Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Aga idioodiks või skisofreenikuks saad sa end vabalt lasta "tembeldada"-
Idioodiks või skisofreenikuks siiski lolli möla ajamisega ei saa, pean sinu pettumuseks ütlema. Aga noh, su jutt tõesti läheb aina lollimaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:58
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:56
Aga idioodiks või skisofreenikuks saad sa end vabalt lasta "tembeldada"- ajad piisavalt lolli möla ja käid pidevalt arste pidi ning ongi mammona ca 7500 paari aasta peale käes.
Seda ma saan aru jah, et selle lolli möla ajamisega ei ole sul probleeme. Normaalne inimene siiski eelistab oma elu muude asjadega sisustada.
See käib sinu enda kohta ka, muide. ;)
Mina ei käi mööda arste lolli juttu ajamas.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:54 Enamik inimesi ei taha mingil juhul ‘paberitega hull’ olla, aga J arvab, et see on lausa auasi ja kõik tavainimesed on hirmus kadedad. :lol:
Seleta palun, millised need "paberid" on või kus neid väljastatakse?
See "paberitega hull" erineb sinust ainult selle võrra, et tal on tingimusteta haigekassa ning keskeltläbi 600 euro suurune (lisa) sissetulek, lisaks soodustused paljudes kohtades(PPA, lux express, coca-cola plaza, elamus spa, v-spa jne jne)

Eks maksa siis mõnuga teenuste eest, mis "hullule" on tasuta

/Juustup
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 16:57
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:43
Oma "suures tarkuses" ja "õigete valikutega" olete te loonud täpselt sellise pinnase, kus kõik võtavad riigilt, mida võtta annab. Miks? Sest rahvas EI USALDA enam oma valitsust. Rahvas on lõhestunud- vaadake palju parteisid meil on nii pisikese riigi kohta!

Eesti inimeste suurim õnnetus seisneb orjameelses kannatamises- tänavatele tuleb käputäis, kõik veeretavad oma sente ja sama punt on riigipiruka juures. Väga kurb.

/Juustup
Vaat sellega pean kahjuks nõustuma. Mida napakam mõte ülevalt poolt, seda truuvimini seda "saksa täpsusega" rakendatakse. Ehe näide sellisest manipulatsioonist on panna inimesi prügi sorteerima mingite igilollakate kvootide ja parameetrite järgi. No et nad ikka sisuliste asjadega ei tegeleks, vaid rehkendaks nagu kõrgemat matemaatikat, et see oksaraag on nüüd orgaanika, see puuleht ei ole, see võipakk läheb sinna kasti ja piimapakk teise kasti. Kilplus kuubis, ma ütli :evil:
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 17:01
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:54 Enamik inimesi ei taha mingil juhul ‘paberitega hull’ olla, aga J arvab, et see on lausa auasi ja kõik tavainimesed on hirmus kadedad. :lol:
See "paberitega hull" erineb sinust ainult selle võrra, et tal on tingimusteta haigekassa ning keskeltläbi 600 euro suurune (lisa) sissetulek, lisaks soodustused paljudes kohtades(PPA, lux express, coca-cola plaza, elamus spa, v-spa jne jne)

/Juustup
Õnneks ma pole nii vaene, et mingeid soodustusi vajaksin. Mingi näruse 600 euro eest arsti juures ‘lolli mängida’ ka ei viitsiks. Isegi miinimumpalk on suurem kui see 600.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 17:07

/Juustup
Õnneks ma pole nii vaene, et mingeid soodustusi vajaksin. Mingi näruse 600 euro eest arsti juures ‘lolli mängida’ ka ei viitsiks. Isegi miinimumpalk on suurem kui see 600.
Ei tea jah, mis spaasid mööda selle 600 euroga käiakse, et siin seda meeletu boonusena välja tuuakse. Kui ma viimati V-spaas käisin, maksis öö 200 eurot.
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 17:10
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 17:07

/Juustup
Ei tea jah, mis spaasid mööda selle 600 euroga käiakse, et siin seda meeletu boonusena välja tuuakse. Kui ma viimati V-spaas käisin, maksis öö 200 eurot.
Alati ei pea ju ööbima. Võib hommikul minna ning õhtul tulla.

Olen maininud, et ma ei elatud vaid töövõimetoetusest, aga see detail nagu "ununeb "kuidagi müstilisel kiirusel siin paljudel. Huvitav, valikuline mälu.

/Juustup
Külaline

Lisaks on Juust veel suurinvestor, kes eelistab investeerida kulda ja kinnisvarasse, lugesin teises teemas. Tasub ikka ära see arstide juures lolli mängimine.
Külaline

Juustup
Teerajaja
Postitus 27 Juul 2024 17:12

40 tuhat pole kunagi olnud, aga pisut üle kümne tuhande oli Eestis küll. Sellest pool olid Hiina jüaanid. Plaanisin kulds osta, aga ei saanud- tavidis olid kuldplaadid otsas ja mingeid münte ma ei taha, nendega on liiga keeruline sehkendada.ehetel ei näe ma mõtet.

Hetkeseisuga eelistan samuti investderida kulda ning kinnisvarasse. Aktsiad pole ka halb idee, aga minu jaoks tsipa võõras ja riskid on suuremad.
Kulla eelis on see,et kui see õigesse kohta ära panna, ei saa sinult seda keegi kätte.

/Juustup

Haha :lol: :lol: :lol:
Külaline

Kas psühhiaater on "mania grandiosa" diagnoosi ka pannud või see käib rohkem nagu õhtuti, kui juba paar pudelit veini hinge all?
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 17:14
Lisaks on Juust veel suurinvestor, kes eelistab investeerida kulda ja kinnisvarasse, lugesin teises teemas. Tasub ikka ära see arstide juures lolli mängimine.
Kui sul on isegi 1000-2000 eurot sularaha, on oluliselt targem see investeerida kulda kui et hoida seda kuskil sukasääres.

Mina v-spas ei ööbi, ma olen käinud lihtsalt spa osas. Miks ma seal magama peaksin? Seal on ööbimine nii kallis, et ma ei näe sellel mõtet.

Ja ilmselt mõne primaadi mõistus jälle ei võta, et on võimalik lisaks töövõimetusele ka raha juurde muretseda.

Aga noh, mis seal ikka- siinsed foorumlased on ju kõik rikkad,igavesti noored, targad ja imeilusad. Teiesugustega polegi võimalik konkureerida.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 17:23 Kas psühhiaater on "mania grandiosa" diagnoosi ka pannud või see käib rohkem nagu õhtuti, kui juba paar pudelit veini hinge all?
Sa oled nii vaimukas. Mees pole ikka koju jõudnud?

/Juustup
Külaline

Läksid arsti juurde ja teatasid, et nüüd 20 või 25-aastaselt läksid järsku lolliks?
Ma olen lugenud, et jalutudki peavad aina uuesti oma puuet tõestamas käima.
Juustup

Hatik kirjutas: 27 Juul 2024 17:03
Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 16:57
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:43

Vaat sellega pean kahjuks nõustuma. Mida napakam mõte ülevalt poolt, seda truuvimini seda "saksa täpsusega" rakendatakse. Ehe näide sellisest manipulatsioonist on panna inimesi prügi sorteerima mingite igilollakate kvootide ja parameetrite järgi. No et nad ikka sisuliste asjadega ei tegeleks, vaid rehkendaks nagu kõrgemat matemaatikat, et see oksaraag on nüüd orgaanika, see puuleht ei ole, see võipakk läheb sinna kasti ja piimapakk teise kasti. Kilplus kuubis, ma ütli :evil:
Kui kõik seda rakendaksid, siis ehk mingi kasu isegi oleks sellest, aga kuna enamus inimesi ei viitsi sellega tegeleda, on see tüütu kohustus jäänud neile vähemuses olevatele "korralikele" aga samas inimesi kes ei viitsi/jõua/taha/saa seda teha on protsentuaalselt rohkem ning see päädib sellega et prügi põletatakse kuskil metsatukas lihtsalt ära.

Uskuge mind, paneelmajas elav ehitajast mees ega tema koolikokana töötav naine Ida-Virumaalt ei hakka peale tööpäeva prügi sorteerima, ükskõik kui tublid teie ka poleks. Kõik visatakse kokku ja viiakse maja ette/taha prügikasti. Rohehullus naerdakse välja ja ongi kogu muusika. Ei huvita neid päeva lõpuks see rohepööre, vaid see et saaks kõhu täis, arved makstud ja natuke kõrvale pandud. Mingid osooniaugud ei kõneta neid.
Täpselt samamoodi ei koti see hindusid, paljusid asiaate ning eriti aafriklasi. Vaesed eestlased, kes peavad niigi raske majandusliku olukorra tõttu veel seda kliimahullust kaasa tegema.

Minge ja vaadake Põhja-Aafrikasse, Lähis-Idasse,Indiasse, Bangladeshi... Ja siis taguge uhkelt rinnale et vot MINA viskasin oma õunasüdame täna õigesse kasti. Isegi kui Teil on õigus ja te olete hästi ning õigesti käitunud, ei muuda see midagi maailma mastaabis.

Väga palju peaks ENNE muutuma, et maailmas hakataks seda prügi sorteerimist tõsiselt võetama.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 17:14

Olen maininud, et ma ei elatud vaid töövõimetoetusest, aga see detail nagu "ununeb "kuidagi müstilisel kiirusel siin paljudel. Huvitav, valikuline mälu.

/Juustup
Millest muust sa ikka elatuda seal Jeemenis, Egiptuses saad, kui just prost ei ole.
Külaline

Narkokaubandus?
Juustup

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 18:05
Läksid arsti juurde ja teatasid, et nüüd 20 või 25-aastaselt läksid järsku lolliks?
Ma olen lugenud, et jalutudki peavad aina uuesti oma puuet tõestamas käima.
Ei no nii muidugi mitte. Kurdad alguses oma muret- ei maga, kardad inimesi, kardad loodusõnnetust või kellegi surma, kuuled hääli- kokkuvõttes no mida iganes. Kõik me kardame midagi.
Kui ma läheksin arsti juurde ja teataksin et "ma nüüd läksin lolliks", siis see päädiks sellega et ma olengi loll ning võin oma suu toetustest pihtaks pühkida.
Jalutud peavad tõestama jah, et neile uus jalg pole otsa kasvanud. Kõik peavad teatud perioodi tagant sama tee jälle ette võtma. Jube masendav. Ma arvan, et neid kellel jäsemed läinud on, võiks küll sellest bürokraatiast säästa.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 18:11
Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 17:14

/Juustup
Millest muust sa ikka elatuda seal Jeemenis, Egiptuses saad, kui just prost ei ole.
Ütles ükskord, et mingit träni müüb ka. No see vast suures pildis asja ei muuda. Nüüd küll juba dividendid ja palk, mis on vist rohkem nagu ulme valdkonnast, sest maksude maksmisesse suhtub ju põlgusega ja mingit firma juhtimist ma sealt veinipudeli ja foorumis istumise kõrvalt väga ette ei kujuta.
Külaline

Jalutud peavad tõestama jah, et neile uus jalg pole otsa kasvanud. Kõik peavad teatud perioodi tagant sama tee jälle ette võtma. Jube masendav. Ma arvan, et neid kellel jäsemed läinud on, võiks küll sellest bürokraatiast säästa.
Jäseme kaotamine ei tähenda töövõimetust, osa inimesi saavad puuduvad jäseme ja proteesiga näiteks kõiki töid teha. Ja ma ütleks, et peaks ikka veel rohkem kontrollima, nagu sinu näitel näeme, siis pettureid on palju, kes tegelikult võiks tööle peksta.
Külaline

Kas puudeline võib tõesti piiramatult teenida?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], xqwerty ja 12 külalist