Võimalik, et kuskil isegi on, aga ma pigem kahtlen selles. Venelased elavad pigem Türgis ja Egiptuses, Tuneesias ja Marokos neid on ka vähe võrreldes eelpool nimetatud riikidega. Maroko on muidugi võrreldes Egiptusega kallis ka. Egiptuses on neil väga mugav- vene keelega saab täiesti ilma probleemideta hakkama. Ma usun, et Türgis samamoodi, aga kuna ma käisin Türgis viimati ca 15 aastat tagasi, siis pead ei anna.Püha õde kirjutas: ↑24 Juul 2024 20:33Sealihaga saime asjad selgeks. Jeemenis seda ei ole ega ei tule. Aga huvitav on see, et Jeemenis vene poode ei ole. Jeemen ja Venemaa on sõbrad, Putin alles hiljuti rääkis, et saadaks jeemeni mässulistele mingeid moodsamaid rakette, et need saaks siis Israeli pommitada. Või olid need mingid pahade ameeriklaste laevad.Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 20:21Minule teadaolevalt mitte ja ma arvan, et polegi sest klientuur oleks olematu.Püha õde kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:58 Sealiha ikka ka:) Aga Jeemenis siis vene poode ei ole?
Sealiha ei saa ühestki poest Egiptuses, veel vähem Jeemenis. Sealihast tooteid saab ainult Egiptuse vene poodidest(ülikallilt) või kui ise tuua/lasta tuua.
/Juustup
/Juustup