Sul on väga vigane arusaam töövõime hindamise protsessist. Nimelt kõigepealt pead sa käima arstide juures, kes siis koostavad sulle epikriise. Päris "lambist" see muidugi ei käi, esialgu kirjutatakse sulle ravimid ja vaadatakse kas ja kuidas need mõjuvad. Tasulise psühhiaatri eelis on see et ta ei klopi "konveiermeetodil" patsiendile mingit üheülbalist epikriisi kokku, vaid teeb seda põhjalikult, eriti kui sa mainid et sul on TVH tulemas.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 22:40Kas sa just ise ei kiidelnud, et tirisid oma eelmise elukaaslase tasulise psühhiaatri juurde, kes pidi epikriisi kirjutama ükstapuha mida patsient ütleb? Ja ei öelnud, et kas sa pole tubli, et saite talle ka töövõimetuse, et nii tubli investeering? Ei olnud nii või? Aga noh, sinuga on selge pilt, mis siin edasi arutada.Palun järgmine kord enne kui sa postitad tee väike uurimisretk kõnealuse teema kohta. See näeb nii rumal välja kuidas sa kirjutad, et psühhiaater andis mulle toetuse.. kulla inimene, psühhiaater on arst, tema tegeleb diagnoosimise ja ravisega, mitte toetuste jagamisega. Arstid ei täida mingeid ankeete sinu eest ja nad pole ka TVH komisjonis.
Aga jah, see on väga õige investeering(tasuline arst st, kui muidu löögile ei pääse) ja soovitan seda kõigile. Nimelt kui inimesel on haigus või haigused, mis raskendavad või välistavad tööl käimist, siis on neil õigus EV kodanikena see raha ka saada. Ma ei näe vähimatki mõtet, miks inimene peaks selle raha riigile kinkima.
Ja see polnud minu eelmine elukaaslane vaid minu abikaasa, kellega me siiani koos oleme. Pensionid ilusti tiksuvad.
/Juustup