Muud vastust ei oodanudki. Nii palju funktsionaalset lugemisoskust ka pole, et aru saada, mul oli kirjas, poisid löövad ja kiusavad ka rühma tüdrukuid. Sulle sobib naisepeksu Eesti? Kui ei sobi, mida sa vehid siin oma kanaema ja Kaja Kallase jutuga?Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 23:38Täpselt nii ja sellised tormavavad Kaja Kallast valima, et jumala pärast seee õdne EKRE ei saaks häält. Kuna Kajat pole siis nad on segadusesKülaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:39“Jõudu!” Just selliste arvajate pärast on asjad Eestis nagu on, piisab teise Eesti tasemest ja üks pläsa ning macchiato kõik.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:36 Ma arvan, et sa oled liiga kanaema. Lastel käibki üks trall ja kiskumine kuni teismeeani välja. See on tavaline. Pakun, et sul endal väga rahulik laps. Tavaliselt ikka 90% rühmast on ok ja ülejäänud sellised röövlimad. Mõni laps täiesti ülekätte ka läinud. Aga et rühmast 90% oleks käitumisraskustega, seda on raske uskuda.
Sisuliselt ahvipande liigub lasteaiast edasi kooli ja need vähesed, kes koolis õppida tahaksid ei saa seda teha, sest kasvatajate tegemata töö langeb õpetajatele kraesse. Jah, loomulikult on seal ka vanemate tegenata tööd või siis liigset usaldust kasvatajate vastu. Kui 90% laste kasvatus jätab rühmas soovida, on asi paljuski kasvatajate tegemata töös.
Pole ka minu esimene laps see lasteaias ja õdede pealt on näha, et saab ka paremini ja väga palju sõltub lasteaia personalist.