ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

No ei ole ju kultuurivaldkond kuidagi mõjukas.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 01 Dets 2024 09:41
Tutiga Täi kirjutas: 01 Dets 2024 01:03 See mõjukate tabel ajab mulle hirmu nahka. Kultuuritegelasi peaaegu polegi, selle asemel on mingi kahtlase väärtusega mudija.
Kas mõni kultuuritegelane on olnud mõjukas?
Minu jaoks küll, jah. Kui mõjukust mõõta vaid läbi poliitika jättes muud valdkonnad kõrvale, siis minu meelest on tegu ühekülgse valikuga. Poliitikud ja nende otsused kindlasti mõjutavad meie elu enim, aga on ju ka palju muid tegureid, mis rahva heaolule kaasa aitavad. Kultuuri tähtsust ei tohiks unustada. Olid küll jah nimed Toompere ja Lokk, no hea seegi, nimekirja tipus aga on vaid poliitkud.

Eriti kummaline oli mudija sattumine sellesse nimistusse. Kogu see läbu, mida see seltskond nii sõnas kui pildis toodab käib minu jaoks rämpsmeedia alla ja mõjutab inimesi, eriti lapsi, vaid negatiivselt. Selline on igatahes minu arvamus.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 01 Dets 2024 16:56
Külaline kirjutas: 01 Dets 2024 09:41
Tutiga Täi kirjutas: 01 Dets 2024 01:03 See mõjukate tabel ajab mulle hirmu nahka. Kultuuritegelasi peaaegu polegi, selle asemel on mingi kahtlase väärtusega mudija.
Kas mõni kultuuritegelane on olnud mõjukas?
Minu jaoks küll, jah. Kui mõjukust mõõta vaid läbi poliitika jättes muud valdkonnad kõrvale, siis minu meelest on tegu ühekülgse valikuga. Poliitikud ja nende otsused kindlasti mõjutavad meie elu enim, aga on ju ka palju muid tegureid, mis rahva heaolule kaasa aitavad. Kultuuri tähtsust ei tohiks unustada. Olid küll jah nimed Toompere ja Lokk, no hea seegi, nimekirja tipus aga on vaid poliitkud.

Eriti kummaline oli mudija sattumine sellesse nimistusse. Kogu see läbu, mida see seltskond nii sõnas kui pildis toodab käib minu jaoks rämpsmeedia alla ja mõjutab inimesi, eriti lapsi, vaid negatiivselt. Selline on igatahes minu arvamus.
Mõjukas on mõjukas, vahet pole, kas negatiivselt või positiivselt. Siiani figureerisid selles nimistus 3 korda kõrgematel kohtadel BSH ja Zevakin, miks sa siis ei ohanud?
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 01 Dets 2024 18:45 Mõjukas on mõjukas, vahet pole, kas negatiivselt või positiivselt. Siiani figureerisid selles nimistus 3 korda kõrgematel kohtadel BSH ja Zevakin, miks sa siis ei ohanud?
Võimalik. Ega need ka mingid erilised eeskujud ei ole. Teistele samasugustele võibolla.
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Dets 2024 18:45Mõjukas on mõjukas, vahet pole, kas negatiivselt või positiivselt. Siiani figureerisid selles nimistus 3 korda kõrgematel kohtadel BSH ja Zevakin, miks sa siis ei ohanud?
Aga mida nad mõjutasid? Kuidas teistele si.asti öelda või? Ma ei saa nende mõjukusest aru. Nad ju lihtsalt niisama lobisevad ja kirjutavad.
Külaline

Loen uudiseid ja mõtlen kurvastusega, et kuidas ikkagi seal Eestis nii palju hukkunutega liiklusõnnetusi juhtub. Viimastel päevadel jälle mitu surnut. Vaatasin ka õnnetuskoha pilte (tavaliselt ma seda ei tee) ja silma jäi, et maantee oli lumine. Kas Eestis siis talviti teid ei soolatatagi? See hoiaks ju ära nii palju teelt väljasõite ja libisemisi.

Elan Skandinaavias ja siin on külmade tulekuga esimene asi, et teedele laotatakse soola. Ka väiksema liiklusega aladele, mitte ainult maanteele. Piisab paarist külmakraadist ja juba vuravad soolaautod liikluses ringi.

Kuidagi jube kurb hakkas neid viimaseid uudiseid lugedes.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 11:48 Loen uudiseid ja mõtlen kurvastusega, et kuidas ikkagi seal Eestis nii palju hukkunutega liiklusõnnetusi juhtub. Viimastel päevadel jälle mitu surnut. Vaatasin ka õnnetuskoha pilte (tavaliselt ma seda ei tee) ja silma jäi, et maantee oli lumine. Kas Eestis siis talviti teid ei soolatatagi? See hoiaks ju ära nii palju teelt väljasõite ja libisemisi.

Elan Skandinaavias ja siin on külmade tulekuga esimene asi, et teedele laotatakse soola. Ka väiksema liiklusega aladele, mitte ainult maanteele. Piisab paarist külmakraadist ja juba vuravad soolaautod liikluses ringi.

Asi pole siiski soolas, libedaid teid on igal pool. Pigem on asi ikka sõidumaneerides.
Külaline

Anonymous kirjutas: 06 Dets 2024 11:48Kas Eestis siis talviti teid ei soolatatagi? See hoiaks ju ära nii palju teelt väljasõite ja libisemisi.
Ka meil on olemas teehooldus, sahad liiva ja soolapuisturid. Õnnetused võivad juhtuda muudel põhjustel. Vilets sõiduoskus, kulunud rehvid, oma võimete ülehindamine.
Külaline

Anonymous kirjutas: 06 Dets 2024 11:48Loen uudiseid ja mõtlen kurvastusega, et kuidas ikkagi seal Eestis nii palju hukkunutega liiklusõnnetusi juhtub. Viimastel päevadel jälle mitu surnut. Vaatasin ka õnnetuskoha pilte (tavaliselt ma seda ei tee) ja silma jäi, et maantee oli lumine. Kas Eestis siis talviti teid ei soolatatagi? See hoiaks ju ära nii palju teelt väljasõite ja libisemisi.

Vanasti kutsuti teid naljaviludeks.
Külaline

Huvitav artikkel noorest naisest, keda ta ema titest peale sotsiaalmeedia jaoks filmis ja pildistas.

https://www.mamamia.com.au/shari-franke-memoir/

"The family, who are members of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints in Utah, had nearly 2.5 million subscribers at the channel's peak — and Shari was one of the vlog's unwilling 'stars'."

Pakun, et see aeg ei ole enam kaugel, kui teised sarnased lapsed oma lugudega välja hakkavad tulema.
Külaline

Kas usute Kersti Krachti juttu, et tema telefoni on alates tema uurimise alla sattumisest pidevalt pealt kuulatud? Varem ma teda eriti tõsiselt ei võtnud, aga täna juhtusin kuulama paari intekat ja nüüd ei teagi enam, mida arvata.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2025 17:00 Kas usute Kersti Krachti juttu, et tema telefoni on alates tema uurimise alla sattumisest pidevalt pealt kuulatud? Varem ma teda eriti tõsiselt ei võtnud, aga täna juhtusin kuulama paari intekat ja nüüd ei teagi enam, mida arvata.
A, mis siin arvata. Kui vaja, siis kuulatakse. Ela oma elu ilma pättusteta ja ei kuula su kõnesid keegi. Ei huvita su tavaline elu kedagi.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2025 17:00 Kas usute Kersti Krachti juttu, et tema telefoni on alates tema uurimise alla sattumisest pidevalt pealt kuulatud? Varem ma teda eriti tõsiselt ei võtnud, aga täna juhtusin kuulama paari intekat ja nüüd ei teagi enam, mida arvata.
Tavaline asi ju, miks see sind imestama paneb? Aastakümneid nii tehtud. Inimeste pealtkuulamiseks pole isegi vaja kõnesid kuulata, piisab telefoni aktiveerimisest, et toas olev vestlus kätte saada.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2025 17:00 Kas usute Kersti Krachti juttu, et tema telefoni on alates tema uurimise alla sattumisest pidevalt pealt kuulatud? Varem ma teda eriti tõsiselt ei võtnud, aga täna juhtusin kuulama paari intekat ja nüüd ei teagi enam, mida arvata.
Minu arust on imelik siia foorumisse sellist küsimust esitama tulla, sest mitte kedagi ei huvita see Kracht ega tema telefon.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2025 18:43
Minu arust on imelik siia foorumisse sellist küsimust esitama tulla, sest mitte kedagi ei huvita see Kracht ega tema telefon.
Näha on jah, et ega siin mingit asjalikku arutelu ei toimu. Ainult solvangud ja ärapanemine. Sina oled rahul, nagu näha.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2025 23:12
Näha on jah, et ega siin mingit asjalikku arutelu ei toimu. Ainult solvangud ja ärapanemine. Sina oled rahul, nagu näha.
Kui kuulatakse pealt, siis kuulatakse. Mille üle siin arutleda on?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Apr 2025 15:00 Mille üle siin arutleda on?
Kui sinul pole siin midagi arutada kasuta võimalust vait olla.
Lihtne ju.
Või tahad, et sinu asju võib arutada?
Külaline

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 15:25
Lihtne ju.
Minul pole selliseid probleeme, mille üle foorumis arutlema peaks. Sinu vastusest loen välja, et oledki ise see Kracht.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Apr 2025 17:11
Lihtne ju.
Minul pole selliseid probleeme, mille üle foorumis arutlema peaks. Sinu vastusest loen välja, et oledki ise see Kracht.
Loe välja mida soovid.
Sa tahad arutleda siis teiste kallal, sinule sobilikest probleemidest. Teiste jaoks probleeme ei tohi arutada.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 17:11
Lihtne ju.
Jah, muidugi. 😀
Selle küsimuse Krachti kohta kirjutasin mina, aga see teine kägu, kellele vastasid, on sinu väite kohaselt Kracht. Sest no muidu ju siin küsimusi/teemasid ei tõstata, kui vaid asjaosalised ise. 😉

Mind hakkas lihtsalt see teema huvitama. Lugesin, kuulasin intekaid ja ma ei tea enam, keda selles loos uskuda. Nii palju on kinnimätsimist ja valetamist, eriti, mis puudutab selliseid teemasid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 17 külalist