Üldjuhul on sinu kirjeldatu siiski üks suur erand. Või siis räägid sa mingist viiendast Eestist, millega mul pole au olnud kokku puutuda.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2024 09:35Üldjuhul on nii, et sulle ei saagi midagi meenuda. Seda võetakse nii nagu raha kukuks taevast mitte mnees ei teeni. Kõik on iseenesest mõisteatav. Puudub lihtne arvutusoskus pluss ääretu ülbus ja empaatiavõime puudus.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2024 01:10Mina pole küll kiununud, et mulle liiga tehakse. Erinevalt sinust. Kui sa tõesti oled nii maja ehitanud kui ka söögid-rõivad-värgid perele ostnud ja naine on ainult diivanil vedelenud ja oma palka laiaks lönud, siis on sul põhjust muidugi kiunuda küll. Soovitan mitte nii halbu naisi siis valida. Suuremas osas peredes siiski on kulud pooleks tehtud või on naine lastega kodune ning mees pühendunud tööle. Sinu juhtum on üsna haruldane, ei meenugi hoobilt ühtegi juhtumit päriselust.sigamees kirjutas: ↑05 Aug 2024 12:19 See naiste kiun kuidas neile liiga tehakse on ikka üle mõistuse.
Kas on ühtegi naist kes 100%-lt ISE on endale kodu ostnud?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 14:00Kodu ja perekond luuakse heas usus, et see kestab elu lõpuni. Paraku ei tea ükski mees. Ja nagu elu on näidanud ei saa ka kindel olla, et see pereidüll kestab. Kestab see üldjuhul ca 15 aastat. Mõnel parimal juhul 20 aastat. Lapsed saavad kaela kandma ja proua nõuab üldjuhul lahutust koos vara jagamisega. Huvitav kui ei saaks sadu tuhandeid lahutusega kas siis nii väga nõutaks?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 13:42Aga milleks meestele siis see pereelumängimine üldse vajalik kui enamus naisi on nii jubedad mamslid?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 13:14
Istugu üksinda oma kodus, tehku vasektoomia, et vereliin temaga lõppeks ja lastega jantimist poleks, ühe kindla naise asemel võtku Tinderist iga kuu aja tagant uus. Lust ja lillepidu.
Kuna elu on muutunud selliseks nagu ta on siis kindel soovitus mehele. Kodu peab olema mehe nimel. Muidugi mees ka maksab selle eest. Kui naine tahab ostku endale tagavara koretr ja andku üürile. Ise maksab. Lühidalt. Varad lahus. Õnneks ongi tänapäeval sellest aru saadud. Nii noorem generatsioon kui ka teisel ringil oelvad mehed. Ei lasta ennast lüpsta kunagi tulevikus. Ja nagu öeldud see tulevik tuleb. 10, 15 või 20 aasta pärast. See tuleb. Tänapäeva naine ei kavatsegi elada ühe või kahe mehega elu lõpuni. Tema arvab, et ka viiekümneselt on ta nii nõutud, et mine ja nopi see õnn üles. Ajupesu meediast ja mujalt on seda teadmist nii kultiveerinud, et jäädaksegi seda pimesi uskuma. Nägamata tegelikult milline on reaalne elu.
Täiesti nõus, aga sel juhul muidugi kõik majapidamaistööd ja laste eest hoolitsemine ka pooleks, samuti lapsehoolduspuhkus ja hoolduslehed.
[/quote]
Olen küll naine, aga see on ju elementaarne! Ega ma mingi kodune ori pole. Mul on endal nüüdseks juba lapselapsed, kuid pooleks oli nii oma lapse kasvatamise ajal, kui minu pojal oma lastega.
[/quote]
Statistika seda küll ei näita. Enamasti on lastega kodus ja haiguslehel, tööajast arsti juures, kolikoosolekul jne ikka naised, suurema osa majapidamistöödest ja laste kasvatamisest teevad ka.
-
Külaline
Siin pole midagi vaielda. Siinsetele naistele on mehed liiga teinud. Nad kõik on vaesed kannatajad. Kõik mehehed on jälkurmehed
-
Külaline
Vastus pealkirjas esitatud küsimusele: jah, mina olen. Aastatuhande vahetuse paiku läksin välismaale tööle, seal teenitud rahaga ostsin ühetoalise, puuküttega korteri. Mõnede aasta pärast müüsin mitmekordse hinnaga ja võtsin laenu. Järgmine oli 3-toaline. soodsate tingimuste tõttu müüsin ka selle ja ostsin sama suure paremasse piirkonda. Ma arvan, et minusuguseid on palju.
-
Külaline
Mees, kes ilma kohtuta oma pere eest ei vastuta, ongi jälk.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2024 12:55 Siin pole midagi vaielda. Siinsetele naistele on mehed liiga teinud. Nad kõik on vaesed kannatajad. Kõik mehehed on jälkurmehed
Headest meestest ei minda lahku. Hea mehega ei minda kohtusse elatisvaidlusi lahendama.
.
-
Külaline
Nagu sina?Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 15:37 Lisaks sellele, et oled kole ja lihtsalt loll kes elab oma elu siin.
-
Külaline
IrwKülaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 15:37Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 15:31Mees, kes ilma kohtuta oma pere eest ei vastuta, ongi jälk.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2024 12:55 Siin pole midagi vaielda. Siinsetele naistele on mehed liiga teinud. Nad kõik on vaesed kannatajad. Kõik mehehed on jälkurmehed
Headest meestest ei minda lahku. Hea mehega ei minda kohtusse elatisvaidlusi lahendama.
.
-
Külaline
vastasid mulle.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 15:37Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 15:31Mees, kes ilma kohtuta oma pere eest ei vastuta, ongi jälk.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2024 12:55 Siin pole midagi vaielda. Siinsetele naistele on mehed liiga teinud. Nad kõik on vaesed kannatajad. Kõik mehehed on jälkurmehed
.
vaata, olen juba 13 aastat abieus, pole mind keegi petnud, pole mees mu vastu jälk olnud.
ei hakka siin mehe ilu ja rikkuse ja üliinimiku iseloomu kohta kiidulaulu kirjutama. aga tõesnõna, minu meelest on mu mees igati üle keskmise ja kui meil oleks olnud selliseid probleeme, nagu foorumitest ja guppidest saab lugeda, ei oleks me kooselus. enamuse elust moodustab rutiinne kooselu ja sellesse peab mees panustama sama moodi nagu naine.
-
Külaline
meri2 kirjutas: ↑07 Aug 2024 12:12Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 14:00Kodu ja perekond luuakse heas usus, et see kestab elu lõpuni. Paraku ei tea ükski mees. Ja nagu elu on näidanud ei saa ka kindel olla, et see pereidüll kestab. Kestab see üldjuhul ca 15 aastat. Mõnel parimal juhul 20 aastat. Lapsed saavad kaela kandma ja proua nõuab üldjuhul lahutust koos vara jagamisega. Huvitav kui ei saaks sadu tuhandeid lahutusega kas siis nii väga nõutaks?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 13:42
Aga milleks meestele siis see pereelumängimine üldse vajalik kui enamus naisi on nii jubedad mamslid?
Istugu üksinda oma kodus, tehku vasektoomia, et vereliin temaga lõppeks ja lastega jantimist poleks, ühe kindla naise asemel võtku Tinderist iga kuu aja tagant uus. Lust ja lillepidu.
Kuna elu on muutunud selliseks nagu ta on siis kindel soovitus mehele. Kodu peab olema mehe nimel. Muidugi mees ka maksab selle eest. Kui naine tahab ostku endale tagavara koretr ja andku üürile. Ise maksab. Lühidalt. Varad lahus. Õnneks ongi tänapäeval sellest aru saadud. Nii noorem generatsioon kui ka teisel ringil oelvad mehed. Ei lasta ennast lüpsta kunagi tulevikus. Ja nagu öeldud see tulevik tuleb. 10, 15 või 20 aasta pärast. See tuleb. Tänapäeva naine ei kavatsegi elada ühe või kahe mehega elu lõpuni. Tema arvab, et ka viiekümneselt on ta nii nõutud, et mine ja nopi see õnn üles. Ajupesu meediast ja mujalt on seda teadmist nii kultiveerinud, et jäädaksegi seda pimesi uskuma. Nägamata tegelikult milline on reaalne elu.
Täiesti nõus, aga sel juhul muidugi kõik majapidamaistööd ja laste eest hoolitsemine ka pooleks, samuti lapsehoolduspuhkus ja hoolduslehed.
Olen küll naine, aga see on ju elementaarne! Ega ma mingi kodune ori pole. Mul on endal nüüdseks juba lapselapsed, kuid pooleks oli nii oma lapse kasvatamise ajal, kui minu pojal oma lastega.
[/quote]
Statistika seda küll ei näita. Enamasti on lastega kodus ja haiguslehel, tööajast arsti juures, kolikoosolekul jne ikka naised, suurema osa majapidamistöödest ja laste kasvatamisest teevad ka.
[/quote]
2 eesti naist viiest ei saa oma elu jooksul mitte ühtegi last. Huvitav mis nemad teevad?
-
Külaline
Hakkab sama jama jälle, mis perekoolis oli - tsiteerite ja tsiteerite üksteise postitusi, kuskil tuleb viga sisse ja mitte keegi ei viitsi või oska seda ära parandada, et lugejad ka midagi aru saaks, kes mida ütles või kes mida tsiteerib. Üleüldse - pole vaja vedada neid kilomeetriseid mõttevahetusi kaasa, kustutage ometi üleliigne osa ära oma vastusest. Pole ju nii keeruline, katsetad paar korda ja juba selge. Vihjeks, et tsitaat algab sõnaga Quote ja lõpeb sama sõnaga, millele lisatud kaldkriips.
-
Külaline
Mina olen. Mingit vanemate raha pole kunagi olnud, mehed pole ülal pidanud, pärandusi pole saanud. Praeguseks juba neljas kinnisvara, teised ka jätkuvalt enda valduses. Täiesti teostatav. Paralleelselt olen lapsed üles kasvatanud, kaks korda kõrghariduse omandanud.
-
Külaline
mis imeasi see naine siis on, et ei võiks 100% iseseisvalt kodu osta?? Mul mitu tuttavat naist, vanus 30-60, kõik iseseisvad ja ka ise omale kodud soetanud.
-
Külaline
Jälle jätkad oma lollide argumentide esitamist, mida statistika kuidagi ei toeta. Sulle väike vihje. Enne kui hakkad midagi väitma, tutvu ka päris numbritega Statistikaameti või TAI kodulehel. Või on asi selles, et sa lihtsalt ei saa nendest tabelitest midagi aru?2 eesti naist viiest ei saa oma elu jooksul mitte ühtegi last. Huvitav mis nemad teevad?
-
Külaline
Paraku ongi siin tsiteerimine telefonist päris kehv. Ka PK-s ei saanud seda normaalselt igas telefonis teha. Ei ole asi selles, et kõik on lollid peale sinu. Aga ei saa igalt kasutajalt oodata, et ta iga kord postitamise käigus ka koodi üle vaatab, et kas pole viga sees.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 01:00 Hakkab sama jama jälle, mis perekoolis oli - tsiteerite ja tsiteerite üksteise postitusi, kuskil tuleb viga sisse ja mitte keegi ei viitsi või oska seda ära parandada, et lugejad ka midagi aru saaks, kes mida ütles või kes mida tsiteerib. Üleüldse - pole vaja vedada neid kilomeetriseid mõttevahetusi kaasa, kustutage ometi üleliigne osa ära oma vastusest. Pole ju nii keeruline, katsetad paar korda ja juba selge. Vihjeks, et tsitaat algab sõnaga Quote ja lõpeb sama sõnaga, millele lisatud kaldkriips.
-
Külaline
Selekteeri ja kustuta ebavajalik osa tsiteeritavast kommentaarist. Ei ole vaja kellegi pikka teksti alles hoida, kui vastad ainult ühele mõttele.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 12:42 Paraku ongi siin tsiteerimine telefonist päris kehv. Ka PK-s ei saanud seda normaalselt igas telefonis teha. Ei ole asi selles, et kõik on lollid peale sinu. Aga ei saa igalt kasutajalt oodata, et ta iga kord postitamise käigus ka koodi üle vaatab, et kas pole viga sees.
Enne postitamist näeb eelvaatest ära, milline su kommentaar välja näeb ja ega seal mõni [ /quote] järel ei lohise.
-
Külaline
ära unusta 16 a nooremat meest kes sul kunagi oliKülaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 14:35 Mina olen. Mingit vanemate raha pole kunagi olnud, mehed pole ülal pidanud, pärandusi pole saanud. Praeguseks juba neljas kinnisvara, teised ka jätkuvalt enda valduses. Täiesti teostatav. Paralleelselt olen lapsed üles kasvatanud, kaks korda kõrghariduse omandanud.
-
Külaline
Sul on kahe kõrva vahel tõsine probleem.
ära unusta 16 a nooremat meest kes sul kunagi oli![]()
-
Külaline
sa oled imelik.
Mina võiks samuti iseseisvalt kinnisvara osta, aga vajadus puudub - olen abielus ja teeme selliseid asju koos.
-
Külaline
mina olen. kaks korteri Tallinnasse ja linna lähedale maamaja.
-
Külaline
Sa tee oma näpp liimiga kokku, vaata, kas leiad oma tillu üles.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 14:28 Postitus on kustutatud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist