Kas andestada ?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 19:43
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 19:16
laske TA-l omasoodu mõelda ja valida.
Kedagi ei saagi mõtlemist keelata ega tema eest valikuid teha.
Inimene küsib ja talle vastatakse, mis on see, kuidas foorum toimib.
See pole ju talle vastamine, et te mulle siin püüate kambakat teha - et ma mõtlen valesti ja olen primaat ja mida iganes. Te püüate eriarvamust summutada, et teemaalgatajale jääks kõrvu ainult üks võimalus, ainult üks valik - mees on siga, lahuta! Lõpetage ja laske minugi arvamusel kõlada, mitte ärge teerullige mind massiga. SEE on see, kuidas foorum PEAKS toimima.
Sinu arvamus ei saa poolehoidu, sest see on vale. Jah, maailmas on olemas õige ja vale ja üldiselt sellistes basic asjades on normaalse sisemise kompassiga inimesed igal pool samal arvamusel. Petmine on vale. Kui ei sobi, minnakse esmalt lahku. Oma hiljuti sünnitanud naise petmine on eriti alatu. Teadlikult teha oma partnerile midagi, millest on teada, et see teeb talle haiget, on vale. Olla suhtes inimesega, kes teeb sulle teadlikult haiget on vale. Mehel naisele öelda, et sa ei anna piisavalt keppi, seega oled sina ise petmise põhjustaja on ka valdava enamuse arvates vale. Last üles kasvatada sellises keskkonnas, kus isa ema ei austa, on vale. See mees ongi siga ja sellistega üldiselt endast lugupidavad naised abielus ei ole. Nii lihtsalt ongi, mida siin vaielda on.
Ja ära inise, et sinu arvamus ei saa kõlapinda. Sa said selle vabalt foorumisse kirjutada, keegi pole seda kustutanud ja sa saad vabalt teiste kasutajatega selle üle arutleda. See ongi su kõlapind ja SEE ongi, kuidas foorum toimib. Enamik inimesi ei ole sinuga nõus? See on ka, kuidas foorum toimib. Ära virise, kui egobuustiks on takkakiitmist vaja, vali mõni teistsuguse suunitlusega foorum, incelite jm šovinistide omad on olemas. Kui sinu moraal on normist erinev ja arusaam õigest ja valest on ... ütleme siis, alternatiivne, siis lepi sellega, et oledki vähemuses ja ära solvu nagu titt, et miks minuga keegi nõus ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 20:25 Sinu arvamus ei saa poolehoidu, sest see on vale.
MOTT
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 20:25
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 19:43
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 19:16
Kedagi ei saagi mõtlemist keelata ega tema eest valikuid teha.
Inimene küsib ja talle vastatakse, mis on see, kuidas foorum toimib.
See pole ju talle vastamine, et te mulle siin püüate kambakat teha - et ma mõtlen valesti ja olen primaat ja mida iganes. Te püüate eriarvamust summutada, et teemaalgatajale jääks kõrvu ainult üks võimalus, ainult üks valik - mees on siga, lahuta! Lõpetage ja laske minugi arvamusel kõlada, mitte ärge teerullige mind massiga. SEE on see, kuidas foorum PEAKS toimima.
Sinu arvamus ei saa poolehoidu, sest see on vale. Jah, maailmas on olemas õige ja vale ja üldiselt sellistes basic asjades on normaalse sisemise kompassiga inimesed igal pool samal arvamusel. Petmine on vale. Kui ei sobi, minnakse esmalt lahku. Oma hiljuti sünnitanud naise petmine on eriti alatu. Teadlikult teha oma partnerile midagi, millest on teada, et see teeb talle haiget, on vale. Olla suhtes inimesega, kes teeb sulle teadlikult haiget on vale. Mehel naisele öelda, et sa ei anna piisavalt keppi, seega oled sina ise petmise põhjustaja on ka valdava enamuse arvates vale. Last üles kasvatada sellises keskkonnas, kus isa ema ei austa, on vale. See mees ongi siga ja sellistega üldiselt endast lugupidavad naised abielus ei ole. Nii lihtsalt ongi, mida siin vaielda on.
Ja ära inise, et sinu arvamus ei saa kõlapinda. Sa said selle vabalt foorumisse kirjutada, keegi pole seda kustutanud ja sa saad vabalt teiste kasutajatega selle üle arutleda. See ongi su kõlapind ja SEE ongi, kuidas foorum toimib. Enamik inimesi ei ole sinuga nõus? See on ka, kuidas foorum toimib. Ära virise, kui egobuustiks on takkakiitmist vaja, vali mõni teistsuguse suunitlusega foorum, incelite jm šovinistide omad on olemas. Kui sinu moraal on normist erinev ja arusaam õigest ja valest on ... ütleme siis, alternatiivne, siis lepi sellega, et oledki vähemuses ja ära solvu nagu titt, et miks minuga keegi nõus ei ole.
Tavaliselt reageeritakse nii tugevalt, kui midagi seölist on ise läbi elatud. Mees seksis teisega, enam ei taha sind?
P.S. üsna naljakas on näha teatud utreerimist. Äsjasünnitanud naine, nädal pole seksi. Kust te seda võtate? Alla aasta laps võib olla 11. kuune, TA pole rääkinud nädalast.
Teadjanaine

Postitus Postitas Teadjanaine »

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 20:47
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 20:25
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 19:43 See pole ju talle vastamine, et te mulle siin püüate kambakat teha - et ma mõtlen valesti ja olen primaat ja mida iganes. Te püüate eriarvamust summutada, et teemaalgatajale jääks kõrvu ainult üks võimalus, ainult üks valik - mees on siga, lahuta! Lõpetage ja laske minugi arvamusel kõlada, mitte ärge teerullige mind massiga. SEE on see, kuidas foorum PEAKS toimima.
Tavaliselt reageeritakse nii tugevalt, kui midagi seölist on ise läbi elatud. Mees seksis teisega, enam ei taha sind?
P.S. üsna naljakas on näha teatud utreerimist. Äsjasünnitanud naine, nädal pole seksi. Kust te seda võtate? Alla aasta laps võib olla 11. kuune, TA pole rääkinud nädalast.
Katsu nüüd minu persooni kohta oletuste tegemisest üle saada. Mis sa kommenteerid, kui sul käis isegi algpostituse mõttega läbi lugemine üle mõistuse. Need, kes ikka üle esimese lõigu vastu pidada suutsid, teavad küll, et TA just nädalast rääkiski ja sealt me selle võtamegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 18:29
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 18:21
Seksi vähesus on täiesti arusaadav aus põhjus mehelt
On või? Kui mees on näiteks haige, Soomes tööl vms, siis ka on täiesti arusaadav põhjus, kui naine jookseb kohe esimese asjana naabri-vello voodisse? Mõni on ikka täiesti primaadi tasemel.
Saa ometi lõpuks aru, et kõik inimesed on primaadid. Katsu ise väheke areneda.
Aga vot mees ei olnud soomes tööl. Elatakse ilusti koos ja siis naine otsustab enam mitte seksida.
Siis rahuldad end ise, kui vajadus on!
Külaline

Teadjanaine kirjutas: 29 Juul 2024 20:57 Need, kes ikka üle esimese lõigu vastu pidada suutsid, teavad küll, et TA just nädalast rääkiski ja sealt me selle võtamegi.
Nädalast seksita, aga mitte hiljuti sünnitamisest. Ja, muide, siin on mitu inimest sulle vastamas. Proovi inimese moodi arutleda, see tähendab selliste sõnade nagu näiteks "inisema" mitte kasutamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 21:13
Teadjanaine kirjutas: 29 Juul 2024 20:57 Need, kes ikka üle esimese lõigu vastu pidada suutsid, teavad küll, et TA just nädalast rääkiski ja sealt me selle võtamegi.
Nädalast seksita, aga mitte hiljuti sünnitamisest. Ja, muide, siin on mitu inimest sulle vastamas. Proovi inimese moodi arutleda, see tähendab selliste sõnade nagu näiteks "inisema" mitte kasutamist.
Alla aastase lapse ema ongi hiljuti sünnitanu, millest sa aru ei saa?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 21:18
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 21:13
Ei ole. Mõistus on täiesti aknast välja lennanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 21:18 Alla aastase lapse ema ongi hiljuti sünnitanu, millest sa aru ei saa?
Ei ole, ole nüüd mõistlik. Hiljuti on ikka maksimaalselt paar kuud tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 21:53
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 21:18 Alla aastase lapse ema ongi hiljuti sünnitanu, millest sa aru ei saa?
Ei ole, ole nüüd mõistlik. Hiljuti on ikka maksimaalselt paar kuud tagasi.
Loomulikult on allaaastase lapse ema hiljutisünnitanud. Mis sellega eelkõige öelda tahetakse on see, et beebiaeg on emale raske. See tähendab sageli palju uneta öid, beebinuttu, tegevused beebiga, lisaks kodutööd, ja kõige tagatipuks veel sassis hormoonid. Ehk ei ole keha veel taastunud. See kõik kahtlemata mõjutab naise seksuaalsust. Ehk siis see on loo tuum, miks naine ei pruugi olla sama aldis seksima kui varem.

Kui selle kõrval on veel jobu mees ka, kes kuskil ringi tõmbab ja vbl kõik lapsega seonduva ja kodused kohustused naise kaela jätab, siis rohkem polegi vaja, et seksi peale polegi enam jaksu ega soovi mõelda.

Ilmselt sul endal lapsi ei ole, et nii eluvõõralt siin tuututad.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 21:44
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 21:13 Nädalast seksita, aga mitte hiljuti sünnitamisest. Ja, muide, siin on mitu inimest sulle vastamas. Proovi inimese moodi arutleda, see tähendab selliste sõnade nagu näiteks "inisema" mitte kasutamist.
Täielik jälkuri jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 22:09 Loomulikult on allaaastase lapse ema hiljutisünnitanud. Mis sellega eelkõige öelda tahetakse on see, et beebiaeg on emale raske. See tähendab sageli palju uneta öid, beebinuttu, tegevused beebiga, lisaks kodutööd, ja kõige tagatipuks veel sassis hormoonid. Ehk ei ole keha veel taastunud. See kõik kahtlemata mõjutab naise seksuaalsust. Ehk siis see on loo tuum, miks naine ei pruugi olla sama aldis seksima kui varem.

Kui selle kõrval on veel jobu mees ka, kes kuskil ringi tõmbab ja vbl kõik lapsega seonduva ja kodused kohustused naise kaela jätab, siis rohkem polegi vaja, et seksi peale polegi enam jaksu ega soovi mõelda.

Mul on päris mitu last ning ma jään eriarvamusele sõna "hiljuti" tähenduse üle.

Sa ei ole ikka veel aru saanud, mida ma ütlen. Loomulikult on väikelapse kõrval emal ja isal palju stressi ja väsimust. Loomulikult ei ole naine sama aldis seksima kui varem. Mees on, muide, ka stressis (siinkohal eeldan, et tegemist on normaalse isaga, kes lapsega tegeleb ja naist kodus aitab), tema seksisoov aga ei vähene ja mingis olukorras võib ta kiusatusele järele anda ning kuskil mujal end rahuldada. Iseenesestmõistetav, et see on halb ja inetu lugu, kuid minu väide on, et lihtsalt selle pealt meest kohe maha jätma tormata pole mõistlik mõte. Natuke peab seedima ja iseendasse vaatama, aga ka mehe järgnevat käitumist jälgima. Alles siis saab teha õige otsuse. Võib olla, et mees on siga - aga võib olla oli lihtsalt ühekordselt nõrk ning soodne seksipakkumine tuli just nõrkusehetkel.
Rohkem ma teemasse ei vasta, pole mõtet. (Tee)rulli(ge) edasi, kui sisemine sund ikka rahule ei jäta. Loodetavasti sai teemaalgataja siiski minugi mõttest aru ja mõtleb selle üle järele.
Külaline

Seksisoov ei vähene.... nojah. So? Käed on otsas, ei ole?
Külaline

Loomulikult on väikelapse kõrval emal ja isal palju stressi ja väsimust. Loomulikult ei ole naine sama aldis seksima kui varem. Mees on, muide, ka stressis (siinkohal eeldan, et tegemist on normaalse isaga, kes lapsega tegeleb ja naist kodus aitab), tema seksisoov aga ei vähene ja mingis olukorras võib ta kiusatusele järele anda ning kuskil mujal end rahuldada. Iseenesestmõistetav, et see on halb ja inetu lugu, kuid minu väide on, et lihtsalt selle pealt meest kohe maha jätma tormata pole mõistlik mõte. Natuke peab seedima ja iseendasse vaatama, aga ka mehe järgnevat käitumist jälgima. Alles siis saab teha õige otsuse. Võib olla, et mees on siga - aga võib olla oli lihtsalt ühekordselt nõrk ning soodne seksipakkumine tuli just nõrkusehetkel.
Jälle täpselt see suhtumine, et mees on mingi madalama taseme olend, kes polegi alati võimeline ülemise peaga mõtlema. Kui "nõrkus" peale tuleb, siis ongi läinud lugu ja midagi pole teha. Temale on esimene petmise kord lubatud, see on isegi oodatav, et vaene mees kord kõrvale hüppab, kui va naine ainult titega tegeleb.

Leidub ikka uskumatuid inimesi küll. Loodan, et suhtud naiste kõrvalhüppesse samamoodi. Oli lihtsalt soodne juhus ja mis see üks kord siis ära pole, kui püksis nii kiheleb. Mees oli ise süüdi, et nii palju tööl oli.
Külaline

Rasedus ja sünnitus mõjutavad ka mehe hormoone ja soovi oma pere eest hoolitseda
https://www.medicalnewstoday.com/articles/234266#1
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 22:10

Täielik jälkuri jutt.
Mulle tundub, et lisaks Revolvrile on siia tõesti üks ülimadala enesehinnanguga naine sattunud samal toonil sõimlema. Ilmselt on teda korduvalt petetud, aga ta ei saa mingil põhjusel oma sigamehest lahku minna, siis soovib samasugust halba elu ka teistele sookaaslastele. Et ta üksi ei peaks kannatama.

Perekoolis sõimas see proua kedagi kägu, kes lahutas petmise pärast oma väga pikaajalise abielu, jõledaks inimeseks ja koletiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 22:51
Täielik jälkuri jutt.
Mulle tundub, et lisaks Revolvrile on siia tõesti üks ülimadala enesehinnanguga naine sattunud samal toonil sõimlema. Ilmselt on teda korduvalt petetud, aga ta ei saa mingil põhjusel oma sigamehest lahku minna, siis soovib samasugust halba elu ka teistele sookaaslastele. Et ta üksi ei peaks kannatama.

Perekoolis sõimas see proua kedagi kägu, kes lahutas petmise pärast oma väga pikaajalise abielu, jõledaks inimeseks ja koletiseks.
Revolver on terve see nädal korduvalt transi pannud. Juhib sellele ka teiste tähelepanu, et äkki keegi pole veel märganud!
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 22:24
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 22:09 Loomulikult on allaaastase lapse ema hiljutisünnitanud. Mis sellega eelkõige öelda tahetakse on see, et beebiaeg on emale raske. See tähendab sageli palju uneta öid, beebinuttu, tegevused beebiga, lisaks kodutööd, ja kõige tagatipuks veel sassis hormoonid. Ehk ei ole keha veel taastunud. See kõik kahtlemata mõjutab naise seksuaalsust. Ehk siis see on loo tuum, miks naine ei pruugi olla sama aldis seksima kui varem.

Mul on päris mitu last ning ma jään eriarvamusele sõna "hiljuti" tähenduse üle.

Sa ei ole ikka veel aru saanud, mida ma ütlen. Loomulikult on väikelapse kõrval emal ja isal palju stressi ja väsimust. Loomulikult ei ole naine sama aldis seksima kui varem. Mees on, muide, ka stressis (siinkohal eeldan, et tegemist on normaalse isaga, kes lapsega tegeleb ja naist kodus aitab), tema seksisoov aga ei vähene ja mingis olukorras võib ta kiusatusele järele anda ning kuskil mujal end rahuldada. Iseenesestmõistetav, et see on halb ja inetu lugu, kuid minu väide on, et lihtsalt selle pealt meest kohe maha jätma tormata pole mõistlik mõte. Natuke peab seedima ja iseendasse vaatama, aga ka mehe järgnevat käitumist jälgima. Alles siis saab teha õige otsuse. Võib olla, et mees on siga - aga võib olla oli lihtsalt ühekordselt nõrk ning soodne seksipakkumine tuli just nõrkusehetkel.
Rohkem ma teemasse ei vasta, pole mõtet. (Tee)rulli(ge) edasi, kui sisemine sund ikka rahule ei jäta. Loodetavasti sai teemaalgataja siiski minugi mõttest aru ja mõtleb selle üle järele.
Kui sul oleks mitu last, siis sa teaksid, mida tähendab lapse beebiiga. Siis sa teaksid, et naine ei ole sel ajal täpselt samas konditsioonis kui muul ajal. Samuti sa peaksid teadma, et rasedused, sünnitused ja imetamisperiood mõjutab ülioluliselt naise hormoonide taset. Väga paljudel naistel langeb sellel ajal libiido. Ja see ei ole mitte kuidagi naise enda süü. Ja nagu öeldud, kui sellele lisandub veel mehe sigatsemine, siis rohkem polegi vaja, et seksiisu on nullis.

Miks naine, keda on beebi kõrvalt petetud peab iseendasse vaatama? Kui mölakas üks naine oma sookaaslase suhtes olla saab, et süüdistab naist selles, et mees kõrvalhüppeid teeb?

Ja, kui sul vähegi elukogemust on, siis sa teaksid, et mees, kes kord petab, teeb seda varem või hiljem uuesti. Vähemalt sellises vanuses. See on ainult aja küsimus, kui see järgmine nõrkusehetk tuleb. Võib-olla vanematel inimestel inimestel, kel veri enam ei vemmelda, kehtib see, et üks jääbki viimaseks. Seega, milleks soovitada jälgida mehe järgnevat käitumist? Loomulikult käitub mees "katseperioodil" eeskujulikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 22:51
Täielik jälkuri jutt.

Mulle meenutavad tema kommentaarid kahtlaselt perekooli Tondinaha kommentaare. Täpselt sama, kergelt hüsteeriline stiil, samasugune piiratud ja jäik maailmakäsitlus. Inimene ei suuda ära tunda, mis on õige, mis on vale, isegi mitte pika selgitamise peale.
Külaline

Algsele küsimusele vastuseks, üldiselt meestel on seksiks vaja ainult et naine oleks baastasemel seksuaalset atraktiivne. Tunded jms on kõik boonus mis võivad olla aga ei pruugi. Seksiks kõlbab ka naine kellega magamistoast väljas ei soovita üldse tegemist teha.

Aga mis puutub andestamisse, kui petja vahele jäädes tegeleb enda õigustamisega ja jätab petetule mulje et too on ise süüdi, siis tõenäoliselt petab ka tulevikus
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 10 külalist