Ozempic

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 19:57 No minul küll ozempicuga hästi ei lähe. Tegin laupäeval esimese süsti. 0.5 mg. Ei ütleks, et üldse mõju pole, see hoopis kõigub tunni jooksul mitu korda. Kell 15.00 ei taha süüa nähagi. Kell 15.15 võiks elevandi ära süüa. 15.30 - suht ükskõik toidust. 15.45 vaatan suu vett täis mehe saiakesi.. no ja nii edasi. Olen suutnud see nädal aega toitumiskava järgi süüa ja patustanud pole, aga rohkem on see küll tahtejäu abiga, kui sellest, et isu ei oleks. Ehk siis esimese nädala põhjal ütleks, et kõigile see ravim ei paista mingi kuldkepike olevat.
Esiteks on ravidoos alles 1 mg, väiksemad doosid on harjumiseks. Ja mingi võlukepike see muidugi pole, eriti mõne aja pärast. Näljatunde võtab küll ravim ära, aga isud võivad ikka jääda.
Külaline

mul oli ka ozempic kaalumisel. olen 57 ja KMI kisub 30 kanti. aga otsustasin, et võtan toitumise käsile. noorena kaalusin 53 kilo - seega on võimalik :) kas siin oleks mõni sarnaste parameetritega moor, kes tahaks koos kaaluda ja muljetada. õiendamise ja jauramisega ei viitsi tegeleda.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 06:01 mul oli ka ozempic kaalumisel. olen 57 ja KMI kisub 30 kanti. aga otsustasin, et võtan toitumise käsile. noorena kaalusin 53 kilo - seega on võimalik :) kas siin oleks mõni sarnaste parameetritega moor, kes tahaks koos kaaluda ja muljetada. õiendamise ja jauramisega ei viitsi tegeleda.
Mida muljetada oleks? Iga päev sööd vähem ja üritad söögile mitte mõelda, miks seda peab kellegagi koos tegema nagu pisike laps? Jube on see käehoidmine eks.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 19:15
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 06:01 mul oli ka ozempic kaalumisel. olen 57 ja KMI kisub 30 kanti. aga otsustasin, et võtan toitumise käsile. noorena kaalusin 53 kilo - seega on võimalik :) kas siin oleks mõni sarnaste parameetritega moor, kes tahaks koos kaaluda ja muljetada. õiendamise ja jauramisega ei viitsi tegeleda.
Mida muljetada oleks? Iga päev sööd vähem ja üritad söögile mitte mõelda, miks seda peab kellegagi koos tegema nagu pisike laps? Jube on see käehoidmine eks.
no muidugi - iuiuiuvinvinvin. ilmselgelt ei mõeldud sinusguseid vingatseid.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 21:47
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 19:15
no muidugi - iuiuiuvinvinvin. ilmselgelt ei mõeldud sinusguseid vingatseid.
Ära pane tähele, see vend vingub absoluutselt igas teemas. Lihtsalt probleemne inimene, üksik, vaene ja tige.
Külaline

Muidu pakuks ennast aga mul on Ozempic. Ennem seda olin aastaid toitumiskavasid püüdnud jälgida - õnnestus hoida KMI 27 peal, aga alla võtta ei õnnestunud. No ei olnud iseloomu, et igasugu näksimisest hoiduda. Nii siis valisin ikkagi Ozempicu proovimise. Aga sulle soovin südamest edu ja kõva iseloomu, tõesti loodan, et saad hakkama!
Külaline

No mida paksud naised vastavad, siin videos selgelt https://9gag.com/gag/a9ymyrW
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2025 11:58
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:05
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:25

Toitumine muutus vaid koguste suhtes. Toiduained ja toidukorrad jäid samaks. Alguses poolitasin täpselt pooleks ja see polnud ravimiga keeruline, sest tühja kõhu tunnet ei tekkinud. Nüüd pea aasta ja 20 kilo hiljem on juba keerukam, sest eks keha ole ravimiga harjunud. Tuleb päris kõvasti piirata ja keelata end. Iga eksimus on kohe kaalul näha.
Ravimi ori.
Täiega!
Enne olin vererõhu- ja kolesterooliravimi ori ning nüüdseks on need asendunud nädalase Ozempicu süstiga. Võimalik, et millalgi olen ka sellest vaba.

Kahjuks sina jääd ikka õelaks ja rumalaks!
Ta ei öelnud midagi valesti - ori mis ori. Päris hirmus mõleda millist tegelikusega ristivastupidist propagandat massidesse süstitakse ja kui kergekäeliselt peale lähevad.

Ravimid ei ole mitte kunagi lahendus. Keha mutileerimine (maovähendus) samuti mitte. Kõik ravimid ja toidud mis tõstavad või langetavad vererõhku on alati KAHJULIKUD. Kõrge vererõhk on keha loomulik talitus mingi probleemi vastu, mitte probleem iseenesest. Nt kui veresooned on umbes, siis keha ise tõstab vererõhku selleks, et neid puhastada. Ravimite abil tagajärgedega võideldes teeb alusprobleemi hoopis hullemaks.

Kolesterool ei ole kunagi halb olnud, tegelik probleem peitub alati milleski muus. See on hoopis hädavajalik. Hormoonide tootmisest kuni aju normaalse talituseni välja. Kolesteroolivastane võitlus on viinud selleni, et testosteroon on kõigi aegade madalamal tasemel. Selleni, et keskmine tänapäeva mees on biokeemiliselt ja hormonaalselt mingisugune kesksooline enuhh, naine. Sellepärast need nn "mehed" kiilanevadki, muideks. Hormonaalne tasakaalutus.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 00:43
Guest kirjutas: 15 Apr 2025 11:58
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:05

Ravimi ori.
Täiega!
Enne olin vererõhu- ja kolesterooliravimi ori ning nüüdseks on need asendunud nädalase Ozempicu süstiga. Võimalik, et millalgi olen ka sellest vaba.

Kahjuks sina jääd ikka õelaks ja rumalaks!
Ta ei öelnud midagi valesti - ori mis ori. Päris hirmus mõleda millist tegelikusega ristivastupidist propagandat massidesse süstitakse ja kui kergekäeliselt peale lähevad.

Ravimid ei ole mitte kunagi lahendus. Keha mutileerimine (maovähendus) samuti mitte. Kõik ravimid ja toidud mis tõstavad või langetavad vererõhku on alati KAHJULIKUD. Kõrge vererõhk on keha loomulik talitus mingi probleemi vastu, mitte probleem iseenesest. Nt kui veresooned on umbes, siis keha ise tõstab vererõhku selleks, et neid puhastada. Ravimite abil tagajärgedega võideldes teeb alusprobleemi hoopis hullemaks.

Kolesterool ei ole kunagi halb olnud, tegelik probleem peitub alati milleski muus. See on hoopis hädavajalik. Hormoonide tootmisest kuni aju normaalse talituseni välja. Kolesteroolivastane võitlus on viinud selleni, et testosteroon on kõigi aegade madalamal tasemel. Selleni, et keskmine tänapäeva mees on biokeemiliselt ja hormonaalselt mingisugune kesksooline enuhh, naine. Sellepärast need nn "mehed" kiilanevadki, muideks. Hormonaalne tasakaalutus.
Mingis osas nõustun. Loomulikult on keha toimiv süsteem ning enamus tervislikud probleemid on tingitud elustiilust aga kui ollakse võimetud neid muutma, siis valitaksegi lahenduseks ravimid. Näiteks toodud vererõhu ja kolesterooli alandamiseks ei ole vaja ravimeid, kui inimene suudab enda elustiili muutes neid ise langetada aga tihtipeale see ju ei õnnestu. Sealt edasi on variandid võtta ravimeid või vaikselt surra. Kolesteroolivastane võitlus ja võitlus ravimitega haiguste vastu üleüldiselt on viinud selleni, et keskmine eluiga on oluliselt pikem ning inimestel on võimalus elada kauem haigustest tingitud sümptomeid pärssides. Selle kõrval on kiilanev pealagi vast väike probleem.
Külaline

Mina võtsin pool aastat Rybelsust. Esimesel päeval sain räige peavalu, mul valutab pea haruharva. Edasi ajas veidi iiveldama aeg-ajalt. Sõin kellaaja peale ja väikeseid koguseid. Tulemus oli null ehk kokku umbes paar kilo. Minu näitel oli raha raiskamine. Tagantjärele oli valesti calitud raviplaan ja vähene nõustamine. Võtsin neli kuud kõige madalamat doosi, sest perearst ütles, et kohe tõstame, pole hiljem enam kuskile minna. Viiendal kuul anusin endale korgema doosi välja, aga suurimat doosi ta keeldus välja kirjutamast… Rohkem ma tema juurde ei läinud ka, sest digilukku kirjutati “soovitatud vähem magusat süüa ja rohkem liikuda”. Noh, magusat ma ei söö ja trennis käin kolm korda nädalas pluss üks ca 10 km jalutuskäik nädalavahetusel. Aga ega mu enesetunne paremaks läinud.
Minu probleem on halb uni (sellel hoopis muud põhjused). Olen kahe kuuga une paremaks saanud (Nervostrong) ja koukisin vanad kaalujälgijate materjalid kapis välja. Omal ajal võtsin nendega paar kilo alla 30 alla pooleteise aastaga. Mulle sobib, enesetunne on hea ja kaal kukub. Ma ei ole valimud moodsaid toitumisplaane seetõttu, et ma ei taha ühtegi toidugruppi välistada sh saan nt võtta rahulilult suvalisel sünnipäeval tüki kringlit või pista põske kommi. Ka on kaalujälgijate materjalides head taimsed valikud.
aigutemeeeve
Kontakt:

Postitus Postitas aigutemeeeve »

+1 Rybelsus - https://euhealth247.com/et/drug/rybelsus Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis aigutemeeeve, 19 Veebr 2026 15:44, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Dets 2024 16:43
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 06:35
Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 18:48

Järjest ilmnemahakkavatest kaasuvatest probleemidest lugedes-kuuldes ei hakkaks kohe kindlasti.
Mida uut siis ka on ilmnenud? Minu arust mitte midagi, mis poleks algusest peale teada olnud.
Võimalik, pole algusest saati jälginud, aga nüüd on need lähikonnas juba kaks inimest haiglasse viinud ja ülemaailmselt tuuakse sedasama välja.
üks murdis jalaluu ja teine sai infarkti :D?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline