Juustup kirjutas: ↑10 Juul 2024 11:58
Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 21:16
Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 01:57
Minul on juustu vastu antipaatia tema venemeelsuse pärast. Ta ütles kuskil ka, et me peaksime veremaa vastu taktitundelised olema.
Minul on juustupea vastu antipaatia sellepärast, et ta vägivalla teemas kirjutas, et ta mitte kunagi ei sekkuks, kui näeb-kuuleb vägivalda. Ka abi ei kavatse kutsuda, kui vägivalla ohver peaks kuhugile metsa alla vedelema jääma pärast intsidenti. See kõik ei puuduta ju teda. Peaasi, et see kõik temaga ei juhtunud. See, et keegi kuskil parasjagu verest tühjaks jookseb, kuigi abi saades, oleks võimalik inimene päästa, on suva.
Sa ilmselt peaksid täpsuse huvides seda teemat uuesti lugema. Ma aitaksin küll, aga oma võimaluste piires ning mitte oma elu ja tervisega riskides. Mul pole sellisel hetkel aimugi kas vägistajaid on üks või mitu, on nad relvastatud vms. Teoreetiliselt peaksin ma sinna metsa sisse astudes riskima oma eluga võõra inimese nimel ja vabandust, nii hea inimene ma tõesti pole. Abi ma kutsuksin, aga mitte oma elu ja tervise hinnaga.
/Juustup
Sa peaksid ise täpsemalt meeles pidama, mida oled kirjutanud. Päris selgelt õigustasid seda pääsenu peret, et nood olid õnnelikud, et enda lähedane pääses ja kõik edasine ei ole oluline.
Mind tsiteerid! Jah, mina ka ei kargaks kahe kakleva mehe vahele. Samuti ei julgeks ma vägistajat seljast ära kiskuma hakata. Küll aga helistaksin turvalisse kohta jõudes (minu kirjeldatud juhul toimus asi pääsenud tütarlapse kodumaja taga, mitte kuskil kilomeetrite kauguses) politseisse. Kui ma ise oleksin nii šokis, et ei suudaks abi kutsuda, siis paluksin seda kellelgi teisel teha.
Konkreetsel juhul oli aga tegemist viieliikmelise perega, kus kaks täiskasvanut - lapsevanemad - ema ja isa. Ja kolm peaaegu täiskasvanud last. Nendest mitte keegi ei tulnud selle peale, et äkki kannatanu vajab abi.