Jah.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:18 Kas puudeline võib tõesti piiramatult teenida?
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Juustup
Mitte midagi ulmelist ei ole oma kinnisvara välja üürimisest saadud renditulus. Dividendid on väga väike osa sissetulekust- esiteks see on mulle võõras temaatika ja teiseks mulle ei meeldi igasugused "digirahad" jne- mulle meeldib kui ma saan katsuda seda mida ma oman, ehk sius tunne et minu vara, kuld või sularaha on minu käes. See on kohati ohtlik, aga ka pangad pole lõpuni turvalised.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:14Ütles ükskord, et mingit träni müüb ka. No see vast suures pildis asja ei muuda. Nüüd küll juba dividendid ja palk, mis on vist rohkem nagu ulme valdkonnast, sest maksude maksmisesse suhtub ju põlgusega ja mingit firma juhtimist ma sealt veinipudeli ja foorumis istumise kõrvalt väga ette ei kujuta.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:11Millest muust sa ikka elatuda seal Jeemenis, Egiptuses saad, kui just prost ei ole.
Maksude maksmisesse ma ei suhtu põlgusega, aga seda vaid siis kui riik nende maksudega teeb midagi ka Eesti ja eestlaste heaks, mitte selliseid kõrbenud projekte nagu rail baltic näiteks.
Ettevõtlusega on kokkupuuteid palju, hetkel sellega ei tegele, aga ideaalis kunagi tegutseksin küll veel.
/Juustup
-
Juustup
Ei või. Üle teatud määra hakkad töövõimetoetust kaotama. Targemad endale otse palka ei maksa.
/Juustup
-
Külaline
Dividendid pole mingi “digiraha” ja kui hetkel ettevõtlusega ei tegele, kuidas siis dividende saad?Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:57Mitte midagi ulmelist ei ole oma kinnisvara välja üürimisest saadud renditulus. Dividendid on väga väike osa sissetulekust- esiteks see on mulle võõras temaatika ja teiseks mulle ei meeldi igasugused "digirahad" jne- mulle meeldib kui ma saan katsuda seda mida ma oman, ehk sius tunne et minu vara, kuld või sularaha on minu käes. See on kohati ohtlik, aga ka pangad pole lõpuni turvalised.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:14Ütles ükskord, et mingit träni müüb ka. No see vast suures pildis asja ei muuda. Nüüd küll juba dividendid ja palk, mis on vist rohkem nagu ulme valdkonnast, sest maksude maksmisesse suhtub ju põlgusega ja mingit firma juhtimist ma sealt veinipudeli ja foorumis istumise kõrvalt väga ette ei kujuta.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:11
Millest muust sa ikka elatuda seal Jeemenis, Egiptuses saad, kui just prost ei ole.
Maksude maksmisesse ma ei suhtu põlgusega, aga seda vaid siis kui riik nende maksudega teeb midagi ka Eesti ja eestlaste heaks, mitte selliseid kõrbenud projekte nagu rail baltic näiteks.
Ettevõtlusega on kokkupuuteid palju, hetkel sellega ei tegele, aga ideaalis kunagi tegutseksin küll veel.
/Juustup
-
Juustup
Aktsiad.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:12Dividendid pole mingi “digiraha” ja kui hetkel ettevõtlusega ei tegele, kuidas siis dividende saad?Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:57Mitte midagi ulmelist ei ole oma kinnisvara välja üürimisest saadud renditulus. Dividendid on väga väike osa sissetulekust- esiteks see on mulle võõras temaatika ja teiseks mulle ei meeldi igasugused "digirahad" jne- mulle meeldib kui ma saan katsuda seda mida ma oman, ehk sius tunne et minu vara, kuld või sularaha on minu käes. See on kohati ohtlik, aga ka pangad pole lõpuni turvalised.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:14
Ütles ükskord, et mingit träni müüb ka. No see vast suures pildis asja ei muuda. Nüüd küll juba dividendid ja palk, mis on vist rohkem nagu ulme valdkonnast, sest maksude maksmisesse suhtub ju põlgusega ja mingit firma juhtimist ma sealt veinipudeli ja foorumis istumise kõrvalt väga ette ei kujuta.
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Dividendid on sama palju ‘digiraha’ kui su töövõimetuse hüvitis, sa juustupea.
-
Külaline
Eelmise pudeli ajal väitsid, et aktsiaid sul ei ole
-
Juustup
Mitte selliseid, mille najal kodu soetada. See on pigem väike lisaraha kasvatamise meetod ja seda peab ka oskama teha(mina ei oska eriti, aga üritan sõbra pealt õppida)
/Juustup
-
Külaline
Kes ütles et seda kaasas peab kandma? Vaata näiteks Leedu pankades on võimalik soetada kulda ja/või aktsiaid. Aktsiad pole hetkeseisuga minu rida, küll aga see temaatika huvitab mind. Üks minu sõber näiteks osaliselt elatubki dividendidest- kuna ta on sunnitud tihti raha välja võtma, on tema kasumid pisikesed, aga süsteem laias plaanis töötab.
Mina olen selles mõttes nagu vanamutt. Mina tahan et minu kuld või sularaha oleksid mul "sukasääres". Loll harjumus, ma tean, aga nii on.
See sinu põhjendamatu iroonia näitab sinu enda rumalust. Paberite järgi võid sa ju täitsa haritud tegelinski olla, aga tundub et sinu kogemustepagas on päris pisike. Muidu sa neid naerunägudega üleolevaid postitusi ei teeks. Ilmselt sa oled väga oma raamides kinni, selline tüüpiline ülesüstinud alamakstud riigiametnik.
Vabandan ette, kui sa seda solvanguna võtsid. Ma ei taha sind solvata. Paraku sellise mulje sa mulle jätsid, aga mis ikka- loodane et reaalsuses pole asjad nii halvasti.
Tervitab emand,
/Juustup
Isegi 15 minutit ei suuda meeles pidada oma juttu?
Mina olen selles mõttes nagu vanamutt. Mina tahan et minu kuld või sularaha oleksid mul "sukasääres". Loll harjumus, ma tean, aga nii on.
See sinu põhjendamatu iroonia näitab sinu enda rumalust. Paberite järgi võid sa ju täitsa haritud tegelinski olla, aga tundub et sinu kogemustepagas on päris pisike. Muidu sa neid naerunägudega üleolevaid postitusi ei teeks. Ilmselt sa oled väga oma raamides kinni, selline tüüpiline ülesüstinud alamakstud riigiametnik.
Vabandan ette, kui sa seda solvanguna võtsid. Ma ei taha sind solvata. Paraku sellise mulje sa mulle jätsid, aga mis ikka- loodane et reaalsuses pole asjad nii halvasti.
Tervitab emand,
/Juustup
-
Juustup
Välismaal elades jah, aga Eestis saab TVT ka sularahas kätte. Lisaks TVT tuleb nagu Aamen kirikus täpselt teatud ajal, dividendide saamiseks pead sa aga ise aktiivselt näpuga järge ajama.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:24 Dividendid on sama palju ‘digiraha’ kui su töövõimetuse hüvitis, sa juustupea.
Ma pole juustupea. Ma olen korralik, super kvaliteetne Juust. Terve kang, arutle.ee foorumi kasutajate unistus oleks mind ära süüa, sellest ka sapp minu suunal. Õnneks hetkel pole keegi noaga lähenenud ning pole pidanud eest ära veerema
/Juustup
-
Juustup
Järjekordne isend kellel puudub funktsionaalne lugemisoskus.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:35 Kes ütles et seda kaasas peab kandma? Vaata näiteks Leedu pankades on võimalik soetada kulda ja/või aktsiaid. Aktsiad pole hetkeseisuga minu rida, küll aga see temaatika huvitab mind. Üks minu sõber näiteks osaliselt elatubki dividendidest- kuna ta on sunnitud tihti raha välja võtma, on tema kasumid pisikesed, aga süsteem laias plaanis töötab.
Tervitab emand,
/Juustup
Aktsiad pole hetkel minu rida- seegama ei tegele selle temaatikaga ülemäära,küll aga see huvitab mind.kui sa nüüd oma aju kasutaksid sa ehk suudaks aru saada, et kõnealune lause ei väida et mul aktsiaid pole ning ei kinnita ega lükka ümber et mul neid on.
Issand Sa näed ja Sa ei halasta. Ma hakkan kohati juba A.H mõistma.
/Juustup
-
Külaline
Mis mõttes???
-
Külaline
Kuule Juustup, mine maga kaineks, ja loe oma postitused homme üle. Algul ajas itsitama, aga nüüd… huuuh… elad täielikult fantaasiamaailmas. Ilmselt kaasneb see sinu diagnoosiga, aga teistel on seda väsitav lugeda. See “40 000 eurot” teema on ka sinu luuludega nüüd rikutud. Jube tüütu.
-
Juustup
No seal see protsent kui palju sa millise summa pealt kasu teenid, varieerub ja võib ajas minutitega muutuda. Suuremate summade puhul tasub valida pigem tagasihoidlik kasum, kui et äkilise taustaga ettevõte kuhu investeerida. Mõnel on seda närvi ja oskust- ma ei saaks magada ka kui ma tean et mu raha atukese kurss kuskil kõigub
/Juustup
-
Külaline
Eesti börsil see siiski nii ei ole. Kohe näha, et sinu teadmised antud teemast piirduvad filmiga “The Wolf of Wall Street.”Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:45No seal see protsent kui palju sa millise summa pealt kasu teenid, varieerub ja võib ajas minutitega muutuda. Suuremate summade puhul tasub valida pigem tagasihoidlik kasum, kui et äkilise taustaga ettevõte kuhu investeerida. Mõnel on seda närvi ja oskust- ma ei saaks magada ka kui ma tean et mu raha atukese kurss kuskil kõigubvõi et kas see ettevõte üldse järgmine päev olemaski on.. seega peab ikka mingi osa sukasääres olema ja aktsiatega võib "mängida" siiski reaalse võimekuse piirides
/Juustup
(Ja nüüd tuledki kindlasti seletama, kuidas USA aktsiaturul tegutsed)
-
Külaline
Kasutaja, kes soovitab teisel kasutajal ennast ära tappa, väärib küll bänni. See pole enam normaalne.Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:47Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:42 Kuule Juustup, mine maga kaineks, ja loe oma postitused homme üle. Algul ajas itsitama, aga nüüd… huuuh… elad täielikult fantaasiamaailmas. Ilmselt kaasneb see sinu diagnoosiga, aga teistel on seda väsitav lugeda. See “40 000 eurot” teema on ka sinu luuludega nüüd rikutud. Jube tüütu.
-
Külaline
Kujutad ennast lausa börsil kauplejana ette? Kauplemine ja dividendid sassis?Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:45
No seal see protsent kui palju sa millise summa pealt kasu teenid, varieerub ja võib ajas minutitega muutuda. Suuremate summade puhul tasub valida pigem tagasihoidlik kasum, kui et äkilise taustaga ettevõte kuhu investeerida. Mõnel on seda närvi ja oskust- ma ei saaks magada ka kui ma tean et mu raha atukese kurss kuskil kõigubvõi et kas see ettevõte üldse järgmine päev olemaski on.. seega peab ikka mingi osa sukasääres olema ja aktsiatega võib "mängida" siiski reaalse võimekuse piirides
/Juustup
-
Külaline
Äkki peaks piiri selle tapmise jutuga.Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:47Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:42 Kuule Juustup, mine maga kaineks, ja loe oma postitused homme üle. Algul ajas itsitama, aga nüüd… huuuh… elad täielikult fantaasiamaailmas. Ilmselt kaasneb see sinu diagnoosiga, aga teistel on seda väsitav lugeda. See “40 000 eurot” teema on ka sinu luuludega nüüd rikutud. Jube tüütu.
-
Juustup
Aga kasutaja, kes ründab teist kõige valustamatel teemadel(n: lapsed) ei vääri bänni?Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:58Kasutaja, kes soovitab teisel kasutajal ennast ära tappa, väärib küll bänni. See pole enam normaalne.Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:47Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 19:42 Kuule Juustup, mine maga kaineks, ja loe oma postitused homme üle. Algul ajas itsitama, aga nüüd… huuuh… elad täielikult fantaasiamaailmas. Ilmselt kaasneb see sinu diagnoosiga, aga teistel on seda väsitav lugeda. See “40 000 eurot” teema on ka sinu luuludega nüüd rikutud. Jube tüütu.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], xqwerty ja 13 külalist