Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 22:40
Palun järgmine kord enne kui sa postitad tee väike uurimisretk kõnealuse teema kohta. See näeb nii rumal välja kuidas sa kirjutad, et psühhiaater andis mulle toetuse.. kulla inimene, psühhiaater on arst, tema tegeleb diagnoosimise ja ravisega, mitte toetuste jagamisega. Arstid ei täida mingeid ankeete sinu eest ja nad pole ka TVH komisjonis.
Kas sa just ise ei kiidelnud, et tirisid oma eelmise elukaaslase tasulise psühhiaatri juurde, kes pidi epikriisi kirjutama ükstapuha mida patsient ütleb? Ja ei öelnud, et kas sa pole tubli, et saite talle ka töövõimetuse, et nii tubli investeering? Ei olnud nii või? Aga noh, sinuga on selge pilt, mis siin edasi arutada.
Sul on väga vigane arusaam töövõime hindamise protsessist. Nimelt kõigepealt pead sa käima arstide juures, kes siis koostavad sulle epikriise. Päris "lambist" see muidugi ei käi, esialgu kirjutatakse sulle ravimid ja vaadatakse kas ja kuidas need mõjuvad. Tasulise psühhiaatri eelis on see et ta ei klopi "konveiermeetodil" patsiendile mingit üheülbalist epikriisi kokku, vaid teeb seda põhjalikult, eriti kui sa mainid et sul on TVH tulemas.
Aga jah, see on väga õige investeering(tasuline arst st, kui muidu löögile ei pääse) ja soovitan seda kõigile. Nimelt kui inimesel on haigus või haigused, mis raskendavad või välistavad tööl käimist, siis on neil õigus EV kodanikena see raha ka saada. Ma ei näe vähimatki mõtet, miks inimene peaks selle raha riigile kinkima.

Ja see polnud minu eelmine elukaaslane vaid minu abikaasa, kellega me siiani koos oleme. Pensionid ilusti tiksuvad.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ja see polnud minu eelmine elukaaslane vaid minu abikaasa, kellega me siiani koos oleme. Pensionid ilusti tiksuvad.
Õne-õnne-õnne! Nii tubli oled.

Enne kirjutasid nii:
Muide, mul oli samaaegselt määratud raske puue ja 100% töövõimetus. Oma tolleaegse elukaaslase vedasin ka psühhiaatri juurde, tasulisse. Need kirjutavad pm sinu sõnade järgi epikriise. Täitsin tema eest avalduse ja nii ta sai samuti puuduva töövõime kolmeks aastaks. Hea investeering, kas pole?
Ma ei teadnud, et nimetad oma abikaasat tolleaegseks elukaaslaseks.
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:06

Enne kirjutasid nii:
Muide, mul oli samaaegselt määratud raske puue ja 100% töövõimetus. Oma tolleaegse elukaaslase vedasin ka psühhiaatri juurde, tasulisse. Need kirjutavad pm sinu sõnade järgi epikriise. Täitsin tema eest avalduse ja nii ta sai samuti puuduva töövõime kolmeks aastaks. Hea investeering, kas pole?
Ei, sinu kitsas maailmapilt vist ei suuda mõista et ma räägin mitmest erinevast inimesest. Minu tolleaegne elukaaslane/abikaasa(minevikus, ehk siis kunagine elukaaslane/abikaasa. Kunagine tähendab, et tänaseks on see kõnealune abielu läbi)

Ehk siis tegemist on mitme erineva inimesega.
Muide, ma olen aidanud töövõimetoetust saada neljal inimesel. Absoluutselt kõik on saanud.

/Juustup
Külaline

Palju rahaliselt see töövõimetuse toetus (või mis iganes selle nimetus on) on, et sellest nii suur tüli ja kadedus?
Külaline

Kas seda töövõimetust ei pea nö. uuendama või pikendama?
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:12 Palju rahaliselt see töövõimetuse toetus (või mis iganes selle nimetus on) on, et sellest nii suur tüli ja kadedus?
100% töövõimetoetus on 600+ eurot sõltuvalt eelneva kuu kalendripäevade arvust.

Osad foorumlased on valmis selle nimel tapma.

/Juustup
Külaline

Muide, ma olen aidanud töövõimetoetust saada neljal inimesel. Absoluutselt kõik on saanud.
Okei, kõik oma elukaaslased vead psühhiaatri juurde invaliidsuspensionärideks tiksuma. No vabandust jah, tavainimestel on teine elustiil.
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 23:14
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:12 Palju rahaliselt see töövõimetuse toetus (või mis iganes selle nimetus on) on, et sellest nii suur tüli ja kadedus?

/Juustup
Sina siin kiitled sellega ja väidad nagu oleks mingi investeerimispankur, nii osav ja tubli. Kõik mehed ka riigi raha peale ja suur õnn võib alata.
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:13 Kas seda töövõimetust ei pea nö. uuendama või pikendama?
Peab. See määratakse üheks kuni kolmeks aastaks. Seda seetõttu et töövõime puudumine või vähenemine võib ajaga muutuda(no näiteks inimene taastub raskest avariist või on psüühilised probleemid kontrolli alla saanud ja pole vajanud hospitaliseerimist aastaid)
Võib juhtuda, et varasemalt puuduvast töövõimest võib saada osaline või üldse ei pikendatagi, aga võib ka vastupidi olla, ehk et osalisest töövmimest saab puuduv töövõime. Kui otsusega taitleja rahule ei jää, on võimalik esitada vaie.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:14
Okei, kõik oma elukaaslased vead psühhiaatri juurde invaliidsuspensionärideks tiksuma. No vabandust jah, tavainimestel on teine elustiil.
Ma olen siiski veendumusel, et kui inimesel on 370-650 eurot võimalik igakuiselt lisaraha saada, siis on ta lihtsalt puruloll kui ta seda võimalust ei kasuta.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:15
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 23:14

/Juustup
Sina siin kiitled sellega ja väidad nagu oleks mingi investeerimispankur, nii osav ja tubli. Kõik mehed ka riigi raha peale ja suur õnn võib alata.
Ei ole osav ega tubli, keskmine pigem. Rahaliselt saan hakkama, pole rikas aga kindlasti maailma mastaabis mitte ka vaene. Ma tahaks näha neid inimesi kes loobuksid võimalusest saada keskeltläbi 600 eurot igakuiselt lisaks tulenevalt oma tervisemuredest. Jätaksite te jee selle raha riigile.

/Juustup
Külaline

Ei ole osav ega tubli, keskmine pigem. Rahaliselt saan hakkama, pole rikas aga kindlasti maailma mastaabis mitte ka vaene. Ma tahaks näha neid inimesi kes loobuksid võimalusest saada keskeltläbi 600 eurot igakuiselt lisaks tulenevalt oma tervisemuredest. Jätaksite te jee selle raha riigile.
Ma tahaks siiski uskuda, et päris tervele inimesele seda töövõimetust ei määrata. Sellega seoses tekib küsimus, kas validki kõik oma mehed psüühiliste probleemidega et nad psühhiaatrilise haigusega töövõimetuse saavad või ainult sellised mehed valivad sind endale naiseks?
Külaline

Mulle ei meeldi putukad väga. Mingi foobia vb. Ämblikke näiteks kardan ja kiljun veidi, kui on suurem isend laes. Kõige vähem aga meeldivad mulle prussakad. Omal ajal ühikas sai neid nähtud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:31 Mulle ei meeldi putukad väga. Mingi foobia vb. Ämblikke näiteks kardan ja kiljun veidi, kui on suurem isend laes. Kõige vähem aga meeldivad mulle prussakad. Omal ajal ühikas sai neid nähtud.
Ahah. Äkki Juust tuleb ka sinuga psühhiaatri juurde kaasa ja saad veidi lisaraha. Ainult loll ei prooviks.
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:30
Ma tahaks siiski uskuda, et päris tervele inimesele seda töövõimetust ei määrata. Sellega seoses tekib küsimus, kas validki kõik oma mehed psüühiliste probleemidega et nad psühhiaatrilise haigusega töövõimetuse saavad või ainult sellised mehed valivad sind endale naiseks?
See pole tegelikult üldse nii must-valge nagu sina seda praegu näed. On täiesti arvestatav protsent inimesi, kes käivad meelega erakorraliselt psühhiaatriakliinikus ja nö "koguvad" epikriise. Mida jubedamad jutud, seda suurem tõenäosus garanteerida endale (lisa) sissetulek vähemalt aastaks.
Vaimse tervisega on oluliselt lihtsam arste ning tvh komisjoni ära petta- nad ei näe sinu pähe. Isiksusetestides jms saad sa valida vastused vastavalt sellele, mida sul on vaja, et saavutada soovitud epikriis ja läbi selle tulemus. Ja see on kontrollimatu, sest arst ei näe patsiendi pähe.

Kõigil inimestel on midagi viga, mõni trauma või kompleks. See süsteem ongi vigane, väga vigane. Samas mul ei ole häbi seda raha vastu võtta, absoluutselt mitte. Lihtne matemaatika ütleb et keskeltläbi 7800 eurot on puuduva töövõime toetus aasta läbilõikes. Selle raha eest saab lubada endale mitu reisi, auto või väikelinna korteri.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 19:15
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:58
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 16:22

Ja kooliski ei söö lapsed seda sööki, sest kodus ei tehta neid nõukaaegseid koduseid toite juba viimased 30 aastat.
Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.
Arutle foorumi kasutajatel ei ole tavalised lapsed vaid imelapsed. Nad on sünnist saati teistest lastest arengust ees, lasteaias saavad ainult kiita. Kooli lähevad nad vaid eliitkooli, üldiselt on klassi parimate seas. Kodus hoiavad puhtust, rumalusi ei tee ja kuulavad vanemate sõna. Käivad trennis(kus nad on ka parimate seas) ning võistlustel, kooli kaudu hiljem olümpiaadidel. Neil ei esine terviseprobleeme ning mitte mingil juhul! pole nad ülekaalulised, sest arutle kana teeb 3x päevas värskest toorainest rikkaliku laua. Mahetoit ilmselgelt. Mingit Juustupi kodust kotletti või keedukartulit need imelapsed ei söökski- nad on klass kõrgemal.
Kui imelapsest kasvab ime-täiskasvanu siis leiab ta väga jõuka partneri kellega uued imelapsed toota. Muidugi elatakse suures uhkes majas või suures ja uhkes kesklinna korteris. Reisitakse miinimum 3x aastas, räägitakse vähemalt nelja võõrkeelt ning kinnisvara on neil juba varajases keskeas vähemalt poole miljoni euro eest.

/Juustup
Ärme unustagem ka seda, et nended latt on nii kõrgel, et koos elavad nad ainult endast 10-16 aastat nooremate meestega. Sest üldjuhul on eesti mehed kõik hambutud, võlgades joodikud. Kuidas nad 10-16 aastat nooremaid saavad. Lihtsalt. Nad on meessoo õnnistus ja kõik 10-16 a nooremad, rikkad, erudeeritud mehed jooksevad nende järgi. Kui keegi julgeb midagi vastu öelda on ta revolver, jälkurmees, impotent jne. Aga kõik nad võib panna ühise nimetaja revolver alla.
Ja nemad ei alusta kunagi kellegi solvamist. Ei alustanud perekoolis käona olles ja siia jõudes kanaks muutudes. Nemad lihtsalt karjuvad aga tema tegi kaaa. Lisaks nad siis kaebavad ja kaebavad ja kui mode neile ei allu alustavad mode sõimamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:58
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 19:15
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:58
Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.
Arutle foorumi kasutajatel ei ole tavalised lapsed vaid imelapsed. Nad on sünnist saati teistest lastest arengust ees, lasteaias saavad ainult kiita. Kooli lähevad nad vaid eliitkooli, üldiselt on klassi parimate seas. Kodus hoiavad puhtust, rumalusi ei tee ja kuulavad vanemate sõna. Käivad trennis(kus nad on ka parimate seas) ning võistlustel, kooli kaudu hiljem olümpiaadidel. Neil ei esine terviseprobleeme ning mitte mingil juhul! pole nad ülekaalulised, sest arutle kana teeb 3x päevas värskest toorainest rikkaliku laua. Mahetoit ilmselgelt. Mingit Juustupi kodust kotletti või keedukartulit need imelapsed ei söökski- nad on klass kõrgemal.
Kui imelapsest kasvab ime-täiskasvanu siis leiab ta väga jõuka partneri kellega uued imelapsed toota. Muidugi elatakse suures uhkes majas või suures ja uhkes kesklinna korteris. Reisitakse miinimum 3x aastas, räägitakse vähemalt nelja võõrkeelt ning kinnisvara on neil juba varajases keskeas vähemalt poole miljoni euro eest.

/Juustup
Ärme unustagem ka seda, et nended latt on nii kõrgel, et koos elavad nad ainult endast 10-16 aastat nooremate meestega. Sest üldjuhul on eesti mehed kõik hambutud, võlgades joodikud. Kuidas nad 10-16 aastat nooremaid saavad. Lihtsalt. Nad on meessoo õnnistus ja kõik 10-16 a nooremad, rikkad, erudeeritud mehed jooksevad nende järgi. Kui keegi julgeb midagi vastu öelda on ta revolver, jälkurmees, impotent jne. Aga kõik nad võib panna ühise nimetaja revolver alla.
Ja nemad ei alusta kunagi kellegi solvamist. Ei alustanud perekoolis käona olles ja siia jõudes kanaks muutudes. Nemad lihtsalt karjuvad aga tema tegi kaaa. Lisaks nad siis kaebavad ja kaebavad ja kui mode neile ei allu alustavad mode sõimamist.
See mõnitamine on lihtsalt nõme. Miks te end alavääristada soovite sellise kommentaariga?
Siin teemas pole midagi niisugust kirjutatud.
Ainus, kes siin räägib, et "tema tegi kaaa ja alustas", on Juustup ise. Ja siis muudkui uhab, mis torust tuleb.
Seetõttu tal on justkui õigus kõiki kostitada sõnadega primaat, vanur, kõveriti hammastega, poisipeaga, kel paar karva turri aetud jne. Ei tule kõik meeldegi, mida lugenud olen eri teemades. Neid halvustavaid sõnavõtte on ikka väga palju olnud.
Miks tahab Juustup endast nii vastiku inimesena esitleda? Ja valdab 31-aastase inimesena PK tüüptekste, kuigi väidab end seal üsna harva käinuna...
No ei huvita tegelikult nii noori mingis foorumis igapäevane mula ajamine ja suvalistel teemadel nõu andmine. Või suva mammide solvamine.
Külaline

Postitus on kustutatud
---------------
Selle ideaalelu oled sa ka ise välja mõelnud ja nüüd üritad ironiseerida omaenda väljamõeldiste põhjal.
Kes siin on millestki "ideaalsest" rääkinud? Too näiteid ja fakte - nagu sa ise kogu aeg teistelt küsid!
Kirjutatakse oma igapäevasest ja tavalisest elust, mis sulle siin täpselt imelik tundub? Mis "ideaalsed" lapsed või eliitkoolid või viielised? Mis kokad?
Tõsi, reisil käime ikka rohkem kui 3 korda aastas, miks see sind häirima peaks?
No see viimane lõik ajab lihtsalt naerma. Jällegi - ükski 31-aastane ei vaevu tõesti midagi niisugust kirjutama ega üldse niisugust keskkonda kasutama - just su mainitud igavlevad mamslid vaid. Mis passid siin?
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 23:57
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:30
See pole tegelikult üldse nii must-valge nagu sina seda praegu näed. On täiesti arvestatav protsent inimesi, kes käivad meelega erakorraliselt psühhiaatriakliinikus ja nö "koguvad" epikriise. Mida jubedamad jutud, seda suurem tõenäosus garanteerida endale (lisa) sissetulek vähemalt aastaks.
Vaimse tervisega on oluliselt lihtsam arste ning tvh komisjoni ära petta- nad ei näe sinu pähe. Isiksusetestides jms saad sa valida vastused vastavalt sellele, mida sul on vaja, et saavutada soovitud epikriis ja läbi selle tulemus. Ja see on kontrollimatu, sest arst ei näe patsiendi pähe.

Kõigil inimestel on midagi viga, mõni trauma või kompleks. See süsteem ongi vigane, väga vigane. Samas mul ei ole häbi seda raha vastu võtta, absoluutselt mitte. Lihtne matemaatika ütleb et keskeltläbi 7800 eurot on puuduva töövõime toetus aasta läbilõikes. Selle raha eest saab lubada endale mitu reisi, auto või väikelinna korteri.

/Juustup
Haige! Lihtsalt ülihaige! Inimene parasiteerib kõikide oma ekside ja praegustega riigi rahakotil ning on üleolev inimeste suhtes, kes käivad ausalt tööl - peavad sind ja su vahmiili üleval, kuid ei teeni piisavalt, et saaks endale reisimist lubada. Jah, mäletan, kuskil teemas olid üleolev nende inimeste suhtes, kes ei ole üldse või on saanud endale vähe reisimist lubada.
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 23:09
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:06

Enne kirjutasid nii:
Ei, sinu kitsas maailmapilt vist ei suuda mõista et ma räägin mitmest erinevast inimesest. Minu tolleaegne elukaaslane/abikaasa(minevikus, ehk siis kunagine elukaaslane/abikaasa. Kunagine tähendab, et tänaseks on see kõnealune abielu läbi)

/Juustup
Ehk siis - sina, sinu eksabikaasa, sinu praegune abikaasa ja sinu lapsed on kõik puudega ja töövõimetud ning elavad riigi rahakotil? Suur perekond ja kõik on puudega? Või on endised ja praegused abikaasad vormistatud "nii", sest see on lihtne raha?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Nõiamoor ja 8 külalist