Ma ei pea end 3 miljoniga Eestis vallavaeseks. Kui sina pead, siis on sul peas päris palju nihkes.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:11Mis vahet seal on, kes selle välja ütleb. Ega sina sellest rikkamaks saa.. 400 miljoni kõrval oled sa vallavaene, väida mida tahad.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 15:24Räägib inimene, kel pole mitte midagi?Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2025 00:51
Su tunne pole objektiivselt võttes ka kuigi oluline. Sa oled sellega võrreldes ikka lauskerjus.
Raivo Hein sõnastab mu pointi väga täpselt:
"Nagu öeldakse, kui teenid keskmist või kaks korda keskmist Eesti palka ja sul on mingi varandus või aktiva, mis toodab sulle passiivset tulu, siis sinu elustiil ei erine väga palju Jeff Bezosi (maailma rikkaim inimene – toim.) omast. Ainuke vahe on selles, et tal on hästi suur lennuk. Sina lendad liinilennukiga, aga – te mõlemad lendate lennukiga. Vaene inimene ei jõua lennukiga ka lennata. Ja sul on mootorpaat, aga temal sajameetrine jaht, aga te mõlemad saate siiski merel sõita."
Ega vallavaene võib ka ilusat elu elada, keegi polegi väitnud, et ei või. Sõidab rõõmsalt jalgrattaga ringi ja kujutab ette, et see on eralennuk.
Võlupakkumine, kas võtaksite vastu
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:15Ma ei pea end 3 miljoniga Eestis vallavaeseks. Kui sina pead, siis on sul peas päris palju nihkes.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:11Mis vahet seal on, kes selle välja ütleb. Ega sina sellest rikkamaks saa.. 400 miljoni kõrval oled sa vallavaene, väida mida tahad.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 15:24
Räägib inimene, kel pole mitte midagi?
Raivo Hein sõnastab mu pointi väga täpselt:
"Nagu öeldakse, kui teenid keskmist või kaks korda keskmist Eesti palka ja sul on mingi varandus või aktiva, mis toodab sulle passiivset tulu, siis sinu elustiil ei erine väga palju Jeff Bezosi (maailma rikkaim inimene – toim.) omast. Ainuke vahe on selles, et tal on hästi suur lennuk. Sina lendad liinilennukiga, aga – te mõlemad lendate lennukiga. Vaene inimene ei jõua lennukiga ka lennata. Ja sul on mootorpaat, aga temal sajameetrine jaht, aga te mõlemad saate siiski merel sõita."
Ega vallavaene võib ka ilusat elu elada, keegi polegi väitnud, et ei või. Sõidab rõõmsalt jalgrattaga ringi ja kujutab ette, et see on eralennuk.
Vau vau. Aga kui võrrelda, kas on 3 euri või 400, siis 3 on ikka päris vähe. Jutt pole ju sellest, palju su väljamõeldud varandus on. Vaid palju sul on võrreldes 400 miljoniga. Ja sinu 3 ei ole selle kõrval tõesti mitte midagi. No sorry, ega mina ei mõelnud matemaatikat välja.
-
Külaline
Mis väljamõeldud? Räägin reaalsest olukorrast. Ei, 3 ja 400 eurot pole sama, mis 3 ja 400 miljonit. Ilmselgelt sul endal raha pole, kui nii lihtsast asjast aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:37Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:15Ma ei pea end 3 miljoniga Eestis vallavaeseks. Kui sina pead, siis on sul peas päris palju nihkes.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:11
Mis vahet seal on, kes selle välja ütleb. Ega sina sellest rikkamaks saa.. 400 miljoni kõrval oled sa vallavaene, väida mida tahad.
Vau vau. Aga kui võrrelda, kas on 3 euri või 400, siis 3 on ikka päris vähe. Jutt pole ju sellest, palju su väljamõeldud varandus on. Vaid palju sul on võrreldes 400 miljoniga. Ja sinu 3 ei ole selle kõrval tõesti mitte midagi. No sorry, ega mina ei mõelnud matemaatikat välja.
-
Külaline
Reaalsest kuldkalast? Räägi, räägi.. hakkab kergem. Aga muidu kui teemasse tahad rääkida, siis teema on 400 miljonist ja kindlaksmääratud surmapäevast.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:40Mis väljamõeldud? Räägin reaalsest olukorrast. Ei, 3 ja 400 eurot pole sama, mis 3 ja 400 miljonit. Ilmselgelt sul endal raha pole, kui nii lihtsast asjast aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:37Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:15
Ma ei pea end 3 miljoniga Eestis vallavaeseks. Kui sina pead, siis on sul peas päris palju nihkes.
-
Külaline
Kui sul oleks piisavalt raha, siis teaksid, et mingist hetkest ei suurenda raha hulk õnnetunnet. Aga paistab, et vingud niisama, lase käia.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:04Reaalsest kuldkalast? Räägi, räägi.. hakkab kergem. Aga muidu kui teemasse tahad rääkida, siis teema on 400 miljonist ja kindlaksmääratud surmapäevast.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:40Mis väljamõeldud? Räägin reaalsest olukorrast. Ei, 3 ja 400 eurot pole sama, mis 3 ja 400 miljonit. Ilmselgelt sul endal raha pole, kui nii lihtsast asjast aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:37
-
Külaline
Nonäed, nüüd teame, et eelistad olla vaene - 400 milliga võrreldes - aga mitte teada surmapäeva. Polnudki ju nii raske vastataKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:41Kui sul oleks piisavalt raha, siis teaksid, et mingist hetkest ei suurenda raha hulk õnnetunnet. Aga paistab, et vingud niisama, lase käia.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:04Reaalsest kuldkalast? Räägi, räägi.. hakkab kergem. Aga muidu kui teemasse tahad rääkida, siis teema on 400 miljonist ja kindlaksmääratud surmapäevast.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:40
Mis väljamõeldud? Räägin reaalsest olukorrast. Ei, 3 ja 400 eurot pole sama, mis 3 ja 400 miljonit. Ilmselgelt sul endal raha pole, kui nii lihtsast asjast aru ei saa.
-
Külaline
Mulle piisab mu kolmest millist ning täisväärtuslikust ning rahulikust elust. Ma pole ahne, nagu sina.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 21:08Nonäed, nüüd teame, et eelistad olla vaene - 400 milliga võrreldes - aga mitte teada surmapäeva. Polnudki ju nii raske vastataKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:41Kui sul oleks piisavalt raha, siis teaksid, et mingist hetkest ei suurenda raha hulk õnnetunnet. Aga paistab, et vingud niisama, lase käia.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:04
Reaalsest kuldkalast? Räägi, räägi.. hakkab kergem. Aga muidu kui teemasse tahad rääkida, siis teema on 400 miljonist ja kindlaksmääratud surmapäevast.![]()
-
Külaline
Kui inimene ütleb, et tal on 3 mln, siis see on väljamõeldud varandus, aga kuldkala 400mln on igal juhul reaalsem ja võtame võrdlusaluseks!Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:37Vau vau. Aga kui võrrelda, kas on 3 euri või 400, siis 3 on ikka päris vähe. Jutt pole ju sellest, palju su väljamõeldud varandus on. Vaid palju sul on võrreldes 400 miljoniga. Ja sinu 3 ei ole selle kõrval tõesti mitte midagi. No sorry, ega mina ei mõelnud matemaatikat välja.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:15 Ma ei pea end 3 miljoniga Eestis vallavaeseks. Kui sina pead, siis on sul peas päris palju nihkes.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tigger ja 5 külalist