Seda vaatasin ma ka, et Ligi ütles Leedu oleva odava, kuna tal on odavad naabrid nagu Poola, Valgevene ja Läti, kuigi Valgevenega mingeid majandussidemeid põhimõtteliselt pole, piir on sisuliselt kinni ja see odav Läti on ka Eesti naaber, kui Eesti naabritena nimetas vaid Rootsit ja Soomet. Ehk siis mees, kellel on sirge jutuga mehe maine, räägib sirget juttu vaid oponente iseloomustades, asjast rääkides tuleb vabalt ka maotu BS välja.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 18:54 See Malluka elukaaslane mind isegi niiväga endast välja ei ajanud, oligi ju teada, et pätt, küll aga vihastas mind hoopis rohkem Ligi intervjuu. No küll on ülbik. Küsiti, miks siin kõik nii kallis on, hakkas jälle mingi plää-plää, et Ukraina sõda, tarneahelad katkesid jne. Siis oli küsimus, et miks Lätis, Leedus ja Poolas on palju odavam, siis plää-plää, et seal on odavad riigid naabriks, meil on kallid riigid, Soome ja Rootsi. Aga miks Lätis siis on odavam, kui ka kallis riik naabriks (Eesti).
Ja mis Jollerisse puutub, siis temas olen ma eriliselt pettunud, kuna valisin teda- kuidas temas pettusin juba ammu- siis, kui ta viskus Kallase kaitsele olukorras, kui Kallas ilmselgelt valetas ja vassis sel teemal, mis sorti äritegevust ta abikaasa Venemaaga ikkagi ajas, millal ta sellest teada sai ja miks maksti tagasi ta antud laen (see maksti tagasi ülejärgmisel päeval peale seda, kui ajakirjanik saatis ta abikaasale päringu ja hiljem ütles Kaja korduvalt eri intervjuudes, et see laen ei puutu üldse asjasse, et see laen maksti tagasi jube enne skandaali puhkemist (sest tõesti selleks hetkeks polnud lugu veel avaldatud)).