Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 22:39
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 21:48
Loomulikult mitte. Veel vähem muidugi usub keegi, et ta on 31, mitte pensionieelik, kes teisi omavanuseid ohjeldamatult sõimab. Sellist sõnavara ei kasuta noored, selles vanuses ei igatseta nõukaaja toite taga, sest neid pole keegi õieti saanudki. jne. jne. Aga ses mõttes oli kellelgi siin muidugi õigus, et ega mingit suurt arutelu ilma temata siin ka ei oleks. Kuigi samas, mida siin nii väga arutada saakski, kui ta iga teem aüle võtab.
Just, lisaks veel raha sukasäärde kogumine, sest ta “ei usalda pankasid ja tahab katsuda, mida omab” ning digimaailmas ei tunne ennast kodus. Otsige sellist 31-aastast tänapäeva Eestis…
Tüüpiline penskari jutt.
Külaline

Kõik me teame väljendit "Igas pulmas pruut ja igal matusel kadunuke".
See passib Juustupi tegelaskuju autori kohta hästi.
Paraku ei saa üle ega ümber faktist, et kui igas pulmas on üks ja sama pruut ja igal matusel üks ja sama kadunuke, siis varsti enam ei tunne keegi nende pulmade ja matuste vastu huvi. Sinna lihtsalt ei minda enam.
Sisutootmine ja tekstitootmine on kaks eri asja ning kui tekste toodab verbaalse kõhulahtisusega isik, kaob sisu sootuks.
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 15:41
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 15:33
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:20

Ära seleta. Koguaeg rääkinud, et tal 2 puudega last, keda kasvatavad sugulased.
Enne seda kirjutas, et pole.
Palun viiteid.
Ma olen öelnud, et mul on kaks last, kellest ÜKS on erivajadusega. Puudega on see kommentaator kellel puudub funktsionaalne lugemisoskus.

/Juustup
Üks polnud autist ja teine epileptik?
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 15:54
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 15:43
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:29 Juustup ju kirjutas, et Jeemenis kõik rohud vabalt riiulitel. Ainult mine ja osta. Tal polegi vaja neid ravimeid võtta, sest on oma diagnoosid välja valetanud arstide käest. Ta ise ütles.
Jeemenis pole mingeid ravimeid saada, kogu meditsiinisüsteem on kokku kukkunud. Inimestel pole seal elementaarset toitugi.
Ma olen tuhat korda kirjutanud, et ma sõitsin Jeemenisse läbi Egiptuse kus mul on isiklik kodu ja kus on KÕIK ravimid saadaval ja oluliselt lihtsamalt kui Eestis. Retsepte di eksisteeri(vähemalt minu ravimite puhul)
Jeemenis ON võimalik ravimeid saada, aga sageli ettetellimisega ja maksma pead kohe ja palju rohkem kui peaks.

/Juustup
Ostsid teepeal olles Egiptusesse kodu ja sujuvalt kolisid Jeemenisse üürikasse?
Külaline

Ärge Juustupit minema peletage, siis ei ole enam midagi lugeda.
Mistahes teemat ma ka ei teeks, saan ainult 1-2 tühist vastus ja teema surnd.
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 19:39
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 19:35 Kes ütles et seda kaasas peab kandma? Vaata näiteks Leedu pankades on võimalik soetada kulda ja/või aktsiaid. Aktsiad pole hetkeseisuga minu rida, küll aga see temaatika huvitab mind. Üks minu sõber näiteks osaliselt elatubki dividendidest- kuna ta on sunnitud tihti raha välja võtma, on tema kasumid pisikesed, aga süsteem laias plaanis töötab.
Mina olen selles mõttes nagu vanamutt. Mina tahan et minu kuld või sularaha oleksid mul "sukasääres". Loll harjumus, ma tean, aga nii on.
See sinu põhjendamatu iroonia näitab sinu enda rumalust. Paberite järgi võid sa ju täitsa haritud tegelinski olla, aga tundub et sinu kogemustepagas on päris pisike. Muidu sa neid naerunägudega üleolevaid postitusi ei teeks. Ilmselt sa oled väga oma raamides kinni, selline tüüpiline ülesüstinud alamakstud riigiametnik.
Vabandan ette, kui sa seda solvanguna võtsid. Ma ei taha sind solvata. Paraku sellise mulje sa mulle jätsid, aga mis ikka- loodane et reaalsuses pole asjad nii halvasti.

Tervitab emand,

/Juustup

Isegi 15 minutit ei suuda meeles pidada oma juttu?
Järjekordne isend kellel puudub funktsionaalne lugemisoskus.

Aktsiad pole hetkel minu rida- seegama ei tegele selle temaatikaga ülemäära,küll aga see huvitab mind.kui sa nüüd oma aju kasutaksid sa ehk suudaks aru saada, et kõnealune lause ei väida et mul aktsiaid pole ning ei kinnita ega lükka ümber et mul neid on.

Issand Sa näed ja Sa ei halasta. Ma hakkan kohati juba A.H mõistma.

/Juustup
A.H. - Amber Heard?
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 20:21
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 20:11
Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 20:06

Aga kasutaja, kes ründab teist kõige valustamatel teemadel(n: lapsed) ei vääri bänni?

/Juustup
Aga miks sa räägid oma elust foorumis nii avameelselt? Mitte keegi pole küsinud, mitte keegi teine ei räägi, siinkohal tuleks küll peeglisse vaadata.
See on tõesti minu enda süü. Kuna ma ei ela Eestis ja minu nö kõige aktiivsemal ärkveloleku ajal" kõik mu sõbrad magavad, siis ma taasavastasin PK foorumi ja hiljem kolisin siia. Ma olin südamest rõõmus ja väga ootusärevust täis, sest mulle meeldib suhelda ja siinne foorum on väga mugavalt üles ehitatud. Ma lootsin, et ma saan oma Eesti-igatsust leevendada ja olla oma kogemuste näol nagu mingi miniatuurne reisisell, kes saab muljetada kuidas siis ikka on Eesti inimese elu sellisel kaugel maal. Kahjuks ei tulnud sellest midagi välja. Mõnele ei sobi mu jutt, teisele isiksus, kolmas niisama sõimab valetajaks, neljas tituleerib rongaemaks-lõpuks tekkiski olukord kus ma enam ei jõudnud/suutnud/tahtnud midagi "tõestada" sest vahet pole mida või kuidas ma tegin, ikka sain ma sõimata et ma valetan või olen niisama nõme. Ja noh..- saite mis tahtsite! Nüüd olengi nõme.
Nendest registreeritud kasutajatest, kes siin oma nime all kirjutavad, pean ma väga lugu, isegi kui nemad minust mitte. Neil on julgust esineda oma nimega, mis näitab julgust ja oma seisukohtade eest seismist. Anonüümidel on lihtne- nad ei vastuta ühegi oma sõna eest, sest neid ei saa teineteisest eristada.

/Juustup
Remargi korras - Jeemenis on täpselt sama aeg mis Eestis.
Külaline

Aeg on sama, aga seal ei kannata ju päeval väljas olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 23:49 Aeg on sama, aga seal ei kannata ju päeval väljas olla.
Seal on 25-28 kraadi päevasel ajal, umbes nagu meil. Sa liigud ka ainult öösel ringi?

https://www.bbc.com/weather/71137
Külaline

Aden 41-42
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 23:49 Aeg on sama, aga seal ei kannata ju päeval väljas olla.
Istugu siis toas:-) Välistemperatuurid seal ju umbes samad mis Eestis praegu.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 00:29Aden 41-42
Ta on korduvalt öelnud, et elab Sanaa’s.
Külaline

Mingi eriline põhjus siis sinna kõige kuumemasse linna kolida? Sõbrad, sugulased ees?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 00:31
Ta on korduvalt öelnud, et elab Sanaa’s.
Sana'a, Yemen

Sun
Scattered thunderstorms
27°17°
Mon
Scattered thunderstorms
28°18°
Tue
Scattered thunderstorms
27°18°
Wed
Scattered thunderstorms
26°18°
Thu
Scattered thunderstorms
25°17°
Fri
Showers
25°17°
Sat
Thundershower
25°17°
Sun
Thundershower
25°18°
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 20:21
Kuna ma ei ela Eestis ja minu nö kõige aktiivsemal ärkveloleku ajal" kõik mu sõbrad magavad, siis ma taasavastasin PK foorumi ja hiljem kolisin siia.

/Juustup
[/quote]

Kirjutasid selle postituse 20:21 ja nagu me teame on ‘Jeemenis’ Eestiga sama aeg, kas tõesti su Eesti sõbrad juba magavad sel ajal? Enamikel päevadel algab sinu räuskamine juba kell 12, nii et vähe usutav põhjendus.
Külaline

Noh näete siis, ühe õhtuga mitu lehekülge vastuseid kribatud. Öelge veel, et Juustup siinset foorumit ei ergasta ega elavda.
Külaline

Juust on paraku omanike kaitse all, mitte midagi temaga ei juhtu.
Külaline

Juustust vaatasin alguses, et rumal inimene, kes on tähelepanunäljas. Aga nüüd tuleb välja, et ka õel ja täiesti moondunud mõttemaailmaga. See on loll, kes tööl käib ja makse maksab, tema on tark, kes mööda arste käib ja endale diagnoose ja toetusi välja kaupleb. Samas üritab ennast serveerida kui rahatarka ja jõukat inimest, ikka natuke siis on häbi ka selline puruvaene olla. No vähemalt mees on kenasti käpa all, käib siin anonüümselt naisele takka kiitmas ja teda kaitsemas.
Külaline

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 15:18
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 15:02
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 21:49

Muide, mul oli samaaegselt määratud raske puue ja 100% töövõimetus. Oma tolleaegse elukaaslase vedasin ka psühhiaatri juurde, tasulisse. Need kirjutavad pm sinu sõnade järgi epikriise. Täitsin tema eest avalduse ja nii ta sai samuti puuduva töövõime kolmeks aastaks. Hea investeering, kas pole?

Mingi kõva ärimutt ma polnud, aga oma peret suutsin üleval pidada, bussiga ei sõitnud ning sõin iga päev väljas(lõuna). Asjade hindasid eriti ei vaadanud. Võrreldes tolle ajaga,olen ma hetkel puruvaene.

/Juustup
Ja see Eesti riiki kõikvõimalikul moel lüpsnud inimene räägib, et riik tegi talle haiget.
Palun seleta, kuidas ma seda Eesti riiki kõikvõimalikul moel lüpsnud olen.

/Juustup
Sa ju kuskil lausa pakkusid teistele inimestele abi, et kui keegi tahab taotleda TVH, siis võib sinu poole pöörduda. Sina aitad organiseerida nii, et TVH saab, ja saab maksimaalses määras. Selline väljaütlemine iseenesest juba näitab, et aitaksid šlikeradada selle teemaga ka inimestel, kellel tegelikult puudub õigus saada TVH. Ja see, et oled kõikidele oma praegustele ja eksidele ja ilmselt veel teistelegi pereliikmetele aidanud TVH "välja ajada" ei ole normaalne!

Kui see ei ole riigi lüpsmine, mis siis veel?

Samal ajal on Eestis palju haruldase haigusega lapsi, kelle ravi riik ei toeta, kuid kelle jaoks oleks ravi olemas. Olgu, rahalised allikad on ilmselt erinevad THV ja haigekassa puhul, aga siiski. Midagi on ikka väga nihkes ja mäda, kui riigi rahakotil parasiteerivad inimesed, kes seda abi reaalselt ei vaja, kuid väga tõsiste haigustega lapsed jäävad abita või peavad lootma heatahtlikele annetajatele.

Minu enda (täiskasvanud) lapsel on haruldane sündroom ning ta vajab igapäevast kõrvalabi ning vajab üht konkreetset eluaegset, regulaarset teraapiat mitu korda kuus ja, mille üks seanss maksab palju. Kui tal varasemalt oli raske puue määratud, siis ühel hetkel enam puuet ei pikendatud, sest "kord" on rangemaks muutunud - liiga paljud said puude ja sellega kaasneva raha. Ilmselt just selliste petturite pärast. Ja siis hakati asja rangemalt määrama. Pärast esimese otsuse saamist, esitasin vaide kaks korda. Mõlemad korrad lükati tagasi. Ehkki kogu see ekspertide kamp ei olnud mu last kordagi näinud. Psühhiaater, kes oli pika ja põhjaliku epikriisi kirjutanud (oleme käinud alates kolmandast eluaastast lõpmatutel uuringutel, konsultatsioonidel, teraapiates erinevate spetsialistide juures) ja perearst, kes on lapsega tegelenud, hoidsid lihtsalt kahe käega peast kinni ja ei suutnud uskuda, et puudetaotlus järjekindlalt tagasi lükati. Nüüd on siis teada, et on mingi kamp kavalpäid, kes suudavad musta valgeks rääkida ja endale igasugu "paprid" ja toetussummad välja ajada on süsteemi umbe ajanud.
Külaline

ui see ei ole riigi lüpsmine, mis siis veel?
Juust on tõesti nõme. Täpselt nagu mu sugulane maalt, kes viib metsa alla prügi ja ütleb, et no vallavanemal kallis auto, neil raha küll, las lasevad ära koristada, miks tema, vaene pensionär peab prügi eest maksma. Seda ei mõtle, et ta rikub tavaliste külaelanike elukvaliteeti, kes sooviks metsa jalutama või seenele minna ja peavad seda tema paska seal vahtima, lisaks imbub see jama põhjavette ja ümbruskonna kaevudsesse. Samamoodi ütleb Juust, et näe, see ja teine saab palju palka, miks tema ei või riiki petta ja las orjad orjavad. Sellele ei mõtle, et kui kõik oleks temasugused "targad", poleks riigil enam mignit võimalust kellelegi toetusi maksta. Seetõttu tõstetakse ka makse, et riigieelarves raha pole, töövõimetuse saamine muutub aina raskemaks, sest Juustusuguseid pettureid on palju. Ja siis pole häbi veel kiruda riiki. Mine ja lase jalga, ela seal Egiptuses ja võta kõik oma puudelised mehed ka kaasa, aga jäta see vaene Eesti riik rahule. Sina tahad siit ainult midagi saada, aga mitte midagi vastu anda. Täielik parasiit. Ja sa ei röövi neid kõrgepalgalisi ametnikke, nemad saavad ikka oma palga kätte, ära üldse muretsegi, kannatavad vaesemad ja päriselt puudega inimesed, lapsed jne. Oled täielik saastinimene.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kiisu ja 5 külalist