Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Mauno kirjutas: 19 Juul 2024 17:35
Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 16:17 Kui mina juustupi silme ette manan, siis kangastub mulle millegipärast Kaja Linkmann. Tõsiselt kohe. Sorry, kui see solvav kuidagi on.
Minul on silme ees kogu aeg see naine, kes oma lapse surema jättis ja Marokos kinni peeti. Ilmselt sellepärast, et kuidagi tuli seos ajus asukohtade ja piltide pärast, mida too mõrvar postitas, kui Marokos oli ja Jeemen ka mingis mõttes sarnane (geograafiat tean, üks on siiski Aafrikas:D ). Juustup, sry, ei mõtle kuidagi sinule kui kurjategijale :D lihtsalt puhtalt välimuse mõttes kangastub sinule mõeldes toosama naine.
See on nii kurb lugu. Täiesti kohutav lausa. Olen seda naist instagramis vaadanud ning tegelikult pole tal ju ei välimuselt ega ka hariduselt midagi viga, pere tundub ka normaalne olevat. Ilmselt oli tema hinges mingi taak, mis näris teda seest totaalse hullumiseni. Mina näiteks ei suuda tema peale isegi pahane olla, kuigi tema tegu on õõvastav. Ma olen nimelt veendunud, et see naine on hulluks läinud ja tegelikult ei tea keegi kuidas, kellest või mis moodi ta üldse rasedaks jäi.

Ilmselt tsipa naiivne neiu maalt sai oma kuldsete kiharate ja heledate silmadega koheselt palju tähelepanu ja ta jäi seda modellinduse juttu uskuma.
Võimalik, et teda kasutati ka seksuaalselt ära ja hiljem saadeti nagu kasutatud tualettpaber kodumaale tagasi ja abordiks oli hilja. Võimalik, et ta pidi seal kuldsetes paleedes ka nende rikkuritega mingeid enneolematuid rõvedusi tegema, samuti ei tea me tegelikult milline oli tema vaimne seisund enne Eestist lahkumist.
See on täiesti kohutav ja see jääb teda saatma terveks tema eluks. Mul on nii beebist kui temast ja tema lähedastest sügavalt kahju.
Ma loodan, et ta saab Eestisse tagasi võimalikult ruttu ning saab psühholoogilist abi ning perekond toetab teda. Samas ma julgen kahelda, et sellise teadmisega(jätsin oma lapse surema) on võimalik enam edasi elada.
Ma loodan siiski, et ta saab endale vajalikku abi ning tal läheb tulevikus paremini.

PS. Mina tema asemel peale ravi lõppu ja karistuse kandmist vahetaksin nime ja lahkuksin Eestist, sest see lugu jääb teda saatma Eesti riigis kuni tema surmani.

Olgu Jumal talle armuline ja leidku see pisikese lapse hing endale uues kehas armastavad vanemad ja tore kodu.

/Juustup
Juustup

Hatik kirjutas: 19 Juul 2024 17:51 Üks pooletoobine ell kasutades ühe raadioajakirjaniku sõnu - lällab ja laamendab terves foorumis ja siis nõuab, et kui teistele ei meeldi, blokeerigu ta ära. Mis õigusega sa nõuad meilt teistelt liigset võimlemist, selmet ise viisakalt käituda ja foorumi heakorrareeglitega arvestada? Ma leian, et siin on kas modede tegemata töö, või siis ongi nad omast arust kavalad ja jätavad teistele kasutajatele selle kohustuse asi ära lahendada, või mõlemat. Igal juhul on see sigadus, seda enam, et selle tüübi räuskamine on politsei keelt kasutades ületanud enesekaitse piiri. Tulistab valimatult puusalt ega loe isegi mitte laipu kokku.
Kui sa nüüd mind silmas pidasid( ja 99,9% pidasid) siis ma tõesti ei mõista sinu muret. Ma ei saa aru, kus ma olen olnud nii röögatult ebaviisakas?!

Liigset võimlemist?!- see blokeerimine on paari nupuvajutusega tehtav. Selle postituse kirjutamisele kulunud aja jooksul oleksid sa mind mitu korda blokeerida jõudnud.

Enesekaitse piiri?! :D - millist "enesekaitse piiri" me siin nüüd määratleme? See on anonüümne foorum internetis, vabatahtlik lugemine/kommenteerimine. Tõsi, ka mina olen paaril korral mõnda siinset postitust hinge võtnud, aga laias laastus kõik on erinevad ja arvamused on ka erinevad. Elu on selline. Anonüümsus(sh ka registreerituna oleme me tegelikult anonüümsed) annab võimaluse olla avameelsem kui end identifitseerides oma pärisnimega.

Ma ei mõista miks sa avad endale ebameeldivate kasutajate algatatud teemasid või miks sa mind(meid) ei blokeeri. Ma tõesti ei saa aru.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Oled rääkinud oma abikaasast, emast, lapseõlvest, jm. Tegelt oled äratuntav, Jeemenis elavaid eestlasi pole palju. Anonüümne küll pole.
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Juust, sinu probleem ongi selles, ja teistel sinuga, et sa ei saagi paljudest normaalsetest asjadest aru. Ja õppust võtmast ka keeldud, kuigi sulle on mitu ja mitu korda heatahtlikultki (mitte närides) märku antud, et need asjad "pole kohased ja ei lähe mitte". Rumalus koos kõrgendatud tähelepanuvajadusega, mis muud.
Juustup

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 18:12 Oled rääkinud oma abikaasast, emast, lapseõlvest, jm. Tegelt oled äratuntav, Jeemenis elavaid eestlasi pole palju. Anonüümne küll pole.
Seda küll, aga minu sugulased(ja mul on neid vähe) siin (teadaolevalt) ei käi ning kui Eestis elavad sõbrad/tuttavad mind ära tunneksid, siis poleks mul sellest erilist vahet.

/Juustup
Juustup

Hatik kirjutas: 19 Juul 2024 18:16 Juust, sinu probleem ongi selles, ja teistel sinuga, et sa ei saagi paljudest normaalsetest asjadest aru. Ja õppust võtmast ka keeldud, kuigi sulle on mitu ja mitu korda heatahtlikultki (mitte närides) märku antud, et need asjad "pole kohased ja ei lähe mitte". Rumalus koos kõrgendatud tähelepanuvajadusega, mis muud.

Aga siis on ju võimalus mind blokeerida! Sa ei pea minu "ebanormaalseid" postitusi lugema. Miks sa teed seda siis?

Kui sa juba sõna võtsid, siis ma oleksin muidugi tõsiselt tänulik mõne näite eest. Ma ei nõustu sinuga ilmselt naguinii, aga oleks tore aru saada mille alusel sa mu vaimset võimekust ja vajadusi hindad, seda enam et läbi netiavaruste.

/Juustup
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Nagu öeldud, sa ei saa nagunii aru. Olen juba mitu korda öelnud, aga sa raiud lolli järjekindlusega oma, niisamuti teistelegi. No mis ma siis seletan, kui inimese arusaamisel ilmselgelt piirid on, ja lisaks veel trollib ka. Nii kurb tegelikult, aga no mis sa teed sihukesega.
Külaline

Juustup kirjutas: 19 Juul 2024 18:21
Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 18:12 Oled rääkinud oma abikaasast, emast, lapseõlvest, jm. Tegelt oled äratuntav, Jeemenis elavaid eestlasi pole palju. Anonüümne küll pole.
Seda küll, aga minu sugulased(ja mul on neid vähe) siin (teadaolevalt) ei käi ning kui Eestis elavad sõbrad/tuttavad mind ära tunneksid, siis poleks mul sellest erilist vahet.

/Juustup
Blokkides jäävad teemad üles, sinu vastused kaovad vaid. Ainuüksi teemad häirivad mitmeid. Liigne tähelepanuvajadus ei meeldi kellegile, ole sa Juustup või Kohupiimap. Oleks siis hobigrupp, oleks veel arusaadav. Kahjuks ei ole nõus sellega, et keegi saab liialt tähelepanu. PK oli see probleem aastaid, et inimesed muutusid isiklikuks lõpuks, ja siin sama, kuigi oli reeglitevastane enda personaalblogi teha.
Juustup

Hatik kirjutas: 19 Juul 2024 18:31 Nagu öeldud, sa ei saa nagunii aru. Olen juba mitu korda öelnud, aga sa raiud lolli järjekindlusega oma, niisamuti teistelegi. No mis ma siis seletan, kui inimese arusaamisel ilmselgelt piirid on, ja lisaks veel trollib ka. Nii kurb tegelikult, aga no mis sa teed sihukesega.
Mina sinu asemel blokeeriksin ära, kui nii väga häirib.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 19 Juul 2024 18:35
Hatik kirjutas: 19 Juul 2024 18:31 Nagu öeldud, sa ei saa nagunii aru. Olen juba mitu korda öelnud, aga sa raiud lolli järjekindlusega oma, niisamuti teistelegi. No mis ma siis seletan, kui inimese arusaamisel ilmselgelt piirid on, ja lisaks veel trollib ka. Nii kurb tegelikult, aga no mis sa teed sihukesega.

/Juustup
Palun tee reisiblogi või elu Jeemenis blogi ja kõik huvilised saavad lugeda. Kes ei taha, ei loe. Sõna otseses mõttes tõestasid, et elad Jeemenis...liig. Sealt lähebki piir juba.
Juustup

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 18:31

/Juustup
Blokkides jäävad teemad üles, sinu vastused kaovad vaid. Ainuüksi teemad häirivad mitmeid. Liigne tähelepanuvajadus ei meeldi kellegile, ole sa Juustup või Kohupiimap. Oleks siis hobigrupp, oleks veel arusaadav. Kahjuks ei ole nõus sellega, et keegi saab liialt tähelepanu. PK oli see probleem aastaid, et inimesed muutusid isiklikuks lõpuks, ja siin sama, kuigi oli reeglitevastane enda personaalblogi teha.
Aga ebameeldivaid teemasid ei pea ju avama, veel vähem seal sõna võtma. Sõna võetakse ju siiski nendes teemades mis on vähemal või rohkemal määral aktuaalsed ja kõnetavad lugejat. Kui siin keegi teeks teema näiteks autoamortidest, siis mina seda ei viitsiks avadagi, sest ma ei tea neist midagi, autot mul pole ja kaasa rääkida ma ei oska ja kui ka oskaks, ei viitsiks, sest mind ei huvita autod.
Ma pole teinud siia enda personaalblogi. Minu vastused on kohati lihtsalt ebapopulaarsed ning teravdatud tähelepanu all, kuna minu kasutaja on teatud hulgale siinsetele kasutajatele antipaatne. Seega ma jõuan tagasi oma esialgse palve juurde- palun blokeerige mind, kui minu persoon teid segab.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 19 Juul 2024 18:41
Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 18:31

/Juustup
Aga ebameeldivaid teemasid ei pea ju avama, veel vähem seal sõna võtma. Sõna võetakse ju siiski nendes teemades mis on vähemal või rohkemal määral aktuaalsed ja kõnetavad lugejat. Kui siin keegi teeks teema näiteks autoamortidest, siis mina seda ei viitsiks avadagi, sest ma ei tea neist midagi, autot mul pole ja kaasa rääkida ma ei oska ja kui ka oskaks, ei viitsiks, sest mind ei huvita autod.
Ma pole teinud siia enda personaalblogi. Minu vastused on kohati lihtsalt ebapopulaarsed ning teravdatud tähelepanu all, kuna minu kasutaja on teatud hulgale siinsetele kasutajatele antipaatne. Seega ma jõuan tagasi oma esialgse palve juurde- palun blokeerige mind, kui minu persoon teid segab.

/Juustup
Sinu kirjeldus naisest eelpool polnud siiras. Sul on probleeme. Tähelepanuprobleeme. Selgitab su välimust. Maania? Hüpomaania?
Juustup

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 18:38

/Juustup
Palun tee reisiblogi või elu Jeemenis blogi ja kõik huvilised saavad lugeda. Kes ei taha, ei loe. Sõna otseses mõttes tõestasid, et elad Jeemenis...liig. Sealt lähebki piir juba.
Minu elukohavalik on siin nüüd küll väike mure, blogi tuleb kindlasti. Probleem on siin pigem selles, et teatud isikutele on Juustup vastumeelne ning mind üritatakse "korrale kutsuda".
Ma üldiselt konstruktiivse kriitika neelan probleemivabalt alla, aga antud hetkel jääb selline mulje nagu mingi tsensuur oleks peal, kus ja mida ning kui palju üldse vastata või postitada tohib. Ma ütlen kohe ära, et sellele ma ei allu.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 19 Juul 2024 18:45
Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 18:38

/Juustup
Minu elukohavalik on siin nüüd küll väike mure, blogi tuleb kindlasti. Probleem on siin pigem selles, et teatud isikutele on Juustup vastumeelne ning mind üritatakse "korrale kutsuda".
Ma üldiselt konstruktiivse kriitika neelan probleemivabalt alla, aga antud hetkel jääb selline mulje nagu mingi tsensuur oleks peal, kus ja mida ning kui palju üldse vastata või postitada tohib. Ma ütlen kohe ära, et sellele ma ei allu.

/Juustup
Õukei.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Küsimus veel huvist Jeemeni vastu. Selge see, et raske raha eest saab kõike, aga kas seda pole, et poest pole midagi võtta? Et ongi tühjus? Seal ju suur toidupuudus ja näljahäda.
Juustup

Mauno kirjutas: 19 Juul 2024 21:33 Küsimus veel huvist Jeemeni vastu. Selge see, et raske raha eest saab kõike, aga kas seda pole, et poest pole midagi võtta? Et ongi tühjus? Seal ju suur toidupuudus ja näljahäda.
Sana-a's saab praktiliselt kõike, kui mitte kohe siis järgmiseks päevaks saab tellida. See "tellimine" tähendab muidugi seda, et sa pead suutma enam-vähem täpselt siiski neile selgeks teha mida ja palju sa tahad ning valdav enamus kohalikest on umbkeelsed.
Pealinnas on üldiselt kõik olemas, mida pole seda saab(kalli raha eest) tellida.

/Juustup
Juustup

Mauno kirjutas: 19 Juul 2024 21:33 Küsimus veel huvist Jeemeni vastu. Selge see, et raske raha eest saab kõike, aga kas seda pole, et poest pole midagi võtta? Et ongi tühjus? Seal ju suur toidupuudus ja näljahäda.
Poodides on sellised kohalike jaoks "eluks vajalikud" asjad olemas.. muidugi väikesed poed pole just edukad, põhiline melu käib siiski turul

/Juustup
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Juustup kirjutas: 19 Juul 2024 21:40
Sana-a's saab praktiliselt kõike, kui mitte kohe siis järgmiseks päevaks saab tellida. See "tellimine" tähendab muidugi seda, et sa pead suutma enam-vähem täpselt siiski neile selgeks teha mida ja palju sa tahad ning valdav enamus kohalikest on umbkeelsed.
Pealinnas on üldiselt kõik olemas, mida pole seda saab(kalli raha eest) tellida.

/Juustup
Elad siis pealinnas või selle lähedal, ma eeldan? Teises teemas rääkisid ka, et antibiootikumid on käsimüügis - et siis apteekides ravimipuudust ka pole? Mul alati sellistes kohtades hirm arstiabi jm terviseabi puudulikkuse pärast. Olen mitu korda Maldiividele reisinud ja seal erinevatel minisaartel viibides on tegelikult tekkinud küll hirm, et mis siis saab kui… seal pole tihti sadade km läheduses abi isegi abi võimalusi
Külaline

Mauno, katsu juba aru saada, et juust on tegelikult Egiptuses, ta on seda ka ise korduvalt tunnistanud. Tegi mingid hägused fotod pimedal tänaval ja kui paluti fotol näha oleva auto numbrimärki pildistada, siis ignoreeris seda palvet. Ära toida tema fantaasiat oma küsimustega. Egiptuses on toit ja arstiabi olemas, olgugi et kehval tasemel.
Juustup

Mauno kirjutas: 19 Juul 2024 21:44
Juustup kirjutas: 19 Juul 2024 21:40

/Juustup
Elad siis pealinnas või selle lähedal, ma eeldan? Teises teemas rääkisid ka, et antibiootikumid on käsimüügis - et siis apteekides ravimipuudust ka pole? Mul alati sellistes kohtades hirm arstiabi jm terviseabi puudulikkuse pärast. Olen mitu korda Maldiividele reisinud ja seal erinevatel minisaartel viibides on tegelikult tekkinud küll hirm, et mis siis saab kui… seal pole tihti sadade km läheduses abi isegi abi võimalusi
Jah, pealinnas. Lähiajal lähen siit ära, aga seda pigem isiklikel põhjustel, mitte riigi pärast. Lihtsalt endal on vaja mõned asjad korda ajada.
Antibiootikumid on kogu lähis-idas käsimüügis, see oli väga harjumatu. Saadavus varieerub täielikult- kunagi ei tea mida homme saab või kui palju miski maksab. Mida rohkem kohalikus keeles räägid ja vaidled, seda madalam hind on. Ka apteekides petetakse, seega väike araabiakeelne vaidlus ja lõpus fraas" olgu,ma lähen ära ja ostan mujalt" päädib lõpuks "halas"-iga(halas=olgu, las jääda, jumal sinuga) ja müüvad tavalise hinnaga, nagu kohalikele. Samas on mugav, sest ma ei kujuta ette kuidas ja millal siin reaalselt üldse arsti juurde saaks ja kas ma selle arsti jutust(või tema minu omast) üldse arugi saaks.

Siinkohal võin ma julgustada kõiki turiste araabia riikidest ostetud ravimeid tarbima- ilma naljata, valuvaigistid näiteks on OLULISELT paremad kui meie paracetamolid jms. Vesipeal on kõrge vererõhk ning pulss, saab ravimeid probleemideta. Astma ravimeid samuti. Kõhuhädade vastu, peavalu vastu, allergia vastu jne on ka kõik olemas. Astma ravimeid pole otsinud siit, aga ma eeldan et need on ka olemas.

Ma ei jõua ammu enam midagi karta, mu elu on olnud nagu Ameerika raudtee atraktsioon(seda nii heas kui ka halvas mõttes)

Aga vastuseks küsimusele- ei ole hetkel ravimitest puudust olnud. On olnud olukord, kus me pidime mitu päeva järjest "homme" tagasi tulema, aga lõpuks saime kõik kätte.

Kõige keerulisem on suhtlemine, mul on aktsent ilmselgelt ja neil on oma "släng" ja kohati on täiesti vaimuhaige tunne kui ma oma araabia keelt siin praktiseerin. Õnneks keegi näkku naernud või halvustanud pole, pigem on nad toetavad.

Negatiivse poole pealt käib närvidele pidev küsimus"kas sa oled ajakirjanik ?","kust sa oled pärit?" Ja "mida sa vajad?". Siin on võimalik vist isegi organeid osta, vähemalt selline mulje jääb küll

/Juustup
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kahupea, Tolmukübe ja 4 külalist