Kas "EKRE läheb põhja"?
-
Külaline
No kui nii palju konfliktseid ja lahmima suuvärgiga inimesi ühte kokku koondub, mida muud kui suur tüli sealt oodata on?
-
Külaline
Nagu see kes ossideks nimetab teisi?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 14:41 No kui nii palju konfliktseid ja lahmima suuvärgiga inimesi ühte kokku koondub, mida muud kui suur tüli sealt oodata on?
Samas Helmed julgevad öelda nii nagu asjad on, ilma häbenematta?
-
Külaline
Helmed, kes igapäevaselt teisi mõnitavad, karjuvad jutule vahele ja teistest üle, kasutavad tööl teiste segamiseks "müramasinat" ja vandaalitsevad antiikmööbli kallal - äkki tuleks mingi häbitunne ikka kasuks? Igalt muult töökohalt oleks ammu lahti lastud sellise käitumise eest aga noh, rahva esindajadKülaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 16:33 Nagu see kes ossideks nimetab teisi?
-
Külaline
Sa ka siis üks häbenejatest?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 16:58Helmed, kes igapäevaselt teisi mõnitavad, karjuvad jutule vahele ja teistest üle, kasutavad tööl teiste segamiseks "müramasinat" ja vandaalitsevad antiikmööbli kallal - äkki tuleks mingi häbitunne ikka kasuks? Igalt muult töökohalt oleks ammu lahti lastud sellise käitumise eest aga noh, rahva esindajadKülaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 16:33 Nagu see kes ossideks nimetab teisi?
Samas Helmed julgevad öelda nii nagu asjad on, ilma häbenematta?![]()
-
Külaline
Minu esindajad ei ole kunagi nii käitunud, pole põhjust häbeneda.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 17:13Sa ka siis üks häbenejatest?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 16:58Helmed, kes igapäevaselt teisi mõnitavad, karjuvad jutule vahele ja teistest üle, kasutavad tööl teiste segamiseks "müramasinat" ja vandaalitsevad antiikmööbli kallal - äkki tuleks mingi häbitunne ikka kasuks? Igalt muult töökohalt oleks ammu lahti lastud sellise käitumise eest aga noh, rahva esindajadKülaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 16:33 Nagu see kes ossideks nimetab teisi?
Samas Helmed julgevad öelda nii nagu asjad on, ilma häbenematta?![]()
-
Külaline
Üldiselt need, kes kirjutavad "häbenematta", tulevad peredest, kus taktitunde ja viisakuse puudumist peetakse aususeks.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 16:33Nagu see kes ossideks nimetab teisi?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 14:41 No kui nii palju konfliktseid ja lahmima suuvärgiga inimesi ühte kokku koondub, mida muud kui suur tüli sealt oodata on?
-
Külaline
Üldiselt poliitika ei ole häbenejatele.
Puutin tungib kallale, sa hakkad viisakalt paluma ja noote eritama?
-
Külaline
Ja paluma, et oi kirjavead oi oi.
EKRE tahtis amnu seda mida Kusti ja herem räägivad.
Siis kõuk inisesid.
Meelege ei hakka kirjavigu parandama. Saate häbeneda
Siis kõuk inisesid.
-
Külaline
Minu esindajad ei ole kunagi nii käitunud, pole põhjust häbeneda.
[/quote]
Sinu esindajad põgenevad esimesena
[/quote]
Sinu esindajad põgenevad esimesena
-
Külaline
Martin pröökab ja märatseb riigikogus ka ilma igasuguse puutini rünnaku ohuta, see ei ole siin praegu üldse teemakski.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 19:26 Üldiselt poliitika ei ole häbenejatele.
-
Külaline
Ja siis solvutakse, et miks neid ossideks ja veidi lihtsateks peetakseKülaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 19:30 Ja paluma, et oi kirjavead oi oi.
Siis kõuk inisesid.
-
Külaline
Ja siis solvutakse, et miks neid ossideks ja veidi lihtsateks peetakse 
[/quote]
Ossid on need kes teisi nendeks kutsuvad. Kes peavad ennast paremaks, kui teised.
[/quote]
Ossid on need kes teisi nendeks kutsuvad. Kes peavad ennast paremaks, kui teised.
-
Külaline
Viimasel ajal jah. Kui EKRE tuli, sai ta seal päris alguses paaril valimisel ka minu hääle. Mulle meeldis, et nad olid (tol hetkel) nagu protestierakond. Ja nad seisid eesti keele eest. Kahjuks hakkas õige pale varsti paistma ja alguse heast muljest (minu jaoks heast muljest, ma olen konservatiiv) ei jäänud midagi järgi.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 14:38Pigem ikka ossidest mehed on need tulihingelised pooldajad. Naistele see ideoloogia, et naine peab olema kodus, lapsi sünnitama ja vait olema, mees võib kõike teha, eriti peale ei lähe. Naistel ka suht suva mingitest homodest, aga see on ossidest meeste jaoks probleem number üks, mida ikka keegi teine voodis teeb. Ag asee on õige, et nii ekre fännidest naiste ja meeste ühisnimetaja on ikka madal haridustase.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 13:51 Facebookis olen märganud, et kõiga ekre truumad on menopausi jõudnud kutseka haridusega naised.
Aga ei haridustase ega sissetulek mul madal ei ole. Samas, enam ma kindlasti ekre poolt ei hääletaks ka. Reformi poolt sama kindlalt ka mitte.
-
Külaline
Ossid on need kes teisi nendeks kutsuvad. Kes peavad ennast paremaks, kui teised.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 20:49 Ja siis solvutakse, et miks neid ossideks ja veidi lihtsateks peetakse![]()
[/quote]
ja kes on siis perekond Helmed ja nende fännklaab, arvestades missugused väljendid nende suust pidevalt kõlavad? MOTT
-
Külaline
Häbenemine ja kombed on kaks erinevat asja. Isegi see sinu kirutud Putin ei käitu nii labaselt. Ei kisa, ei karju, ei lõhu.Ja visata välja erakonnast kõik konkurendid, et saaks üksi esimeheks kandideerida, on ikka lameduse tipp. Kui ebakindel peab oma tõelises võimus olema, et nii teha.Sa ka siis üks häbenejatest?
-
Külaline
Kas uut ERK erakonda kaaluks? Just lugesin, et väljavisatud plaanivad uue ikka asutadaKülaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 21:21Viimasel ajal jah. Kui EKRE tuli, sai ta seal päris alguses paaril valimisel ka minu hääle. Mulle meeldis, et nad olid (tol hetkel) nagu protestierakond. Ja nad seisid eesti keele eest. Kahjuks hakkas õige pale varsti paistma ja alguse heast muljest (minu jaoks heast muljest, ma olen konservatiiv) ei jäänud midagi järgi.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 14:38Pigem ikka ossidest mehed on need tulihingelised pooldajad. Naistele see ideoloogia, et naine peab olema kodus, lapsi sünnitama ja vait olema, mees võib kõike teha, eriti peale ei lähe. Naistel ka suht suva mingitest homodest, aga see on ossidest meeste jaoks probleem number üks, mida ikka keegi teine voodis teeb. Ag asee on õige, et nii ekre fännidest naiste ja meeste ühisnimetaja on ikka madal haridustase.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 13:51 Facebookis olen märganud, et kõiga ekre truumad on menopausi jõudnud kutseka haridusega naised.
Aga ei haridustase ega sissetulek mul madal ei ole. Samas, enam ma kindlasti ekre poolt ei hääletaks ka. Reformi poolt sama kindlalt ka mitte.
-
Külaline
Viisakalt või kombekalt tapab naisi ja lapsi. Pommitab jne.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 11:38Häbenemine ja kombed on kaks erinevat asja. Isegi see sinu kirutud Putin ei käitu nii labaselt. Ei kisa, ei karju, ei lõhu.Sa ka siis üks häbenejatest?
Nüüd on siis selge, et leppimist ei tule. Väljavisatud ja väljaastunud seltskond teeb uue erakonna ja seega hakkavad konkureerima.
-
Külaline
Siin kaitsti perekond Helme labast käitumismaneeri, kui sa aru ei saanud. Aga tüüpiline sinusugustele, et argumenteerida millegagi pole, siis viiakse jutt mujale. Tüüpiline demagoogiavõte ja märk kehvast argumenteerimisoskusest.Viisakalt või kombekalt tapab naisi ja lapsi. Pommitab jne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], xqwerty ja 7 külalist