See on nii kurb lugu. Täiesti kohutav lausa. Olen seda naist instagramis vaadanud ning tegelikult pole tal ju ei välimuselt ega ka hariduselt midagi viga, pere tundub ka normaalne olevat. Ilmselt oli tema hinges mingi taak, mis näris teda seest totaalse hullumiseni. Mina näiteks ei suuda tema peale isegi pahane olla, kuigi tema tegu on õõvastav. Ma olen nimelt veendunud, et see naine on hulluks läinud ja tegelikult ei tea keegi kuidas, kellest või mis moodi ta üldse rasedaks jäi.Mauno kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:35Minul on silme ees kogu aeg see naine, kes oma lapse surema jättis ja Marokos kinni peeti. Ilmselt sellepärast, et kuidagi tuli seos ajus asukohtade ja piltide pärast, mida too mõrvar postitas, kui Marokos oli ja Jeemen ka mingis mõttes sarnane (geograafiat tean, üks on siiski Aafrikas:D ). Juustup, sry, ei mõtle kuidagi sinule kui kurjategijaleKülaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 16:17 Kui mina juustupi silme ette manan, siis kangastub mulle millegipärast Kaja Linkmann. Tõsiselt kohe. Sorry, kui see solvav kuidagi on.lihtsalt puhtalt välimuse mõttes kangastub sinule mõeldes toosama naine.
Ilmselt tsipa naiivne neiu maalt sai oma kuldsete kiharate ja heledate silmadega koheselt palju tähelepanu ja ta jäi seda modellinduse juttu uskuma.
Võimalik, et teda kasutati ka seksuaalselt ära ja hiljem saadeti nagu kasutatud tualettpaber kodumaale tagasi ja abordiks oli hilja. Võimalik, et ta pidi seal kuldsetes paleedes ka nende rikkuritega mingeid enneolematuid rõvedusi tegema, samuti ei tea me tegelikult milline oli tema vaimne seisund enne Eestist lahkumist.
See on täiesti kohutav ja see jääb teda saatma terveks tema eluks. Mul on nii beebist kui temast ja tema lähedastest sügavalt kahju.
Ma loodan, et ta saab Eestisse tagasi võimalikult ruttu ning saab psühholoogilist abi ning perekond toetab teda. Samas ma julgen kahelda, et sellise teadmisega(jätsin oma lapse surema) on võimalik enam edasi elada.
Ma loodan siiski, et ta saab endale vajalikku abi ning tal läheb tulevikus paremini.
PS. Mina tema asemel peale ravi lõppu ja karistuse kandmist vahetaksin nime ja lahkuksin Eestist, sest see lugu jääb teda saatma Eesti riigis kuni tema surmani.
Olgu Jumal talle armuline ja leidku see pisikese lapse hing endale uues kehas armastavad vanemad ja tore kodu.
/Juustup