Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 20:33
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 20:21
Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 19:58 Sealiha ikka ka:) Aga Jeemenis siis vene poode ei ole?
Minule teadaolevalt mitte ja ma arvan, et polegi sest klientuur oleks olematu.
Sealiha ei saa ühestki poest Egiptuses, veel vähem Jeemenis. Sealihast tooteid saab ainult Egiptuse vene poodidest(ülikallilt) või kui ise tuua/lasta tuua.

/Juustup
Sealihaga saime asjad selgeks. Jeemenis seda ei ole ega ei tule. Aga huvitav on see, et Jeemenis vene poode ei ole. Jeemen ja Venemaa on sõbrad, Putin alles hiljuti rääkis, et saadaks jeemeni mässulistele mingeid moodsamaid rakette, et need saaks siis Israeli pommitada. Või olid need mingid pahade ameeriklaste laevad.
Võimalik, et kuskil isegi on, aga ma pigem kahtlen selles. Venelased elavad pigem Türgis ja Egiptuses, Tuneesias ja Marokos neid on ka vähe võrreldes eelpool nimetatud riikidega. Maroko on muidugi võrreldes Egiptusega kallis ka. Egiptuses on neil väga mugav- vene keelega saab täiesti ilma probleemideta hakkama. Ma usun, et Türgis samamoodi, aga kuna ma käisin Türgis viimati ca 15 aastat tagasi, siis pead ei anna.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:53
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 19:30
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 19:22

Üritasid nüüd mingi iroonilise kirjutisega hakkama saada või? Aga üllatus-üllatus, on tõesti hulgaliselt inimesi, kes saavad oma eluga hästi hakkama, ei elatu toetustest, vaid on haritud ja käivad tööl ja ei ela sotsiaalkorterites.
Aga las nad siis saavad, mis see minu mure on?! Või kuidas see minu elu mõjutama peaks?!
Mind huvitab see ainult nii palju, et nad võiks rohkem makse maksta et riik pidulikult selle heast südamest "hädiste ja lollide" vahel ära jagaks, sest on ju nii, et see on "tark" kes end vigsseks maksab, aga "loll" on see kes võtab riigilt toetused vastu ja oma äri, aktsiad vms hoiab välismaal? :D

Kindlasti on tegu idioodiga ka siis kui ta Eestis elab sotskorteris(kus ta üüri ei maksa pm) ning oma raha investeerib välismaale ning seega tekitab olukorra kus ta ei pea oma raha Eestis hoidma ning saab elada peaaegu et kommunaalkulude eest sotsiaalkorteris selle asemel et investeerida kallisse ja ebastabiilsesse riiki kinnisvara näol,kui on võimalik raha paigutada mujale ning elada täiesti kenas ja puhtas sotsiaalkorteris üüri praktiliselt maksmata.

/Juustup
Jaa, kindlasti annab see kole ja sulle lõpmatult haiget teinud vastik Eesti riik sulle sotsiaalkorteri, mis sest, et sul on endal väidetavalt isiklik kinnisvara Eestis. Nüüd tuleb välja, et ka Egiptuses.
Oli*, ma müüsin enne lahkumist kõik maha. Egiptuses on korter jah, aga see ei kajastu küll kuidagi Eesti infosüsteemides ja ei tohiks kuidagi takistada sotsiaalkorteri saamist. Muide, ma ilmselt saan selle kiiremini kui paljud teised, sest mul on puuduv töövõime ja me tahame Vesipeaga seda kahepeale, st linnal on odav ja mugav meid jalust ära saada. Samuti pole muret, et me makstud ei saaks, sest isegi kui me tööl ei käiks saaksime me oma pensionid ja lisatöö kokku pannes väga ilusti hakkama. Aeg-ajalt oleks tore siis Egiptimaal oma konte soojendamas käia, lihtsalt lennupiletid pole kallid ka.

/Juustup

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:47
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:42 Diana on mingi 65 või 70, mine nüüd
Täpselt selles vanuses, kes sülti, rosoljet ja kotlette armastab
Ma olen 31 ja ma armastan ka sülti, rosoljet ja kotlette. Kas need toidud on mingi välimääraja või?

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:48
Diana Klas on 57, aga tunduvalt mõistlikum kui see troonitädi siin.
Diana Klas muide tahtis Egiptusesse kolida, aga see lõppes suure skandaaliga.

Viskan sind solvangu eest õunasüdamega,

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 21:05

Mis, mis? :?:
Külaline

/Juustup
Minu arust on ta jah sinust etem. Ei vedele Eesti riigi seljas vähemalt ega pea ennast seetõttu nutikaks tüübiks ka veel. Muusikaliselt on ta andekas ja laulab hästi. Sinul ma ei näe mingeid plusse, ainult parasiteerid teiste raha peal.
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:09

Mis, mis? :?:
Jah, ma nägin teda ja nii mõnedki õhtud veetsime eestlaste seltskonnaga peatänaval. Baaris käis Eesti muusika ja kõigil oli tore. Tal aga tekkisid mingid probleemid ning minu teada läks ta ühe eestlannaga raksu, kes ise Egiptuses elab ja ainult suvel Eestis käib. Midagi seal juhtus ja Diana sõitis ära, aga algne plaan oli tal Egiptusesse kolida ja ta sõitiski üheotsapiletiga.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:12

/Juustup
Minu arust on ta jah sinust etem. Ei vedele Eesti riigi seljas vähemalt ega pea ennast seetõttu nutikaks tüübiks ka veel. Muusikaliselt on ta andekas ja laulab hästi. Sinul ma ei näe mingeid plusse, ainult parasiteerid teiste raha peal.
Mina leian, et kui mul on õigus saada mingisugust toetust, on mul ka õigus see ka vastu võtta ning ma ei pea end seetõttu süüdi või halvasti tundma. Kui ma suudan end toetuse ning hobitöö tulemusel kenasti ära elatada, milles on probleem?
Kui sina oled valinud elu kus sa soovid end vigaseks maksta, siis Jumal sinuga. Kui ma saaksin teha tööd, mida ma südamest armastan, siis ma teeksin seda ja olen ka teinud ning aastaid.
Minu rahaline seis jääb sulle ette seetõttu, et sa pead tööl käima ja "minusuguseid üleval pidama", on ju nii?! Aga ongi ja see pole minu süü, et elu on selline või et EV seadused on niisugused, et sina pead tööd tegema siis kui mina magan.

Usu mind, töövõimetoetuse saamisel peab ikka alus ka olema, sellel on põhjused, miks inimesed seda saavad. Kuigi ma tunnistan- süsteem on väga auklik ja targalt talitades saab selle ka pm täiesti töövõimeline inimene piltlikult öeldes lisarahana.

/Juustup
Külaline

Ei usu, et need kiusujutu ajajad isegi tööd teevad.
Külaline

Minu rahaline seis jääb sulle ette seetõttu, et sa pead tööl käima ja "minusuguseid üleval pidama", on ju nii?! Aga ongi ja see pole minu süü, et elu on selline või et EV seadused on niisugused, et sina pead tööd tegema siis kui mina magan.
See ongi sinu puhul viltu, et sa parastad veel neid, kes makse maksavad ja sind üleval peavad. Häbi võiks olla.
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:24 Ei usu, et need kiusujutu ajajad isegi tööd teevad.
Mina võin enda kohta öelda, et ma pole mingi tööpõlgaja. Pigem vastupidi- kui mul oli oma ettevõte, heitis mulle mu tollane elukaaslane ette, et ma olen töönarkomaan. Olingi. Ma jumaldasin oma tööd ja mul tekkis suurushullustus- ma tahtsin kiiresti areneda ja turu pm "hõivata". Paraku tegin ma seda suuresti pere arvelt, ma tegelesin ainult tööga, isegi ämma juubelil olin ma kõrvaltoas ja pidasin töökõnesid. Mul on tagantjärgi nii piinlik, et tahaks maa-alla vajuda. See oli nagu sõltuvus, ühelegi kliendile ei suutnud ma ära öelda, kuigi äri õitses ja raha oli oluliselt rohkem kui teistel minuvanustel.

Olen töötanud ka tolle sama ämmaga puhastusettevõttes ehituskoristajana- palk oli oma ettevõttega võrreldes olematu, aga see-eest oli ideaalne figuur tagatud- 5 päeva nädalas 8 tundi puhast trenni :D ja meil oli väga lõbus. Palk oli tegelikult keskmine, aga ma olin harjunud suuremate numbritega. Ma käisin seal ka täpselt nii nagu Jumal juhatas ja tuju oli, lisaks polnud see nii vastutusrikas kui oma ettevõttes töötades. See oli vahelduseks väga hea, rahulik ja pingevaba.

Elaksin ma praegu Eestis, läheksin hea meelega tagasi ehituskoristajaks ning jätkaksin ka oma äriga. Kellegi okset koristada ma ei suudaks, aga tavaline ehitusjärgne koristus ei ole mingi küsimus. Lisaks need kaks täiesti vastandlikku tööd täiendasid end minu elus ideaalselt- oma ettevõttes sain ma oma ambitsioone täide viia, samas ehituskoristajana sain ma pea korraks nö "välja lülitada" ja mõelda muudest asjadest ja lihtsalt oma tööd teha.
Oli suurepärane kooslus+ käisin veel koolis ka. Kaugõppes.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 21:38
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:24
Mina võin enda kohta öelda, et ma pole mingi tööpõlgaja. Pigem vastupidi- kui mul oli oma ettevõte, heitis mulle mu tollane elukaaslane ette, et ma olen töönarkomaan. Olingi. Ma jumaldasin oma tööd ja mul tekkis suurushullustus- ma tahtsin kiiresti areneda ja turu pm "hõivata". Paraku tegin ma seda suuresti pere arvelt, ma tegelesin ainult tööga, isegi ämma juubelil olin ma kõrvaltoas ja pidasin töökõnesid. Mul on tagantjärgi nii piinlik, et tahaks maa-alla vajuda. See oli nagu sõltuvus, ühelegi kliendile ei suutnud ma ära öelda, kuigi äri õitses ja raha oli oluliselt rohkem kui teistel minuvanustel.

/Juustup
Haha kõvast ärimutist invaliidsuspensionile.. ja-jah
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:37
See ongi sinu puhul viltu, et sa parastad veel neid, kes makse maksavad ja sind üleval peavad. Häbi võiks olla.
Sul on õigus, aga häbi mul ei ole ja tead miks? Sest need samad maksumaksjad kes siin on, parastavad mind samamoodi töövõimetuse tõttu, aga on see minu süü, et mul on tervis kohati hädine? Ma olen oma elus ka tööd teinud, osaliselt teen seda siiani ja plaanin ka tulevikus teha- mulle meeldib mu töö! Ja kui ma nüüd lõpuni aus olen, siis mul isegi pole kahju, et need kiusukotid kes mind siin maha teevad, mu toetused kinni maksavad. Makskugi. Minu tolerantsus trollide suhtes on kadunud. Ja ma võin vanduda, et ma ei ole tegelikult õel ega laisk inimene, lihtsalt kui mind permanentselt "nokitakse" siis ma vastan samaga.

Huvitavatele diskussioonidele olen ma alati avatud.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:43
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 21:38
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:24

/Juustup
Haha kõvast ärimutist invaliidsuspensionile.. ja-jah
Muide, mul oli samaaegselt määratud raske puue ja 100% töövõimetus. Oma tolleaegse elukaaslase vedasin ka psühhiaatri juurde, tasulisse. Need kirjutavad pm sinu sõnade järgi epikriise. Täitsin tema eest avalduse ja nii ta sai samuti puuduva töövõime kolmeks aastaks. Hea investeering, kas pole?

Mingi kõva ärimutt ma polnud, aga oma peret suutsin üleval pidada, bussiga ei sõitnud ning sõin iga päev väljas(lõuna). Asjade hindasid eriti ei vaadanud. Võrreldes tolle ajaga,olen ma hetkel puruvaene.

/Juustup
Külaline

Muide, mul oli samaaegselt määratud raske puue ja 100% töövõimetus. Oma tolleaegse elukaaslase vedasin ka psühhiaatri juurde, tasulisse. Need kirjutavad pm sinu sõnade järgi epikriise. Täitsin tema eest avalduse ja nii ta sai samuti puuduva töövõime kolmeks aastaks. Hea investeering, kas pole?
Küll sina oled tubli. Kõik oma elukaaslased tirid ka arsti juurde ja aitad kokku luuletada lugusid, et need ka invaliidid oleks ja tööle ei peaks minema. No kes sind kiita jõuab. Huvitav, et sa tõesti ise üldse aru ei saa, kui haige su jutt on.
Külaline

Toetuste väljapetmine on sinu arust investeering? Sulle andis siis psühhiaater selle töövõimetuse ja selle ja praeguse elukaaslase vedasid ka psühhiaatri juurde toetust saama? No see selgitab nii mõndagi tõesti.
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:53
Küll sina oled tubli. Kõik oma elukaaslased tirid ka arsti juurde ja aitad kokku luuletada lugusid, et need ka invaliidid oleks ja tööle ei peaks minema. No kes sind kiita jõuab. Huvitav, et sa tõesti ise üldse aru ei saa, kui haige su jutt on.
Aga kes ütleb, et töövõimetoetuse saaja ei võiks tööl käia? Otse vastupidi! Osalise töövõime puhul on toetuse saamiseks KOHUSTUS kas õppida või töötada.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:56
Toetuste väljapetmine on sinu arust investeering? Sulle andis siis psühhiaater selle töövõimetuse ja selle ja praeguse elukaaslase vedasid ka psühhiaatri juurde toetust saama? No see selgitab nii mõndagi tõesti.
Välja petmine? Kuidas saab inimene toetuseid "välja petta"? Kui inimesel on essensiaalne treemor, astma, epilepsia, nägemisnärvi atroofia, kliimiline depressioon ja Jumal teab mis veel, siis kuidas ta saab midagi VÄLJA PETTA?

Mingi psühhiaater ei saa mulle mingeid toetusi "anda". Seda kas ja mis ulatuses sa toetuseid saad, otsustab ekspertarst, kellel on vastav haridus ja kvalifikatsioon. Lisaks neid andmeid kontrollitakse.

Palun järgmine kord enne kui sa postitad tee väike uurimisretk kõnealuse teema kohta. See näeb nii rumal välja kuidas sa kirjutad, et psühhiaater andis mulle toetuse.. kulla inimene, psühhiaater on arst, tema tegeleb diagnoosimise ja ravisega, mitte toetuste jagamisega. Arstid ei täida mingeid ankeete sinu eest ja nad pole ka TVH komisjonis.

/Juustup
Külaline

Palun järgmine kord enne kui sa postitad tee väike uurimisretk kõnealuse teema kohta. See näeb nii rumal välja kuidas sa kirjutad, et psühhiaater andis mulle toetuse.. kulla inimene, psühhiaater on arst, tema tegeleb diagnoosimise ja ravisega, mitte toetuste jagamisega. Arstid ei täida mingeid ankeete sinu eest ja nad pole ka TVH komisjonis.
Kas sa just ise ei kiidelnud, et tirisid oma eelmise elukaaslase tasulise psühhiaatri juurde, kes pidi epikriisi kirjutama ükstapuha mida patsient ütleb? Ja ei öelnud, et kas sa pole tubli, et saite talle ka töövõimetuse, et nii tubli investeering? Ei olnud nii või? Aga noh, sinuga on selge pilt, mis siin edasi arutada.
Külaline

Kui inimesel on essensiaalne treemor, astma, epilepsia, nägemisnärvi atroofia, kliimiline depressioon ja Jumal teab mis veel, siis kuidas ta saab midagi VÄLJA PETTA?
Hirmus lugeda küll kõike seda, et sul on kõik need haigused ja sa ei käi arsti juures ega võta ravimeid, kühveldad oma peaga midagi sisse. Lisaks tarvitad alkoholi, mida nende haigustega ei tohiks üldse teha. Niimoodi jätkates sa küll klimakteeriumini ei jõua.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Kirile, Kõuts ja 10 külalist