Eksiga oli sellepärast hea, et...

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 12:59
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 21:26
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 18:05

No minu arust need kaks asja ongi hea suhte alus. Miks lahku siis läksid üldse?
Sellepärast, et see tugev seksuaalsus hävitas meie kooselu. Pärast 38-aastast kooselu sain teada, et ta käis paar korda ka prostituute kargamas.

No, kes tahaks enam sellise mehega koos olla?
Ja peale 38 a abielu hävitasid kõik. Põletasid maha. Hävitasid mitme põlvkonna elud. Lapsed, lapselapsed jne. :evil: Et käis paarkümmend aastat tagasi paari prosti kogemata põrutamas ja kohe kõik.
Just nii, Revolver! Abieluga oli kõik! Aga mitte mina ei hävitanud seda, vaid mees, kes ei suutnud oma riista püksis hoida. See oli tema valik!

Me oleme täpselt sellel samal teemal korduvalt foorumis dialoogi pidanud. Seega, aitab nüüd küll! Ma juba tean sinu arvamust sellel teemal. Ja rohkem ei ole sul vaja imestada ega ohhetada. Täpselt nii ongi! Mõnel naisel on selgroogu. Kõik naised ei kaltsud.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 13:01
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 12:45Teistes teemades tahab ta nii kangesti kirjeldada, kuidas ta kasupojaga müras, kui meest kodus ei olnud.
Kas keegi müras kasupojaga? Ma olen selle vist maha maganud, räägi lähemalt :D
Ei ole sa midagi maha maganud. Ise ju treidki neid jutukesi. Ja nüüd loodad, et keegi võtab teema jälle üles ja hakkab kirjeldama kasupojaga müramist.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 18:05

No minu arust need kaks asja ongi hea suhte alus. Miks lahku siis läksid üldse?
Sellepärast, et see tugev seksuaalsus hävitas meie kooselu. Pärast 38-aastast kooselu sain teada, et ta käis paar korda ka prostituute kargamas.

Ja peale 38 a abielu hävitasid kõik. Põletasid maha. Hävitasid mitme põlvkonna elud. Lapsed, lapselapsed jne. :evil: Et käis paarkümmend aastat tagasi paari prosti kogemata põrutamas ja kohe kõik.
Vaene lumehelbeke. Mees ikka ise ju hävitas 🙈
See, et naine teada sai ja lõpu tegi on ainult ja ainult mehe süü
püstol

Postitus Postitas püstol »

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 13:12

Just nii, Revolver! Abieluga oli kõik! Aga mitte mina ei hävitanud seda, vaid mees, kes ei suutnud oma riista püksis hoida. See oli tema valik!

Me oleme täpselt sellel samal teemal korduvalt foorumis dialoogi pidanud. Seega, aitab nüüd küll! Ma juba tean sinu arvamust sellel teemal. Ja rohkem ei ole sul vaja imestada ega ohhetada. Täpselt nii ongi! Mõnel naisel on selgroogu. Kõik naised ei kaltsud.
Aaa sina oled see4 prouake kes praalis, et mees käib ja halab ja tahab sind tagasi. palub andest jne. Aga sina kättemaksuks lased tal vingerdada ja pugeda, aga sa pole mingi kalts. Mitte mingit halastust. Las piinleb raibe. Siis teab mida 20 aastat tagasi tegi.
Külaline

püstol kirjutas: 20 Okt 2024 13:29

Aaa sina oled see4 prouake kes praalis, et mees käib ja halab ja tahab sind tagasi. palub andest jne. Aga sina kättemaksuks lased tal vingerdada ja pugeda, aga sa pole mingi kalts. Mitte mingit halastust. Las piinleb raibe. Siis teab mida 20 aastat tagasi tegi.
Ja sina oled see Revolver, kes just ärkas ja on pohmas peaga hoobilt kogu foorumi täis pas...ndanud.
Külaline

püstol kirjutas: 20 Okt 2024 13:29

Jah, õigesti saad aru. Tubli poiss. Mine nüüd ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 13:12 Aga mitte mina ei hävitanud seda, vaid mees, kes ei suutnud oma riista püksis hoida. See oli tema valik
Kas läks võttis nagu mees?
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 12:59Et käis paarkümmend aastat tagasi paari prosti kogemata põrutamas ja kohe kõik.
Et nagu uneskõndija või? Kuidas saab kedagi kogemata põrutada?
Külaline

Katza-luul on sul kõva. Ta peaaegu nagu su eks, kelle õnnelik eraelu mehele kuidagi rahu ei anna :D või kuidas su mulin teemasse hakkub muidu?

Minu eks oli tore inimene, aga praegune on toredam. Seega midagi erilist, mille pärast eksiga oleks parem kui praegusega, polegi.
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Jätan Revolveri ja Katza vaidlema ja ütlen oma arvamuse teemasse. Mul on paar eksi. Eks iga partner annab sulle elus midagi ja sina annad talle. Mul kipuvad need naised sarnased olema mingis mõttes. Välimuselt näiteks on neil midagi sarnast. Ma midagi sellist jälle välja tuua ei oska, milles need eksid ekstra head olid.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 19:30
Anonymous kirjutas: 19 Okt 2024 16:46Ja sa ei suuda seda 16 aastat nooremat meest ja rikkust kohe kuidagi alla neelata ega ära unustada
Proua on sellest korduvalt rääkinud ja mulle on see meelde jäänud ning ma siis aeg ajalt torkan repliigi teemasse.
Proua on sellest palju vähem rääkinud kui sina suva kohtadesse repliiki torganud, kuhu see isegi üldse ei sobi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 18:49

Katza ma saan aru, et sa pole siiani oma impotendist mehest üle saanud, isegi 3 aastat sellest jauramisest perekoolis ei väsitanud sind ära, AGA - mina pole neid postitusi sulle kirjutanud, nii et jumal teab kellega sa siin räägid, äkki oma emaga? Keda muud ehk sinu õnnetu elu huvitama peaks, mind küll mitte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katsu nüüd ikka ära otsustada, kas tal oli 38 aastat abielu impoga või hoopis 16 aastat noorem mees :D
MuruKann
Kontakt:

Postitus Postitas MuruKann »

Issand, kuidas see Originaltaste ära tüütab... Keegi võiks välja mõelda sellise variandi, et teatud kasutajate postitusi ei näe. Pk-s juba tüütas täiega ära oma lõputu jauramisegs. Ja ni kui kuskil sexist teema, siis ka kõpsti kohal. Oeh..
Külaline

MuruKann kirjutas: 20 Okt 2024 21:13 Issand, kuidas see Originaltaste ära tüütab... Keegi võiks välja mõelda sellise variandi, et teatud kasutajate postitusi ei näe. Pk-s juba tüütas täiega ära oma lõputu jauramisegs. Ja ni kui kuskil sexist teema, siis ka kõpsti kohal. Oeh..
Eks näljane räägi ikka leivast ju...😁
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 20:18

Postitus on kustutatud
Et siis nagu oleks pidanud edasi elama sellise mehega või? Sa ise elaksid sellise naisega edasi, kes sind petab ja keda teised mehed sinu kõrvalt panemas käivad?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:08
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:04
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 20:18

Postitus on kustutatud
Et siis nagu oleks pidanud edasi elama sellise mehega või? Sa ise elaksid sellise naisega edasi, kes sind petab ja keda teised mehed sinu kõrvalt panemas käivad?
Postitus on kustutatud
No mis!? Naine peaks siis terveks eluks ajaks üksikuks jääma või? Loomulikult leiab ilus naine endale varem või hiljem normaalse mehe. Kas või mis selles halba on, et naine uue mehe leidis?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:44
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Eestimaa on väike. Selle proua lugu on teada 75 km raadiuses kõigile, sest midagi nii sõgedat pole meite kandis keegi näinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:47
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 01:43
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 21:34

Mees käis 68 aasta vanuses veel prostituute kargamas? Kuidas tal selles vanuses üldse veel tõusis.
Ei, ta oli siis 48, kui seda tegi.
Postitus on kustutatud
Miks ma 10-aastaselt mehe pidin võtma? Ilmselt on väga keeruline aru saada, et teo tegemise ja loo väljatulemise vahel oli päris mitu head aastat.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:51
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:47
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 01:43

Ei, ta oli siis 48, kui seda tegi.
Postitus on kustutatud
Miks ma 10-aastaselt mehe pidin võtma? Ilmselt on väga keeruline aru saada, et teo tegemise ja loo väljatulemise vahel oli päris mitu head aastat.
Aa! Siis pidi see lahutuse mõte sul küll juba ammu kibelema, kui sa mingi vana teo pärast kohe pikka abielu lõhkuma kukkusid. Ma saaksin veel aru, kui värskelt teo pealt tabatud, siis vihaga teed lollusi, aga aastaid hiljem takkajärele ... Sul vist oli silmarõõm valmis vaadatud, ainult põhjust polnud seni võtta?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:49
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:44
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Eestimaa on väike. Selle proua lugu on teada 75 km raadiuses kõigile, sest midagi nii sõgedat pole meite kandis keegi näinud.
Ikkagi ei mõista, miks naine ei või nõmedat ja mölakast meest normaalse mehe vastu välja vahetada?

Selliseid naisi on päris palju, kes oma petva mehe kohta ütlevad, et vaatamata kõigele on neil maailma parim mees ja maailma parim isa oma lastele. Ole koos nende naistega õnnelik ja ela neile kaasa, et nad nii tublid naised on, et lasevad endi peal ilusti jalgu pühkida! Kõik naised lihtsalt ei ole sellised. Lepi sellega, et on naisi, kes sinusugustele vennikestele koha kätte näitavad!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], YaCy [Bot] ja 1 külaline