Sinu arvamus ei saa poolehoidu, sest see on vale. Jah, maailmas on olemas õige ja vale ja üldiselt sellistes basic asjades on normaalse sisemise kompassiga inimesed igal pool samal arvamusel. Petmine on vale. Kui ei sobi, minnakse esmalt lahku. Oma hiljuti sünnitanud naise petmine on eriti alatu. Teadlikult teha oma partnerile midagi, millest on teada, et see teeb talle haiget, on vale. Olla suhtes inimesega, kes teeb sulle teadlikult haiget on vale. Mehel naisele öelda, et sa ei anna piisavalt keppi, seega oled sina ise petmise põhjustaja on ka valdava enamuse arvates vale. Last üles kasvatada sellises keskkonnas, kus isa ema ei austa, on vale. See mees ongi siga ja sellistega üldiselt endast lugupidavad naised abielus ei ole. Nii lihtsalt ongi, mida siin vaielda on.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 19:43See pole ju talle vastamine, et te mulle siin püüate kambakat teha - et ma mõtlen valesti ja olen primaat ja mida iganes. Te püüate eriarvamust summutada, et teemaalgatajale jääks kõrvu ainult üks võimalus, ainult üks valik - mees on siga, lahuta! Lõpetage ja laske minugi arvamusel kõlada, mitte ärge teerullige mind massiga. SEE on see, kuidas foorum PEAKS toimima.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 19:16Kedagi ei saagi mõtlemist keelata ega tema eest valikuid teha.laske TA-l omasoodu mõelda ja valida.
Inimene küsib ja talle vastatakse, mis on see, kuidas foorum toimib.
Ja ära inise, et sinu arvamus ei saa kõlapinda. Sa said selle vabalt foorumisse kirjutada, keegi pole seda kustutanud ja sa saad vabalt teiste kasutajatega selle üle arutleda. See ongi su kõlapind ja SEE ongi, kuidas foorum toimib. Enamik inimesi ei ole sinuga nõus? See on ka, kuidas foorum toimib. Ära virise, kui egobuustiks on takkakiitmist vaja, vali mõni teistsuguse suunitlusega foorum, incelite jm šovinistide omad on olemas. Kui sinu moraal on normist erinev ja arusaam õigest ja valest on ... ütleme siis, alternatiivne, siis lepi sellega, et oledki vähemuses ja ära solvu nagu titt, et miks minuga keegi nõus ei ole.