Ma ei tee Maine Coone maha, aga milleks võtta tõukassi? Absoluutselt ei saa poindist aru.Katerin kirjutas: ↑25 Jaan 2025 09:26 Siin on palju juttu Maine Cooni kassidest. Iseloomu kiidetakse ja olen varemgi mõelnud, et millalgi ehk võiks selline meilegi tulla.
Näoilme mind ei huvita. Küll aga huvitab mind väga looma tervis. Seega küsiks, et kuidas Maine Cooni kiisudel tervisega lood on? Tõukassid kipuvad mõnikord olema keskmisest nõrgema tervise ja lühema eluaega ja see teeb natuke ettevaatlikuks.
Endal on kurvad kogemused ülearetatud tõuloomadega - neil esinesid niisugused hullud haigused, millest tavaline karjakrants võib ainult und näha. Sestap andsin endale lubaduse, et sellist looma, kel esinevad ülearetamisest tingitud tervisehädad ja kes oma looduslikust liigikaaslasest liiga palju erineb, ma enam ei võta.
Ma ei kritiseeri! Tõesti - kõik kassid on jumala kingitus. Aga sellepärast ma ei saagi aru, miks peaks Maine Coone vm tõukassi eelistama? No need allergiakassid vast välja arvatud.. allergia puhul on arusaadav.