Juustup kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:30
Mõnele lihtsalt on tema enda arvates rohkem lubatud. Kui mina ütlen, et 40+ on kliimaks, saan ma sõimata, mis siis et 40+ naistel ongi enamasti kliimaks või on see väga lähedal. Mul tuleb see periood ka elus, eeldusel et ma nii kaua elan. Ma ei saa aru mille peale siin solvuda on?! See on sama jabur kui solvuda näiteks selle peale, kui keegi ütleb sulle et sul on õhukesed juuksed või et sa oled ülekaalus. No kui ON õhukesed juuksed või ülekaal, siis nii on, see on fakt. Täpselt sama on selle paljuvihatud kliimaksiga. Ma ei saa üldse aru, kuidas see mõnda inimest nii hirmsasti puudutas.
Juust on ebapopulaarne kasutaja, sest Juust erineb massist, aga masskanadele ei meeldi teisitimõtlejad või nad ei soovi ega taha uskuda, et mõned inimesed elavadki oma elu kardinaalselt teisiti kui nemad ise.
Tegelikult need kriitikud ja miinustajad mind ei häirigi, pigem on mul neist... viisakalt öeldes ükskõik. Päris nõme oleks kui nad kõik muidugi ära kaoks, mulle meeldib vahel neid hüsteerilisi postitusi lugeda. Täitsa lõbus on.
/Juustup
Siin on ikka märgatav ja solvav vahe sinu poolt.
Sina kasutad kliimaksit ja hõredaid juukseid teiste halvustamiseks. Need pole olukorrad elus, mida inimene ise on endale tekitanud või oma halbade eluviiside tulemusel saanud. See on elu loomulik osa ja päritavus. Kuidas saab seda sõimuks ja halvustamiseks kasutada nagu sina? Imestama panev kõrkus ja rumalus!
Kui inimesel on hõredad juuksed, siis ei muuda see teda ei rumalaks ega kurjaks ega kibestunuks. See ei muuda iseloomu. Või sa tõesti arvad, et paks pikk pats teeb inimesed targaks, ilusaks ja heaks? See paks juuksepahmaks võib olla vabalt hooldamata ja rasune ja salkus ning seetõttu veel koledam kui hooldatud püsti aetud kolm karva (vist oli sinul selline väide. Vabandust kui eksin).
Rohkem oleneb ikka see, mis on selle pahmaka või kidura kasvu all peakolba sees.
Sama lugu on sinu poolt näiteks Rimi letis töötavate inimeste halvustamisega. Sa ju soovid kaupluses käia ja teenindust saada. Kui raske on mõista, et selleks on samuti inimesi vaja, kes seda teevad? Keegi peab sulle letis vorsti kaaluma ja kauba välja panema. Keegi peab koristama tualettruume, mida sa kasutad. Olgu see siis kaubanduskeskuses või lennujaamas või lennukis. Need viimased peaks sinu poolt väidetava elustiili puhul arusaadavad olema. Nad pole halvad inimesed seetõttu. See on TÖÖ, mida keegi peab tegema ja mina olen tänulik, et meil on sellised inimesed olemas.
Muide lennusaatjaks ikka igaüks ei saa. Ometi on need töötajad, kes sind pardal naeratades teenindavad, sulle alkoholi ette kannavad ja ka tualette kasivad ning lennufirmale kasumit teenivad.
Sa väidad, et töötavad inimesed on rumalad, sest teenivad omanikele raha. Samas püüad sa selgeks teha, et teenid toetustele lisaks investeerimise ja korteri üürimisega. See on ju sisult sama. Et sellega teenida, peavad tulud ületama kulud. See ongi kasum! Kui kasumit pole, pole sul ka tulu. Järelikult oledki ise samasugune liigkasuvõtja. Aga nii see maailm toimibki.
Oletame, et sina investeerid 40 tuhat ja saad kuus kasumit üürilt 200€. Nüüd proovi ette kujutada, et keegi on investeerinud ettevõtte loomiseks (olgu see lihtsa näitena kaubanduskeskuse ehitamine) ja toimimiseks 40 miljonit. Kas tema peaks ka leppima kuus 200 euroga või tohiks ta siiski rohkem teenida võrreldavalt investeeringuga?