Mis mõttes hooletusse? Nii lepiti pärast lahutust kokku, et pojad isale ja tütar ema juurde. Üks laps juba täiskasvanud ja tõenäolisel käib suurima hea meelega soojas kohas külas.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 19:44Aga miks see emme oma vanemad pojad siis hooletusse jättis? Ei usu et liiga tihti vaatamas käis. Miks oli vaja üldse kaugele teise riiki kolida, kui enamus lapsi siin?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:55Issidel jääb sageli see rõõmsam osa - mängimine. Kõik nn must töö jääb emadele. Haige lapse põetamine, okse koristamine, söötmine, tüütute kohustuste meelde tuletamine jne. Issidele on kombeks ka tütreid raha ära osta. Mida iganes see näpuga näitab, siis issi ostab. Emmed aga ei ole nii lahke käega raiskajad. Sealt ka need issitütred tekivad. Issi alati lubab kõike, ostab limonaad, kommi, mürab ja möllab. Ema tuletab meelde magama mineku aega, koristamist ja käte pesemist.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Mitte ei soovi, vaid EI LUBATA. Ei kohtuda ega helistada ega mitte mingil moel kontakti võtta. Kas sa oled veidi kohtlane? Tutvu kogu materjaliga, enne kui suvalisi naiivseid heietusi pillud.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 19:51Ega seegi laps pisike ole, 9 aastane. Sinu jutt on ju ühte väravasse ja lapsest sa ei hooli. Lugesin, laps on 9 päeva olnud turvakodus ja ka emaga siis suhelda ei soovi.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:48Sa räägid täiskasvanud tütrest, kes ei vaja otseselt vanema hoolitsust. Kas ema peaks täiskasvanud tütre küljes rippuma ja oma elu elada ei tohi? Nagu ma ütlesin, siis mul on väga hea isa ja õnneks minu vanemad on siiani koos. Kuid kui nad oleks lahutanud, siis oleks mul jätkunud hea suhe ja suhtlemine isaga, aga elatada oleks ma siiski eelistanud emaga. Mis viga issi tütar olla, kui samal ajal on sul ka hoolitsev ema, kes kõik su praktilised elumure lahendab. Söök on laual, riided puhtad, patsid punutud, kleidi triigitud jne.
-
Külaline
Kuskohas sina seda kogu materjali näed?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 20:22Mitte ei soovi, vaid EI LUBATA. Ei kohtuda ega helistada ega mitte mingil moel kontakti võtta. Kas sa oled veidi kohtlane? Tutvu kogu materjaliga, enne kui suvalisi naiivseid heietusi pillud.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 19:51Ega seegi laps pisike ole, 9 aastane. Sinu jutt on ju ühte väravasse ja lapsest sa ei hooli. Lugesin, laps on 9 päeva olnud turvakodus ja ka emaga siis suhelda ei soovi.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:48
Sa räägid täiskasvanud tütrest, kes ei vaja otseselt vanema hoolitsust. Kas ema peaks täiskasvanud tütre küljes rippuma ja oma elu elada ei tohi? Nagu ma ütlesin, siis mul on väga hea isa ja õnneks minu vanemad on siiani koos. Kuid kui nad oleks lahutanud, siis oleks mul jätkunud hea suhe ja suhtlemine isaga, aga elatada oleks ma siiski eelistanud emaga. Mis viga issi tütar olla, kui samal ajal on sul ka hoolitsev ema, kes kõik su praktilised elumure lahendab. Söök on laual, riided puhtad, patsid punutud, kleidi triigitud jne.
-
Külaline
[/quote]
Mitte ei soovi, vaid EI LUBATA. Ei kohtuda ega helistada ega mitte mingil moel kontakti võtta. Kas sa oled veidi kohtlane? Tutvu kogu materjaliga, enne kui suvalisi naiivseid heietusi pillud.
[/quote]
Kuskohas sina seda kogu materjali näed?
[/quote]
Kogu sotsmeedia ju seda täis
Mitte ei soovi, vaid EI LUBATA. Ei kohtuda ega helistada ega mitte mingil moel kontakti võtta. Kas sa oled veidi kohtlane? Tutvu kogu materjaliga, enne kui suvalisi naiivseid heietusi pillud.
[/quote]
Kuskohas sina seda kogu materjali näed?
[/quote]
Kogu sotsmeedia ju seda täis
-
Külaline
Kel FB, minge lugege nt Indrek Stahli postitust, kes selle pere pikaajalise naabrina leidis julgust oma nime ja näoga välja öelda, mis tegelikult toimus. Ja mis taas kinnitab raha võimu - suudad palgata kamba tippadvokaate ja õigus on sinu. Ole sa siis suure egoga joodik ja vägivaldne ja kättemaksuhimuline ja lastest seni mitte huvituv, kuni on vaja mahajätjale kohta kätte näidata. Ja mis on ühe armastava ema kõige õrnem punkt? Lapsed muidugi. Läbi nende on võimalik inimene ka hävitada. Ma imestan, et kogu selle aastaid kestnud õuduse ja valu peale suudab see ema veel ikkagi kuidagi koos püsida.
-
Külaline
Kas sa saad aru, et matsirahvale presenteeriti 10% salvestusest. Huvitav kes gaasi oleks pidanud saama. Isa, laps. Äkki isegi ema. Oleks seal olnud vägivalla episood oleks isa raudus käsi ära viidud. Küll aga tegi ema täiest jõust komejanti. Ja arvata võib, et see tsirkus tal olukorda paremaks ei tee.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 15:48Ametnikud oleks pidanud pipragaasi kasutama.Egalitaar kirjutas: ↑11 Okt 2024 15:22Absoluutselt! Käpardid ametnikud. Ei suutnud olukorda deeskaleerida.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 14:20
Menetlus algatati, et uurida kohalviibinud ametnike tegevust. Ja ongi õige, terve kari ametnikke lihtsalt vahtisid niisama pealt, kuidas inimesed kaklesid.
-
Külaline
Indrek Stahl oli Bastioni omanik (kui ma ei eksi, ei viitsi guugeldada) ning Heinmets omal ajal nende esindusnägu/modell. Ma pole kindel, et ta erapooletu on.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:26 Kel FB, minge lugege nt Indrek Stahli postitust, kes selle pere pikaajalise naabrina leidis julgust oma nime ja näoga välja öelda, mis tegelikult toimus. Ja mis taas kinnitab raha võimu - suudad palgata kamba tippadvokaate ja õigus on sinu. Ole sa siis suure egoga joodik ja vägivaldne ja kättemaksuhimuline ja lastest seni mitte huvituv, kuni on vaja mahajätjale kohta kätte näidata. Ja mis on ühe armastava ema kõige õrnem punkt? Lapsed muidugi. Läbi nende on võimalik inimene ka hävitada. Ma imestan, et kogu selle aastaid kestnud õuduse ja valu peale suudab see ema veel ikkagi kuidagi koos püsida.
-
Külaline
Tegelikult selline nõue oli, aga pakkuge välja mis juhtus. Kas õilis ja ilmsüüta emme andis last üle. See oli jub kolmas katseKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 15:55Ma mõtlen ka, et kui mina oleks näiteks juures viibinud politseinik, oleks teinud nii, et isa ootab koridoris ja naispolitseinik viib lapse käekõrval teise vanema juurde. Oleks see füüsiline kontakt ja kraaklemine ära jäänud.Egalitaar kirjutas: ↑11 Okt 2024 15:22Absoluutselt! Käpardid ametnikud. Ei suutnud olukorda deeskaleerida.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 14:20
Menetlus algatati, et uurida kohalviibinud ametnike tegevust. Ja ongi õige, terve kari ametnikke lihtsalt vahtisid niisama pealt, kuidas inimesed kaklesid.
-
Külaline
Ei soovi. Kõtt siit intrigantKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 16:44 Kes sooviks kaasa aidata
https://petitsioon.ee
(ei ole kuidagi ise looga seotud ja kes ei soovi, ignoreerigu ilma kommentaarideta).
-
Külaline
Samal põhjusel tõenäoliselt miks tütargi kohtu poolt isale määrati. Tundub, et proua on ebastabiilne ja ei ole lihtsalt võimelineKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:27 ma ei teagi, mida arvata... Video on jõhker ja esimene mõte oli küll, et appi appi mis toimub. Aga siis lugesin juristide kirjeldust antud olukorrast, mis kestis tegelikult 40 minutit, ja millest oli FB-sse pandud see 25-sekundine lõik. Kirjeldus oli punkt-punktilt, kuidas ja mis 40 minuti jooksul toimus. Hetk enne ema rebis lapse isa sülest, sellele järgnes see, mida videos näha on. Pole ju kogu videot näinud ja ei taha seisukohta võtta.
Miks poisid isaga elavad?
-
Külaline
Ignoreerid fakte ja lihtsalt valetad.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:31Mitte miski mis oli enne, ei õigusta maas lamava naise ja lapse kiskumist. Lapse arvamus on seal vägagi selge, keda ta minema ajab.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:27 ma ei teagi, mida arvata... Video on jõhker ja esimene mõte oli küll, et appi appi mis toimub. Aga siis lugesin juristide kirjeldust antud olukorrast, mis kestis tegelikult 40 minutit, ja millest oli FB-sse pandud see 25-sekundine lõik. Kirjeldus oli punkt-punktilt, kuidas ja mis 40 minuti jooksul toimus. Hetk enne ema rebis lapse isa sülest, sellele järgnes see, mida videos näha on. Pole ju kogu videot näinud ja ei taha seisukohta võtta.
Miks poisid isaga elavad?
-
mõtlenOMApeaga
- Teerajaja
- Kontakt:
Jaa, loomulikult on õigus kahelda kõigi sõnades. Aga on jah avalikult teada nende ammune töösuhe ja seepärast ta kirjutabki, et tunneb väga kaua ema ja alates abiellumisest siis ka isa. Naabruses elamisega kaasnes nt ka see, et pidid purjus ja/või vägivaldse mehe eest enda juurde pakku jooksnud ema toibutama. Miks peaks keegi avalikult tuntud inimene selliseid jutte välja mõtlema ja enda head nime kaalule panema?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:33Indrek Stahl oli Bastioni omanik (kui ma ei eksi, ei viitsi guugeldada) ning Heinmets omal ajal nende esindusnägu/modell. Ma pole kindel, et ta erapooletu on.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:26 Kel FB, minge lugege nt Indrek Stahli postitust, kes selle pere pikaajalise naabrina leidis julgust oma nime ja näoga välja öelda, mis tegelikult toimus. Ja mis taas kinnitab raha võimu - suudad palgata kamba tippadvokaate ja õigus on sinu. Ole sa siis suure egoga joodik ja vägivaldne ja kättemaksuhimuline ja lastest seni mitte huvituv, kuni on vaja mahajätjale kohta kätte näidata. Ja mis on ühe armastava ema kõige õrnem punkt? Lapsed muidugi. Läbi nende on võimalik inimene ka hävitada. Ma imestan, et kogu selle aastaid kestnud õuduse ja valu peale suudab see ema veel ikkagi kuidagi koos püsida.
Ja tegelikult on sotsmeedia kommentaarides selliseid väljaütlemisi vihjamisi nende päevade jooksul väga palju olnud seda peret tundvate inimeste poolt. Aga eks sellekas peab eriline julgus ja paks nahk olema, et Stahli kombel välja tulla selle teemaga. Tühistamine läheb ju kohe lahti.
-
Külaline
Leidis ka, keda uskuda. Seda inimest ei usu ükski ärimees, pank ega eesti riik. Nad üldse aastakümneid eestist ära olnud.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:26 Kel FB, minge lugege nt Indrek Stahli postitust, kes selle pere pikaajalise naabrina leidis julgust oma nime ja näoga välja öelda, mis tegelikult toimus. Ja mis taas kinnitab raha võimu - suudad palgata kamba tippadvokaate ja õigus on sinu. Ole sa siis suure egoga joodik ja vägivaldne ja kättemaksuhimuline ja lastest seni mitte huvituv, kuni on vaja mahajätjale kohta kätte näidata. Ja mis on ühe armastava ema kõige õrnem punkt? Lapsed muidugi. Läbi nende on võimalik inimene ka hävitada. Ma imestan, et kogu selle aastaid kestnud õuduse ja valu peale suudab see ema veel ikkagi kuidagi koos püsida.
-
Külaline
Siin jääb mulje nagu KH oleks mingi vallavaene, kes advokaatigi palgata ei jaksa ja kellele rikas mees liiga teeb. Päris nii see siiski ei ole
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8733 ... ikas-naine
Või kui lahutusega saadud vara laiaks on löödud, siis küsigu sõbranna Mari Tooli käest laenu, too on ju üks Eesti rikkamaid naisi.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8733 ... ikas-naine
Või kui lahutusega saadud vara laiaks on löödud, siis küsigu sõbranna Mari Tooli käest laenu, too on ju üks Eesti rikkamaid naisi.
-
Külaline
Nii ta on, lisaks oli vene aja lõpus nö Viru ärikas.
Sa arvad advokaatidest liiga palju. Isegi kõige kallim advokaat ei tohi mängida väljaspool seadust, alati peab leidma midagi konkreetset mille põhjal paragrahviga lajatada. Õigusest ja õiglusest on siin juba varem räägitud. Need tõesti ei pruugi kattuda. Samas Stahli postitus ei tähenda midagi kui ta ei tunnista sama näiteks kohtus. Sellest oleks Heinmetsale kasu.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:26 Kel FB, minge lugege nt Indrek Stahli postitust, kes selle pere pikaajalise naabrina leidis julgust oma nime ja näoga välja öelda, mis tegelikult toimus. Ja mis taas kinnitab raha võimu - suudad palgata kamba tippadvokaate ja õigus on sinu. Ole sa siis suure egoga joodik ja vägivaldne ja kättemaksuhimuline ja lastest seni mitte huvituv, kuni on vaja mahajätjale kohta kätte näidata. Ja mis on ühe armastava ema kõige õrnem punkt? Lapsed muidugi. Läbi nende on võimalik inimene ka hävitada. Ma imestan, et kogu selle aastaid kestnud õuduse ja valu peale suudab see ema veel ikkagi kuidagi koos püsida.
-
Külaline
Juba läkski tühistamiseks. Isa on mõne arvates loomulikult täiesti ilmsüüta kannataja.mõtlenOMApeaga kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:48Aga eks sellekas peab eriline julgus ja paks nahk olema, et Stahli kombel välja tulla selle teemaga. Tühistamine läheb ju kohe lahti
Vait ollakse hirmust, et mees tuleb kätte maksma. Siingi üks ähvardab muudkui Sarvega.
Peale nende lahutust juhtusin kuulama KH-a ühes podcastis nende abielust rääkimas. Olles ise sarnases suhtes olnud, tuli kahjuks kõik liigagi tuttav ette. Naistekas PC äkki?
-
Külaline
Ta oli ajakirja Eesti Naine podcasti juht enne Portugali minemist ja siis ta tõi oma lugusid ja näiteid ka sisse. Iga naine on lugu selle PC nimi. Juba siis oli kõhe kuulata, mis ta kõik oli abielus ja eriti peale lahutust läbi pidanud elama. Aga nagu nüüd teame, alati saab hullemaks minnaKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 22:38Juba läkski tühistamiseks. Isa on mõne arvates loomulikult täiesti ilmsüüta kannataja.mõtlenOMApeaga kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:48Aga eks sellekas peab eriline julgus ja paks nahk olema, et Stahli kombel välja tulla selle teemaga. Tühistamine läheb ju kohe lahti
Vait ollakse hirmust, et mees tuleb kätte maksma. Siingi üks ähvardab muudkui Sarvega.
Peale nende lahutust juhtusin kuulama KH-a ühes podcastis nende abielust rääkimas. Olles ise sarnases suhtes olnud, tuli kahjuks kõik liigagi tuttav ette. Naistekas PC äkki?
-
Külaline
Uskumatu nii väikse lapse puhul. Ta saaks emaga rääkida kui läheb vabatahtlikult isa juurde. Ja lapseke valib vangistuse. Kui kõik lõppeb nii nagu ta peaks lõppema - laps läheb ema juurde ja kohtub isaga siis kui ISE soovib, siis ma pakun, et see “isa” oma tütart enam ei näe. Masendav vend.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 20:03Vägivaldne rebimine ja turvakodusse toppimine tekitab kindlasti lapses väga sooje tundeid isa vastu.Kuda sa selle lapsega vähehaaval kontakti lood, kui laps on isolatsioonis Portugalis?
Mõtle ka, mis iba ajad.
-
Külaline
Lugesin. Väga-väga loodan, et see asi hakkab nüüd kuskilt otsast hargnema ja paremuse suunas liikuma. Praegu tundub küll, et Eesti oleks nagu mingiks maffiariigiks muutumas, kus raha ja mõjuvõim otsustavad kõik. Olen algusest peale K.H juttu uskunud. Jätkugu tal nüüd ainult veel jaksu edasi võidelda.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:26 Kel FB, minge lugege nt Indrek Stahli postitust, kes selle pere pikaajalise naabrina leidis julgust oma nime ja näoga välja öelda, mis tegelikult toimus. Ja mis taas kinnitab raha võimu - suudad palgata kamba tippadvokaate ja õigus on sinu. Ole sa siis suure egoga joodik ja vägivaldne ja kättemaksuhimuline ja lastest seni mitte huvituv, kuni on vaja mahajätjale kohta kätte näidata. Ja mis on ühe armastava ema kõige õrnem punkt? Lapsed muidugi. Läbi nende on võimalik inimene ka hävitada. Ma imestan, et kogu selle aastaid kestnud õuduse ja valu peale suudab see ema veel ikkagi kuidagi koos püsida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist