Kas "EKRE läheb põhja"?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

No kui nii palju konfliktseid ja lahmima suuvärgiga inimesi ühte kokku koondub, mida muud kui suur tüli sealt oodata on?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 14:41 No kui nii palju konfliktseid ja lahmima suuvärgiga inimesi ühte kokku koondub, mida muud kui suur tüli sealt oodata on?
Nagu see kes ossideks nimetab teisi?

Samas Helmed julgevad öelda nii nagu asjad on, ilma häbenematta?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 16:33 Nagu see kes ossideks nimetab teisi?

Helmed, kes igapäevaselt teisi mõnitavad, karjuvad jutule vahele ja teistest üle, kasutavad tööl teiste segamiseks "müramasinat" ja vandaalitsevad antiikmööbli kallal - äkki tuleks mingi häbitunne ikka kasuks? Igalt muult töökohalt oleks ammu lahti lastud sellise käitumise eest aga noh, rahva esindajad🤷
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 16:58

Helmed, kes igapäevaselt teisi mõnitavad, karjuvad jutule vahele ja teistest üle, kasutavad tööl teiste segamiseks "müramasinat" ja vandaalitsevad antiikmööbli kallal - äkki tuleks mingi häbitunne ikka kasuks? Igalt muult töökohalt oleks ammu lahti lastud sellise käitumise eest aga noh, rahva esindajad🤷
Sa ka siis üks häbenejatest?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 17:13
Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 16:58

Minu esindajad ei ole kunagi nii käitunud, pole põhjust häbeneda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 16:33
Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 14:41 No kui nii palju konfliktseid ja lahmima suuvärgiga inimesi ühte kokku koondub, mida muud kui suur tüli sealt oodata on?
Nagu see kes ossideks nimetab teisi?

Üldiselt need, kes kirjutavad "häbenematta", tulevad peredest, kus taktitunde ja viisakuse puudumist peetakse aususeks.
Külaline

Üldiselt poliitika ei ole häbenejatele.

Puutin tungib kallale, sa hakkad viisakalt paluma ja noote eritama?
Külaline

Ja paluma, et oi kirjavead oi oi.
EKRE tahtis amnu seda mida Kusti ja herem räägivad.
Siis kõuk inisesid.
Meelege ei hakka kirjavigu parandama. Saate häbeneda
Külaline

Minu esindajad ei ole kunagi nii käitunud, pole põhjust häbeneda.
[/quote]

Sinu esindajad põgenevad esimesena
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Oleks juba aeg!
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 19:26 Üldiselt poliitika ei ole häbenejatele.

Puutin tungib kallale, sa hakkad viisakalt paluma ja noote eritama?
Martin pröökab ja märatseb riigikogus ka ilma igasuguse puutini rünnaku ohuta, see ei ole siin praegu üldse teemakski.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 19:30 Ja paluma, et oi kirjavead oi oi.
EKRE tahtis amnu seda mida Kusti ja herem räägivad.
Siis kõuk inisesid.
Meelege ei hakka kirjavigu parandama. Saate häbeneda
Ja siis solvutakse, et miks neid ossideks ja veidi lihtsateks peetakse :roll:
Külaline

Ja siis solvutakse, et miks neid ossideks ja veidi lihtsateks peetakse :roll:
[/quote]
Ossid on need kes teisi nendeks kutsuvad. Kes peavad ennast paremaks, kui teised.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 14:38
Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 13:51 Facebookis olen märganud, et kõiga ekre truumad on menopausi jõudnud kutseka haridusega naised.
Pigem ikka ossidest mehed on need tulihingelised pooldajad. Naistele see ideoloogia, et naine peab olema kodus, lapsi sünnitama ja vait olema, mees võib kõike teha, eriti peale ei lähe. Naistel ka suht suva mingitest homodest, aga see on ossidest meeste jaoks probleem number üks, mida ikka keegi teine voodis teeb. Ag asee on õige, et nii ekre fännidest naiste ja meeste ühisnimetaja on ikka madal haridustase.
Viimasel ajal jah. Kui EKRE tuli, sai ta seal päris alguses paaril valimisel ka minu hääle. Mulle meeldis, et nad olid (tol hetkel) nagu protestierakond. Ja nad seisid eesti keele eest. Kahjuks hakkas õige pale varsti paistma ja alguse heast muljest (minu jaoks heast muljest, ma olen konservatiiv) ei jäänud midagi järgi.
Aga ei haridustase ega sissetulek mul madal ei ole. Samas, enam ma kindlasti ekre poolt ei hääletaks ka. Reformi poolt sama kindlalt ka mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 20:49 Ja siis solvutakse, et miks neid ossideks ja veidi lihtsateks peetakse :roll:
Ossid on need kes teisi nendeks kutsuvad. Kes peavad ennast paremaks, kui teised.
[/quote]

ja kes on siis perekond Helmed ja nende fännklaab, arvestades missugused väljendid nende suust pidevalt kõlavad? MOTT
Külaline

Häbenemine ja kombed on kaks erinevat asja. Isegi see sinu kirutud Putin ei käitu nii labaselt. Ei kisa, ei karju, ei lõhu.Ja visata välja erakonnast kõik konkurendid, et saaks üksi esimeheks kandideerida, on ikka lameduse tipp. Kui ebakindel peab oma tõelises võimus olema, et nii teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 21:21
Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 14:38
Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 13:51 Facebookis olen märganud, et kõiga ekre truumad on menopausi jõudnud kutseka haridusega naised.
Pigem ikka ossidest mehed on need tulihingelised pooldajad. Naistele see ideoloogia, et naine peab olema kodus, lapsi sünnitama ja vait olema, mees võib kõike teha, eriti peale ei lähe. Naistel ka suht suva mingitest homodest, aga see on ossidest meeste jaoks probleem number üks, mida ikka keegi teine voodis teeb. Ag asee on õige, et nii ekre fännidest naiste ja meeste ühisnimetaja on ikka madal haridustase.
Viimasel ajal jah. Kui EKRE tuli, sai ta seal päris alguses paaril valimisel ka minu hääle. Mulle meeldis, et nad olid (tol hetkel) nagu protestierakond. Ja nad seisid eesti keele eest. Kahjuks hakkas õige pale varsti paistma ja alguse heast muljest (minu jaoks heast muljest, ma olen konservatiiv) ei jäänud midagi järgi.
Aga ei haridustase ega sissetulek mul madal ei ole. Samas, enam ma kindlasti ekre poolt ei hääletaks ka. Reformi poolt sama kindlalt ka mitte.
Kas uut ERK erakonda kaaluks? Just lugesin, et väljavisatud plaanivad uue ikka asutada
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2024 11:38
Häbenemine ja kombed on kaks erinevat asja. Isegi see sinu kirutud Putin ei käitu nii labaselt. Ei kisa, ei karju, ei lõhu.
Viisakalt või kombekalt tapab naisi ja lapsi. Pommitab jne.
käguan
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas käguan »

Nüüd on siis selge, et leppimist ei tule. Väljavisatud ja väljaastunud seltskond teeb uue erakonna ja seega hakkavad konkureerima.
Külaline

Viisakalt või kombekalt tapab naisi ja lapsi. Pommitab jne.
Siin kaitsti perekond Helme labast käitumismaneeri, kui sa aru ei saanud. Aga tüüpiline sinusugustele, et argumenteerida millegagi pole, siis viiakse jutt mujale. Tüüpiline demagoogiavõte ja märk kehvast argumenteerimisoskusest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], käguan, xqwerty ja 10 külalist