Koerashitahunnikud!Hüpik kirjutas: ↑27 Aug 2024 09:01 Teema hakkab alla vajuma, upitagem! Mille peale täna tigedad olete?
Eesti koeraomanik pole ikka veel ära õppinud, et koeraga jalutades tuleb tema tehtud junnid üles korjata.
Koerashitahunnikud!Hüpik kirjutas: ↑27 Aug 2024 09:01 Teema hakkab alla vajuma, upitagem! Mille peale täna tigedad olete?
Väga nõus! Seda ka ei tunnista, et kass on samuti järelvalve all elav koduloom.
Mille eest laps ise vastutab? Minu elus laste kooliaja ja suveaja vahe seisnes suuresti selles, et hommikusöögil olid kõik korraga kohal. Suvel vaatas igaüks ise millal ja mida sõi. Enne kooli ja kooli alguses tegin paar suuremat poetiiru kogu pesakonnaga, kui nad väiksemad olid ja hiljem tegid needki ise. Räägid ja julgustad ja õpetad jooksvalt elama kogu aasta vältel nagunii.... Mul on tunne, et oled endale liiga palju vastutust kogu kooli ja trennidega seonduvaga võtnud. See ei peaks nüüd küll mingi kogu perele või vanematele jube stressav aeg olema.iiR kirjutas: ↑31 Aug 2024 13:31 Ma olen vihane, et kool hakkab!
Ja et hakkab juba homme.
Kuhu suvi kadus?
Kuidas peaks olema võimalik nii vara ärkama hakata jälle? Ja kogu see õpikute-vihikute-kehka-kottide-ringide-puhaste-sokkide logistika ja laste ergutamine ja innustamine ja emotsionaalne toetamine, et tegelikult on äge, su elu parimad aastad, usu mind, sa tahad ja suudad ja maailmas on lapsi, kes annaks pool elu selle eest, et saada koolis käia, pfffff! No üldse ei viitsi, ma tahan veel puhata ja mängidaaaa!
*Ema olen ise, mitte koolilaps.
Aga juba ootan sügisvaheaega.
Mul on täpselt sama tunne!iiR kirjutas: ↑31 Aug 2024 13:31 Ma olen vihane, et kool hakkab!
Ja et hakkab juba homme.
Kuhu suvi kadus?
Kuidas peaks olema võimalik nii vara ärkama hakata jälle? Ja kogu see õpikute-vihikute-kehka-kottide-ringide-puhaste-sokkide logistika ja laste ergutamine ja innustamine ja emotsionaalne toetamine, et tegelikult on äge, su elu parimad aastad, usu mind, sa tahad ja suudad ja maailmas on lapsi, kes annaks pool elu selle eest, et saada koolis käia, pfffff! No üldse ei viitsi, ma tahan veel puhata ja mängidaaaa!
On küll jube stressav aeg.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 13:41Mille eest laps ise vastutab? Minu elus laste kooliaja ja suveaja vahe seisnes suuresti selles, et hommikusöögil olid kõik korraga kohal. Suvel vaatas igaüks ise millal ja mida sõi. Enne kooli ja kooli alguses tegin paar suuremat poetiiru kogu pesakonnaga, kui nad väiksemad olid ja hiljem tegid needki ise. Räägid ja julgustad ja õpetad jooksvalt elama kogu aasta vältel nagunii.... Mul on tunne, et oled endale liiga palju vastutust kogu kooli ja trennidega seonduvaga võtnud. See ei peaks nüüd küll mingi kogu perele või vanematele jube stressav aeg olema.iiR kirjutas: ↑31 Aug 2024 13:31 Ma olen vihane, et kool hakkab!
Ja et hakkab juba homme.
Kuhu suvi kadus?
Ah, ära plära.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 14:05Helikoptervanemad
Lõppkokkuvõttes on neist siiski palju rõõmu, kool on ajutine nähtusKülaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 15:10 Väga meeldiv, ei ole kooli ja kedagi kooli keelitama ei pea. Lastetu elu võlud![]()
Mina panin lapsed erakooli sellepärast, et mulle tundub kella 8ks kooliminek piinamisena.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 13:07 Mina olen vihane, et kool hakkab ikka kell 8. Ammu ju kirjutatud, et 9 peaks hakkama, oleks tunduvalt lapsesõbralikum.
Jääme eriarvamusele. Tüütud stressi ja mureallikad.
Ehh, ma olen kogu aeg mõelnud, kellele küll neid "kuninglikke lugusid" tehakse, kas kedagi tõsimeeli huvitab ja näed - ongi päriselt olemas sellised tegelased
Bioloogilise kellAgaKülaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 13:20 Vööndiaega ootan väga. Laste ja minu bioloogilise kellega sobib see palju paremini. Jõhker on see kooliaegne julmvarajane ärkamine.
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, elke ja 6 külalist