Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 17:23Piinlik võiks olla hoopis selle pärast, et sa teiste lugejate jaoks teema rikud. Vahetage Revolvriga omavahel meiliaadresse, ja suhelge siis omavahel, aga mitte ärge s..ge foorumisse.
Sinu (ma ei ole kindel, kas see oled seesama) esialgne kommentaar oli hoogne, humoorikas ja tõsiselt äge, ja siis järsku hakkad ise Revolvri moodi jaurama ja nõudma mingit selgitust temalt, mille kohta kõik juba teavad, mida ta vastab ja kuidas ta teema ära rikub. No milleks?
Mina olen selle kreemi-kommentaari autor, kui mind mõtlesid ja minu viimane kommentaar siin teemas oli see, kus lubasin edaspidi ka pahatahtlik moor olla.
See, et kellegi piinlik on, ei ole enam minu kommentaar. Ma tõesti soovisin jah, et ta kirjutaks, kuidas peaks tema meelest heatahtlik naine käituma. Ja lõpuks tuligi vastus, et vait peab olema, ei tohi kellelegi rääkida, et midagi ei meeldi ja ei tohi iseendast rääkida, siis oled eneseimetleja. Ei tohi ka üldse nii olla, et midagi ei meeldi, kogu aeg peab iga liigutusega rahul olema, muidu oled pahatahtlik. Miks ma küsisin, eks sellepärast, et tahtsin, et ta oma tegelikku mõttemaailma ilmutaks. Käib siin "arutlemas", kuidas naised hirmus õelad on, tegelikult on lihtsalt tavaline nartsissist, kes naisi ei salli. MOTT.