Eilne Laser

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 19 Sept 2024 18:54 See Malluka elukaaslane mind isegi niiväga endast välja ei ajanud, oligi ju teada, et pätt, küll aga vihastas mind hoopis rohkem Ligi intervjuu. No küll on ülbik. Küsiti, miks siin kõik nii kallis on, hakkas jälle mingi plää-plää, et Ukraina sõda, tarneahelad katkesid jne. Siis oli küsimus, et miks Lätis, Leedus ja Poolas on palju odavam, siis plää-plää, et seal on odavad riigid naabriks, meil on kallid riigid, Soome ja Rootsi. Aga miks Lätis siis on odavam, kui ka kallis riik naabriks (Eesti).
Seda vaatasin ma ka, et Ligi ütles Leedu oleva odava, kuna tal on odavad naabrid nagu Poola, Valgevene ja Läti, kuigi Valgevenega mingeid majandussidemeid põhimõtteliselt pole, piir on sisuliselt kinni ja see odav Läti on ka Eesti naaber, kui Eesti naabritena nimetas vaid Rootsit ja Soomet. Ehk siis mees, kellel on sirge jutuga mehe maine, räägib sirget juttu vaid oponente iseloomustades, asjast rääkides tuleb vabalt ka maotu BS välja.
Ja mis Jollerisse puutub, siis temas olen ma eriliselt pettunud, kuna valisin teda- kuidas temas pettusin juba ammu- siis, kui ta viskus Kallase kaitsele olukorras, kui Kallas ilmselgelt valetas ja vassis sel teemal, mis sorti äritegevust ta abikaasa Venemaaga ikkagi ajas, millal ta sellest teada sai ja miks maksti tagasi ta antud laen (see maksti tagasi ülejärgmisel päeval peale seda, kui ajakirjanik saatis ta abikaasale päringu ja hiljem ütles Kaja korduvalt eri intervjuudes, et see laen ei puutu üldse asjasse, et see laen maksti tagasi jube enne skandaali puhkemist (sest tõesti selleks hetkeks polnud lugu veel avaldatud)).
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:45
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:19
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:15

Kõhu pekkide maha monteerimine.
Kuidas siis nii, kui käis juba kõhu rasvaimul.
Rasvaimu pole igavene, et korra teed ja ongi kõik.
Tegelikult ta käis küll kõhuplastikal- see vist pole sama mis rasvaimu?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 19:53
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 17:19

Kuidas siis nii, kui käis juba kõhu rasvaimul.
Ei ole sama, kuigi kõhuplastika võib sisaldada ka rasvaimu vöökohalt. Varem ta minu arust lasi ainult rasva imeda, nüüd siis äkki lasi kõhuplastika teha. Rasvaimu üleliigset nahka ei eemalda ega lihaseid trimmi ei tõmba, et kõht oleks laudsile. Rasva võid ära imeda, aga lonti jääb ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 19:57
Ei ole sama, kuigi kõhuplastika võib sisaldada ka rasvaimu vöökohalt. Varem ta minu arust lasi ainult rasva imeda, nüüd siis äkki lasi kõhuplastika teha. Rasvaimu üleliigset nahka ei eemalda ega lihaseid trimmi ei tõmba, et kõht oleks laudsile. Rasva võid ära imeda, aga lonti jääb ikka.
On korra eelnevalt kõhuplastikat teinud, kui Kardoga veel koos oli. Aga kuna ta nüüd aastaid hiljem on ju veel peenemaks jäänud, siis tahtis ilmselt uuesti korrigeerida. Ütles, et nahk kortsus mingil määral taas.
Kui sellinne hernekepp lõpuks olla, siis ei imesta ka, et nahka üle jääb.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 21:30

On korra eelnevalt kõhuplastikat teinud, kui Kardoga veel koos oli. Aga kuna ta nüüd aastaid hiljem on ju veel peenemaks jäänud, siis tahtis ilmselt uuesti korrigeerida. Ütles, et nahk kortsus mingil määral taas.
Mina igatahes mäletan, et ta tegi siis rasvaimu. Sest ise otsisin siis infot kõhuplastika kohta ja olid Malluka pildid kõhust, milline ta oli enne ja pärast. Ja siis ta ise kirjutas, et nii suur veel kõht polnud, et plastikat teha, aga päris suur kõht oli sellegipoolest. Kõhuplastika on teinud hoopis Pärtelpoeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 21:36
Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 21:30

Mina igatahes mäletan, et ta tegi siis rasvaimu. Sest ise otsisin siis infot kõhuplastika kohta ja olid Malluka pildid kõhust, milline ta oli enne ja pärast. Ja siis ta ise kirjutas, et nii suur veel kõht polnud, et plastikat teha, aga päris suur kõht oli sellegipoolest. Kõhuplastika on teinud hoopis Pärtelpoeg.
Äh, mis vahet sellel tegelikult on. Võib-olla ma mäletan ise ka valesti. Sellesmõttes, ta on kõike aisalt näidanud ja rääkinud, mida lõ7ganud on ja teinud. No shame.
Las teeb kui raha on.
Ise ka vajaks rasvaimu ja tahaks aga raha pole 😃
Külaline

Vaatasin eile korduse ära.
Nooh, ütleme nii, et ma arvan, et puhas poiss ja uue lehe keeranud ta kohe kindlasti ei ole 😂
Tema raamatuid ma lugenud ei ole.

Kas ta ise aru ei saa, et ta ju ikka skeemitab edasi, kui teenib 5 kilo kuus aga tööl käima ei pea 🙈
Las siis elab eituses edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 11:25 Vaatasin eile korduse ära.
Nooh, ütleme nii, et ma arvan, et puhas poiss ja uue lehe keeranud ta kohe kindlasti ei ole 😂

Kas ta ise aru ei saa, et ta ju ikka skeemitab edasi, kui teenib 5 kilo kuus aga tööl käima ei pea 🙈
Mallukas ju maksab talle raha. Eks see ole ka töö. Mingit 5000 eurot ma muidugi ei usu, aga Mallukas vist kõrvuni armunud jah, et kõike usub ja talle muudkui raha maksab. Hea, et oli mõistust vähemalt maja oma nimele osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 11:31
Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 11:25 Vaatasin eile korduse ära.

Mallukas ju maksab talle raha. Eks see ole ka töö. Mingit 5000 eurot ma muidugi ei usu, aga Mallukas vist kõrvuni armunud jah, et kõike usub ja talle muudkui raha maksab. Hea, et oli mõistust vähemalt maja oma nimele osta.
Ka kindlasti läbi mingi skeemi, sest muidu võtaks kohtutäitur ametliku raha ära.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Mallukas maksab mustalt või? Ahhoi, maksuamet, ÄRKA!
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

Tegelikult tõesti, väga huvitav, kuidas sellele mehele see palk vormistatud on? Naine tegi enda nimele veel ühe konto ja pangakaardi ja mees siis kasutab. Ilmselt nii?
Külaline

Ma olen vist asjadest valesti aru saanud aga kas puhtalt lehelt alustamine ei eelda oma eelnevate jamade äraklattimist? Et vahetame nime, laseme kõik pankrotti/kirjutame ümber, maksuametile võlad jne aga uus elu on puhtalt lehelt? Kuidas?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:32 Tegelikult tõesti, väga huvitav, kuidas sellele mehele see palk vormistatud on? Naine tegi enda nimele veel ühe konto ja pangakaardi ja mees siis kasutab. Ilmselt nii?
Ma arvan, et mõne muu riigi kontole ehk. Hooples ju, et 5 erineva riigi isikukoodid ja kontod on. Aga samas siis ju info nimeliselt jääb ju ikka, et inimene saab palgatulu. Vahet pole mis riigi kontole makstakse.
Iga välismaa isikukood on seotud ka kodakondsuse riigi isikukoodiga.
Külaline

Palga maksja (Mallukas) peab kohtutäituri aktide põhjal kinnipidamisi tegema. Kui tohutu see palk on, et 5 000 kinni pidamata jääb?
Külaline

Päris paljud võlgnikud ja muud maksude eest kõrvale hoidvad isikud kasutavad sissetulekute peitmiseks näiteks Revolut panka.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:32 Tegelikult tõesti, väga huvitav, kuidas sellele mehele see palk vormistatud on? Naine tegi enda nimele veel ühe konto ja pangakaardi ja mees siis kasutab. Ilmselt nii?
Mallukas peab aitama vassida jah, ega muidu ei mängi välja. Mees kaebles ju, et elu on ebamugav, aga mis teha, tema ei kavatse kannatada mingite jamade pärast, mis 10 aastat tagasi juhtusid.
Külaline

Mina aga ei jaksa ära imestada, et kuidas selline kräpp, mida M toodab, nii meeletut tulu toodab. Inimesed, nagu päriselt, miks te maksate selle blogi lugemise eest? Kuidas lähevad täiesti normaalsed ja kenad eesti naised mingisugusesse suvelaagrisse mingeid jutukesi kuulama? Ja maksavad selle eest piletiraha.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:44 Mina aga ei jaksa ära imestada, et kuidas selline kräpp, mida M toodab, nii meeletut tulu toodab. Inimesed, nagu päriselt, miks te maksate selle blogi lugemise eest? Kuidas lähevad täiesti normaalsed ja kenad eesti naised mingisugusesse suvelaagrisse mingeid jutukesi kuulama? Ja maksavad selle eest piletiraha.
Mina ka sellest aru ei saa.
Külaline

Oot, aga sellel mehikesel on ju mitme naisega mitu last. Kas need ükski elatist ei nõua?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:52 Oot, aga sellel mehikesel on ju mitme naisega mitu last. Kas need ükski elatist ei nõua?
Võib-olla jälle Mallukas kannab neile.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist