaskonna standardid ja seega ootused presidendile on fundamentaalselt erinevad. Viimases suures debatis suutsid nii Biden kui Trump moodustada lausetaolisi tooteid. Kui Trumpi pooldajad seepeale aplodeerivad, siis Bideni pooldajaid muutis see murelikuks."Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:56 Sellegipoolest ei taha Trumpi presidendiks. Et Harris on rumal, see on taas kord Trumpi pooldajate jutt - kui Harris on rumal, no kes on siis veel Trump?
Nii ongi.
-
Külaline
Päris nii siiski ei ole. Mida need demokraadid teevad, on täiesti arusaamatu.kaegu kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:02Mulle meeldib, mida reedeses (vist oli reedene) Ringvaates ütles Liisa Past: "Bideni ja Trumpi valijaskonna standardid ja seega ootused presidendile on fundamentaalselt erinevad. Viimases suures debatis suutsid nii Biden kui Trump moodustada lausetaolisi tooteid. Kui Trumpi pooldajad seepeale aplodeerivad, siis Bideni pooldajaid muutis see murelikuks."Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:56 Sellegipoolest ei taha Trumpi presidendiks. Et Harris on rumal, see on taas kord Trumpi pooldajate jutt - kui Harris on rumal, no kes on siis veel Trump?
Nii ongi.
Trump ei ole tõesti just tugev poliitik. Teda võita ei oleks nii ületamatult keeruline. Ja kõigepealt nad panevad talle vastu Hillary, kõigi probleemidega, mis Hillaril on.
Kestahes, vähegi tõsiseltvõetav poliitik, oleks Trumpi võitnud esimesel korral. Aga Hillary?
Ja nad ei õpi ka.. nüüd panevad nad vastu kandidaadi, kelle võitmiseks piisab põhimõtteliselt sellest, et sa ei jää debati käigus magama.
Mitte Trump ei võida, vaid demokraadid ise (ja krt, hakka või tõesti arvama, et meelega) kaotavad.
-
Külaline
Mitte Trump ei võida, vaid demokraadid ise (ja krt, hakka või tõesti arvama, et meelega) kaotavad.
[/quote]
Sulle lihtsalt ei meeldi naiskandidaadid. Siiski saab kunagi USA presidendiks naine, nagu on olnud Inglismaa peaminister, Saksamaa kantsler, jne. Tsiviliseeritud riikides ei hoita poolt elanikkonnast poliitikast ja otsustamisest eemal. Seda USA siiski ikka veel on.
Iseasi, kas see on just Harris.
[/quote]
Sulle lihtsalt ei meeldi naiskandidaadid. Siiski saab kunagi USA presidendiks naine, nagu on olnud Inglismaa peaminister, Saksamaa kantsler, jne. Tsiviliseeritud riikides ei hoita poolt elanikkonnast poliitikast ja otsustamisest eemal. Seda USA siiski ikka veel on.
-
Külaline
No mida järeldust.. Mulle väga meeldiks naiskandidaat. Mulle meeldiks naispresident palju rohkem kui meespresident. Aga mulle ei meeldi kui kandidaat on rumal või kriminaal või mõlemat korraga.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:59 Mitte Trump ei võida, vaid demokraadid ise (ja krt, hakka või tõesti arvama, et meelega) kaotavad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kirile, roosaroos, Tolmukübe ja 11 külalist