USA valimised 2024: kes võidab?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Suslik kirjutas: 22 Juul 2024 22:41 No palume vabandust. Me panime ühe tähe valesti, aga sul on kogu närvisüsteem pekkis. Millest muidu selline jube ärritumine ühe tähe pärast. Rahusteid ikka võtad ma loodan.
Nah, milleks rahustid, pr Šašlik?
Külaline

Saa kaineks.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 00:18Saa kaineks.
Kui originaalne 🖕
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 21:17
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:02
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 17:57 Kahjuks ei ole Harrysest Trumpile vastast. Nii et saame ikka uuesti president Trumpui.
Harrys oskab tõesti ainult totakalt itsitada ja teda presidendina küll ette ei kujuta. Alustuseks peaks ta mõned retoorika-kiirkursused võtma, sest need korrad, kui olen teda kõnet pidamas kuulnud jätsid temast pehmelt öeldes totaka mulje.
Harris. See nimi on Harris. Olete nii ajukad, et ei oska nimegi õigesti kirjutada ja ilmselgelt inglise keele tase on ka 0. Kõvad asjatundjad… haha
"The governor and I, we were all doing a tour of the library here and talking about the significance of the passage of time, right, the significance of the passage of time. So, when you think about it, there is great significance to the passage of time in terms of what we need to do to lay these wires. What we need to do to create these jobs. And there is such great significance to the passage of time when we think about a day in the life of our children."

"Today is today. And yesterday was for us today, but yesterday. And tomorrow will be for us today, but tomorrow. So live today so that what is coming today will be for you like yesterday today, only tomorrow."
Leevike
Teerajaja

Postitus Postitas Leevike »

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 00:49
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:02
Harrys oskab tõesti ainult totakalt itsitada ja teda presidendina küll ette ei kujuta. Alustuseks peaks ta mõned retoorika-kiirkursused võtma, sest need korrad, kui olen teda kõnet pidamas kuulnud jätsid temast pehmelt öeldes totaka mulje.
Harris. See nimi on Harris. Olete nii ajukad, et ei oska nimegi õigesti kirjutada ja ilmselgelt inglise keele tase on ka 0. Kõvad asjatundjad… haha
"The governor and I, we were all doing a tour of the library here and talking about the significance of the passage of time, right, the significance of the passage of time. So, when you think about it, there is great significance to the passage of time in terms of what we need to do to lay these wires. What we need to do to create these jobs. And there is such great significance to the passage of time when we think about a day in the life of our children."

"Today is today. And yesterday was for us today, but yesterday. And tomorrow will be for us today, but tomorrow. So live today so that what is coming today will be for you like yesterday today, only tomorrow."
'I am Kamala Harris; my pronouns are she and her, and I am a woman sitting at the table wearing a blue suit,'

“What can be unburdened by what has been.”
https://m.youtube.com/watch?v=Ovi_raayD44
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 01:25
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 00:49

Postitus on kustutatud
Miks sa nii õel oled?

/Juustup
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mina ise pakuks, et George Clooney võidaks, kui ta peaks kandideerima.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 23 Juul 2024 16:46 Mina ise pakuks, et George Clooney võidaks, kui ta peaks kandideerima.
Miks peaks Clooney presidendiks kandideerima? Näitleja, kes minu teada pole eriti selleks huvi üles näidanud. Mõtlesid tema naist äkki, tal oleks küll šansid valituks saada, aga nagu viimase aja elu on näidanud, siis arukad inimesed seda farssi kaasa teha ei soovi.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 18:28
Tõutäkk kirjutas: 23 Juul 2024 16:46 Mina ise pakuks, et George Clooney võidaks, kui ta peaks kandideerima.
Miks peaks Clooney presidendiks kandideerima? Näitleja, kes minu teada pole eriti selleks huvi üles näidanud. Mõtlesid tema naist äkki, tal oleks küll šansid valituks saada, aga nagu viimase aja elu on näidanud, siis arukad inimesed seda farssi kaasa teha ei soovi.
1) Clooney on vägagi selle vastu huvi näidanud.
2) Clooney praegune naine ei saa kuidagi USA presidendiks kandideerida, sest ta pole seal sündinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 18:33
1) Clooney on vägagi selle vastu huvi näidanud.
2) Clooney praegune naine ei saa kuidagi USA presidendiks kandideerida, sest ta pole seal sündinud.
No andke andeks, aga just sellised asjad näitavadki, kui puus see riik omadega on. Presidendiks soovijateks on inimesed, kes võiksid kas olla pensionil või jääda oma liistude juurde, aga ei, nad kandideerivad suure riigi esindusnäoks. Ok, nüüd on siis see Harris pildil, aga milline totakas näitemäng sellele eelnes. Täielik joke.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Ilmselt Clooney ei kandideeri, aga näitlejatel on hea shanss saada presidendiks. Näiteks Ronald Reagan valiti omal ajal presidendiks ja ta sai täitsa hakkama.
Arnold Schwarzenegger oli California kuberner. Eesti poliitikas võin ka näite tuua. Raivo E Tamm, Peeter Võsa said valitus Riigikokku.
Aga kes valimised võidab, selles on küsimus. Ma ise panustaks Harrisele.
Külaline

Loodan, et Harris. Mitte, et ta ideaalne oleks, aga Trump on ju nii ebastabiilne, et kunagi ei tea, mida ta homme teeb ja millised tema otsused on. Lisaks on ta inimesena kuidagi piiratud.

Viimane asi, mida maailm praegu vajab, on ebastabiilne ja kaoses USA. Putin ju ka loodab, et Trump saab taas presidendiks, teadagi, miks, et Venemaa kuritegude ja agressiooni ees silm pigistataks, ja saaks vanas vaimus teisi edasi terroriseerida.

Mina, pisike inimene, loodan, et seda ei juhtu.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 11:24 Loodan, et Harris. Mitte, et ta ideaalne oleks, aga Trump on ju nii ebastabiilne, et kunagi ei tea, mida ta homme teeb ja millised tema otsused on. Lisaks on ta inimesena kuidagi piiratud.

Viimane asi, mida maailm praegu vajab, on ebastabiilne ja kaoses USA. Putin ju ka loodab, et Trump saab taas presidendiks, teadagi, miks, et Venemaa kuritegude ja agressiooni ees silm pigistataks, ja saaks vanas vaimus teisi edasi terroriseerida.

Mitte kumbki pole ideaalne, aga mina loodan kõigest hoolimata, et võidab Trump, sest ta ei soovi teiste riikidega sõdida. Harris on vana prokurör, aga see ei tähenda, et ta arukas oleks.

Ukraina jaoks on mõlemad kehvad variandid, sest Harris ilmselt jätkaks Bideni liini sinna näpuotsaga relvi saates, et sõda käigus hoida. Trump ilmselt prooviks sõda lõpetada, aga see tähendaks Ukraina jaoks tingimusi, mis neile kindlasti ei sobi.

Kurb on aga see, et kuniks häid variante pole, tuleb valida kahe halva vahel.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 11:24 Loodan, et Harris. Mitte, et ta ideaalne oleks, aga Trump on ju nii ebastabiilne, et kunagi ei tea, mida ta homme teeb ja millised tema otsused on. Lisaks on ta inimesena kuidagi piiratud.

Tegelikult ei ole Trump Orban ja mingit suurt sõprust Putini ja trumpi vahel tema presidendiks olemise ajal ei olnud. Korra vist isegi kohtusid, aga ei saaks väita, et Trump nüüd väga venelaste lembeline on. Äraarvamatu on ta küll, aga õnneks on Ameerikas kongress see, kes paljusid asju otsustab, ei ole seal presidendi ainuvõimu/diktatuuri.
Külaline

Sellegipoolest ei taha Trumpi presidendiks. Et Harris on rumal, see on taas kord Trumpi pooldajate jutt - kui Harris on rumal, no kes on siis veel Trump?
kaegu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kaegu »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 11:56 Sellegipoolest ei taha Trumpi presidendiks. Et Harris on rumal, see on taas kord Trumpi pooldajate jutt - kui Harris on rumal, no kes on siis veel Trump?
Mulle meeldib, mida reedeses (vist oli reedene) Ringvaates ütles Liisa Past: "Bideni ja Trumpi valijaskonna standardid ja seega ootused presidendile on fundamentaalselt erinevad. Viimases suures debatis suutsid nii Biden kui Trump moodustada lausetaolisi tooteid. Kui Trumpi pooldajad seepeale aplodeerivad, siis Bideni pooldajaid muutis see murelikuks."

Nii ongi.
Külaline

kaegu kirjutas: 24 Juul 2024 12:02
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 11:56 Sellegipoolest ei taha Trumpi presidendiks. Et Harris on rumal, see on taas kord Trumpi pooldajate jutt - kui Harris on rumal, no kes on siis veel Trump?
Mulle meeldib, mida reedeses (vist oli reedene) Ringvaates ütles Liisa Past: "Bideni ja Trumpi valijaskonna standardid ja seega ootused presidendile on fundamentaalselt erinevad. Viimases suures debatis suutsid nii Biden kui Trump moodustada lausetaolisi tooteid. Kui Trumpi pooldajad seepeale aplodeerivad, siis Bideni pooldajaid muutis see murelikuks."

Nii ongi.
Päris nii siiski ei ole. Mida need demokraadid teevad, on täiesti arusaamatu.
Trump ei ole tõesti just tugev poliitik. Teda võita ei oleks nii ületamatult keeruline. Ja kõigepealt nad panevad talle vastu Hillary, kõigi probleemidega, mis Hillaril on.
Kestahes, vähegi tõsiseltvõetav poliitik, oleks Trumpi võitnud esimesel korral. Aga Hillary?
Ja nad ei õpi ka.. nüüd panevad nad vastu kandidaadi, kelle võitmiseks piisab põhimõtteliselt sellest, et sa ei jää debati käigus magama.
Mitte Trump ei võida, vaid demokraadid ise (ja krt, hakka või tõesti arvama, et meelega) kaotavad.
Külaline

Mitte Trump ei võida, vaid demokraadid ise (ja krt, hakka või tõesti arvama, et meelega) kaotavad.
[/quote]

Sulle lihtsalt ei meeldi naiskandidaadid. Siiski saab kunagi USA presidendiks naine, nagu on olnud Inglismaa peaminister, Saksamaa kantsler, jne. Tsiviliseeritud riikides ei hoita poolt elanikkonnast poliitikast ja otsustamisest eemal. Seda USA siiski ikka veel on.

Iseasi, kas see on just Harris.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:59 Mitte Trump ei võida, vaid demokraadid ise (ja krt, hakka või tõesti arvama, et meelega) kaotavad.

Sulle lihtsalt ei meeldi naiskandidaadid. Siiski saab kunagi USA presidendiks naine, nagu on olnud Inglismaa peaminister, Saksamaa kantsler, jne. Tsiviliseeritud riikides ei hoita poolt elanikkonnast poliitikast ja otsustamisest eemal. Seda USA siiski ikka veel on.

Iseasi, kas see on just Harris.
No mida järeldust.. Mulle väga meeldiks naiskandidaat. Mulle meeldiks naispresident palju rohkem kui meespresident. Aga mulle ei meeldi kui kandidaat on rumal või kriminaal või mõlemat korraga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist