Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:22 Jou Vesipea! Ole hea mees ja viska modem, ruuter (või mis iganes teil seal ‘Jeemenis’ on) aknast alla.
Sa pole vist internetipakettidest midagi kuulnud. Ostad sim kaardi ja seal on internet peal?

Nüüd palun istu ja ära püstises asendis Jumala eest järgnevat loe(!):

Kõnekaarte saab ka laadida. Lähed putkasse ja laed interneti enda numbrile. Vapustav, kas pole?!

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Blokeerimise korral ma tagasi ei tule.

/Juustup
[/quote]

Issand, kuidas ma selles kahtlen. Küll sa tuled.
Külaline

Juustup kirjutas: 28 Juul 2024 20:01
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:22 Jou Vesipea! Ole hea mees ja viska modem, ruuter (või mis iganes teil seal ‘Jeemenis’ on) aknast alla.
Sa pole vist internetipakettidest midagi kuulnud. Ostad sim kaardi ja seal on internet peal?

Nüüd palun istu ja ära püstises asendis Jumala eest järgnevat loe(!):

Kõnekaarte saab ka laadida. Lähed putkasse ja laed interneti enda numbrile. Vapustav, kas pole?!

/Juustup
Haha ma õppisin 20 aastat tagasi USAs ja koju helistamiseks oli kõige soodsam variant miski kõnekaart, mida suvalistes deli’des laadida sai. Täielik kiviaeg 🥴
Külaline

/Juustup
[/quote]
Putkasse? Laed interneti enda numbrile? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:35
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:24
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:21 Aga sa vaata natuke kaugemale, vaata kuidas anonüümid mõnda registreeritud kasutajat närivad, nagu rotikari ühe võileiva kallal. Ja see pole ainult minuga nii.

/Juustup
Kellega veel, anna nimed (peale sinu ja revolvri)? Ma pakun, et te kahekesi jagategi kõiki auhinnalisi kohti sellel spordialal. Tahaks kangesti nende jubedate anonüümide jälile jõuda ja neile alles näidata... :mrgreen: :twisted: :evil:
Ära kutsu kurja esile! Minu arust on revolver praegu pikalt vait olnud. Las see jääbki nii.
Ok, ok, selge, enam seda nime ei nimeta :o :D A kuidas sellest teisest (praegusest) lahti saada, vot see on küsimus :?: Kusjuures ma arvan, et R on külalisena edasi, aga las ta olla, räägib mingitest naiste rindadest jne, aga suhteliselt rahumeelselt.
[/quote]
Revolver ei kirjuta kunagi midagi rahumeelset! Ei nimega ega nimeta. Tean vaid üht teemaalgatust, millega ta püüdis kuidagi "tubli" olla. See oli kellegi laulja "Sandra" teema. Rohkem ei mäleta, et ta ühegi naissoost isiku vastu midagi ülinegatiivset ei ütleks.

Kuna ta vahepeal istub kinni, siis ongi alati vahepeal väike paus tema kommentaaridest (nagu ka praegu).
Juustup

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:10 Blokeerimise korral ma tagasi ei tule.

/Juustup
Issand, kuidas ma selles kahtlen. Küll sa tuled.
[/quote]

Ei usu. Ma lihtsalt koliksin mõnda teise netikeskkonda üle. Mis mõte oleks tagasi tulla? Mu postitused on äratuntavad ning kellelegi siin anonüümina pugema ma ei viitsiks hakata, pigem koliksin ümber. Kui otsustatakse Juustup ära blokeerida, siis seda ohtu et ma tagasi tuleksin, ei ole. Võib olla lugejana alguses käiksin, puhtast leinast, sest mulle meeldib see foorum tegelikult. Uut kasutajat ma arvatavasti ei teeks,pigem otsiks mõne uue foorumi, kus jutustada. Elufoorum on välistatud, seega ilmselt jääksid vaid välismaised foorumid, mis pole muidugi see- samas, kõik lõppeb kord.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:18
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:35
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:24

Kellega veel, anna nimed (peale sinu ja revolvri)? Ma pakun, et te kahekesi jagategi kõiki auhinnalisi kohti sellel spordialal. Tahaks kangesti nende jubedate anonüümide jälile jõuda ja neile alles näidata... :mrgreen: :twisted: :evil:
Ära kutsu kurja esile! Minu arust on revolver praegu pikalt vait olnud. Las see jääbki nii.
Ok, ok, selge, enam seda nime ei nimeta :o :D A kuidas sellest teisest (praegusest) lahti saada, vot see on küsimus :?: Kusjuures ma arvan, et R on külalisena edasi, aga las ta olla, räägib mingitest naiste rindadest jne, aga suhteliselt rahumeelselt.
Revolver ei kirjuta kunagi midagi rahumeelset! Ei nimega ega nimeta. Tean vaid üht teemaalgatust, millega ta püüdis kuidagi "tubli" olla. See oli kellegi laulja "Sandra" teema. Rohkem ei mäleta, et ta ühegi naissoost isiku vastu midagi ülinegatiivset ei ütleks.

Kuna ta vahepeal istub kinni, siis ongi alati vahepeal väike paus tema kommentaaridest (nagu ka praegu).
[/quote]

Mind ta küll solvanud pole. Äkki on teil endal mingi vimm tema vastu?

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:16 Kõnekaarte saab ka laadida. Lähed putkasse ja laed interneti enda numbrile. Vapustav, kas pole?!

/Juustup
[/quote]

Jah, putkasse. Ostad internetti ja laed koodi alusel selle enda kõnekaardile. Mis selles naljakat on? Eestis oli mul lapse/noorena samuti kõnekaart.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 28 Juul 2024 20:28
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:16 Kõnekaarte saab ka laadida. Lähed putkasse ja laed interneti enda numbrile. Vapustav, kas pole?!

/Juustup
Jah, putkasse. Ostad internetti ja laed koodi alusel selle enda kõnekaardile. Mis selles naljakat on? Eestis oli mul lapse/noorena samuti kõnekaart.

/Juustup
[/quote]

Jah, vaata meie pole siin lapsed, me kasutame kodus püsiühendust/wi-fi’t ja mujal andmesidet. Sinu süsteem on väga naljakas. 🤪
Adierol
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Adierol »

Juustup kirjutas: 28 Juul 2024 17:30
Mõnele lihtsalt on tema enda arvates rohkem lubatud. Kui mina ütlen, et 40+ on kliimaks, saan ma sõimata, mis siis et 40+ naistel ongi enamasti kliimaks või on see väga lähedal. Mul tuleb see periood ka elus, eeldusel et ma nii kaua elan. Ma ei saa aru mille peale siin solvuda on?! See on sama jabur kui solvuda näiteks selle peale, kui keegi ütleb sulle et sul on õhukesed juuksed või et sa oled ülekaalus. No kui ON õhukesed juuksed või ülekaal, siis nii on, see on fakt. Täpselt sama on selle paljuvihatud kliimaksiga. Ma ei saa üldse aru, kuidas see mõnda inimest nii hirmsasti puudutas.

Juust on ebapopulaarne kasutaja, sest Juust erineb massist, aga masskanadele ei meeldi teisitimõtlejad või nad ei soovi ega taha uskuda, et mõned inimesed elavadki oma elu kardinaalselt teisiti kui nemad ise.

Tegelikult need kriitikud ja miinustajad mind ei häirigi, pigem on mul neist... viisakalt öeldes ükskõik. Päris nõme oleks kui nad kõik muidugi ära kaoks, mulle meeldib vahel neid hüsteerilisi postitusi lugeda. Täitsa lõbus on.

/Juustup
Siin on ikka märgatav ja solvav vahe sinu poolt.
Sina kasutad kliimaksit ja hõredaid juukseid teiste halvustamiseks. Need pole olukorrad elus, mida inimene ise on endale tekitanud või oma halbade eluviiside tulemusel saanud. See on elu loomulik osa ja päritavus. Kuidas saab seda sõimuks ja halvustamiseks kasutada nagu sina? Imestama panev kõrkus ja rumalus!
Kui inimesel on hõredad juuksed, siis ei muuda see teda ei rumalaks ega kurjaks ega kibestunuks. See ei muuda iseloomu. Või sa tõesti arvad, et paks pikk pats teeb inimesed targaks, ilusaks ja heaks? See paks juuksepahmaks võib olla vabalt hooldamata ja rasune ja salkus ning seetõttu veel koledam kui hooldatud püsti aetud kolm karva (vist oli sinul selline väide. Vabandust kui eksin).

Rohkem oleneb ikka see, mis on selle pahmaka või kidura kasvu all peakolba sees.

Sama lugu on sinu poolt näiteks Rimi letis töötavate inimeste halvustamisega. Sa ju soovid kaupluses käia ja teenindust saada. Kui raske on mõista, et selleks on samuti inimesi vaja, kes seda teevad? Keegi peab sulle letis vorsti kaaluma ja kauba välja panema. Keegi peab koristama tualettruume, mida sa kasutad. Olgu see siis kaubanduskeskuses või lennujaamas või lennukis. Need viimased peaks sinu poolt väidetava elustiili puhul arusaadavad olema. Nad pole halvad inimesed seetõttu. See on TÖÖ, mida keegi peab tegema ja mina olen tänulik, et meil on sellised inimesed olemas.
Muide lennusaatjaks ikka igaüks ei saa. Ometi on need töötajad, kes sind pardal naeratades teenindavad, sulle alkoholi ette kannavad ja ka tualette kasivad ning lennufirmale kasumit teenivad.

Sa väidad, et töötavad inimesed on rumalad, sest teenivad omanikele raha. Samas püüad sa selgeks teha, et teenid toetustele lisaks investeerimise ja korteri üürimisega. See on ju sisult sama. Et sellega teenida, peavad tulud ületama kulud. See ongi kasum! Kui kasumit pole, pole sul ka tulu. Järelikult oledki ise samasugune liigkasuvõtja. Aga nii see maailm toimibki.
Oletame, et sina investeerid 40 tuhat ja saad kuus kasumit üürilt 200€. Nüüd proovi ette kujutada, et keegi on investeerinud ettevõtte loomiseks (olgu see lihtsa näitena kaubanduskeskuse ehitamine) ja toimimiseks 40 miljonit. Kas tema peaks ka leppima kuus 200 euroga või tohiks ta siiski rohkem teenida võrreldavalt investeeringuga?
Külaline

Juust on ebapopulaarne kasutaja, sest Juust erineb massist, aga masskanadele ei meeldi teisitimõtlejad või nad ei soovi ega taha uskuda, et mõned inimesed elavadki oma elu kardinaalselt teisiti kui nemad ise.
--------------
Ei. Sa ei erine tegelikult millegi poolest. Sinu seisukohad ja sõnavõtud Eesti poliitika või maailmas toimuva kohta ei erine kuidagi, terve FB on sarnaseid postitusi täis. Ja täiesti avalikult oma nime alt.
Väga paljud eestlased elavad oma elu täiesti teistmoodi, kui meie, tavalised kohalikud, harjunud oleme - vaata nt kõik viimase 5 aasta Roaldi retked läbi ja näed uskumatuid eestlaste elusid.
Sa ei erine isegi oma solvangute kasutamise poolest, need on enamasti ka nagu PKst kopitud väljendid. Nõme sama sõnastust ka siit jälle ja jälle lugeda.
Kirjutasid, et muidu sinust lahti ei saa, kui... jne.
Ei tahagi lahti saada ju.
Sa oled algatanud mõningaid normaalseid teemasid ja kirjutanud ka palju toredaid vastuseid. Kui sa lihtsalt saaksid üle vajadusest oma viha foorumis välja elada ja käituksid ise oma soovituste kohaselt - ära loe ega vasta, kui ei meeldi, oleks päris ok.
Külaline

Kuule mine magama, mis sa jaurad siin südaööl. Saa juba üle oma Juustupist, ma mõistan, ta on värvikas kuju, aga kaua võib. Homme on parem päev.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 23:55 Kuule mine magama, mis sa jaurad siin südaööl. Saa juba üle oma Juustupist, ma mõistan, ta on värvikas kuju, aga kaua võib. Homme on parem päev.
Loodan jah, et J-l on homme parem päev. Ja ta ei pea end enam nii eriti "värvikaks". Vaadaku korraks maailma foorumites ringi, tutvugu inimeste eludega. Võrreldamatu värvikus.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:35

/Juustup

/Juustup
Jah, vaata meie pole siin lapsed, me kasutame kodus püsiühendust/wi-fi’t ja mujal andmesidet. Sinu süsteem on väga naljakas. 🤪
[/quote]
Sulle vist pole veel kohe jõudnud, mis riigis juust resideerub?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 03:23

Sulle vist pole veel kohe jõudnud, mis riigis juust resideerub?
Egiptuses pole normaalset internetti?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 03:41
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 03:23

Egiptuses pole normaalset internetti?
In May 2023, Yemen had the slowest mobile network internet in the world at 3.98 Mbps,

There were 9.10 million internet users in Yemen at the start of 2023, when internet penetration stood at 26.7 percent. Yemen was home to 3.05 million social media users in January 2023, equating to 9.0 percent of the total population.
Külaline

Postitus on kustutatud
Revolver on ise ka tõõvõimetu ja vihkab arste, samuti joob. Sellepärast ta ongi Juutupi hingesugulane. Tema ei maksa mingeid makse.

Juustup rääkis, et tal on kliiniline depressioon, tundub, et Revolvril on ka, sellepärast on nii tige ja konfliktne. Alkoholi tarvitamine teeb vaimset tervist aina hullemaks. Mul üks sugulane, kes joob, oli alles kolm nädalat psühhiaatriahaiglas. Kohe kui välja sai, kukkus uuesti jooma, sest naine oli selle ajaga jalga lasknud, ei jaksa sellist meest enam kannatada, kes joob, kaotab kõik töökohad, kellegagi läbi ei saa. Revolvriga on juhtunud sama, sellepärast ta selline on. Ja sarnane on ka see, et sellised inimesed peeglisse vaadata ei oska, alati on keegi teine süüdi: naine, riik, arstid, mida iganes, aga mitte ise.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 09:45
Postitus on kustutatud
Revolver on ise ka tõõvõimetu ja vihkab arste, samuti joob. Sellepärast ta ongi Juutupi hingesugulane. Tema ei maksa mingeid makse.

Juustup rääkis, et tal on kliiniline depressioon, tundub, et Revolvril on ka, sellepärast on nii tige ja konfliktne. Alkoholi tarvitamine teeb vaimset tervist aina hullemaks. Mul üks sugulane, kes joob, oli alles kolm nädalat psühhiaatriahaiglas. Kohe kui välja sai, kukkus uuesti jooma, sest naine oli selle ajaga jalga lasknud, ei jaksa sellist meest enam kannatada, kes joob, kaotab kõik töökohad, kellegagi läbi ei saa. Revolvriga on juhtunud sama, sellepärast ta selline on. Ja sarnane on ka see, et sellised inimesed peeglisse vaadata ei oska, alati on keegi teine süüdi: naine, riik, arstid, mida iganes, aga mitte ise.
Aga sa katsu ise mõned kuud kliinilises depressioonis olla ja tule siis rääkima, kuidas on. :twisted: Vaata "peeglisse" ja kirjuta, mida mõnusat näed; jutusta, kuidas lähikondsetega suhted on; kirjelda oma tööelu ja hobisid.
Jõudu!
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 09:45
Postitus on kustutatud

Millal see astma J-il kliiniliseks depressiooniks muutus?

Alkoholism on jah ravimatu haigus.
Külaline

Aga sa katsu ise mõned kuud kliinilises depressioonis olla ja tule siis rääkima, kuidas on. :twisted: Vaata "peeglisse" ja kirjuta, mida mõnusat näed; jutusta, kuidas lähikondsetega suhted on; kirjelda oma tööelu ja hobisid.
Jõudu!
Olen tegelikult olnud kliinilises depressioonis, aga kui sa sinna kõrvale ohtralt jood, siis see asi ei parane mitte kuidagi, ravimid ei mõju ja seis läheb hullemaks. Joomine tekitabki seda depressiooni.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Semrush [Bot] ja 5 külalist