Isepruunistajad

sh kaaluga seotud teemad
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Ka mees võiks neid kasutada ilma, et totakas välja näeks?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 28 Aug 2024 16:19 Ka mees võiks neid kasutada ilma, et totakas välja näeks?
Ise oskamatult peale kandes näeb kindlasti totakas välja. Salongis ja mitte liiga tumedat tooni kasutades, on tulemus normaalne. Lõhna järgi aga saab kindlasti aru, millega tegemist. Seega su enda otsustada, kas soovid proovida või mitte.
Hehe

Postitus Postitas Hehe »

Mupsik kirjutas: 24 Aug 2024 13:54
Kukupai kirjutas: 23 Aug 2024 12:59 Ei ole kuulnud ega näinud. Valgel inimesel ei õnnestu küll end mingi nipiga siniseks ega mustjaks päevitada. Samuti pole võimalik korraga olla punane ja sinine nagu sa esimeses kommentaaris väidad. Lilla oled siis või, taga targemaks...?
Sinakas võib olla väga hele õhuke täiesti päevitamata nahk, kust veresooned läbi kumavad. Punane ei ole päevitus, see on päikesepõletusest ärritunud nahk, kuhu hiljem, kui põletus tagasi tõmbab, tekib päevitus. Inimesed, kes päevituse tekkimiseks alati esmalt punaseks minema peavad, ei tohiks tegelikult üldse päevitada.
Sa kasutad ilmselt tooni kirjeldamiseks mingeid valesid värvide nimetusi, kuskilt võõrkeelsest allikast toortõlkeid vms. Pane pilt juurde, milline on see "mustjas" päevitus põhjamaalase nahal, mida sa silmas pead. Kui sa oled mingi tumedama nahatooniga kui tavaline eestlane, siis muidugi võib variante olla, aga et inimrassi esindaja sinakaks PÄEVITUB ikkagi pole võimalik.

P.S. mis see UFR sinu arust tähendama peaks, user feedback report?
Okei ma nüüd siis üritan googeldada pildi, milline mu päevitus välja näeb.
No selline nagu 3 või 4 pildiosa -> paremale. Ja kui ma näiteks kätt küünarnukist painutan, siis nahaosale tuleb sinakas helk juurde.
Üks suvi sain kätele täiega päikest. Läksin õe beebit vaatama ja ta palus mul käed ära pesta. Arvas, et ma olen mullas möllanud. Tegelt oli päevitus 😃😃

Pilt
Eee.. UFR, sinu keeles... Kus siin pildil on sinakas või mustjaspunakas toon? Tavaline beež kuni pruun päevitus. Ei ole vaja end nii eriliseks ja tähtsaks kujutleda, küünarnukil sinakas helk...😆😆😆
Külaline

Hehe kirjutas: 30 Aug 2024 12:48 Eee.. UFR, sinu keeles... Kus siin pildil on sinakas või mustjaspunakas toon? Tavaline beež kuni pruun päevitus. Ei ole vaja end nii eriliseks ja tähtsaks kujutleda, küünarnukil sinakas helk...😆😆😆
Eee...äää... Kui sa ei jaga, ei usu või ei saa isegi aru millest jutt, siis polegi alati vaja sõna sekka öelda. Paistad targem välja, kui iga purtsatust avalikkusele ei demonstreeri. Ise mõtled end siin hirmus eriliseks asjatundjaks :lol:
Hehe

Postitus Postitas Hehe »

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 13:40
Hehe kirjutas: 30 Aug 2024 12:48 Eee.. UFR, sinu keeles... Kus siin pildil on sinakas või mustjaspunakas toon? Tavaline beež kuni pruun päevitus. Ei ole vaja end nii eriliseks ja tähtsaks kujutleda, küünarnukil sinakas helk...😆😆😆
Eee...äää... Kui sa ei jaga, ei usu või ei saa isegi aru millest jutt, siis polegi alati vaja sõna sekka öelda. Paistad targem välja, kui iga purtsatust avalikkusele ei demonstreeri. Ise mõtled end siin hirmus eriliseks asjatundjaks :lol:
Noh, vähemalt tunnen ma värve, mitte ei arva, et pruun on sinine. Sinuga võrreldes ju olengi asjatundja.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

See UFR on kellegi teise poolt kirjutatud, mitte minu. Ilmselt oli mõeldud ufo kirjutada, nagu siin ülevalpool.

Ilmselt antud juhul on tegemist isikuga ja juhusega, et kui ise näinud pole, siis ei usu ka selle olemasolust(ükskõik siis mis asja kohta).

Ei mina ennast eriliseks ei pea. Ja mina ka üks Dove soovitajatest.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Hehe kirjutas: 30 Aug 2024 16:22
Noh, vähemalt tunnen ma värve, mitte ei arva, et pruun on sinine. Sinuga võrreldes ju olengi asjatundja.
Kas sa siis tõesti tumedanahalist aafriklast ka ei ole sinise varjundiga isegi mitte pildi pealt näinud🙄?

Oota, ma kohe otsin pildi.
Külaline

Hehe kirjutas: 30 Aug 2024 12:48
Mupsik kirjutas: 24 Aug 2024 13:54
Kukupai kirjutas: 23 Aug 2024 12:59 Ei ole kuulnud ega näinud. Valgel inimesel ei õnnestu küll end mingi nipiga siniseks ega mustjaks päevitada. Samuti pole võimalik korraga olla punane ja sinine nagu sa esimeses kommentaaris väidad. Lilla oled siis või, taga targemaks...?
Sinakas võib olla väga hele õhuke täiesti päevitamata nahk, kust veresooned läbi kumavad. Punane ei ole päevitus, see on päikesepõletusest ärritunud nahk, kuhu hiljem, kui põletus tagasi tõmbab, tekib päevitus. Inimesed, kes päevituse tekkimiseks alati esmalt punaseks minema peavad, ei tohiks tegelikult üldse päevitada.
Sa kasutad ilmselt tooni kirjeldamiseks mingeid valesid värvide nimetusi, kuskilt võõrkeelsest allikast toortõlkeid vms. Pane pilt juurde, milline on see "mustjas" päevitus põhjamaalase nahal, mida sa silmas pead. Kui sa oled mingi tumedama nahatooniga kui tavaline eestlane, siis muidugi võib variante olla, aga et inimrassi esindaja sinakaks PÄEVITUB ikkagi pole võimalik.

P.S. mis see UFR sinu arust tähendama peaks, user feedback report?
Okei ma nüüd siis üritan googeldada pildi, milline mu päevitus välja näeb.
No selline nagu 3 või 4 pildiosa -> paremale. Ja kui ma näiteks kätt küünarnukist painutan, siis nahaosale tuleb sinakas helk juurde.
Üks suvi sain kätele täiega päikest. Läksin õe beebit vaatama ja ta palus mul käed ära pesta. Arvas, et ma olen mullas möllanud. Tegelt oli päevitus 😃😃

Pilt
Eee.. UFR, sinu keeles... Kus siin pildil on sinakas või mustjaspunakas toon? Tavaline beež kuni pruun päevitus. Ei ole vaja end nii eriliseks ja tähtsaks kujutleda, küünarnukil sinakas helk...😆😆😆
Kus see sinine läige siin on?
Hehe

Postitus Postitas Hehe »

Mupsik kirjutas: 30 Aug 2024 16:24
Hehe kirjutas: 30 Aug 2024 16:22

Kas sa siis tõesti tumedanahalist aafriklast ka ei ole sinise varjundiga isegi mitte pildi pealt näinud🙄?

Oota, ma kohe otsin pildi.
Nooh, kuhu pilt jäi siis? Olen küll näinud sinise varjundiga aafriklasi, nt see senegali modell teatud valguses (temast on ka palju fotosid, kus ta ei ole sinine)
https://www.nairaland.com/attachments/4 ... 632c817da4

Või siis see mees, kes pidavat olema üks kõige tumedamatest inimestest maakeral. On jah natuke sinakas kui fantaasia tööle panna.
https://i.pinimg.com/originals/b1/50/59 ... 50f21a.jpg

Kuidas see nüüd antud teemasse puutub? Kas sa väidad, et see sinise küünarnukiga kommentaator päevitub SELLISEKS?
Külaline

Hehe kirjutas: 07 Sept 2024 16:24
Kuidas see nüüd antud teemasse puutub? Kas sa väidad, et see sinise küünarnukiga kommentaator päevitub SELLISEKS?
Ei pea keegi sulle midagi tõestama, sa ei taha midagi peale oma arvamuse kuulda.
Kui ise olla valge nagu kartuli-idu, siis pole ilmselt tõesti üldse mingit arusaamist, et päevituse toonid on erinevad sõltuvalt loomulikust nahatoonist ja ka ümbritseva keskkonna valgusest. Siin pole millegi üle vaielda.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Hehe kirjutas: 30 Aug 2024 12:48 Kus siin pildil on sinakas või mustjaspunakas toon? Tavaline beež kuni pruun päevitus. Ei ole vaja end nii eriliseks ja tähtsaks kujutleda, küünarnukil sinakas helk...😆😆😆
Pole küll see, keda tsiteerid aga kuna nüüd saab siia oma arvutist pilte lisada siis palun, pilt mu "sinaka päevitusega" lapse küünarnukist, spetsiaalselt sulle välja otsitud, cropitud ja töötlemata😆 Lauspäikese käes on päevitus loomulikult teistsugune aga varjus ja siseruumis jätab ikka sinaka mulje küll.
Päevitus
Päevitus
DEuVUS4XgAAB5kU.jpg (14.03 KiB) Vaadatud 2030 korda
Hehe

Postitus Postitas Hehe »

Lendorav kirjutas: 08 Sept 2024 18:28
Hehe kirjutas: 30 Aug 2024 12:48 Kus siin pildil on sinakas või mustjaspunakas toon? Tavaline beež kuni pruun päevitus. Ei ole vaja end nii eriliseks ja tähtsaks kujutleda, küünarnukil sinakas helk...😆😆😆
Pole küll see, keda tsiteerid aga kuna nüüd saab siia oma arvutist pilte lisada siis palun, pilt mu "sinaka päevitusega" lapse küünarnukist, spetsiaalselt sulle välja otsitud, cropitud ja töötlemata😆 Lauspäikese käes on päevitus loomulikult teistsugune aga varjus ja siseruumis jätab ikka sinaka mulje küll.
DEuVUS4XgAAB5kU.jpg
Tänan spetsiaalselt vaeva nägemast. See värv on tumepruun. Väga ilus, eriti valgel taustal, aga mitte kuskilt otsast sinakas.
Külaline

Hehe kirjutas: 09 Sept 2024 09:37 Tänan spetsiaalselt vaeva nägemast. See värv on tumepruun. Väga ilus, eriti valgel taustal, aga mitte kuskilt otsast sinakas.
Vaidled nagu mees :lol: värvidest tunned ainult peavärve ja muud ei ole olemas? Nüansse ei taba. Kosmeetikat oled kunagi valinud? Millise alatooniga on sinu arvates sellel pildil olev nahk (vihjeks: kas soe või külm)? Sellise naha päevitus ei ole mitte kunagi kollaka tooniga, mõni näeb päevituse alatooni sinaka, mõni hallina aga see ei ole lihtsalt üks pruun toon. Sama "pruun" päevitus saab olla ka täiesti sooja, merevaigukarva kollase alatooniga.
Külaline

Hehe kirjutas: 09 Sept 2024 09:37 Tänan spetsiaalselt vaeva nägemast. See värv on tumepruun. Väga ilus, eriti valgel taustal, aga mitte kuskilt otsast sinakas.
Diivan on hall ja t-särk roosa, valget tausta pole kuskil.... niipalju siis värvidest :roll:
Hehe

Postitus Postitas Hehe »

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 10:02
Diivan on hall ja t-särk roosa, valget tausta pole kuskil.... niipalju siis värvidest :roll:
Seda et su diivan on hall, tead ainult sina ise. Keskpärase kvaliteediga fotol on määrdunudvalge. Ok. Ma ei viitsi enam vaielda. Ütleme siis nagu see kommija siin kirjutas, et mõni näeb nii ja mõni naa. Sina näed, et su laps on sinine, olgu ta siis sinine. Sellel pildil ei ole sinine ega sinakas ega ka mitte külma tooni pruun nagu üks siin vihjata üritab. Väike vihje sulle endale ka: ka pruuni külmad toonid EI OLE kunagi sinakad. Sinisel värvil endal on ainult üks toon, mida värviteooria järgi peetakse soojemaks (NB! mitte soojaks tooniks, vaid soojemaks kui ülejäänud sinise toonid), see on phthalocyanine blue, seega pruunil, mis on soe värv, ei ole kunagi külma SINIST alatooni. Kes soovib end sel teemal harida, siin on väga lihtne ja arusaadav link pruunide toonide temperatuuri kohta. Võrrlege. Pildil olev lapse käsi ei ole külmade pruunide poolel, on kas soe või paremal juhul neutraalne. Soojadel pruunidel ei ole sinakat tooni, külmadel pruunidel ka ei ole sinakat tooni, päevitunud nahk ei ole sinine, aga kui ema kodus tahab väita et on (milleks küll?) siis ega keelata ei saa.

https://i.pinimg.com/originals/53/48/99 ... f838dd.jpg

Soovitan veel ka guugeldada mõnd nahatoonide tabelit, sinakaks loetakse ainult väga heledaid päevitumata toone. Sest veresooned kumavad läbi nagu juba jupp aega tagasi kirjutasin.
Ilusat sügist kõigile sinakas-punakas-mustjatele tarkuritele, minu jaoks on see teema nüüd lõppenud.
Külaline

Hehe kirjutas: 09 Sept 2024 13:21 Pildil olev lapse käsi ei ole külmade pruunide poolel, on kas soe või paremal juhul neutraalne.
Paneme nüüd nokakese vahepeal kinni. Pildil olev lapse nahatoon on külmade poolel sõltumata tema päevitumise astmest.
Pilt
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Hehe kirjutas: 09 Sept 2024 13:21 Sellel pildil ei ole sinine ega sinakas ega ka mitte külma tooni pruun nagu üks siin vihjata üritab. Väike vihje sulle endale ka: ka pruuni külmad toonid EI OLE kunagi sinakad. Sinisel värvil endal on ainult üks toon, mida värviteooria järgi peetakse soojemaks (NB! mitte soojaks tooniks, vaid soojemaks kui ülejäänud sinise toonid), see on phthalocyanine blue, seega pruunil, mis on soe värv, ei ole kunagi külma SINIST alatooni.
Me siin ei vali seinavärvi ega räägi niisama värvidest üldiselt vaid naha(päevituse)toonidest. Kui sa ei jaga millest jutt, siis mida sa üldse vaidled.
cool undertone via www.beautylish.com.jpg
Külaline

Minul on hoopis lapse nahast ja üleüldse eestlaste päikesekummardamisest kahju.

Statistika näitab, et vähemalt pooltel valgetel eurooplastel avastatakse elu jooksul nahavähk. See on hirmuäratav number. Põhjusteks on liigne päevitamine ja päikesekaitsekreemi mittekasutamine, või siis kasutatakse liiga nõrka kreemi ja lohakalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 15:10 Minul on hoopis lapse nahast ja üleüldse eestlaste päikesekummardamisest kahju.

Statistika näitab, et vähemalt pooltel valgetel eurooplastel avastatakse elu jooksul nahavähk. See on hirmuäratav number. Põhjusteks on liigne päevitamine ja päikesekaitsekreemi mittekasutamine, või siis kasutatakse liiga nõrka kreemi ja lohakalt.
Mu laps ongi keskmisest tumedama nahaga ja kasutab ka spf15 kreemi. Aga tänan muretsemast.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 13:59
Hehe kirjutas: 09 Sept 2024 13:21 Pildil olev lapse käsi ei ole külmade pruunide poolel, on kas soe või paremal juhul neutraalne.
Paneme nüüd nokakese vahepeal kinni. Pildil olev lapse nahatoon on külmade poolel sõltumata tema päevitumise astmest.
Pilt
MOTT. Mitte ükski sellel pildil olevatest toonidest, ei pruun ega ükski muu ei külmade ega soojade poolel pole ju sinaka alatooniga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist