Revolver kirjutas: ↑03 Juun 2024 20:28
Kägu perekoolist kirjutas: ↑03 Juun 2024 19:02
Eh, siin seda teemat lugedes (eriti Revolvrit) mõistan veel rohkem, kui väga mul on ikka mehega vedanud. Mina ei ole mingeid töid talle jaganud, ise võttis kätte ja teatas, et kui mina teen süüa, siis tema koristab. Ja nii ongi. Mulle söögitegemine meeldib, koristamine mitte ja olen väga rahul sellise jaotusega. Kusjuures tegemist on just selle vanema põlvkonna mehega, kes paljudel juhutdel vist tõesti arvab, et kodutööd on naiste rida.
Kiidan ma meest muidugi ka pidevalt, enamasti mitte otseselt köögi koristamise eest kuigi vahel ka seda), aga põhjust leiab alati. Tema kiidab mind ka Ja kinke teen mehele ma ka (ja seda mitte tasuks kodutööde eest), vastu neid ei oota. Aga olen ikka lilli vahel saanud ja seda mitte tasuks kodutööde eest) ja selle üle väga õnnelik. Raha teenime mõlemad, kodus panustame mõlemad, kinke teeme ja kaasat kiidame mõlemad.. ideaalne elu vist
Ma räägin ju sama juttu mis sina, ainult et sa ei suuda tunnistada et minul on õigus. Võib-olla te ei oskagi süüvida sellesse mida loete ja hakkate kohe rääkima kuidas teil on? Tundub sedasi.
Miks sa arvad, et ma ei suuda tunnistada, et sul on õigus? Jah, osaliselt ongi sul õigus - ses osas, et kodune elu ei pea käima mingi sunduse ega dikteerimise järgi kumbagi pidi. Ja ses osas ka, et tähelepanu ja kiitmine ei ole oluline mitte ainult naistele, aga ka meestele.
Aga jään sinuga eriarvamusele osas, et sinu arvates ükski naine seda ei mõista ja kõikides peredes käib kogu elu mingite jonnivate naiste tujude järgi. Ma siiski arvan, et enamus peredes käib elu nii nagu minu peres käib - mõlemad peres teevad mingeid asju, mis on olulised. Ja need toimetused ja tööd jagunevad loomulikul viisil, nii nagu konkreetsele perele kõige paremini sobib. Ja samuti on enamuses peredes kindlasti ka teineteisest hoolimine ja tunnustamine vastastikune, nii et ka naine tunnustab meest, mitte ainult vastupidi.
Ehk siis enda pere tõingi näiteks sellena, kus see, mida sina pea võimatuks pead tegelikult toimib nii, et me mõlemad rahul oleme. Keegi kedagi ei sunni ja elu toimib kenasti.